- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kızlarr ilk kezzz dolma yapacağım umarım becerebilirimmmm :))
kızlar 3 gündür diyeti bozmuş durumdayım(84.700 den 86 ya yükseldim çoook üzgünüm bugün tekrar başladım dikkat etmeye motivasyonum çok düştü yardım bekliyorum
sende mi hamilesi,nnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummmmmmm şok şok şok :)))) hayırlı olsun canım benimmm allah sağlıkla kucağınza vermeyi nasip etsinslm kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz beni özledinizmiben sizi çooooooooook özledim
sende mi hamilesi,nnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummmmmmm şok şok şok :)))) hayırlı olsun canım benimmm allah sağlıkla kucağınza vermeyi nasip etsin
başka kimler var duyumm mu yoksa
kız ben varımallah hayırlı uğurlu etsin. sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.
amin canım seninki kaç haftalık
amin canım seninki kaç haftalık
duyumdan uzun zamandır haber alamıyoruz valla yok gelmiyor :) ayyüzlüm, sonundaolduuu herbirinde ayrı bir şok geçirdim :)
allah isteyen herkese versin. eeeee arada kaybolursan şok geçirin tabikisen nezaman kaybolsan birimiz hamile kalıyoz
süt içebilirisnnn, ayran yada yoğurt, salatalık yiyebilirsin bu sıcaklıkta ferahlatır canımmm hiç yemezsen metabolizman çalışmaz kiValla bende ne öğle ne ara var acikmiyorum nedense kızlar akşam yemeğine ancak yerim istiyorum ama içim almıyor yeşil çay içtim şu iciyom ondan galiba biberiye Ye başlayamadım
slm kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz beni özledinizmiben sizi çooooooooook özledim
ben yeni okudum yarın yaparım şekerim biberiyenin tadıda güzel hem- dahilen kabız etkili, gaz giderici, hazım sistemi uyarıcı, safra arttırıcı
-safra ve incebarsak üzeirnde spazm çözücü
-merkezi sinir sistemi uyarıcı
-hastalıkdan yeni kalkmış nekahat dönemindekilere önerilir
-antioksidan özellik taşır
-haricen kan dolaşımını hızlandırmakda,adale ve romatizmal ağrılarda ağrı kesici olarak kullanılır
-çayı saça sürülüp friksiyon yapıldığında, saç dökülmesini önleyici ve saçı canlandırıcı etkiye sahiptir
-veeeeeeeeeeeeeee yağ yakıcııııı özelliği vardırrrrrrr.
peki nasıl yapacağız?
-1 tatlı kaşığı bitki, 1 çay fincanı kaynar suyun üzerine eklenir.üstü kapalı olarak 15dk . demlendirilir, süzülür. ( demlediğiniz kap cam yada porselen olmalı)
günde 3-4 fincan içilebilir , ama 4 olmasın kızlar 3 fincan içelim
haricen ağrı kesici olarak kullanmak isteyen olursa onun tarifinide yazabilirim. hadi kolay gelsin hepimizeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaptanım emeğine sağlık ,çok teşekkür ederiz bizin için uğraşıyosun[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 93
[/TD]
[TD] 81.7
[/TD]
[TD] 80.1
[/TD]
[TD] 1.6
[/TD]
[TD] 13
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 70 dakika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 75.5
[/TD]
[TD] 74.2
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 11.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] koşturmaca
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 82.3
[/TD]
[TD] 80.2
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 2.8
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 4 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 80.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] ayse_03
[/TD]
[TD] 90
[/TD]
[TD] 75.7
[/TD]
[TD] 75.3
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 14.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş 50şer mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] eileen1990
[/TD]
[TD] 99.5
[/TD]
[TD] 88.2
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 11.5
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 3.5
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] ist87
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 76.6
[/TD]
[TD] 76.6
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 12.4
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 3 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 91.5
[/TD]
[TD] 86.6
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 4.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanımslm kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz beni özledinizmiben sizi çooooooooook özledim
valla kız şeker bunların hiç birini boş bırakmaya gelmez gece yarısına kadar burda tutmak lazımimvalla öyle oldu :)))) bir daha sizi boş bırakmayacam :)
sen nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaa bizi yalnız bırakmaya ne hakkın var :)
tamam bebeğim biberiyeye yarın başlarsınn gelmezsen yeni görürsün tabiii iki gün sonra sendeee bebiş var diye gelmede :)))), kız varyaaa ayyüzlümmm sana benzer cümleler kuruyordu yemin ederimmmm onaa dedim ki iki gün sonraaa sen hamileyim diye gelmezsen bende birşey bilmiyorum anam bi gittim geldimmmmm hamile :) seninkide o hesap olmasın sonra:), çooooooooooooookkkkkkkk özleidmmmmmmmmmmmben yeni okudum yarın yaparım şekerim biberiyenin tadıda güzel hem
kaptanım emeğine sağlık ,çok teşekkür ederiz bizin için uğraşıyosuneranisa cım senide kutlarım 1.lik yakışmış.bence haftanın 1.si melankoli.olucak.herkesi kutluyorum öpüyorum
bebişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım
valla kız şeker bunların hiç birini boş bırakmaya gelmez gece yarısına kadar burda tutmak lazımim.bence zaten 1 sarımsak 2 kadınlar kulubu en doğal doğum kontrolü adamın yanına gidinceye kadar k....nda pireler uçuyor yattığını farketmiyor bile..eeeee ya buraya takılın kızlar yada 9 ay sonra bebek çığlığı dinleyin .ben 2. seçiyorum.hoş zaten benşm koca 15 .20 günde eve geliyor :44:
amann canım benimmmbeni özledinmi şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?