Şimdi kızlar oglumun agustos 11 sünnet dügününü yapacagız allah izin verirse ben de elbisemi krem renk istiyorum az önce miss defneye baktım fakat hic abiyeleri bulamadım bildiginiz güzel abiye elbise sitesi varmı ben şimdiye kadar hiç araştırmadım çok bilgim yok şimdiden hepinize teşekkürler
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 13.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 15.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 80.1 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 85 daK. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 11.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.2 [/TD] [TD] 96.4 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 23.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 80 dak. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] düşük tempo yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Ben antalyadayim ama bu hafta sonu memlekete afyona gidiyoruz
iremim ellerine sağlıkkkkk veren bütün arkadaşları tbrk ediyorummmm veremeyenler de hiç üzülmesinnnn bu hafta verirlerrr inşallahhh[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] ist87
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 76.6
[/TD]
[TD] 75.3
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 13.7
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] ev işi mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] ayse_03
[/TD]
[TD] 90
[/TD]
[TD] 75.3
[/TD]
[TD] 74.3
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 15.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] eileen1990
[/TD]
[TD] 99.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 12.5
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 91.5
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] 86.4
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 5.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 93
[/TD]
[TD] 80.1
[/TD]
[TD] 79.7
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 13.3
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 85 daK.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 74.2
[/TD]
[TD] 74.1
[/TD]
[TD] 0.1
[/TD]
[TD] 11.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] koşturmaca
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 82.3
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 79.4
[/TD]
[TD] 0.1
[/TD]
[TD] 2.9
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 96.2
[/TD]
[TD] 96.4
[/TD]
[TD] +0.2
[/TD]
[TD] 23.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 80 dak.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 82.5
[/TD]
[TD] +0.5
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] düşük tempo yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 74.5
[/TD]
[TD] +1
[/TD]
[TD] 5.5
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benim hftasonu pert bi şekilde bitti, iş güçten çok yoruldum, hele ki koltuk yıkadım makinayla resmen ertesi günü kendimde değildim ama çok şükür kendime geldim :)) canım sana iyi tatiller, sanırrım topikte bir kaç arkadaş tatilci olduk mu ne .... bende dün itibariyle başladım tatil serüvenime :)) şimdi kardeşimin yanındayım ( o bi üniversiteli ) nasipse çarşamba günü de istanbuldayım , dönüşüm ise 22 haziran nasipseslm kızlar. hafta sonunuz güzel bitsin inşallah. sanırım listenin sonunda bu hafta birtek ben olacam.:44::44: hoş dün tartıldım ödemimi atmıştım yeniden 82 görünüyodum ama sanırım bu sayılmaz. dün öğlene kadar çatladım yine evde tek başıma. oturdum çizgi film seyrettim.eşim aradı öğlen napıyon diye ben başladım ağlamaya çatladım sıkıntıdan diye. hani atalay demircinin bi espirisi vardı kadınların günlük kullanması gereken kelime miktarı hakkında. hani konuşmazlarsa birikir ertesi gün ikiye katlar diye. hah bende tam öyle oldum 24 saat hiç bişe konuşmayınca başıma ağrı vurdu. bunuda eşimle paylaştım hadi gel dışarda yiyelim yemeği dedi. adamı almaya dershaneye gittim müdürümüz aynı espriyi yapıyo. ulen rezil ettin beni dedim. dışarda yiyince abartacakmışım gibi geldi ama her zaman yediğim yemeğin yarısı bile fazla geldi. sanırsam miğdem küçüldü. hiiiiç şikayetçi değilim doğrusu. yaklaşık iki saat kadar beraber vakit geçirdik. eve geldikten sonra da komşum çağırdı. yani akşama kadar sıkılmadım çok sükür. ama eşim akşam yine geç geldi. o gelene kadar elimde geçen yazdan beri sürünen bir oya vardı. çok güzel ama zor. üstü iki renk gidiyodu. hiç olmazsa onun bir rengini bitirdim. şimdi kaldı bir renk heralde yaz sonuna kadar da o sürünür elimde bu günde valiz toplicam. yarın sabah yola çıkacaz inşallah. sanırım bundan sonra yaklaşık bir ay kadar bildirim yapamicam. nete girmeye çalışacam tabi kayınbabamın hizmetinden fırsat bulabilirsem. adam iki dk oturmamızı istemiyo. ayyyyy bu tatili hiç ama hiç istemiyooooo
canım sana da hayırlı yolcuuklar, inş. seninde tatlin güzel geçerBen antalyadayim ama bu hafta sonu memlekete afyona gidiyoruz
aramıza hoşgeldin canım, bir kere zayıflamayı başardıysan tek başına ki günlük yazdığına göre bireysel başarmışsın diye düşündüm, inş. yanılmamaışımdır ki yanılsamda sorun değil sanırım :)) bizimle birlikte çoooooooooooooookkk daha güzel motive olarak güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum....merhaba kızlar benim adım melek,daha önceden kendime diyet günlüklerinden günlükte açmıştım o ara biraz zayıfladım ama yemeye aşırı düşkünlüğüm yüzünden sayfayı bıraktım kilolarda geri geldi şuan 85,500 kiloyum benide aranıza alın olurmu?zayıflamak istiyorum(
kişisel bilgilerim
meslek:öğretmen
kilo:85.5
boy:170
evli 1 çocuklu bir bayanım.
