biraz önce gördüm doğum günümü kutlamışsınız çok mutlu ettiniz beni öpüyorum hepinizi
ayyyyyyyyyyyy canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de sizi çooooooooooookkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmcanım seni çok iyi anlayabiliyorum, umutsuzluk, çaresizlik çok çok zor bi durum, ALLAH kimsetyi darda koymasın , içini yakmasın ... öyle bir an geliyor ki hayatta yapmayacağım dediğin şeyler geliyoru aklına.. ALLAH muhafaza etsin cümlemizi ( amin ) , canım benim üzülme demek saçma oluyo ama sevdiklerini düşün yanındalarsa eğer gerisi birazda boş ... seni seviyoruz şekercim
ellerine sağlık iremimmmmmm ilk 5 e girmişim buda birşey :)[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 93
[/TD]
[TD] 81.7
[/TD]
[TD] 80.1
[/TD]
[TD] 1.6
[/TD]
[TD] 13
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 70 dakika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 75.5
[/TD]
[TD] 74.2
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 11.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] koşturmaca
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 82.3
[/TD]
[TD] 80.2
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 2.8
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 4 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 80.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] ayse_03
[/TD]
[TD] 90
[/TD]
[TD] 75.7
[/TD]
[TD] 75.3
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 14.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş 50şer mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] eileen1990
[/TD]
[TD] 99.5
[/TD]
[TD] 88.2
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 11.5
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 3.5
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] ist87
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 76.6
[/TD]
[TD] 76.6
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 12.4
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 3 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 91.5
[/TD]
[TD] 86.6
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 4.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
olsun tabiki kuzummm benimmmmmmm sağlıklı olmak zatennnn normal kilo demek :)))))))) rabbimmmmm sağlığımızı eksik etmesinnnnnnyine tek çanta yiyen ben olmuşum:26: ne diyeyim artık sağlık olsun mu olmasın mı bilemedim ben şimdi onu
ayyyyyyyyyyyy canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de sizi çooooooooooookkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmm
olsun tabiki kuzummm benimmmmmmm sağlıklı olmak zatennnn normal kilo demek :)))))))) rabbimmmmm sağlığımızı eksik etmesinnnnnn
(( çok kötüyüm kız ben bildiğin depresyona giriyorum bir ayağımı attım ötekini de atacağım (( sınavlar berbat geçtii yıl uzatacağımmmm kesinleştiii, tercihlerde yerleşiemeyeceğim de kesinleşti kadrosu ilkinden azmış hayatta giremem işim 2014 hazirana kaldı, lisansdan girmeyi planlıyordum önümüzdeki yıll okulu bitiremeyeceğim için lisans kpss de giremeyeceğim, telefonlarımın ikiside bozulduuuu biri tamire gitti ötekinin sorunu bataryaydı ona batarya aldım bugünnn oda öbürürünün aynısı yapmaya başladı kendi kendine kapanıp açılıyorrrrr 2 gün sonra askere gidecek son günlerde sesini bile duyamıyorum (((
Hamilesin ve ilk aylarını yaşıyorsun kendini böyle sorunlarla stres yapma bebeginde etkilenir bence sen yatmaya devam et kimse sana şuraya git buraya git demezler
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 80.1 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 70 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 11.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 50şer mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
şekercim sen bekardın dimi??:44:(( çok kötüyüm kız ben bildiğin depresyona giriyorum bir ayağımı attım ötekini de atacağım (( sınavlar berbat geçtii yıl uzatacağımmmm kesinleştiii, tercihlerde yerleşiemeyeceğim de kesinleşti kadrosu ilkinden azmış hayatta giremem işim 2014 hazirana kaldı, lisansdan girmeyi planlıyordum önümüzdeki yıll okulu bitiremeyeceğim için lisans kpss de giremeyeceğim, telefonlarımın ikiside bozulduuuu biri tamire gitti ötekinin sorunu bataryaydı ona batarya aldım bugünnn oda öbürürünün aynısı yapmaya başladı kendi kendine kapanıp açılıyorrrrr 2 gün sonra askere gidecek son günlerde sesini bile duyamıyorum (((
güzelim dikkatet kendine. depresyon çok zor bi illet. yeni kurtulmuş biri olarak iyi bilirim. senin sıkıntın sanırım okulu bitirdikten sonra boşluğa düştün , beklentilerin vardı çalışma konusunda o da olmadı. okula devam edim dedin uzattın ve umutsuzluğa düştün. aynılarını bende yaşadım. 2005 ten beri o durumdayım. ama şimdi sabrediyorum okul uzasada bitecek. haaaa seninkinin üstüne sevdiceğinden ayrılmak gibi bi streste giriyo. ona söyleyecek tek sözüm var allah tez zamanda tezkeresine ve sana kavuştursun. sonuçta sabredersek bazı güzelliklere erişeceğiz. sık dişini canım benim.
