Bizde o kişilere çok daha güzel kilolar vererek gereken cevabı vereceğiz
Bizde de durumlar aynı
Büyük kızım ufakken bıdır bıdırdı ama büyüdükce babasına benzedizaten ona inanılmaz düşkündü ve hep söylenirdim yahu bir tane daha olsa yine sana düşkün olur kesin sonuçta kahrını çeken biziz ama mükafaatını alan babalar
Küçük kızım 2.5 yaşında ve öyle böyle bilmiş değilbabasına oda düşkün ama bütün gün benle olduğu için banada inanılmaz yapışıyor lavaboya bile birlikte gidiyoruz düşün artık
Yanlızda olsa oturup devamlı bana birşeyler anlatıyor hatta bazen TVye daldığımda çenemden tutup kendine doğru çevirip kocaman bir öpücük verdikten sonra anneciğim niye bana bakmıyorsun ben seni çot seviyorum diyip duruyor
Gece babasıyla yatmak ister arada ama ben yatmadanda o yatağa girmez
Eşim diyor hep bana düşkün olsun diyordun al sana düşkün çocukhayır birde büyük kızdan çok farklı inanılmaz mimiklerini kullanan ve çilveli birşey büyük istediğini elde etmek için asla yağcılık yapmaz aksine kimseye müdanası yok küçük en ufak şeyde yağcılık yapar ve her istediğini elde eder
Eşim hep diyor büyükten yana çok rahatım ama bu ufak genç kız olduğunda başımı çok ağrıtacak diye
Canım güle güle kullan yeni saç rengini canım
Bende önümüzdeki hafta hem boyatıp hemde biraz uçlarından aldıracağım gitmeden
bibieriye çayımı içiyorum şimdi, acaba yeşil çay içmesem olur mu ki, yerini tutar mı ?
Bizde o kişilere çok daha güzel kilolar vererek gereken cevabı vereceğiz
Bizde de durumlar aynı
Büyük kızım ufakken bıdır bıdırdı ama büyüdükce babasına benzedizaten ona inanılmaz düşkündü ve hep söylenirdim yahu bir tane daha olsa yine sana düşkün olur kesin sonuçta kahrını çeken biziz ama mükafaatını alan babalar
Küçük kızım 2.5 yaşında ve öyle böyle bilmiş değilbabasına oda düşkün ama bütün gün benle olduğu için banada inanılmaz yapışıyor lavaboya bile birlikte gidiyoruz düşün artık
Yanlızda olsa oturup devamlı bana birşeyler anlatıyor hatta bazen TVye daldığımda çenemden tutup kendine doğru çevirip kocaman bir öpücük verdikten sonra anneciğim niye bana bakmıyorsun ben seni çot seviyorum diyip duruyor
Gece babasıyla yatmak ister arada ama ben yatmadanda o yatağa girmez
Eşim diyor hep bana düşkün olsun diyordun al sana düşkün çocukhayır birde büyük kızdan çok farklı inanılmaz mimiklerini kullanan ve çilveli birşey büyük istediğini elde etmek için asla yağcılık yapmaz aksine kimseye müdanası yok küçük en ufak şeyde yağcılık yapar ve her istediğini elde eder
Eşim hep diyor büyükten yana çok rahatım ama bu ufak genç kız olduğunda başımı çok ağrıtacak diye
Canım güle güle kullan yeni saç rengini canım
Bende önümüzdeki hafta hem boyatıp hemde biraz uçlarından aldıracağım gitmeden
Teşekkür ederim hayatım sen nerenk yaptiriyosun?
ceco bizim kızlar çok benziyorlar birbirlerine sn anlatırken benim kızları anlattın sanki .benimbüyükde öyle çok ağır başlı çok gururlu az konuşur.ama küçük felaket cilveli yaşlarıda yakın seninkilere büyük 12.5.küçük 3.5 .allah iyilerle karşılaştırsın cümlenin evladını
Teşekkür ederim hayatım sen nerenk yaptiriyosun?
