tamam bebeğim biberiyeye yarın başlarsınn gelmezsen yeni görürsün tabiii iki gün sonra sendeee bebiş var diye gelmede :)))), kız varyaaa ayyüzlümmm sana benzer cümleler kuruyordu yemin ederimmmm onaa dedim ki iki gün sonraaa sen hamileyim diye gelmezsen bende birşey bilmiyorum anam bi gittim geldimmmmm hamile :) seninkide o hesap olmasın sonra:), çooooooooooooookkkkkkkk özleidmmmmmmmmmmm
:)))))))))))))) yemeğe nereye gittiniz kız cemo ya mı :)[/color]
imdatttttağzından yel alsın kızz şeker
Benim 2 numara zaten mız mız allah isteyenkere versin şekerim canım beniiiimmmmmm
:)))))))))))))) yemeğe nereye gittiniz kız cemo ya mı :)
öncelikleeeee eranisacımm, beyazcanımmmm, iremimmmmmmmmmmmm çooooooooookkk tbrk ediyorum siziiiii alllah devamını getirsinnn, sonraaa bütün veren arkadaşlarımı kutluyorummm kendimide :)))) inşallah böyle devam ederizzzzz, son olarakkk melankolicimmmm hiç sıkma canını sende ki ödem bunu biliyoruzz hafta atıp kurtulacaksın inşallahhhhhhhh
ayyyyyyyyyy çok iş varmış yaa hele o soba kaldırmak çok zordurrrAYYY ELMAM ŞEKERİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN İŞALLAH İYİ PUANLAR ALMIŞINDIRBU HAFTA HEPİMİZ İÇİN YOĞUN GEÇTİ Bİ DİNLENEMEDİK ŞİMDİ PC NİN BAŞINDA DİNLENMEYE ÇALIŞIYORUM .
OFFF EV ARKAMA DÜŞÜCEK NERDESE HER YER PERİŞAN OLDU DÜN GECE SOBAYI SÖKTÜK KOCİŞLE BU YIL SOBADA KURMUŞTUKSABAH ERKENDEN EVDEN ÇIKINCA TÜM İŞLER KALDI KÜÇÜK KIZ MIZILDANIYOR BÜYÜKDE ONU KIZDIRIYOR .UFAKLIĞI BİR UYUTSAM İŞE BAŞLIYCAM .TABİİ NERDEN BAŞLIYCAKSAM ONU DA BİLMİYORUM:44:
aaaaaaaa bilmiyorummm dur kız geleyim deeee oraya ailecek gidelimm :))) tabi önce benim aile olmam lazım :)yok şekerim mithat tirit diye bi tiritci var bilirsindir belki ..ama trit denemez çok güzel yapıyor adamlar gelBeraber yiyelim şekerim
olmaz olmaz kuzum haftanın birincisi sensinnn inşalllahhhcanımı sıkmıyorum desem yalan olur, ama ödem olduğundan da rahatım inş. :)) inş. daha fazlası olmasında şekercim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne kızzzz badem olmasaydı akşam yoğurt olsaydı çekirdek olmasaydı ii di :)sabah : biber kızartması 2 çatal , 1 dilim ekmek ve şekersiz çay
ara : 13 kiraz , 5 çiğ badem
akşam : 4 kaşık karışık kızartma, 2 dilim ekmek
ara : 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
biberiye çayı ve yeşil çay ...
bul su
şekerim ben mesajı yeni gördüm evde biberiye yok ben yarında maydanoz kürü yapiyim yarın bulursam alırım canım salı başlarım inşallah- dahilen kabız etkili, gaz giderici, hazım sistemi uyarıcı, safra arttırıcı
-safra ve incebarsak üzeirnde spazm çözücü
-merkezi sinir sistemi uyarıcı
-hastalıkdan yeni kalkmış nekahat dönemindekilere önerilir
-antioksidan özellik taşır
-haricen kan dolaşımını hızlandırmakda,adale ve romatizmal ağrılarda ağrı kesici olarak kullanılır
-çayı saça sürülüp friksiyon yapıldığında, saç dökülmesini önleyici ve saçı canlandırıcı etkiye sahiptir
-veeeeeeeeeeeeeee yağ yakıcııııı özelliği vardırrrrrrr.
peki nasıl yapacağız?
-1 tatlı kaşığı drog, 1 çay fincanı kaynar suyun üzerine eklenir.üstü kapalı olarak 15dk . demlendirilir, süzülür. ( demlediğiniz kap cam yada porselen olmalı)
günde 3-4 fincan içilebilir , ama 4 olmasın kızlar 3 fincan içelim
haricen ağrı kesici olarak kullanmak isteyen olursa onun tarifinide yazabilirim. hadi kolay gelsin hepimizeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şekerim ben mesajı yeni gördüm evde biberiye yok ben yarında maydanoz kürü yapiyim yarın bulursam alırım canım salı başlarım inşallah
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 80.1 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 70 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 11.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 50şer mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne kızzzz badem olmasaydı akşam yoğurt olsaydı çekirdek olmasaydı ii di :)
ne güzel bi liste melankoli de inşallah ödemlerinden kurtulur da kırmızı ve çanta görmeyiz listede
AYYY ne kadar özledim 2 günde burayı kızlar
pazar gün benim kociş geldi 15 gündür yoktu,ee gelmişken toplu alışverişimizi yapalım dedik. bu pazar bi çok arkadaş gibi bende cozuttum benim koçişim bana sözü vardı 5 kilo verince bana dışarda yemek ısmarlıycakt ı fırsat bulupda gidememiştik ee 5 değil 12 kğ verdim şükür ,hakettim yemeği.ama uzun zamandır ağır şeyler yememem sayesinde rahatsız oldum akşam bişey yemedim.
bu sabah kocişi yolcu ettim ,ama gelemedim benim kızın gözleri ilerlemiş onu muayene götürdüm.
vee kendim için bişey yaptım ilk defa,bende pko ve insilün direncinden dolayı çene bölgemde tüyler olmuştu,5 yıldır cımbızla uğraşıyorum:13:.karar verdim CECO sayesinde bu gün lazer yaptırdım işallah faydasını görürüm.ayy ne kötü kokuyordu lazer yaptıkları yer benim işim 2 dakkada bitti zaten az yer olunca.:18:allah sabır versin orda çalışanlara benim kokudan içim kalkdı.tüm vücut yaptırmış benden önceki .kokusu bana kalmış
hoş geldin canım aramıza maşallah ne güzel vermişsinnn devamıda gelecek inşallahhhh ben elmaşekeri dilaraaaa burda yardımcı kaptanımmmm aklına ne takılırsa rahatlıkla sorabilirsinMerhabalar aranıza yeni katıldım epeydir konuları sessiz takip edenlerdendim ama karar verdim katılmam gerekti..12500 yorumun tamamını okuyamadım ancak çok büyük bir serüven sonrası 130kg dan 85'lere gelebildim tabi çoook uzundu ama bu 91'den 85'e düşüş 6 haftada oldu.. neyse tekrar herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?