kiloları ne zaman yazıyorsunuz liste yapmak için onu kaçırmayayım.herkese kolay gelsin iyi günler,,,
benim hftasonu pert bi şekilde bitti, iş güçten çok yoruldum, hele ki koltuk yıkadım makinayla resmen ertesi günü kendimde değildim ama çok şükür kendime geldim :)) canım sana iyi tatiller, sanırrım topikte bir kaç arkadaş tatilci olduk mu ne .... bende dün itibariyle başladım tatil serüvenime :)) şimdi kardeşimin yanındayım ( o bi üniversiteli ) nasipse çarşamba günü de istanbuldayım , dönüşüm ise 22 haziran nasipse
canım sana da hayırlı yolcuuklar, inş. seninde tatlin güzel geçer
aramıza hoşgeldin canım, bir kere zayıflamayı başardıysan tek başına ki günlük yazdığına göre bireysel başarmışsın diye düşündüm, inş. yanılmamaışımdır ki yanılsamda sorun değil sanırım :)) bizimle birlikte çoooooooooooooookkk daha güzel motive olarak güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum....
canım öncelikle wintersun kaptanımız, elmaşekeri yardımcı kaptanımız... ilk 2 hafta listeye giremiyorsun , ama bu iki hafta boyunca hergün ne yediğini liste halinde akşam yazıyosun ve cuma,cumartesi hatta pazar gündüze kadar kilo bildirimini yapıyorsun , bu şekilde 3. hafta listede oluyorsuninş. yardımcı olabilmişimdir canım ...
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 13.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 15.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 80.1 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 85 daK. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 11.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.2 [/TD] [TD] 96.4 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 23.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 80 dak. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] düşük tempo yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Slm kızlar simdi elazıga vardık. Eşimin işle ilgili bi görüşmesi var. Bende bi size bakim dedim napiyonuz diye. İremcim ellerine saglik listenin sonlarindayim ama olsun. Yapacak bise yok:)) yeni bi arkadasimizda gelmis aramiza hosgelmis. Anam ifade yapamiyom ne kotu. Tlf dan giriyom da. Ceco bende sirnasık kizima gidiyom. Çok şükür varlar
mrb millet nasılsınız bakalım ben çook mutluyum sabah tartıda güzel bir sayı gördüm inş bikldirim gününe kadar muhafaza eder hatta daha çok kaybederim ayy kendimi iyi h,issediyorum ya sarsılsım geldim kendime hadi bakalım beraberce altmışlara
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş
kaptanım ellerine sağlık en sonda olsam ve en ağır çantayı yesemdeinş haftayab başlardayım
şekerim nasılsın
Bak ben kaçıyorum sicaklar baslamadan 3ayda gelmem belkide gelirsemde 10gün annemlerle kalıp gidiyorum eşim calismadigi için memlekette kalıyoruz okul acilasiyaAaaa yanılmıyorsam Çolaklıdaydın dimi
Benim amcamların var Çolaklıda bir yazlıkları hatta iki sene evvel bende gitmiştim
ASlında Antalya aşığıyım hatta bir ara eşimle oraya taşınmayı bile düşünmüştükama bütün akrabalar burda birde istanbula çok uzak diye vazgeçmiştik.
Allah yardımcın olsun canım müthiş bir şehir ama inanılmaz sıcak yazın ben çok zor dayanmıştım o sıcaklara
Ben yarın memlekete gidiyorum mecburen kb yüzünden karneleri alamadan ama ben buraya izinlimi sayilicam hiçbir bilgim Yok girebilirsem gireceğim ama kesin 1ayy girememe belkide girerim bilemiyorum yardimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?