ayyy saç boyasına karşı aşırı bir zaafım var benim kendimden çok sık sıkılan biriyim, tabi bunun cefasını saçlarım çekiyorrr geçen yıll çok piss yaktım((( kısacık kesmek zorunda kalmıştım :))) son olarak bakır yaptımmmm tepkiler çok güzelll daha değişme bunda kal diyor herkes :)))) siz konuşunca bendeee yazayım dedim
umursanmadı ne demek canımmmm gözden kaçmışdırrrr sadeceee yoksa öyle insanlar değilizzzz hiç birimizzzz emin olll, daha dikkatli oluruzzz bundan sonraa ama kararlıysan yazmamaya birşey diyemeyiz tabikiiii ama sakın pes etmeeeee başka gruplarda da olsa devam et tek başınaaa bu işi yürütmek çok zorrrrr birilerinin desteği helekiii seninle aynı durumda olan birilerinin desteği çpok önemli bu yoldaaaa kendine iyi bak allaha emanet ol bizim kapımız hep açıkkkelma şekeri sana çooook tşk ederim bana çok yardımcı oldun sizi takibe devam edicem ama artık yazmıcam buraya(yazdıklarım pek umursanmadıda) umarım hepiniz istediğiniz kiloya tez zamanda ulaşırsınız allaha emanet olun
Amin canım
Rabbim özlemini çekenlerede en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatır inşallah...Aminnnnn
Canım ben bir kere saçımın rengini kuaföre boyatmıştım ( hayatımda ilk ve son kez bir saça 200 lira vererek hayatımın kazığını yedim) ve biraz daha açık reng istemiştim ( hürremin rengiydi ) herkes çok beğendi ama sonradan daha uygun diye üst katımdaki kuaför ablaya renge yakın birşey olsun demiştim
Şimdi fix kolestonun 10 numarasıyla 8 numarasını karıştırıp boyatıyorumO renge yine yakın oluyor ve şimdi herkes daha fazla beğeniyor üstelik 6 lira boyaya 5 lirada kuaföre veriyorum Çok ekonomik hatunum vesselam
Benimde şu an uçlarım biraz kırık o yüzden haftaya biraz uçlarından aldıracağımBoyundan gidecek diye ödüm kopuyor çünkü seviyorum uzun saçı eşimde değişiklik olsun bir kerede kısa dene diyor ama cesaret edebilirmiyim o gün bilmiyorum
allah muhabbetini artırsın kv le cecoşumValla benide görmezden geliyo bazıları gözlerine sokuyorum ben kilo verdim diyorum yoooo aynısın diyolar
Ne var ne Yok ben saçımı boyattim benim yukarıdaki kiracı kuaför otelde o boyadı valla kizildi sıkıldım kizildan insan zayiflayinca saç rengidende sıkıliyo Cukulata kahve yaptık valla güzel oldu gibi ama daha boyanması lazım tam rengi gelene kadar
dün annemler memlekeye döneceklerdi biraz gezeli ondan sonra otogara gideriz dedik. Neyse otobüsün kalkmasına 20 dk var benim cücükler tutturdu bizde gidecez etmeyin tutmayın yok dinlemediler. Eve nasıl geldik 10 dk nasıl valiz hazırladık nasıl otobüse yetiştik bilmiyom. Dedik bilet varsa gidersiniz o da şanslarına varmış. Anam bunlar bindi gitti otobüse bense salya sümük arkalarından baka kaldım. Eve geliyoduk dedim ben girmem o eve. Biraz dolaştıktan sonra bi çay bahçesine götürdü beni. Gözler balon gibi hala yaş akıyo. Millet tuhaf tuhaf bakıyo nesi var bu kadının diye. Eşim sırıtıyo ben ağlıyom. çok komik bi görüntüydü. Meyve suyu içeyim dedim boğazıma dizildi resmen. Nitekim şu an evde yapayalnız kaldım. çocukların odasının yanından bile geçesim gelmiyo. Ne zormuş çocuklarından ayrılmak. Hep derdim ki çocukları iki üç gün yanımdan alsalar da şöyle rahat bi nefes alsam diye ama olmuyormuş
allah kavuştursun gülay ım.üzme kendini ev birden boşalınca insan kötü oluyor anlıyorum seni .sen yanız deyilsinki bebişin var yanında hem .yarın alışırsın bu duruma onlar yokken yapıcak işlerin varsa yap bence gerçi dr yat dediydi sana ne işi sende yat işte kafanı dinle :44:.onlar gelince pişman oursun niye fırsatı kaçırdım diye
