80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın birazda kabahat benim alıştırdım onu hazıra beni kullanmaya ondan..
yıllardır temizliklerini hep ben yaparım bayram bahar kış temizliği.bayram yemeğ, misafirleri hep bende .öyle zamanlarda o gezmeye gider hep bende ona laf anlatıncaya kadar kendim yaparım deyip ona hiç seslenmem:44:.kız kocam yolda evin alış veriş fatura hastane işleri hep bende .o beceremez gitse eve gelemez tekrar kaybolur.küçük kıza bile baktırmıyorum çarşıya gittiğimde ,elimde çocuk , poşetlerle ordan oraya koşturuyorum .kendini saf yerine koyup beni kandırdığını sanıyoherkes kendini kandırır allah her şeyi görüyor sabır

AMANN GECE GECE DERTLENDİM
BENİM GÖRÜMCELER İKİZLER BİRİSİ 7 SENE OLDU GELİN ETTİK ŞÜKÜR BU BANA MİRAS KALICAK.KALSIN KENDİ BAŞINA BIRAKICAK HALİM YOK BENİM VİCDANIM ELVERMEZ .NEYSEKİ ŞİMDİLİK KV KP SAĞ BERABER KALIYORLAR ÜST DAİREDE
47 YAŞINDA BEKAR HAYIRLISIYLA Bİ KISMETİ ÇIKSA DİYORUM AMA .KISMET ALLAH HAKKIMIZDA NE HAYIRLIYSA O NU VERSİN

günaydın kızlar ayyyy sabah sabah idrar yollarım yanıyooooo. dün çok ıslatmadım kendimi ama:44::44::44: bu günlerde zaten bi dr a gitmem gerekiyodu. bakimde ne zamansa günü bi radevu alıverim. bi de kadın doğumdan randevu alacam. ayyyyy dr da geçecek zamanım. bu arada dün dedimya kuaföre gidecem. ben unuttum dün kuaförlerin tatili olduğunu

canım benim yaa..ne kadar kalacaklar??
bende diyorum şöyle bir gün olmasalarda eşimle birbirimize vakit ayırsak..
Rabbim yokluklarını göstermesin..
kısmetse pazartesi bizde yanlarına gidecez. dün netten görüştük te kızım nerdeyse ağlayacaktı. oğlumda onun suratını görünce yüzü asıldı. kız bana çok düşkün naparsa bilmiyom. bir ağlarsa susturamazda kimse.:26::26:
yerinde olsam sabretmezdim. kazık kadar olmuş. teyzem yaşında yani. her fırsatta söyle eğitilmeye ihtiyacı var bence. sürekli söylersen bir yerden sonra alışmak zorunda bence. hatta kendine toplattır hergün. işe yarayacağını düşünüyorum.

[/color]
günaydın kızlarr
Ayyüzlüm hepimizin arasında manevi bir bağ oldu sanırım .hepimiz birden temizlik yapıyoruz hepimiz birden cozutuyoz,hepimiz birden hastanıyoruz sanırım :13:bende geceden beri ağrı çekiyorum wc den çıkabilirdem kalan işlere bakıcam bu gün.idrarım kan olmuş benimde sanırım maydanoz kürü işe yaradı ya iltihap ya kum döküyorum..snada geçmiş olsun canım
Benim görümce laf anlamaz bu yaşa gelmiş değişmemiş nerdeyse 50 olucak,şimdiden sonra değişmez ben ona laf anlatmaya çalışınca sinirlerim bozuluyo.çıldırıyorum laf anlatasıya kendim yapıyorum.çoğu zaman yemeklerini bile ben yaparım evde kendime fazla yapar yarısını onlara götürürüm.beceremiyo.alıyorum geliyorum elimin çocuğuyla malzeme, pişirmiyor çürütüp atıyor çöpe.aldıklarımı dolabına bile yerleştirmiyor Ben yapıcam yapmazsam 2 gün yerde bekler alınanlar bozulur.anca sokak sokak gezsin millete şöyle iş yaparım böyle temizlik yaparım diye anlatsın.herkesde inanıyor bunun lafına:44:
.

