- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ama ben seni çooooook özledim sık sık gel emiiikankammmmblmıorm kesn dönüş mü ama klo vermek çok istıorm her gun gelip menu paylaşblrmym blmıorm gerçi daha tam da dkkat edemıorm iştahm çok acık cunku gerçi çok da dkkat edemem artık sporla falan bşeyler yapmaya çalışıcam buraya da gün aşırı gireblrm ancak eceden dolayı olsun ama grdkçe motive olup adapte olurum sanrm yaknda
ayy sormaaa sormaaa bugün benim deee köşe bucak temizlik günümmmmm daha şimdiden yoruldumanam öldüm sadece tuvalet banyoyu temizledim tavandan tabana kadar. şimdi biraz dinlenme zamanı sanırım
canım bence yalnış anlaşılma olmuş, biz sana hooşgeldin deneyimlerinden faydalanım dedik sen bir daha yazmıycam diyorsun , öle olmaz güzelim, kopma kervandan arkadaşım , git meeeeee dur ne olurelma şekeri sana çooook tşk ederim bana çok yardımcı oldun sizi takibe devam edicem ama artık yazmıcam buraya(yazdıklarım pek umursanmadıda) umarım hepiniz istediğiniz kiloya tez zamanda ulaşırsınız allaha emanet olun
ALLAH kavutırsın canım, üzülme güzelim dönecekler kuzuların nasılsa, sese alışkın olduğun için ev sana çok çirkin gelir şlimdiden ama bol bol dinlen,enerjini topla, kocanla biraz daha vakit geçir hazır çocuklar yokkkendün annemler memlekeye döneceklerdi biraz gezeli ondan sonra otogara gideriz dedik. neyse otobüsün kalkmasına 20 dk var benim cücükler tutturdu bizde gidecez etmeyin tutmayın yok dinlemediler. eve nasıl geldik 10 dk nasıl valiz hazırladık nasıl otobüse yetiştik bilmiyom. dedik bilet varsa gidersiniz o da şanslarına varmış. anam bunlar bindi gitti otobüse bense salya sümük arkalarından baka kaldım. eve geliyoduk dedim ben girmem o eve. biraz dolaştıktan sonra bi çay bahçesine götürdü beni. gözler balon gibi hala yaş akıyo. millet tuhaf tuhaf bakıyo nesi var bu kadının diye. eşim sırıtıyo ben ağlıyom. çok komik bi görüntüydü. meyve suyu içeyim dedim boğazıma dizildi resmen. nitekim şu an evde yapayalnız kaldım. çocukların odasının yanından bile geçesim gelmiyo. ne zormuş çocuklarından ayrılmak. hep derdim ki çocukları iki üç gün yanımdan alsalar da şöyle rahat bi nefes alsam diye ama olmuyormuş
benn geri geldimmm
çok uzun aradan sonraa çok ozledmmm be sizii
kaptanmm kankamm adaşımmm ve digerleri nerdesnz bakalm naslsnzzzzz
kızlar 87 kloyla geri dondum 97ye çıkmştm ama hamilegmde mis gibi 23 klo aldm toplamda
şimdi verme zamanıııııııııııııııııııııı
arkadaşlar amacım size kötü bişey söylemek değil sakın yanlış anlamayın beni yazdıklarıma hiç cevap vermediniz benim çok çabuk motivasyonum düşüyo birazda alınganımsizler çok tatlısınız zaten burayı okuyup kadınlar kulübüne üye oldum benimde hatam vardır sohbetlere pek katılmadım buda yapımla alakalı ortama hemen adapte olamıyorum.sizi takibe devam edicem ama yazmaya başlarsam kendinizi zorunlu hissedersiniz cvp vermeye sitemimden dolayı bunuda ben istemem.kendinize çok iyi bakın çook çook kilo verin inş ben hep buralarda olucam sizi bırakmam artık gizli gizli takip ederim :)) kilo verirsem yazarım :)))
arkadaşlar amacım size kötü bişey söylemek değil sakın yanlış anlamayın beni yazdıklarıma hiç cevap vermediniz benim çok çabuk motivasyonum düşüyo birazda alınganımsizler çok tatlısınız zaten burayı okuyup kadınlar kulübüne üye oldum benimde hatam vardır sohbetlere pek katılmadım buda yapımla alakalı ortama hemen adapte olamıyorum.sizi takibe devam edicem ama yazmaya başlarsam kendinizi zorunlu hissedersiniz cvp vermeye sitemimden dolayı bunuda ben istemem.kendinize çok iyi bakın çook çook kilo verin inş ben hep buralarda olucam sizi bırakmam artık gizli gizli takip ederim :)) kilo verirsem yazarım :)))
offffffffff bittim yemin ederim o sabah bu akşammm temizlik yeni bitti((( anam ağladı vallaaa
