80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah.2ç.ekmeği 1y.haşlanmış domates zeytin peynir çay
Öğle .Yok
Ikindi.1porsiyon meyve kayısı kiraz
Akşam.1adet ızgara balık yanında çoban salata
Ara.1fincan oralet (yarım dolma)komşunun ısrarı
2.5litre su

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün kahvaltıdan sonra hemen sokağa attık kendimizi ailecek
Dışarda kız kardeşimle buluştuk ve bir saat yürüdük Sonra bir ara Forum istanbuldan eşime ayakkabı aldık birde yanındaki decathlona baktık
Çok güzel şeyler vardı ama inat ettim kilo vermeden almayacağım kendime hiç bir şey

Daha sonra kız kardeşimden ayrılık biraz da arabayla sahilde gezelim derken fikir değiştirip güzel bir yerde sahilde yemek yedik
Gittiğimiz yerde menüye kalori değerlerinide eklemelerine çok sevindim
Küçük kuzum okadar yoğunluğa yemekte bile uyuklayarak tepki verdi
Henüz iki saat oldu eve geleli ama tabi gelir gelmez kuzu uyumadan onuda bir yıkıyayım dedim
Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğide biraz geç oldu o yüzden akşam yemeği yemedik şimdi biraz meyve yerim birde yeşil çay içerim yatmadanda bir bardak süt
Tabi bir yandan bol bol su

Canım çok güzel bir paylaşım olmuş Teşekkür ederiz
Bu arada bir tatlı kaşığı drog demişsin de o drog ne oluyor ben anlayamadım :44:
Bende daha evvel biberiye yağı almıştım ufak şişede acaba onunla ilgili ne yapabilirim bir fikrin varmı :44:

canım ben BİBERİYE YAĞI almıştım birkaç yağ karıştırıp istediğin bölgeye sürüyorsun selülite birebirmiş..ben iki kez yaptım sonrası tembellik..

Bende öyle yapmıştım bir kaç kere hatta sonrasında streçlenip yatmak gerekiyordu geceden ama felaket kokuyordu ve streç dayanmıyordu o yüzden bende vazgeçmiştim çünkü hep eşime yapışıyordum ne olur ben elimi sürmüm sen sürsene beni streçlesene diye

kızlar tatile ne zaman ve nereye gidiyorsunuz???
daha doğrusu tatile gidecekmisiniz??
:44:

Ben ayın 14ünde Annemlerin yanında Almanyaya gidiyorum 14 günlüğüne
Döndüğümde arada bir Rivaya ( istanbul beykoz ) kaçmayı düşünüyorum küçük kuzuyla Büyük anannesinin yanında kalacak bir ay Küçük cadı denize gitmek istiyorum yüzmek istiyorum diye beni yiyor sanki çok yüzme biliyormuş gibi

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah istediğin gibi değiştirebilirsin tatil planını

ohhhhhhhhhhhh bir güzell stres atmışsın canım maşallahhhhh, drog dediğim bitki oluyor kuzum kurutulmuş bitkiiii ,hatamı fark edip ikinci baylaşımda bitki diye düzelttim k.bakmayın :), bu uygulamadan haberin yok galiba canımmmm her hafta topic olarak aynı çayı içme kararı aldıkkk geçen hafta maydanoz kürü yaptık yarından itibaren de buna geçmeyi planlıyoruzzz sende bize katıl istersen :)

Aaaa süpermiş
Valla benim daha evvel 9lu çay için aktardan aldığım bitkilerin içinde biberiye olması lazım bir bakayım da bende sizlere eşlik edeyim yada etmeye çalışayım bari inşallah tadı çok berbat değildirde yapabilirim
Yemeklerden yarım saat evvelm içiyoruz :44: yanlış anlamadıysam

Bu arada gün içinde yediklerimide paylaşayım artık bir zahmet

Sabah;
1 büyük fincan yeşil çay
biraz pastırmalı yumurta

( benim büyük cadı anne çok güzel koktu diye tutturunca bir gün önce almıştım bari fazla kokmasın yumurtanın içine az koyayımda nefsi körlensin dedim yaz günü yapılmayacak iş ama ne yaparsınız çocuk isteyince hayır diyemiyor insan )

2 siyah zeytin
3 dilim domates
5 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek

ara; ( eşimin anannesine uğramıştık kızkardeşimden ayrıldıktan sonra )
3 tane fındık
1 şekersiz nescafe

Geç öğle yemeği / akşamla karışık

1 Porsiyon Izgara köfte
4 çatal kadar pilav ( kalanı küçük kuzuya kakaladım )
3 - 4 fırında patates
1/4 Domates
1 Kutu Pepsi light ( şekersiz ve kalorisi yok )