şekerim Seni gördüm günüm güzelleşti fıstık. Napıyon gel çay içelim

Son düzenleme:
ayyyyy sinirlerim hopladı yemin ediyorummmmm yaaaaaaaa nasıl insan o yapma kızzzz yapmaaaaa mecburmusun yapmaya saygısız şeyyyyyy
şekerim Seni gördüm günüm güzelleşti fıstık. Napıyon gel çay içelim
birtanem benimmmmmmmmmm aynı valla seni gördüm hemen bi gülümseme geldiii yüzüme :)))) ayyyy çay içemem ki ama ben şimdi niyetliyim ((sen ikimizin yerinede iç :)

ALLAH KABUL ETSİN ŞEKERİM BENDE TUTUCAKTIM AMA SABAH UNUTUP SU İÇTİM ZATEN RAHATSIZIM BİRAZDA ELMAM ŞEKERİM ÇAYI Bİ SENİN YERİNE DEYİN TÜM TOPİĞİN YERİNE BİLE İÇERİM ÇOK SEVERİM ÇAYI TAM TİRYAKİ

Iş dolu ama buz dolabına taktım ya onu araştırıyorum nette low frost alıcam sanırım da bu kezde a++mı :26:yoksa a +++ mı alsam diye düşünüyorum çoooookkkk kararsızım çoookkkk:44::44:

siyah çay mııı buuu siyah sa benim yerime çok içmene gerek yok :)))

Iş dolu ama buz dolabına taktım ya onu araştırıyorum nette low frost alıcam sanırım da bu kezde a++mı :26:yoksa a +++ mı alsam diye düşünüyorum çoooookkkk kararsızım çoookkkk:44::44:
alınca resmini bizede göster tamam mı bebeğim :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:

Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum
Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi
Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen
Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim )

Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti
O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi
En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun

Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun
Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim ( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım
Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım
Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim
Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum

İşte böyle kızlar gelemememin sebebi buydu
Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle Benim gözlüğüm varda takmıyorum büyük kızında camı çizilmiş ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti ) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim

Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda ) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan
Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim

Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum

Hepinizin Kandili mübarek olsun
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr

Öpüyorum kocaman

Kız gizli gizli değil aleni gel
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

canım herşeyin hayırlısı Benim iki teyzemde benden sonra evlendi Biri 35 yaşında evlendi diğer teyzem desen şurda 5 sene falan oldu evleneli ve evlendiğinde 46 yaşındaydı
İkiside gelen görüçülerin hiç birini beğenmiyorlardı hatta küçük teyzem aaa başıma belamı alacağım diyordu Biz artık evlenmezler gözüyle bakarken bir baktık ikiside evlendi Hele büyük tamamen görücü usulü evlendi ama şansına kocasıyla ilgili kınaya bir kaç gün kala bir sürü şey öğrendi :26: adam ikinci evliliğim olucak bu derken meğer teyzem 4.karısı olucakmış ( dana öncekilerin hepside nedence hesapta adamı aldatıp kaçmışlar ) alkol ağzıma sürmem diyen adam içki için resmen evden fırsat buldukça kaçan bir tip ki nasıl anlamadılar ona şaştım çünkü adam resmen içki kokuyor , Adam felaket tatlı dilli ayyıkken ( teyzeme barbie bebeğim diyor resmen ki alakası yok ) ama içince iyice sapıtan hadi gezelim diye tutturan, çenesi düşen, abuk subuk konuşan bir tip yani dünyada erkek kalmasa dönüp bakmazsın ama işte teyzem geçmişte çok büyük konuştu yok evleneceğim adam kel olmayacak, işi iyi olucak, malı olucak, maaşı olucak, alkol almayacak, sigara içmeyecek, anası olmayacak diye sıralayıp dururdu annemde derdi deme kardeşim öyle Rabbim bak başına verir ama yok Sonunda kına geçesinden iki gün önce bunları öğrendi ama sırf millet düğüne bir kaç gün kala vazgeçmiş demesin diye bile bile evlendi :26:
He şimdi mutlu sayılır ( adamı çocuk gibi kolluyor üzerine para vermiyor gidip içki içmesin diye hatta her yere peşine takılıyor olurda borça içerse diye ) Adam ayıkken dünya tatlısı ama içincede tam Levent kırcanın tiplemesi gibi

Yani diyeceğim o ki Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin Evlenipte boşanmaktansa yada kötü bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmesin daha iyi Senden de Allah razı olsun ki bırakmam diyorsun Bende çok yufka yürekliğim ama Rabbim yinede öyle bir karar vermek zorunda bırakmasın beni ...Aminnnnn
Görümceler evli zaten benim fakat hiç birimizin garantisi yok sonuçta
Rabbim huzurumuzu daim etsin ve hayırlı şeylerle karşılaştırsın ....Aminnnnnnn

bira z destan oldu demiş ardından bir destan daha yazmış :))))))) şaka bi yanaaa çok geçmiş olsun yaaaaa geçen yılll benim başıma gelmişti ne iğrenç birşey olduğu geldi aklımaaa eli ayağı boşalıyor insanın nazaramı geldinizzzzz üşüttünüz mü anlamadım amaaaaaa çok şükür atlatmışsınızzzz allahım korumuşşşş duanı kızından da kendinden de eksik etme canımmm gözü olduğunu düşündüğün kişileri görür görmezzz hemn nas felak okuuuu hiç uğrayamasın nazarı

