80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/color]

imdattttt ağzından yel alsın kızz şeker
Benim 2 numara zaten mız mız allah isteyenkere versin şekerim canım beniiiimmmmmm

AYYY ELMAM ŞEKERİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN İŞALLAH İYİ PUANLAR ALMIŞINDIRBU HAFTA HEPİMİZ İÇİN YOĞUN GEÇTİ Bİ DİNLENEMEDİK ŞİMDİ PC NİN BAŞINDA DİNLENMEYE ÇALIŞIYORUM .
OFFF EV ARKAMA DÜŞÜCEK NERDESE HER YER PERİŞAN OLDU DÜN GECE SOBAYI SÖKTÜK KOCİŞLE BU YIL SOBADA KURMUŞTUK SABAH ERKENDEN EVDEN ÇIKINCA TÜM İŞLER KALDI KÜÇÜK KIZ MIZILDANIYOR BÜYÜKDE ONU KIZDIRIYOR .UFAKLIĞI BİR UYUTSAM İŞE BAŞLIYCAM .TABİİ NERDEN BAŞLIYCAKSAM ONU DA BİLMİYORUM:44:

Sabah.1dilim ç.ekmeği dom.salatalik biber peynir zeytin çay
Öğle.Yok
Akşam yemekten önce 3kaşık yoğurt 2tane salatalık biberiye çayı
Akşam.2kaşık ciğer sote 2kaşık ıspanak kavurma biraz salata
2.5litre su

canımı sıkmıyorum desem yalan olur, ama ödem olduğundan da rahatım inş. :)) inş. daha fazlası olmasında şekercim

sabah : biber kızartması 2 çatal , 1 dilim ekmek ve şekersiz çay
ara : 13 kiraz , 5 çiğ badem
akşam : 4 kaşık karışık kızartma, 2 dilim ekmek
ara : 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
biberiye çayı ve yeşil çay ...
bul su

dün menümü yazamadım sınav var diye evle hiç ilgilenememiştim dünden beri işlerimi bitiripte gelemedim bi mola vermişken menümü yaziyim dedim
Sabah
maydanoz kürü
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
Ara
1 elma
Öğle
3 dilim ekmek
1 fırında uskumru
salata
Ara
1 dilim karpuz
yarım yufkadan patatesli gözleme
yeşil çay
Akşam
1 büyük kase fasulyeli salata
Ara
2 dilim karpuz

ayyyyyyyyyy çok iş varmış yaa hele o soba kaldırmak çok zordurrr

yok şekerim mithat tirit diye bi tiritci var bilirsindir belki ..ama trit denemez çok güzel yapıyor adamlar gel Beraber yiyelim şekerim
aaaaaaaa bilmiyorummm dur kız geleyim deeee oraya ailecek gidelimm :))) tabi önce benim aile olmam lazım :)

canımı sıkmıyorum desem yalan olur, ama ödem olduğundan da rahatım inş. :)) inş. daha fazlası olmasında şekercim
olmaz olmaz kuzum haftanın birincisi sensinnn inşalllahhh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne kızzzz badem olmasaydı akşam yoğurt olsaydı çekirdek olmasaydı ii di :)

sabah: 1 dlm peynir, 2dlm ekmek, domates, salatalık, biber, 2 zeytin, 1tk reçel
öğle: 1 kase yoğurt, 5yk sebzeli pilav
akşam: 2 dolma ( dolmam çok güzel olmuşdu valla başardım :), 1 kase yoğurt
bugün hiç ara yapmamışım ama acayip dolu hissediyordum kendimiiii

şekerim ben mesajı yeni gördüm evde biberiye yok ben yarında maydanoz kürü yapiyim yarın bulursam alırım canım salı başlarım inşallah

ne güzel bi liste melankoli de inşallah ödemlerinden kurtulur da kırmızı ve çanta görmeyiz listede

Merhabalar aranıza yeni katıldım epeydir konuları sessiz takip edenlerdendim ama karar verdim katılmam gerekti..12500 yorumun tamamını okuyamadım ancak çok büyük bir serüven sonrası 130kg dan 85'lere gelebildim tabi çoook uzundu ama bu 91'den 85'e düşüş 6 haftada oldu.. neyse tekrar herkese selamlar

SEvindim canım sonunda lazer yaptırmana
İnan çok rahat edeceksin Ben en son 1 ay evvel gittim ( 5.ci seans ) ve o zamandan sonra inan daha bir tane bile görünen kıl yok ki benim öyle böyle değildi yani hani derler ya sakalım yokki lafım geçsin diye heh işte o sakal vardı bende
Ay ne işkeneydi o yaaaa 3 günde bir elimde cımbızla çıkanları almakla uğraşıyordum bazen aceleyle bir yere gittiğimizde eşim yolda görünce onları söylenip duruyordu şimdi şükür bir kaç gün sonra Almanyaya gitmeden bir gidiceğim eğer kadın dönüşte alırız derse bir 20 - 25 gün daha ellenmemiş olucak
Birde benim kıllar kazık gibiydi elimi sürünce batıyordu resmen şükür o kabus bitti 2 yada 3 seans daha almam gerekebilirmiş ama sorun değil sonuçta onları iğneli yapacaklar ki iyice kökleri kurusun

hoş geldin canım aramıza maşallah ne güzel vermişsinnn devamıda gelecek inşallahhhh ben elmaşekeri dilaraaaa burda yardımcı kaptanımmmm aklına ne takılırsa rahatlıkla sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…