- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
canımmmm madem bulmakda güçlük çekiyorsunnnn aktara filan gideceksen biberiyle beraber mate de alabilirsen al bundan sonra ona geçeceğizzz ben öyle yaptımmm benimdee uzakda gittiğim aktar ikisinide aldım bir seferdeben biberiye alamadım dün dedim bugünde yapıyim ama bugünde bulamadım yakınlarda yarın haftalık alışverişe çıkıcam yarın bulurum inşallah
sen neden biberiye içmeyecem dedin dünnnnn bakayımmm haaa :)
ben biberiye alamadım dün dedim bugünde yapıyim ama bugünde bulamadım yakınlarda yarın haftalık alışverişe çıkıcam yarın bulurum inşallah
ohhhhhhhhhhh yarasınnnnn yağlarını eritsin şifa olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhkıs ben öle bi şey mi dedimyol luşum ya ben lıkır lıkır içiyorum çayları
canımmmm madem bulmakda güçlük çekiyorsunnnn aktara filan gideceksen biberiyle beraber mate de alabilirsen al bundan sonra ona geçeceğizzz ben öyle yaptımmm benimdee uzakda gittiğim aktar ikisinide aldım bir seferde
Yarın kandil oruç tutucam da sahurda ne yesem bilemedim 2dilim c.ekmeği tostmu yesem
ohhhhhhhhhhh yarasınnnnn yağlarını eritsin şifa olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyi akşamlar kızlar
anlaşılan çoğumuzun temizlik günüymüş bu gün .
ben diplerden başladım ve bitiremedimev çok dağımıkdı toplamam bile baya zaman aldı. halıları yıkamaya verdim perdeleri yıkadım.aslında perdeler makinedeyken duvarları silicekdim ama misafir geldi.yapamadım.:44:
kışlıkları bile bu gün kaldırdım daha hava tam ısınamadı diye kaldırmamştım...ayrıca torbalarla çöp çıktı evdenkızların daralan küçülem eskilerini attım .vericek kimse yok .dahada naftalin yapamadım misafir oyaladı baya,misafirim gidince biraz bahçeyle ilgilendim ektiklerimi suladım asma yaprağı topladım şimdi yaprak kurucam allah izin verirse .yani evin işini bitiremedim daldan dalageçmekden .neyse yaşım genç önünde uzun yıllar var biter işallah
ohhh mis gibi olmuştur evin , bende bugün başlayayım dedim ama popom ağır bastı kaldıramadım bi türlüyarın inş. bende temziliğe başlıyıp 3 günde bitirmem lazım ve bir sürü iş var evde düşününce bile işin içinden çıkamıyorum sanki
yok kız daha mis olamadı maalesef :44:,benim küçük cadının cadılığı üstündeydi bu gün çok uğraştırdı beni paçamı bırakmadı iş yapıyım.yarın kaldığım yerden devam işallah.allah sanada kolaylık versin canım ..zaten düşündükçe kafam karıçtı:26: benim çocuklar çook dağınık kendi eşyalarını toplattıranıyorum bide yukardan görümcem temizlediğim bahçaya çöp atıyor sürekli ,halbuki oturuyoruz bahçede gelen giden oluyor elalem ne der demiyor kendisi temizlemediği için atıyo gitsin tepemden bende ses çıkarmıyorum kalbi kırılmasın diye ama beni enayi yerine koyuyor resmen .insan makarna poşetini bahçeye atarmı hiç yumurta kabuğu çıldırcam allah sabır deyip geziniyorum
bende allah nasip ederse tutacağımmm kahvaltı menümün aynısı olacakkk istersen sende öyle yap günler uzun yumurta olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?