Herkesin MİRAÇ KANDİLİ çok mubarek olsun inşallah..
canım çok ama çok kandil simidi çekiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanırım 1 tane yicem ara öğünde :)))

siyah çay mııı buuu siyah sa benim yerime çok içmene gerek yok :)))

alınca resmini bizede göster tamam mı bebeğim :)
siyah çay taylım içtim bilee geçmiş olsuntabii çekerim fotosunu işallah karar verip alırsam gerçi karar verdim ama benim adamın para durumu ne olur bilmem sabit omayınca gelir belliolmuyor:44:
ben seni bu destanların içinde ayrı seviyom zaten gülüm.sen yaz okuyoruz biz reyting iyi yani seni izlemeye devam edicez bende geçen gün götürdüm kızı göz muayenesine gözü 3 numaraya çıkmış nasıl ilerlemesini durdurucam bilmiyorum çok bilgisayar başında kalıyo kime çektiyseonunda etkisi oluyor sanırım..bende senin gibi düşünüyorum evlenipte boşanıcana hiç evlenmesin daha iyi :26:1 verip 2 almakda var işin ucunda .benimkilerde öyle yok bekar olucak ki bu yaşta bekar erkek nerde bulunur.yok yakışıklı olucak kendi güzelmiş gibi.annesi olmuycak ayrı ev olucak.zengin olucak uzun boylu falan filan derken bu yaşı buldu ikizi 7 sene oldu evleneli ama çok zor oldu beyenmesi allah kocasına çoooookkk uzun ömür booooll sabır ve tonla para versin allah çokk çokk mutlu etsin..o bena çok çektirmişti kocamla uyumamıza bile karışır bas bas bağırdı odamıza girer kontrol ederdi.aman başıma gelmesin allah çook mesut etsin beddua falan etmiyorum çünkü sabır yok çekmez kocayı falan ,boşanır gelir.yazın gelir 2 ay kalır her yıl benim hayatım ölür çarşıya gidecek olsam evimin kapısını ya açık bırakmamı yada anahtar vermemi ister olucak şeymi zayen 7 .24 bi aradayız ben yokkende evime girip çıkıcak.aman biri bari gitti biz 5 sene aynı evde kaldık kv kp görümceler ve kayınla sonra ayrı eve çıktık zar zor.ama biri gelin olunca aşağı daireye taşındık ,bizinkiler kendini idare edemez .ille bi bekçi olucak başlarında bana yaptıkları onca eziyete karşı benim vicdanım elvermedi onları yalnız bırakmaya.allah bilsin başka ne diyebilirimki

çok sabırlıymışsın maşallahhhhhhhhh
taşmısın kız sen sabır taşı olsa çatlarmış hee :))

çevrenmde öyle diyor :44:daha anlatsam ceco nun destanını geçer ama zor yazıyorum tık tık tek parmakla ondan kısa kestim bide elti var evlere şenlik .el de aramayla bende arabayla var napcamm çekicem artıkk mecbuurr

AAAA BİDE ANTİDEPRESANLARIN PAYI AZINSANAMAZ .ALLAH RAZI OLSUN DR DAN HAPI İÇİP İÇİP DOLANIYOM .ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİM BU GÜNÜME ŞÜKÜR

[COLOR="#2F4F4F"CECO GELSE BİŞEY SORUCAM AMA O DA AKŞAMA GELİR SANIRIM:44:NEYSE BEN SORUYUM GELİNCE GÖRÜR VEYA BİLEN VARSA CEVAP LÜTFEN
PAZARTESİ SAKALLARIM İÇİN LAZER YAPTIRDIM İLK DEFA YANİ ACEMİYİM BİLMİYORUM .TÜYLER HALA DURUYOR ÜSTLERİ SANKİ YANMİŞ GİBİ AMA KÖKLERİ DE KENDİDE ÖYLE DURUYOR .ME ZAMAN DÖKÜLÜR ACADA BÖYLEMİ KALICAK YOKSA .YOKSA CINBIZLA ALIYIMMI][/COLOR]AAAAA YAZDIĞIM MESAJ ÇOK KISAYMIŞ ALİŞMIŞ CECONUN DESTANLARINA BENİMKİ KISA GELİYO NE YAZIYIM DAHA HAYAT HİKAYEMİ YAZSAM KAFİ GELİRMİ ACAba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…