Bu Menünün toplamı 400 kaloriymiş bir öğün için fena sayılmaz bence

Biraz evvelde 5 - 6 parça kavun, 1/2 kk beyaz peynir yedim Şimdide üzerine bir yeşil çay hüpletirim

Çok şükür hiç acıkmadım ama metabolizmayı hızlandırmak için yedim zaten bugün meyve yemememiştim
Artık yarın çok daha dikkatli olurum Biberiye çayınıda yaparım

Heee birde onun yanında yeşil çayada devam ediyormuyuz :44: yani dokunurmu acaba ikisinide yaparsam

yok canım kötü değill bitki çaylarını seven biriysen yadırgamazsınnnn kekiğinnn en aromasız hali gibi bi tadı var :) bugün de iç yeşil çayını yarın biberiyeye başla bence canım dokunmazz ama tek tek faydalanalım bitkilerden , yemek aralarındaaa istediğin zaman içersin tatlımmm

aman ağzından yel alsın şekerim ya, ne depresyonu sınavlarını inş. seneye düzeltirsin canım hem belli mi olur bi bakarsın geçmiş olursun , nasılsa 3 yalnış 1 doğruyu götürmüyor aksilikler oldumu hep üst üste gelir zaten canım, azcıkta zaman kalmış askere gitmesine sevdiceğinin, ALLAH güle güle gidip tez zamanda sağlıklı dönmesini nasip etsin şekercim

Hamilesin ve ilk aylarını yaşıyorsun kendini böyle sorunlarla stres yapma bebeginde etkilenir bence sen yatmaya devam et kimse sana şuraya git buraya git demezler

maydanoz kürü
sabah : az kızartma, 1 dilimk t.b ekmek , 1 zeytin , 1 küçük dilim kaşar , şekersiz çay
ara : az çorba
öğle : 1 tabak kısır , bol salatalık
ara : yok
akşam : 3 y.k z.y fasulye , 1 bardak ayran
ara : 2 ceviz
yeşil çayımı da demliycem şimdi, buyrun kızlar ikram edeyim

Lütfen depresyon deme allah korusun ucunda ölüm yokya herşey düzelir bu senin elinde senin canın sağolsun sen bu işin üstesinden gelirsin yeterki iste canım insan istedimi herşeyi yapar ben bunu öğrendim :)))

Yarın başlıyormuyuz biberiyeye
evetttttttttttttttttttt evetttttttttttttttttttt evetttttttttttttttt:)))))

allah razı olsun canım benim gerçekten öylee bugün dedimmmmm geldimi niye bir kerede gelirrrr sonra dedim vardır bir sebebiiii ama öyle bir daraldım kiiiii neyse ağladım da rahatladım :)))

Lütfen depresyon deme allah korusun ucunda ölüm yokya herşey düzelir bu senin elinde senin canın sağolsun sen bu işin üstesinden gelirsin yeterki iste canım insan istedimi herşeyi yapar ben bunu öğrendim :)))
çokkk sağol canım benim allah senden de razı olsunnnnn insan bi an mantıklı düşünemiyor gerçektennnn cinnet geçirenleri anlamaya başladım :)))))

allah razı olsun canım benim gerçekten öylee bugün dedimmmmm geldimi niye bir kerede gelirrrr sonra dedim vardır bir sebebiiii ama öyle bir daraldım kiiiii neyse ağladım da rahatladım :)))

canım seni çok iyi anlayabiliyorum, umutsuzluk, çaresizlik çok çok zor bi durum, ALLAH kimsetyi darda koymasın , içini yakmasın ... öyle bir an geliyor ki hayatta yapmayacağım dediğin şeyler geliyoru aklına.. ALLAH muhafaza etsin cümlemizi ( amin ) , canım benim üzülme demek saçma oluyo ama sevdiklerini düşün yanındalarsa eğer gerisi birazda boş ... seni seviyoruz şekercim

Neyse bana müsaade yarın görüşürüz inşallah

Herkese hayırlı geceler

Arkadaslarr geç mi.kaldım bilmiyorum imirde isler karisikbiraz eve anca geldimm eylemler devam edio.

Başlangıç 99.5
Geçen hafta 88.2
Bu hafta 88
Giden 200gram
Toplam gidn 11.5
Spor yok
Hedef 69

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 80.1 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 70 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 11.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 50şer mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eileen1990 [/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

biraz önce gördüm doğum günümü kutlamışsınız çok mutlu ettiniz beni öpüyorum hepinizi

yine tek çanta yiyen ben olmuşum :26: ne diyeyim artık sağlık olsun mu olmasın mı bilemedim ben şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…