bütün anneler aynııı ben anladımmmmmm bu cinsler üstelik çocuk kaç yaşına gelirse gelsin değişmiyorrr sen ilerde üniye yollarkende böyle olacaksın bak ben şimdiden söylüyorum :))) şaka bir yana daaa evin öyle birden boşalmış haliii iğrenç tahmin edebiliyorummmmm annenler gidince bileee kötüüüü polurdun bideee yavrucaklar gidinceeee hepden boşalmışşşşş beyazcanımın dediği gibiii biraz tatil ver kendineeee sıkma canını kafanı dinleeee nadirrrr gelir insanın başına böyle durumlarrrr ee tabi davulun uzakdan seni hoş gelir durumuda var amadün annemler memlekeye döneceklerdi biraz gezeli ondan sonra otogara gideriz dedik. neyse otobüsün kalkmasına 20 dk var benim cücükler tutturdu bizde gidecez etmeyin tutmayın yok dinlemediler. eve nasıl geldik 10 dk nasıl valiz hazırladık nasıl otobüse yetiştik bilmiyom. dedik bilet varsa gidersiniz o da şanslarına varmış. anam bunlar bindi gitti otobüse bense salya sümük arkalarından baka kaldım. eve geliyoduk dedim ben girmem o eve. biraz dolaştıktan sonra bi çay bahçesine götürdü beni. gözler balon gibi hala yaş akıyo. millet tuhaf tuhaf bakıyo nesi var bu kadının diye. eşim sırıtıyo ben ağlıyom. çok komik bi görüntüydü. meyve suyu içeyim dedim boğazıma dizildi resmen. nitekim şu an evde yapayalnız kaldım. çocukların odasının yanından bile geçesim gelmiyo. ne zormuş çocuklarından ayrılmak. hep derdim ki çocukları iki üç gün yanımdan alsalar da şöyle rahat bi nefes alsam diye ama olmuyormuş
kankammmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnn birtanemmmm kesin dönüş yaptın mıııııııııııııbenn geri geldimmm
çok uzun aradan sonraa çok ozledmmm be sizii
kaptanmm kankamm adaşımmm ve digerleri nerdesnz bakalm naslsnzzzzz
kızlar 87 kloyla geri dondum 97ye çıkmştm ama hamilegmde mis gibi 23 klo aldm toplamda
şimdi verme zamanıııııııııııııııııııııı
bütün anneler aynııı ben anladımmmmmm bu cinsler üstelik çocuk kaç yaşına gelirse gelsin değişmiyorrr sen ilerde üniye yollarkende böyle olacaksın bak ben şimdiden söylüyorum :))) şaka bir yana daaa evin öyle birden boşalmış haliii iğrenç tahmin edebiliyorummmmm annenler gidince bileee kötüüüü polurdun bideee yavrucaklar gidinceeee hepden boşalmışşşşş beyazcanımın dediği gibiii biraz tatil ver kendineeee sıkma canını kafanı dinleeee nadirrrr gelir insanın başına böyle durumlarrrr ee tabi davulun uzakdan seni hoş gelir durumuda var ama
kankammmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnn birtanemmmm kesin dönüş yaptın mııııııııııııı
elma şekeri sana çooook tşk ederim bana çok yardımcı oldun sizi takibe devam edicem ama artık yazmıcam buraya(yazdıklarım pek umursanmadıda) umarım hepiniz istediğiniz kiloya tez zamanda ulaşırsınız allaha emanet olun
bbende çok seviyorum canım yaaa ama hep aynı bpoyda kalmışdırrr kırıklardan dolayı kesmek zorunda kalmışımdır bu sefer kararlıyım ama güzel bir ürün keşfettim saçın kuruysa benim gibi bağlamada bile hasar gören bir saçsa swarskof sıvılaştırılmış keratinli saç spreyi var( turuncu olanı) banyo sonrası sadece uçlara sürüyorum hem kırılmaya karşı koruyorrr % 100 lük bir koruma değil bu ama 50 diyebilirim :) hemde çabuk uzamasına yardımcı
dün annemler memlekeye döneceklerdi biraz gezeli ondan sonra otogara gideriz dedik. neyse otobüsün kalkmasına 20 dk var benim cücükler tutturdu bizde gidecez etmeyin tutmayın yok dinlemediler. eve nasıl geldik 10 dk nasıl valiz hazırladık nasıl otobüse yetiştik bilmiyom. dedik bilet varsa gidersiniz o da şanslarına varmış. anam bunlar bindi gitti otobüse bense salya sümük arkalarından baka kaldım. eve geliyoduk dedim ben girmem o eve. biraz dolaştıktan sonra bi çay bahçesine götürdü beni. gözler balon gibi hala yaş akıyo. millet tuhaf tuhaf bakıyo nesi var bu kadının diye. eşim sırıtıyo ben ağlıyom. çok komik bi görüntüydü. meyve suyu içeyim dedim boğazıma dizildi resmen. nitekim şu an evde yapayalnız kaldım. çocukların odasının yanından bile geçesim gelmiyo. ne zormuş çocuklarından ayrılmak. hep derdim ki çocukları iki üç gün yanımdan alsalar da şöyle rahat bi nefes alsam diye ama olmuyormuş
GÜNAYDIN ÇITIRLAR
BENİM ÇOOOOOOOOOOOOKK İŞİM VAR BU GÜNİŞALLAH GELEN OLMAZDA EVİMİ TEMİZLERİM PERŞEMBE GÜNÜM VAR EV REZİL.BAHÇEYİ SAĞOLSUN GÖRÜMCE PERİŞAN ETMİŞ TEKRAR TEMİZLEM LAZIM .DAHA MERDİVENLER YIKANCAK,ALLAH
YARDINCIM OLSUN
AMA ÇAYDAN DAVAZ GEÇEMİYORUM ŞU ÇAYIMI İÇEYİMDE BİSMİLLAH DEYİP İŞE BAŞLIYCAMM TABİ SİZİ BIRAKABİLİRSEM.
