80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 3 gündür diyeti bozmuş durumdayım (84.700 den 86 ya yükseldim çoook üzgünüm bugün tekrar başladım dikkat etmeye motivasyonum çok düştü yardım bekliyorum

kızlarr ilk kezzz dolma yapacağım umarım becerebilirimmmm :))

Eminim çok güzel olucaktır
Bende şimdi akşam yemeği için kıymalı sarma yapacağım

Bu arada öğle yemeğimide hüplettim 1 tabak çorba + 1 koca kase salata ( yağsız, nar ekşili, limonlu az tuzlu )

Akşam yine uğrarım bir aksilik olmazsa

kızlar 3 gündür diyeti bozmuş durumdayım (84.700 den 86 ya yükseldim çoook üzgünüm bugün tekrar başladım dikkat etmeye motivasyonum çok düştü yardım bekliyorum

canım bence üzülme sonuçta yeni alınan kilolar çabuk gidiyor
Eminim bir hafta içinde gider o gelenler yeterki azimle devam et

Valla bende ne öğle ne ara var acikmiyorum nedense kızlar akşam yemeğine ancak yerim istiyorum ama içim almıyor yeşil çay içtim şu iciyom ondan galiba biberiye Ye başlayamadım

Valla bende ne öğle ne ara var acikmiyorum nedense kızlar akşam yemeğine ancak yerim istiyorum ama içim almıyor yeşil çay içtim şu iciyom ondan galiba biberiye Ye başlayamadım
süt içebilirisnnn, ayran yada yoğurt, salatalık yiyebilirsin bu sıcaklıkta ferahlatır canımmm hiç yemezsen metabolizman çalışmaz ki

Birazdan eşim gelicek yemek yiyeceğiz ama iki dakika da olsa bakayım dedim

slm kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz beni özledinizmi ben sizi çooooooooook özledim

Tebrikler

Allah sağlıkla kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnn

ben yeni okudum yarın yaparım şekerim biberiyenin tadıda güzel hem
kaptanım emeğine sağlık ,çok teşekkür ederiz bizin için uğraşıyosuneranisa cım senide kutlarım 1.lik yakışmış.bence haftanın 1.si melankoli.olucak.herkesi kutluyorum öpüyorum
slm kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz beni özledinizmi ben sizi çooooooooook özledim
bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım
valla öyle oldu :)))) bir daha sizi boş bırakmayacam :)
valla kız şeker bunların hiç birini boş bırakmaya gelmez gece yarısına kadar burda tutmak lazımim.bence zaten 1 sarımsak 2 kadınlar kulubu en doğal doğum kontrolüadamın yanına gidinceye kadar k....nda pireler uçuyor yattığını farketmiyor bile..eeeee ya buraya takılın kızlar yada 9 ay sonra bebek çığlığı dinleyin .ben 2. seçiyorum.hoş zaten benşm koca 15 .20 günde eve geliyor :44:
sen nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaa bizi yalnız bırakmaya ne hakkın var :)

amann canım benimmm beni özledinmi şekerim.

tamam bebeğim biberiyeye yarın başlarsınn gelmezsen yeni görürsün tabiii iki gün sonra sendeee bebiş var diye gelmede :)))), kız varyaaa ayyüzlümmm sana benzer cümleler kuruyordu yemin ederimmmm onaa dedim ki iki gün sonraaa sen hamileyim diye gelmezsen bende birşey bilmiyorum anam bi gittim geldimmmmm hamile :) seninkide o hesap olmasın sonra:), çooooooooooooookkkkkkkk özleidmmmmmmmmmmm

AYYY ne kadar özledim 2 günde burayı kızlar
pazar gün benim kociş geldi 15 gündür yoktu,ee gelmişken toplu alışverişimizi yapalım dedik.bu pazar bi çok arkadaş gibi bende cozuttum benim koçişim bana sözü vardı 5 kilo verince bana dışarda yemek ısmarlıycaktı fırsat bulupda gidememiştik ee 5 değil 12 kğ verdim şükür ,hakettim yemeği.ama uzun zamandır ağır şeyler yememem sayesinde rahatsız oldum akşam bişey yemedim.
bu sabah kocişi yolcu ettim ,ama gelemedim benim kızın gözleri ilerlemiş onu muayene götürdüm.
vee kendim için bişey yaptım ilk defa,bende pko ve insilün direncinden dolayı çene bölgemde tüyler olmuştu,5 yıldır cımbızla uğraşıyorum:13:.karar verdim CECO sayesinde bu gün lazer yaptırdım işallah faydasını görürüm.ayy ne kötü kokuyordu lazer yaptıkları yer benim işim 2 dakkada bitti zaten az yer olunca.:18:allah sabır versin orda çalışanlara benim kokudan içim kalkdı.tüm vücut yaptırmış benden önceki .kokusu bana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…