- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
hımmm tmam tşk ettimmmmmyok o etkilemiyor sanırım.
hımmm tmam tşk ettimmmmm
eyvahhh eyvahh işim zor o zaman benim o zaman valla çok sağol canımmmmyok o etkilemiyor sanırım. ama bu dönem nekadar çok dersin kalırsa gelecek dönem o kadar az ders alman söz konusu olabilir. örneğin bu dönem 30 kredilik ders aldın ve bunun 16 kredilik dersinden kaldın. gelecek sene bu dönem 30 kredilik ders alacaksın ama bunun 16 kredisi geçen dönemden alttan kalan dersler. ve üstüne ders alman gerekti dönem uzamasın diye. ama toplamda en fazla 45 kredi alabilirsin. yani 30+16= 46 kredi yaptımı. doğal olarak tek dersten sene uzatırsın. bilmem anlatabildim miay çok karıştı sankiiiiiii
hadi yaaaaaaaaaaa iptal etsinle yada fazladan puan versinlee bananeee öğrenciyiz haklıyız söke söke alırız :)bütün aöf öğrencileri sınavların çok zor olduğunu söylüyolarmış. hatta kitapta olmayan konulardan çıkmış sorular diyolar. hatta dersin birisinde iki aynı soru çıkmış ortalık biraz karışık sanırım.
bende istiyorummmmmmmmm ondannnnnnnnnnbenim yerime ders çalışacak gönüllü aranıyor. ilgilenenlere duyrulur. ücreti dolgun olacaktır.
eyvahhh eyvahh işim zor o zaman benim o zaman valla çok sağol canımmmm
hadi yaaaaaaaaaaa iptal etsinle yada fazladan puan versinlee bananeee öğrenciyiz haklıyız söke söke alırız :)
bende istiyorummmmmmmmm ondannnnnnnnnn
değil miiii şu bütünleme olayını çok kötü yaptılar yaaa haram zehir zıkkım olsunnnnbütünleme hakkı versinler birazda soruları kolay sorsunlar bende başka bişe istemiyom
4 ders kaldı kuzummmDilaracım yarına kaç ders kaldı
Haberiniz vardır umarım birinci sınıftan alttan dersi kalan üçüncü sınıfın derslerini alamıyor, ikinci sınıftan dersi kalanda dörtten ders alamıyor.
benim yerime ders çalışacak gönüllü aranıyor. ilgilenenlere duyrulur. ücreti dolgun olacaktır.
bütünleme hakkı versinler birazda soruları kolay sorsunlar bende başka bişe istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?