benn geri geldimmm
çok uzun aradan sonraa çok ozledmmm be sizii
kaptanmm kankamm adaşımmm ve digerleri nerdesnz bakalm naslsnzzzzz
kızlar 87 kloyla geri dondum 97ye çıkmştm ama hamilegmde mis gibi 23 klo aldm toplamda
şimdi verme zamanıııııııııııııııııııııı
bütün anneler aynııı ben anladımmmmmm bu cinsler üstelik çocuk kaç yaşına gelirse gelsin değişmiyorrr sen ilerde üniye yollarkende böyle olacaksın bak ben şimdiden söylüyorum :))) şaka bir yana daaa evin öyle birden boşalmış haliii iğrenç tahmin edebiliyorummmmm annenler gidince bileee kötüüüü polurdun bideee yavrucaklar gidinceeee hepden boşalmışşşşş beyazcanımın dediği gibiii biraz tatil ver kendineeee sıkma canını kafanı dinleeee nadirrrr gelir insanın başına böyle durumlarrrr ee tabi davulun uzakdan seni hoş gelir durumuda var ama
kankammmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnn birtanemmmm kesin dönüş yaptın mııııııııııııı
saol cnm bnmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gece geç saattede olsa cadıyı uyutabildim ve şükür çok geç uyanmadım
Hemen aç karnına az limonlu suyumu içtim karnımı doyurdum ve hemen biberiyeli çayımı yaptım birazdan onu içeceğim
İnşallah yazmaktan vazgeçmezsinİnan her topikte oluyor ara ara böyle bir durum sonuçta arada kaynayabiliyor o yüzden hiç bence üzülüp kendini geri çekme aksine benim gibi yap dal sohbete gitsin emin ol bir iki gün içinde sende sanki senelerdir buradaymışsın gibi olucaksın
Bende geçmişte Huş Ağacı yağı diye birşey kullanmıştım oda inanılmaz iyi geliyordu ( saç uçlarına uyulanıyordu durulamayada gerek olmadan) Tabi ben onu Almanyadan almıştım ama burada hiç arayıp sormadım aktarlarda belki vardır
Bakalım şu saç uçlarımı biraz aldırayımda bende olmadı senin kullandığından alıp daha kırılmadan korumaya alırım
Çok sık fön çektirmesemde işte 1 - 1.5 ay arayla boyatmak bile yıpratıyor ister istemez :26:
Canım Allah kavuştursun
Seni okadar iyi anlıyorum ki :26: Benim küçük kuzu doğmadan evvel 15 tatilde kızımda tutturdu Anannemlerin yanına gidiceğim diye. Hadi tamam dedim çok istiyor diye ama bir yandan ay nasıl tek başına uçacak, ya sıkılırsa falan diye bir sürü soru takıldı aklıma.
Cadı bir heves gitti ve ben evde ağlayıp durdum, odasına girmemeye çalıştım ( kendi kendime odasında TV izliyor diye numaralar yaptımama yemedim tabi ) Her gün telefonda görüştük ve ilk bir kaç gün iyidi ama sonra kızda başladı sesini titretmeye bizimle konuşurken hani dokunsan ağlayacak gibiydi ki orada bir dediği iki olmadığı halde
Bakalım bu gidişimizde de yanlarında 1 ay kalacak Anannesiyle dönecek TürkiyeyeYine şükür ufaklık varda onunla artık kendimizi her gün sokağa atarız diyorum yoksa bende başlarım yine 3 gün sonra ağlamamak için kasmaya
Daralınca her anne der ay şunlar bir başımdan gitsede iki gün kafa dinlesem diye ama iş gerçekleşince yine Annelik duyguları ağır basıyorCAdılar cıldırtsa bile insan onlar olmadan yapamıyor
Sende artık yavaş yavaş kalan işlerini yapar biraz kendine vakit ayırırsınEmin ol bir sonraki gün insan biraz daha iyi hissediyor
Allah kolaylık versin sanada canım
Bende bugün iş yapacağım akşam üzerede eşim arabayı getirirse ( uyuz alma dediğim halde arabamı aldı öğleden sonra getiririm dedi) Spor Salonuna atacağım kendimi Yarın zaten kandil malum o gün pek iş yapmam ondan sonrada zaten kalacak benim 10 günüm hazırlanmak için anammmmmmm bir sürü iş var ( günlük işleri halledeyim derken ince işlere girişemiyorum bile )
Neyse Rabbim verir kolaylığını inşallahda gideceğim güne kadar bütün işlerimi bitirebilirim
Tekrar hoşgeldin o zaman
Kuzucuk doğmuş sağ sağlım anlaşılanRabbim analı babalı büyütsün ...Aminnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar veririzAminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?