80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam öldüm sadece tuvalet banyoyu temizledim tavandan tabana kadar. şimdi biraz dinlenme zamanı sanırım

ama ben seni çooooook özledim sık sık gel emiii

anam öldüm sadece tuvalet banyoyu temizledim tavandan tabana kadar. şimdi biraz dinlenme zamanı sanırım
ayy sormaaa sormaaa bugün benim deee köşe bucak temizlik günümmmmm daha şimdiden yoruldum seni düşünemiyprum

canım bence yalnış anlaşılma olmuş, biz sana hooşgeldin deneyimlerinden faydalanım dedik sen bir daha yazmıycam diyorsun , öle olmaz güzelim, kopma kervandan arkadaşım , git meeeeee dur ne olur
ALLAH kavutırsın canım, üzülme güzelim dönecekler kuzuların nasılsa, sese alışkın olduğun için ev sana çok çirkin gelir şlimdiden ama bol bol dinlen,enerjini topla, kocanla biraz daha vakit geçir hazır çocuklar yokkken yavaş yavaş temizliğinide yapıyormuşsun ama yorma kendini tatlım

tekrar hoş geldin canım, bizler buralardayız canım, demir atmış gibiyiz inş. sağlıklı şekilde kilolar gider ki sen emziriyorsundur senin daha hızlı gider

arkadaşlar amacım size kötü bişey söylemek değil sakın yanlış anlamayın beni yazdıklarıma hiç cevap vermediniz benim çok çabuk motivasyonum düşüyo birazda alınganım sizler çok tatlısınız zaten burayı okuyup kadınlar kulübüne üye oldum benimde hatam vardır sohbetlere pek katılmadım buda yapımla alakalı ortama hemen adapte olamıyorum.sizi takibe devam edicem ama yazmaya başlarsam kendinizi zorunlu hissedersiniz cvp vermeye sitemimden dolayı bunuda ben istemem.kendinize çok iyi bakın çook çook kilo verin inş ben hep buralarda olucam sizi bırakmam artık gizli gizli takip ederim :)) kilo verirsem yazarım :)))

Karye arkadaşım bazılarımız telden giriyoruz en azından ben öyle ve bazen son sayfadan öncekilere bakamadan menü bildirimi yapip çıkıyorum canım kusura bakma elimizden geldiğince bütün yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demeye çalışıyoruz lütfen kendini gizli tutma ve devamlı Yaz Bak göreceksin çok ii gelecek burası sana :)

inşallah istediğin kadar sağlıklı bir şekilde kilo verirsinnnnnnnnnnnnnn :))

Ayyuzlum:kızlarin aniden karar vermişler ya bence sana ondan ağır gelmiş bende geçen yıl 3haftalığına oğlumu bırakıp belçikaya gittim ay havalimanına (Antalya) gidene kadar ağladım onun sevdiği hiçbirşeyi yemedim orada ,valla çok zor şimdi yeni ama birkaç güne daha çok özlüyor insan ben eşimle kavga ediyordum hep çocuğu bırakıp geldik diye halbuki benden ii bakarlar babanne,anneanneler,işte evlat canım yeri başka kizlarn yazdım ama kızmı evlatların

canım benim yaa..ne kadar kalacaklar??
bende diyorum şöyle bir gün olmasalarda eşimle birbirimize vakit ayırsak..
Rabbim yokluklarını göstermesin..

ama ben seni çooooook özledim sık sık gel emiii

ayy sormaaa sormaaa bugün benim deee köşe bucak temizlik günümmmmm daha şimdiden yoruldum seni düşünemiyprum
geldm bleeeeeeee şimdi nasl durum kaptnmz iremimiz demi pazar mı verıosnz bildrm ? iki hafta beklicem başta blıorm o arada ben de kenidimi motive edeym bari :) ya duzenli yazmsam da menumu gelrm ben yne arada rapor verirm mutlaka size ama listede olmam ...

inş cnm saolasın valal yiynce emzrmek de fayda etmıo dkkat etmek lazm yne hele spor çok şart sanki içimde hala küçük bi balon var cunku

evet bebeğimmm irem kaptanımızzzz cuma c.tesi bildirim günlerimiz iki hafta beklemen gerekmiyor galiba canımmm ama ireme sormak lazım yine de tamam günlük menüerini takipteyiz ona göre :)

Sabah
maydanoz kürü
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
domates-salatalık
3 zeytin
Ara - yok kahvaltı geç kaldığı için
Öğle
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük kase haşlanmış bezelye
1 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam
1 büyük kase mısırlı salata
3 yaprak sarması
Ara
1 tabak karpuz

aman da amannn kimler gelmişşş hoşgelmişşşş özledik seni

sabah : 2 kaşık karışık kızartma , 1 zeytin, 1 dilim t.b ekmek ,şekersiz çay
ara : 15 kiraz ,2 erik
ara : yağsız t.b ekmeğiyle tost
akşam : 1 kepçe çorba , 3 y.k z.y fasulye , 2 kaşık makarna
ara : 1 bardak yoğurt ( daha yemedim )
biberiye çayımı içiyorum ve yeşil çayımı da içecem ilerleyen saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…