80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))) değil mi bende sinir oldum yaaaa giriyorum giriyoruım hay ben bu bağlantıya diyeee giriştim bendeee meğersem günahı yokmuş :) inşallah güzel haberlerle gelirsinnnnn

sporsuz bir gün geçirdim..sürekli yatıp uyumak istedim uyuşuk bir haldeydim..
hadi size kolay gelsin..

sabah

biber
2 d.ekmek
çay
yoğurt
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurt
salata
2 d.ekmek
ara
leblebi üzüm fındık
akşam
c.flakes-elme-süt
ara
doondurma

ayy kızlar biz bağımlı olmuşuz valla.:44:
bende uğraştın uğraştım telden pc den olmayınca kendimi koca bi boşlukda buldum.
amannn amann allah bağlantımızı kesmesim kızlar

menüm
sabah
1 yumurta.5 zeytin.domates.2 dlm ekmek
ara
1 dondurma
öğle
6 kşk sebze yemeği,3 dlm ekmk.az yoğurt
ara
1 lokum
akşam
3 galetaçay
ara 1 elma
4 lt su
akşam yemek yiyemedim vaktim olmadı ama şimdi ççok acıkdım napıcam bilmiyorum/COLOR]

yoğurt yiyeceksin canım :) yada süt içeceksin

misafirlerim gitti sevdiğim arkadaşlarımdı izmitten geldiler öğlen ama hemen gittiler

gözüm tv de elimde bilgisayar içim içime sığmıyor ama totomda yerinden kalkmıyor(

Selam kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana Anam nasıl sinir oldum bende bağlanamadım diye
Hazır eşimde oyun konsoluna dalmışken ne güzel uzun uzun sohbet ederiz diyordum ama nafile defalarsa denedim ama olmadı

Bu arada İrem arkadaşımızın doğum günüymüş elmaşekeri sağ olsun
Doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı ve huzurlu nice doğum günleri nasip eder inşallah...Aminnn

KAPTANIM .İREM

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN

SANA ŞANS,MUTLULUK.İŞ.SAĞLIK.SEVGİ,PARA.VE GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ GETİRSİ

:

KAPTANIM .İREM

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN

SANA ŞANS,MUTLULUK.İŞ.SAĞLIK.SEVGİ,PARA.VE GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ GETİRSİ

:

Kaptanım canım dogum günün kutlu olsun. Biz böyle sınavlara dalınca tabi hic bir seyi gözümüz görmüyor.

Dün baglantı sorunu mu vardı gormedim. Mutlaka vermem gereken b...tan bi ders var ona bakmam lazımdi. Umarım hepimizin bugünkü sinavlarımİz güzel geçer. Basarilar kizlar

Günaydın kızlar
Başlangic.90
Geçen hafta.75.700
Bu hafta.75.300
Giden.400gr
Toplam giden.14.700
Hedef şimdilik.70
Spor.bu hafta ipin ucu kaçtıbildirimdede belli olduğu gibi
Yürüyüş.2saat
Mekik çektim günlük bir 50defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…