bu aile beni delirtti. her yaz böyle bi sorunla karşılaşıyorum
canım seni çok iyi anlayabiliyorum, umutsuzluk, çaresizlik çok çok zor bi durum, ALLAH kimsetyi darda koymasın , içini yakmasın ... öyle bir an geliyor ki hayatta yapmayacağım dediğin şeyler geliyoru aklına.. ALLAH muhafaza etsin cümlemizi ( amin ) , canım benim üzülme demek saçma oluyo ama sevdiklerini düşün yanındalarsa eğer gerisi birazda boş ... seni seviyoruz şekercim
anaaamm birinci olmuşum..beyazcan başları çekiyoruz hadi bakalım daim olsun inşalllaahh...[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0 [/TD]
[TD] nick [/TD]
[TD] başlangıç [/TD]
[TD] geçen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD] giden [/TD]
[TD] toplam giden [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD] spor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] eranisa[/TD]
[TD] 93 [/TD]
[TD] 81.7 [/TD]
[TD] 80.1 [/TD]
[TD] 1.6 [/TD]
[TD] 13 [/TD]
[TD] 67 [/TD]
[TD] 70 dakika [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] beyazcan[/TD]
[TD] 86 [/TD]
[TD] 75.5 [/TD]
[TD] 74.2 [/TD]
[TD] 1.3 [/TD]
[TD] 11.8 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] koşturmaca [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] wintersun[/TD]
[TD] 82.3 [/TD]
[TD] 80.2 [/TD]
[TD] 79.5 [/TD]
[TD] 0.7 [/TD]
[TD] 2.8 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 4 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] elmaşekeri23[/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 80.5 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 0.5 [/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] ayse_03[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD] 75.7 [/TD]
[TD] 75.3 [/TD]
[TD] 0.4 [/TD]
[TD] 14.7 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş 50şer mekik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] eileen1990[/TD]
[TD] 99.5 [/TD]
[TD] 88.2 [/TD]
[TD] 88 [/TD]
[TD] 0.2 [/TD]
[TD] 11.5 [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] ayyuzlum0211[/TD]
[TD] 85.5 [/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 3.5 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] ist87[/TD]
[TD] 89 [/TD]
[TD] 76.6 [/TD]
[TD] 76.6 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 12.4 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] 3 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] melankoli 84[/TD]
[TD] 91.5 [/TD]
[TD] 86.6 [/TD]
[TD] 87 [/TD]
[TD] +0.4 [/TD]
[TD] 4.5 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet aynen dediğin gibi oldu canım iş olmadı bari okul ilerlesin dedim yok oda yerinde sayıyor bir yeri toparlayım derken öteki taraf elimden kayıp gidiyor :) çokkk tşk ederim güzelim hayırlısıyla bi gitsin gelsin de ne diyeyim dahagüzelim dikkatet kendine. depresyon çok zor bi illet. yeni kurtulmuş biri olarak iyi bilirim. senin sıkıntın sanırım okulu bitirdikten sonra boşluğa düştün , beklentilerin vardı çalışma konusunda o da olmadı. okula devam edim dedin uzattın ve umutsuzluğa düştün. aynılarını bende yaşadım. 2005 ten beri o durumdayım. ama şimdi sabrediyorum okul uzasada bitecek. haaaa seninkinin üstüne sevdiceğinden ayrılmak gibi bi streste giriyo. ona söyleyecek tek sözüm var allah tez zamanda tezkeresine ve sana kavuştursun. sonuçta sabredersek bazı güzelliklere erişeceğiz. sık dişini canım benim.
bu aile beni delirtti. her yaz böyle bi sorunla karşılaşıyorum
limonluda olur canımmmmmmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmm :122:
Bu sabahda 6 da uyanmayı başardımyine kızım sağ olsun sabah sabah saçlarını ütületti bana ama iyi oldu bari o bahaneyle erken uyanmış oldum
Hemen uyanır uyanmaz ılık suyumu içtim az limonlu sonrada 07.15de kahvaltımı ettimŞimdi biberiye çayımı demledim onu içeyim sizlere bakarken
Hee birde tadına daha bakmadım ama eğer içemiyeceksem içine az biraz limon sıksak oluyormu :44:
Harikasınız kızlar
İnşallah bende hep eksilerle o listede olurum önümüzdeki günlerde
İremciğim Ellerine ve emeğine sağlık
evett bekardımmmm canımmm ayyyyy çok üzüldüm yaaa sanaa neler çekmişsin öyleeeşekercim sen bekardın dimi??:44:
erkek arkadaşın askere gidiyor sanırım
askerlik deyince içim bir garip oluyor..eşim sözlüyken yani evlenmeden önce askere gitmedi y.lisans formasyon vs.sonra evlendik 3.yılı gitti..ne sen ssoor ne ben söyleyeyim..evliyken çok daha zor büyük kızım 6 aylıktı..k.validemler de bana askerlik yaptırdı annemlere bile göndermedi..eşim ağrı da öğretmen askerdi..ona da birşey yansıtmadım..kızımı çoğu zaman ağlayarak emzirdim.:2::2:.off..çok zordu çook..17 kg verdim istem dışı..eşimde 16 kg verdi..görünce tanıyamadım..6 ay yaptı ama 6 ay 6 asır gibiydi..
tüm gördüğüm evlenecek arkadaşlara askerliğini yapmadan evlenmeyin diyorum..
çalışıyorsan daha çabuk geçer inan..
:)))) beğenmene çok sevimndim valla hadi şifa olsun inşallahhhh :)Biberiye çayının tadı güzelmiş yawlimona gerek yok
aaaaaaaaaaa evet ben ilk 3 ü kutlamayı unuttummm ne kabayımmmmanaaamm birinci olmuşum..beyazcan başları çekiyoruz hadi bakalım daim olsun inşalllaahh...
Ara öğün olarak 1 büyük bardak ayranımıda içtim
Birazdanda plates yapacağım
Az ter atayımda sonra duşumu alır öğlenlik yemeğimi hazırlarımTabi yemekten öncede yine birberiye çayımı yapar içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?