80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah: 1y. haşlama, 1dlm peynir, domates, salatalık, 1 zeytin, yarım bardak portakal suyu ,2dlm ekmek
öğle: yarım paket burçak bisküvi, 1 bardak portakal suyu ( yemek hazırlayıp yiyecek vakit bulamadım)
akşam:2 dolma, 1 sarma, 1 kase yoğurt

ben biberiye alamadım dün dedim bugünde yapıyim ama bugünde bulamadım yakınlarda yarın haftalık alışverişe çıkıcam yarın bulurum inşallah
canımmmm madem bulmakda güçlük çekiyorsunnnn aktara filan gideceksen biberiyle beraber mate de alabilirsen al bundan sonra ona geçeceğizzz ben öyle yaptımmm benimdee uzakda gittiğim aktar ikisinide aldım bir seferde

kızlar ben kaçıyorum hadi yarın görüşürüz inşallah bi türlü işleri bitiremedim yarından sonra daha rahatım inşallah

Sabah.2dilimc.ekmeği tostta biber kozlemesi domates Salatalik peynir zeytin çay
Öğle.6tane taze kayısı
Ara.2salatalık 2kaşık yoğurt
Aksam.2servis kaşığı bamya yemeği yanında salata yoğur
Ara.3dilim karpuz 1tane kayısı yedim gerisi gelmesse iyidir
2.5litre su

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
anlaşılan çoğumuzun temizlik günüymüş bu gün .
ben diplerden başladım ve bitiremedim ev çok dağımıkdı toplamam bile baya zaman aldı.halıları yıkamaya verdim perdeleri yıkadım.aslında perdeler makinedeyken duvarları silicekdim ama misafir geldi.yapamadım.:44:
kışlıkları bile bu gün kaldırdım daha hava tam ısınamadı diye kaldırmamştım...ayrıca torbalarla çöp çıktı evden kızların daralan küçülem eskilerini attım .vericek kimse yok .dahada naftalin yapamadım misafir oyaladı baya,misafirim gidince biraz bahçeyle ilgilendim ektiklerimi suladım asma yaprağı topladım şimdi yaprak kurucam allah izin verirse.yani evin işini bitiremedim daldan dalageçmekden.neyse yaşım genç önünde uzun yıllar var biter işallah

menümh
sabah
1 dlm peynir 5 zeytin 2 dlm ekmk domates
ara 1 dilim karpuz
öğle
1 tabak yaprak sarma
ara
1 küçük haşlanmış patates
akşam
yaprak sarma sayısını bilmiyorum kv zorla yedirtti.
ara
kiraz baya bi yedim
4 lt su
ben bu gün kendime çok vakit ayırmışım baya yemişim.halada iyesim var belki salatalık yerim

ohhh mis gibi olmuştur evin , bende bugün başlayayım dedim ama popom ağır bastı kaldıramadım bi türlü yarın inş. bende temziliğe başlıyıp 3 günde bitirmem lazım ve bir sürü iş var evde düşününce bile işin içinden çıkamıyorum sanki

yok kız daha mis olamadı maalesef :44:,benim küçük cadının cadılığı üstündeydi bu gün çok uğraştırdı beni paçamı bırakmadı iş yapıyım.yarın kaldığım yerden devam işallah.allah sanada kolaylık versin canım ..zaten düşündükçe kafam karıçtı:26: benim çocuklar çook dağınık kendi eşyalarını toplattıranıyorum bide yukardan görümcem temizlediğim bahçaya çöp atıyor sürekli ,halbuki oturuyoruz bahçede gelen giden oluyor elalem ne der demiyor kendisi temizlemediği için atıyo gitsin tepemden bende ses çıkarmıyorum kalbi kırılmasın diye ama beni enayi yerine koyuyor resmen .insan makarna poşetini bahçeye atarmı hiç yumurta kabuğu çıldırcam allah sabır deyip geziniyorum

bu ara topikteki herkez temizlikte resmen :)) gurupça hem zayıoflamaya çaılışıyoruz hemde temzlik bir yanda hamarat çıktık bayağı aman maaşallah kendi edepsizliği canım görümcenin, bence bilerek yapıyodur , kısaknıyodur seni, nasılsa yapıyosun bağ bahçe işlerini bunu yap diyodur, yoksa 5 yaşında çocuk bile anlar oturduğun yere çöp atılmayacağını :44:

kimse yokmuuuuuuu
herkes yoruldu uyuyo sanırım bende kızı uyuturken kendimde uyumuşum .çay demlemştim içmek için uyandım zoraki.
herkese iyi geceler .öpüyorum kızlar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…