dün annemler memlekeye döneceklerdi biraz gezeli ondan sonra otogara gideriz dedik. neyse otobüsün kalkmasına 20 dk var benim cücükler tutturdu bizde gidecez etmeyin tutmayın yok dinlemediler. eve nasıl geldik 10 dk nasıl valiz hazırladık nasıl otobüse yetiştik bilmiyom. dedik bilet varsa gidersiniz o da şanslarına varmış. anam bunlar bindi gitti otobüse bense salya sümük arkalarından baka kaldım. eve geliyoduk dedim ben girmem o eve. biraz dolaştıktan sonra bi çay bahçesine götürdü beni. gözler balon gibi hala yaş akıyo. millet tuhaf tuhaf bakıyo nesi var bu kadının diye. eşim sırıtıyo ben ağlıyom. çok komik bi görüntüydü. meyve suyu içeyim dedim boğazıma dizildi resmen. nitekim şu an evde yapayalnız kaldım. çocukların odasının yanından bile geçesim gelmiyo. ne zormuş çocuklarından ayrılmak. hep derdim ki çocukları iki üç gün yanımdan alsalar da şöyle rahat bi nefes alsam diye ama olmuyormuş
Ohhh yorulduğuna değmiştir ama insan seviniyor temizlik bitince simdide birfincan yeşil çay yap dinlenirsin canım:))
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım..ilk çocukmu??amin canım seninki kaç haftalık
canım benim yaa..ne kadar kalacaklar??dün annemler memlekeye döneceklerdi biraz gezeli ondan sonra otogara gideriz dedik. neyse otobüsün kalkmasına 20 dk var benim cücükler tutturdu bizde gidecez etmeyin tutmayın yok dinlemediler. eve nasıl geldik 10 dk nasıl valiz hazırladık nasıl otobüse yetiştik bilmiyom. dedik bilet varsa gidersiniz o da şanslarına varmış. anam bunlar bindi gitti otobüse bense salya sümük arkalarından baka kaldım. eve geliyoduk dedim ben girmem o eve. biraz dolaştıktan sonra bi çay bahçesine götürdü beni. gözler balon gibi hala yaş akıyo. millet tuhaf tuhaf bakıyo nesi var bu kadının diye. eşim sırıtıyo ben ağlıyom. çok komik bi görüntüydü. meyve suyu içeyim dedim boğazıma dizildi resmen. nitekim şu an evde yapayalnız kaldım. çocukların odasının yanından bile geçesim gelmiyo. ne zormuş çocuklarından ayrılmak. hep derdim ki çocukları iki üç gün yanımdan alsalar da şöyle rahat bi nefes alsam diye ama olmuyormuş
geldm bleeeeeeee şimdi nasl durum kaptnmz iremimiz demi pazar mı verıosnz bildrm ? iki hafta beklicem başta blıorm o arada ben de kenidimi motive edeym bari :) ya duzenli yazmsam da menumu gelrm ben yne arada rapor verirm mutlaka size ama listede olmam ...ama ben seni çooooook özledim sık sık gel emiii
ayy sormaaa sormaaa bugün benim deee köşe bucak temizlik günümmmmm daha şimdiden yoruldumseni düşünemiyprum
inş cnm saolasın valal yiynce emzrmek de fayda etmıo dkkat etmek lazm yne hele spor çok şart sanki içimde hala küçük bi balon var cunkucanım bence yalnış anlaşılma olmuş, biz sana hooşgeldin deneyimlerinden faydalanım dedik sen bir daha yazmıycam diyorsun , öle olmaz güzelim, kopma kervandan arkadaşım , git meeeeee dur ne olur
ALLAH kavutırsın canım, üzülme güzelim dönecekler kuzuların nasılsa, sese alışkın olduğun için ev sana çok çirkin gelir şlimdiden ama bol bol dinlen,enerjini topla, kocanla biraz daha vakit geçir hazır çocuklar yokkkenyavaş yavaş temizliğinide yapıyormuşsun ama yorma kendini tatlım
tekrar hoş geldin canım, bizler buralardayız canım, demir atmış gibiyizinş. sağlıklı şekilde kilolar gider ki sen emziriyorsundur senin daha hızlı gider
evet bebeğimmm irem kaptanımızzzz cuma c.tesi bildirim günlerimiz iki hafta beklemen gerekmiyor galiba canımmm ama ireme sormak lazım yine de tamam günlük menüerini takipteyiz ona göre :)geldm bleeeeeeee şimdi nasl durum kaptnmz iremimiz demi pazar mı verıosnz bildrm ? iki hafta beklicem başta blıorm o arada ben de kenidimi motive edeym bari :) ya duzenli yazmsam da menumu gelrm ben yne arada rapor verirm mutlaka size ama listede olmam ...
inş cnm saolasın valal yiynce emzrmek de fayda etmıo dkkat etmek lazm yne hele spor çok şart sanki içimde hala küçük bi balon var cunku
geldm bleeeeeeee şimdi nasl durum kaptnmz iremimiz demi pazar mı verıosnz bildrm ? iki hafta beklicem başta blıorm o arada ben de kenidimi motive edeym bari :) ya duzenli yazmsam da menumu gelrm ben yne arada rapor verirm mutlaka size ama listede olmam ...
sen neden biberiye içmeyecem dedin dünnnnn bakayımmm haaa :)esracım maydanoz kürünü bıraktık biz, sen devam mı ediyosun ?
esracım maydanoz kürünü bıraktık biz, sen devam mı ediyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?