80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb arkadaşım seni sık sık görüyorum burada ama sanırım ilk defa yazıyorsun yada ben öyle hatırlıyorum, bizzz gün içerisinde bitki çayını sık tüketiyoruzzz ama sağlıklı beslenmenin kurallarını da yerine getirmeye çalışıyoruzz ikisi bir birini destekliyorr ve vermemizi kolaylaştırıyorrr diyebilirim en azından kendi adıma :)

sabah: 1dlm peynir, 2dlm ekmek, doamtes, karpuz, 1tk reçel
öğle: 1 lahmacun, 1 bardak ayran
ara: 1 kase kiraz, 2 kaşık dondurma
akşam: 2 tavuk but haşlama, 2dlm ekmek, salata, 1 bardak ayran

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
domates-salatalık
3 zeytin
Ara
dondurma
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase karışık sebze közleme
3 zeytinyağlı yaprak sarma
1 dilim karpuz
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
15 kiraz
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam
1 büyük kase nohutlu salata
Ara
1 dilim karpuz

sabah - öğle : 4 y.k melemen , 1 dilim t.b ekmek, şekersiz çay
ara : 1 gün kurusu, 8 çiğ badem
akşam : 2 kepçe keşkek çorbası , 2 dilim mısır ekmeği
ara : bilinmiyor ...
biberiye çayımı içecem ve bol su ...

aslında ben 6 7 aydır bu topiği takıp edıyorum ama 1 haftadan fazla menü paylasamıyorum ya sıkılıyorum yada fırsat bulamıyorum ama hergun gırıp mutlaka okuyorum sızlerı hosuma gıdıyo bıde fıkır edınıyorum canım

Sabah.1.5dilim çavdar.ekmeği domates salatalık zeytin çökelek peynir çay

Öğle.disardaydik tavuk ızgara aldım ama etini yemedim pilav ve salata yedim birazda oglumun ayranini içtim

Akşam.küçük tabak kisir yoğurt 3kaşık 2kaşık semizotu yemeği
2.5litre su

demek yazıyordun daaa onu hatırlayamadım k.bakma canımmm ama adını hep görüyordum aşağıdaaaaa sohbetlerimizee katılmaaaa öyle bakıp gitme el gibi evdensin sende :)

yok canım o sadece gözümde büyümemesi için ilk hedef 80 , yoksaaaaaaaa benim hedefim 60-65 arası canım inş. :103:
inşallah bebeğimmmmmmmmmmmmmm benimde öylee umarım ulaşırız hedefimizeee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz koşturmacayla geçti
Hesapta bugün ağda yapacaktım bacaklarıma ama küçük cadı sağ olsun rahat vermedi bende bari bavullarımı hazırlayayım dedim
Çok fazla eşya götürmüyorum zaten bende nasılsa o kiyafetler giyilmiyecek diye attım valize
Öğlen büyük kızım ilk kez arkadaşlarıyla dışarı cıktı ve minibüsle başka bir semte gitti ( gitar kursu içinde olsa )
Akşam üzerede eksikleri almaya bahanesiyle dışarı cıktık ve 1 saat yürüdük

Tek kötü yanı bugünün ; patates kızartması yedim fazla sayılmaz aslında ama yinede rahatsız etti beni
yanında yağsız tavuklu birşeyler yedim birde bol salata ( eşim bütün gün yemek kanalını izleyince bugün kendi girdi mutfağa )

Aylardır yemiyordum belkide aç gözlülükten yedim sonuçta pek eskisi gibi zevkle yemediğimi fark ettim ( ki bu bile hoşuma gitti ) ama yemiyeydim iyidi :26:

Artık en az 6 ay asla kızartma tarzı birşey yemem yarında acısını çıkarmak için bol bol yürür çok daha dikkatli olurum
İnşallah tatil öncesi son bildirimim eksi olur

Bu arada İremciğim beni cumadan sonra iki hafta izinli sayarmısın :44: Malum anamın yanına gidiyorum ve girme şansım sıfır çünkü net yok onlarda hee ancak bir cafe falan bulursak ama işte ne zaman nereye gideceğimiz kesin değil

slm kızlar. hafta sonunuz güzel bitsin inşallah. sanırım listenin sonunda bu hafta birtek ben olacam.:44::44: hoş dün tartıldım ödemimi atmıştım yeniden 82 görünüyodum ama sanırım bu sayılmaz. dün öğlene kadar çatladım yine evde tek başıma. oturdum çizgi film seyrettim. eşim aradı öğlen napıyon diye ben başladım ağlamaya çatladım sıkıntıdan diye. hani atalay demircinin bi espirisi vardı kadınların günlük kullanması gereken kelime miktarı hakkında. hani konuşmazlarsa birikir ertesi gün ikiye katlar diye. hah bende tam öyle oldum 24 saat hiç bişe konuşmayınca başıma ağrı vurdu. bunuda eşimle paylaştım hadi gel dışarda yiyelim yemeği dedi. adamı almaya dershaneye gittim müdürümüz aynı espriyi yapıyo. ulen rezil ettin beni dedim. dışarda yiyince abartacakmışım gibi geldi ama her zaman yediğim yemeğin yarısı bile fazla geldi. sanırsam miğdem küçüldü. hiiiiç şikayetçi değilim doğrusu. yaklaşık iki saat kadar beraber vakit geçirdik. eve geldikten sonra da komşum çağırdı. yani akşama kadar sıkılmadım çok sükür. ama eşim akşam yine geç geldi. o gelene kadar elimde geçen yazdan beri sürünen bir oya vardı. çok güzel ama zor. üstü iki renk gidiyodu. hiç olmazsa onun bir rengini bitirdim. şimdi kaldı bir renk heralde yaz sonuna kadar da o sürünür elimde bu günde valiz toplicam. yarın sabah yola çıkacaz inşallah. sanırım bundan sonra yaklaşık bir ay kadar bildirim yapamicam. nete girmeye çalışacam tabi kayınbabamın hizmetinden fırsat bulabilirsem. adam iki dk oturmamızı istemiyo. ayyyyy bu tatili hiç ama hiç istemiyooooo

Canım sana hayırlı yolculuklar
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Umarım güzel bir tatil olurda çok fazla yıpranmadan geri dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…