80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın sınav varya bu dönem hiç ders çalışamadım bari bi dersten de olsa geçiyim diye çalışıyorum 2 ye kadar dayanabilirsem ders çalışıcam size iyi geceler tatlı rüyalar

allah yardımcın olsun zihin açıklıgı versin canım çalış kahve içsen belki uykunu açar

yolunu değiştirmeden gittiğin sürece ne kadar yavaş gittiğinin bir önemi yoktur
konfüçyüs
ne kadar doğru bir söz kızlar sanki hepimize söylenmiş net de görünce paylaşmak istedim sizle

kızlar hadi sınava. esracım bir sen burdasın sanırım. allah kolaylık versin. on dk kadar kaçıyom. karnıma ağrılar girdi. çoooook stresliyim. çalıştım ama sanki hiç çalışmadım. biliyom ama bişe bilmiyom gibi. karma karışık oldum. anlayabilirseniz banada anlatın

sınava girecek arkadaşlarımaaaa booooooooolll bolll şanss banada tabi :))) allah bildiklerimizi çıkarsınnn bilmediklerimizi attırsın attıklarımızı tutttursun aminnnnnnnnn :))))) dün face de gördüm sınav duası :)

allah kolaylık ve zihin açıklığı versin tüm sınava gireceklere tabi bize de amin benim sınavım öğleden sonra sabah erken kalktım ders çalışıyorum bir cümle de öğrensem kârdır

günaydın kızlar
bu gün sınav mı var ,bilmiyordum .:26:sınava giren kimse olmayınca bilgim yok
allah hepinizin yardımcısı olsun ,kolay helsin kızlar işallah iyi geçer sınavınız

hayırlı sabahlar kızlar
sınavda olan herkese Allah kolaylık versin

dün sabah 10 da çıktım evden gece 12 de girdik çook yoruldum dışarıda olunca menü düzgün olmadı

sabah
sucuklu yumurta
2 d.ekmek
zeytin
çay
ara yok
öğle
2 dilim börek
bir küçük kurabiye
ara
küçük parça simit
akşam
sebze yemeği 2-3 çatal makarna
yoğurt
ara
meyve

slm kızlar sınavın bir kısmı bitti. yarına kadar başka yok. şimdi oturup yarınkilere çalışmam lazım. bugünkü hiç güzel geçmedi. mantıklı atmaya çalıştım. umarım tutar bakalım yarın ne yapacaz. sizin sınavlar nasıl geçti sınav gazileri. hadi hayırlı haberlerinizi bekliyom. esracım sanada allah kolaylı kversin. sende bitirir rahatlarsın bugün inşallah.

geçmiş olsun canım inşallah attıkların tutar
inşallah rahatlarım gece geç yatıp sabah erken kalktım başım ağrıyo bakalım bugün nasıl geçecek yarını da geçirsem rahatlıyacam

şekercim hemen hemen aynı kiloyuz gram farkla..haftaya hedefimiz 7 leri görmek olsun inş. ok.?
,nşallahhhh canımmmm tamammmm onun için uğraşalım beraber :) böyle daha iyi oluyorr hem

ayyyyyyyy çok kötü geçti benim yaaa ne bildim ne mantıklı attım salaldım gitti 2 derse anca çalışabilmiştim bu günki zaten 3 ders yetişmedi salladım ((( kaldım yaniii seneye alttan bir sürü dersim olacak, inşallahhhh seninkiler tutar kuzummmmmm
geçmiş olsun canım inşallah attıkların tutar
inşallah rahatlarım gece geç yatıp sabah erken kalktım başım ağrıyo bakalım bugün nasıl geçecek yarını da geçirsem rahatlıyacam
allah yardımcın olsun tatlımmm inşallah çok rahat geçer

inşallah iyi geçer ama ümidim yok
kimi görsem bu sene ki sınavları iyi geçen yok seneye herkes alttaki dersleri vermekten üst sınıftaki derslere sıra gelmiyecek galiba

Haberiniz vardır umarım birinci sınıftan alttan dersi kalan üçüncü sınıfın derslerini alamıyor, ikinci sınıftan dersi kalanda dörtten ders alamıyor.

birşey soracağım canımmm ben 2 yıllık örgün mezunuyum şimdi 3. sınıftan devam ediyorum şimdi 3. sınıfta alttan dersim olursa seneye etkileyecek mi?

birşey soracağım canımmm ben 2 yıllık örgün mezunuyum şimdi 3. sınıftan devam ediyorum şimdi 3. sınıfta alttan dersim olursa seneye etkileyecek mi?

yok o etkilemiyor sanırım. ama bu dönem nekadar çok dersin kalırsa gelecek dönem o kadar az ders alman söz konusu olabilir. örneğin bu dönem 30 kredilik ders aldın ve bunun 16 kredilik dersinden kaldın. gelecek sene bu dönem 30 kredilik ders alacaksın ama bunun 16 kredisi geçen dönemden alttan kalan dersler. ve üstüne ders alman gerekti dönem uzamasın diye. ama toplamda en fazla 45 kredi alabilirsin. yani 30+16= 46 kredi yaptımı. doğal olarak tek dersten sene uzatırsın. bilmem anlatabildim mi:26::26::26::26:ay çok karıştı sankiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…