80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm öncelikle söyleyeceklerim seni kırmasın buranın bir amacıda hatalarımızı görmek göstermek, güneee çok hatalı başlamışsın öyle bir kahvlatı olamaz olursa böyle günün kontrolünü kaçırırsınnn az yemiş gibi duruyorsun ama ağır şeyler yemişsinnn güzel bir kahvaltı yapmaman en büyük kaybın olmuş, yarın onu oturtmuş ol olur mu 7 sarmanın yanına 1 kase yoğurt yakışırmış baklavaa cıssss ondan uzak durrrrr, ara da süt çok güzel ama baklavadan sonra poğaça da daha beter bozmuş akşam ve son aran çok güzel bugün yaptığın en güzel şey 70 dk yürüyüş olmuşşşş afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhh

sabah: 1 y.haşlama. 1.5 dlm peynir, 2 dlm ekmek, domates, 1 tk reçel
öğle: 1 kase kiraz, 1 bardak süt
ara: 2 kaşık etli pilav
akşam: 5 yk patlıcan dizme, 2 dlm ekmek, 1 kase yoğurt, biber, veee son dk golü 2 yk dondurma

ben hiç sevmem sakız çiğnemeyi ama aksilik işte faydalıymış

evet canım haklısınsabah okulda kahvaltı yapim dedim onuda yapamayıp çubuk kraker yedim.öğlende oğlumun bakıcısı ikram etti sarma ve tatlıyı.inşallah yarın daha iyi olur:)

evet canım haklısınsabah okulda kahvaltı yapim dedim onuda yapamayıp çubuk kraker yedim.öğlende oğlumun bakıcısı ikram etti sarma ve tatlıyı.inşallah yarın daha iyi olur:)

öğretmenmisin canımmmm sen o zor işteeee, akşamdan hazırlayıp sabah yemeni tavsiye ederişm o zaman akşamdan yağsız siyah ekmekle tost yapabilirsin yada akşamdan yumurta haşlayıp sabah kalkınca yersen günü daha güzel kontrol edersin sabah düzgün yiyince gün i,çerisinde de çok fazla acıkmıyorsun

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam üzere eşim geline dayanamadım tekrar dışarı attık kendimizi
Şu spor salonunun üyeliğini dondurmak için bir daha gittik ve şükür hemen oracıkta bir dilekçe yazıp bıraktım üyelik kartımıda
RAmazanda açık olup olmayacağı henüz belli değilmiş ama umarım kapalıdır da tekrar dondurmak zorunda kalmam

Ben yarın memlekete gidiyorum mecburen kb yüzünden karneleri alamadan ama ben buraya izinlimi sayilicam hiçbir bilgim Yok girebilirsem gireceğim ama kesin 1ayy girememe belkide girerim bilemiyorum yardimm

O zaman şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağ sağlım gidip gelin inşallahhhhhhhhhhh

aşk olsun beni unuttunuz küstüm bende işte

Aaaaa kız sen unutulacak insanmısın
Ben istediğim gibi girip bugünde yazamadığım için sormaya fırsat bulamadım ama aklımdaydın gerçekten

Eki Görüntüle 732231 buna sadece ben mi bayılırım yoksa gerçekten bayılacak kadar şahane miiiii :) çokm hoşuma gitti yaaaaaaaa

Gerçekten çok hoş bir kıyafet ama maalesef ben bu tip birşey hiç bir zaman için giyemiyeceğim herhalde
Boydan fakir olduğum için çok güzel zayıflasamda hoş durmaz bendeki 1.54 boycukla ama olsun Rabbim başka dert keder vermesin

ayyyyyyyyyy sende mi bendensinnn bende öyleyimmmm, biz anca böyle bakar iç geçirirz :)

Eki Görüntüle 732231 buna sadece ben mi bayılırım yoksa gerçekten bayılacak kadar şahane miiiii :) çokm hoşuma gitti yaaaaaaaa

ayyy ben buna bayıldımmm
yarın kardeşimin nişanı için kıyafet bakmaya çıkıcam bütün temizliklerimi de yaptım hazırım ve bööle bişey görürsem alırım kesinnnn
paradan kimse bahsetmesin sakın:)))

inşallahhhh bulursunnn kuzum yaaaaaaaa bizim hayallerimizi sen gerçekleştirirsinnn :) bu arada hayırlı olsun nişan canım allah utandırmasınnnn gelinlikle damatlıkla artık cinsiyeti neyse :)görmeyi nasip etsin, allah mesut etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

İşlere girişmeden sizlere bir selam vereyim dedim
Bugün çok işim var çooook ama olsun hallederizzzzzzzzzz
Makineye hemen çamaşırları attım buraya koştum
Büyük kuzu bugün okula gitmedi ufaklıkta tablette çizgi film izliyor bende önce bir mutfağımı kalaylayayım nasılsa salon çok daha az uğraştırıyor oyuncakları nasılsa küçük cadı etrafa saçıyor toplayıp bir tek silip süpüreceğim

Öğlene kadar mutfağım bitsin öğle yemeğimide o arada yapar sonrada diğer işlere girişirim Bu gecede olan bir iki ütümü aradan çıkarttayımda bitsin tamamen

İnşallah herkes için çok verimli ve az kalorili bir gün olur
Bu arada umarım herkes iyidir

kolay gelsin canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…