- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
selam kızlar ya bısey sorcam forumda acılan baslıkları okudum ama bıde sıze sormak ıstedım aranızda maydanoz suyu sogan suyu yada su bıtkı cayını içtimde fayda gördum dıyen varmı lütfen cvp verın
Kilo vermek ıstıyorum yardımmmmmmm tokluk hissim yookk
gide gide 600grm cık gitmişşekercim pek beklediğimiz gibi olmadı sanırım ama hiç yoktan iyidir değil mi
canım ilk hedef mi 80 yoksa asıl hedef mi 80 ?başlangıç : 91,5
geçen hafta : 87
bu hafta : 86.4
giden : 0,6
hedef : 80
spor : yok
valla ne yalan söyleyeyim kuzummm 1500 gr olur diyordummm ama kesinlikle 600 gr hiç küçümsenecekkk bir sayı değilll maşallah kuzumaaa
canım ilk hedef mi 80 yoksa asıl hedef mi 80 ?
gide gide 600grm cık gitmişşekercim pek beklediğimiz gibi olmadı sanırım ama hiç yoktan iyidir değil mi
demek yazıyordun daaa onu hatırlayamadım k.bakma canımmm ama adını hep görüyordum aşağıdaaaaa sohbetlerimizee katılmaaaa öyle bakıp gitme el gibi evdensin sende :)aslında ben 6 7 aydır bu topiği takıp edıyorum ama 1 haftadan fazla menü paylasamıyorum ya sıkılıyorum yada fırsat bulamıyorum ama hergun gırıp mutlaka okuyorum sızlerı hosuma gıdıyo bıde fıkır edınıyorum canım
inşallah bebeğimmmmmmmmmmmmmm benimde öylee umarım ulaşırız hedefimizeeeyok canım o sadece gözümde büyümemesi için ilk hedef 80 , yoksaaaaaaaa benim hedefim 60-65 arası canım inş. :103:
hiç yoktan tabikide iyidir canım, ahhhh olsa da her hafta rutin olarak 600grm verebilsem şimdiye dal olurdum galibaTabiikide hiç yoktan iyidir Canim enazindan gitmiş ya gitmeseydi Bak ben geçen hafta 400gr verdim bakalim yarıni allah bilir
slm kızlar. hafta sonunuz güzel bitsin inşallah. sanırım listenin sonunda bu hafta birtek ben olacam.:44::44: hoş dün tartıldım ödemimi atmıştım yeniden 82 görünüyodum ama sanırım bu sayılmaz. dün öğlene kadar çatladım yine evde tek başıma. oturdum çizgi film seyrettim.eşim aradı öğlen napıyon diye ben başladım ağlamaya çatladım sıkıntıdan diye. hani atalay demircinin bi espirisi vardı kadınların günlük kullanması gereken kelime miktarı hakkında. hani konuşmazlarsa birikir ertesi gün ikiye katlar diye. hah bende tam öyle oldum 24 saat hiç bişe konuşmayınca başıma ağrı vurdu. bunuda eşimle paylaştım hadi gel dışarda yiyelim yemeği dedi. adamı almaya dershaneye gittim müdürümüz aynı espriyi yapıyo. ulen rezil ettin beni dedim. dışarda yiyince abartacakmışım gibi geldi ama her zaman yediğim yemeğin yarısı bile fazla geldi. sanırsam miğdem küçüldü. hiiiiç şikayetçi değilim doğrusu. yaklaşık iki saat kadar beraber vakit geçirdik. eve geldikten sonra da komşum çağırdı. yani akşama kadar sıkılmadım çok sükür. ama eşim akşam yine geç geldi. o gelene kadar elimde geçen yazdan beri sürünen bir oya vardı. çok güzel ama zor. üstü iki renk gidiyodu. hiç olmazsa onun bir rengini bitirdim. şimdi kaldı bir renk heralde yaz sonuna kadar da o sürünür elimde bu günde valiz toplicam. yarın sabah yola çıkacaz inşallah. sanırım bundan sonra yaklaşık bir ay kadar bildirim yapamicam. nete girmeye çalışacam tabi kayınbabamın hizmetinden fırsat bulabilirsem. adam iki dk oturmamızı istemiyo. ayyyyy bu tatili hiç ama hiç istemiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?