80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok o etkilemiyor sanırım. ama bu dönem nekadar çok dersin kalırsa gelecek dönem o kadar az ders alman söz konusu olabilir. örneğin bu dönem 30 kredilik ders aldın ve bunun 16 kredilik dersinden kaldın. gelecek sene bu dönem 30 kredilik ders alacaksın ama bunun 16 kredisi geçen dönemden alttan kalan dersler. ve üstüne ders alman gerekti dönem uzamasın diye. ama toplamda en fazla 45 kredi alabilirsin. yani 30+16= 46 kredi yaptımı. doğal olarak tek dersten sene uzatırsın. bilmem anlatabildim miay çok karıştı sankiiiiiii

bütün aöf öğrencileri sınavların çok zor olduğunu söylüyolarmış. hatta kitapta olmayan konulardan çıkmış sorular diyolar. hatta dersin birisinde iki aynı soru çıkmış ortalık biraz karışık sanırım.

eyvahhh eyvahh işim zor o zaman benim o zaman valla çok sağol canımmmm
hadi yaaaaaaaaaaa iptal etsinle yada fazladan puan versinlee bananeee öğrenciyiz haklıyız söke söke alırız :)

benim yerime ders çalışacak gönüllü aranıyor. ilgilenenlere duyrulur. ücreti dolgun olacaktır.
bende istiyorummmmmmmmm ondannnnnnnnnn

bütünleme hakkı versinler birazda soruları kolay sorsunlar bende başka bişe istemiyom

kızlar bugün bizim başlama yıldönümümüz ama hatırlamadı sanırımmmm hiç birşey demedi şimdi konuştukkk 7 gibi başlamıştık 40 dk sı kaldıııı hatırlmazsa çok üzülürüm ya ((((

Haberiniz vardır umarım birinci sınıftan alttan dersi kalan üçüncü sınıfın derslerini alamıyor, ikinci sınıftan dersi kalanda dörtten ders alamıyor.

malesef haberim var ama tembel öğrenci olmanın cezasını çekiyoruz işte son 2 gün ders çalışınca böyle oluyor

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez ( maydanoz kürünü yapamadım evde maydanoz kalmamış)
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates-salatalık
Ara
1 elma
Öğle
1 kase köfteli çorba
1 kase karışık sebze közleme
Ara
1 ay çöreği
1 bardak ayran
Akşam
2 dilim ekmek arasına bol yeşillikli peynirli sandviç
çay
Ara
2 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1520

Son düzenleme:
sabah: 1 elma
sınadan geldikden sonra
11.00: yarım y. haşlama, domates, salatalık, biber, 1 dlm peynir, 1tk reçel, 2dlm ekmek
ara: 1 şeftali, 1 bardak süt
akşam: 1 kase yoğurt, 5yk güveç, domates,biber, 3 dlm ekmek

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim
Malum hafta sonu olunca insan iyice miskinleşiyor yani en azından benim eşim tabi bizede tembihliyor dokunmayın bana diye
Öğlende bir başladık hadı alışverişe gidelim evde birşey kalmadı demeye ama ancak 5de çıktık evden
Eksik herşeyimi aldım şükür akşam yemeğimizide 6 buçuk 7ye doğru yedik

Gezmeden geri geldik Aslında benimde pek eğlenecek halim yoktu dünden beri haberleri izledikçe içim acıyor Bir sürü olaylar canımı sıkıtı okadar malada canada zarar verildiğini görükçe canım birşey yapmak istemedi
Bakalım inşallah yarın biraz daha iyi hissederim kendimide çıkıp biraz yürüyüş yaparız ailecek çocuklarıda parka götürürüz

Umarım herkesin haftasonu çok çok güzel ve az kalorili geçiyordur ve geçer

sabah:1simit yumurta zeytin peynir domates salatalık cay

ara:1tane specil k kraker 2dilim form bıskuvi

ogle:yok

aksam:3parca derısı soyulmus mangalda kanat yarım balık patlıcan sogan biber gozleme ekmeksız

2.5 litre su

Son düzenleme:
valla telden giremiyodum cocuklara cattım telefonumu sizmi kurcaladınız diye halbuki hic ellerine almazlar sonra gittim esime kalk valla benim telde bozukluk var dedım bir baktım bilgisayardan forum kapalı bundan sonra tecrubelendim kimseye catmam ayy yarın tartılıyorum kızlar heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…