Kız esra uykunmu kaçtıNapıyon bu saatte hadi yat kuzum
yarın sınav varya bu dönem hiç ders çalışamadım bari bi dersten de olsa geçiyim diye çalışıyorum 2 ye kadar dayanabilirsem ders çalışıcam size iyi geceler tatlı rüyalar
allah yardımcın olsun zihin açıklıgı versin canım çalışkahve içsen belki uykunu açar
kızlar hadi sınava. esracım bir sen burdasın sanırım. allah kolaylık versin. on dk kadar kaçıyom. karnıma ağrılar girdi. çoooook stresliyim. çalıştım ama sanki hiç çalışmadım. biliyom ama bişe bilmiyom gibi. karma karışık oldum. anlayabilirseniz banada anlatın
sınava girecek arkadaşlarımaaaa booooooooolll bolll şanss banada tabi :))) allah bildiklerimizi çıkarsınnn bilmediklerimizi attırsın attıklarımızı tutttursun aminnnnnnnnn :))))) dün face de gördüm sınav duası :)
günaydın kızlar
bu gün sınav mı var ,bilmiyordum .:26:sınava giren kimse olmayınca bilgim yok
allah hepinizin yardımcısı olsun,kolay helsin kızlar işallah iyi geçer sınavınız
başlangıç: 82
geçen hafta:80.5
bu hafta:80
giden: 500gr
toplam giden:2000gr
hedef:65
spor: yok
slm kızlar sınavın bir kısmı bitti. yarına kadar başka yok. şimdi oturup yarınkilere çalışmam lazım. bugünkü hiç güzel geçmedi. mantıklı atmaya çalıştım. umarım tutarbakalım yarın ne yapacaz. sizin sınavlar nasıl geçti sınav gazileri. hadi hayırlı haberlerinizi bekliyom. esracım sanada allah kolaylı kversin. sende bitirir rahatlarsın bugün inşallah.
,nşallahhhh canımmmm tamammmm onun için uğraşalım beraber :) böyle daha iyi oluyorr hemşekercim hemen hemen aynı kiloyuz gram farkla..haftaya hedefimiz 7 leri görmek olsun inş. ok.?
ayyyyyyyy çok kötü geçti benim yaaa ne bildim ne mantıklı attım salaldım gitti 2 derse anca çalışabilmiştim bu günki zaten 3 ders yetişmedi salladımslm kızlar sınavın bir kısmı bitti. yarına kadar başka yok. şimdi oturup yarınkilere çalışmam lazım. bugünkü hiç güzel geçmedi. mantıklı atmaya çalıştım. umarım tutarbakalım yarın ne yapacaz. sizin sınavlar nasıl geçti sınav gazileri. hadi hayırlı haberlerinizi bekliyom. esracım sanada allah kolaylı kversin. sende bitirir rahatlarsın bugün inşallah.
allah yardımcın olsun tatlımmm inşallah çok rahat geçergeçmiş olsun canım inşallah attıkların tutar
inşallah rahatlarım gece geç yatıp sabah erken kalktım başım ağrıyo bakalım bugün nasıl geçecek yarını da geçirsem rahatlıyacam
inşallah iyi geçer ama ümidim yok,nşallahhhh canımmmm tamammmm onun için uğraşalım beraber :) böyle daha iyi oluyorr hem
ayyyyyyyy çok kötü geçti benim yaaa ne bildim ne mantıklı attım salaldım gitti 2 derse anca çalışabilmiştim bu günki zaten 3 ders yetişmedi salladım((( kaldım yaniii seneye alttan bir sürü dersim olacak, inşallahhhh seninkiler tutar kuzummmmmm
allah yardımcın olsun tatlımmm inşallah çok rahat geçer
inşallah iyi geçer ama ümidim yok
kimi görsem bu sene ki sınavları iyi geçen yok seneye herkes alttaki dersleri vermekten üst sınıftaki derslere sıra gelmiyecek galiba
öyle olacak gerçekten en azından benim için
Haberiniz vardır umarım birinci sınıftan alttan dersi kalan üçüncü sınıfın derslerini alamıyor, ikinci sınıftan dersi kalanda dörtten ders alamıyor.
birşey soracağım canımmm ben 2 yıllık örgün mezunuyum şimdi 3. sınıftan devam ediyorum şimdi 3. sınıfta alttan dersim olursa seneye etkileyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?