80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydınnnnnnnn bugun 2 hafta olduuuuuuuuu kilo bildirimine giriyim artık ....motive olmam lazımmmm, kilo bildiriminde daha çok motive olurum , bugun bildirim günümü :)

ama herkes gidiyorrrrrr oldu mu şimdiii ((( bi ben mi sahip çıkacağım burayaaa banane yaaaaa :)))) neyseee eğlenin deee ben sahip çıkarımmm iyi yolculuklar ayyüzlümm umarımmmm korktuğunun aksineeee korktuğun kadar eğlenirsinnnn :)

Kaptanlarrrrr beniiiiiii listeye alınnnnnn, kaptanlar beni listeye alınnnnnnnn

az kaldı canım dayan haftaya listedesinnn teselli olur mu bilmem ama bizde ilk geldiğimiz de bekledikk hatta bu çok konuşuldu çok tartışıldı ama sonuç değişmedi ne yazıkki ama yine de son sözüüüü asıl kaptanımız iremimm söylerrr bi bakalım o ne diyecek

Kızlar günaydınnnnnnnn bugun 2 hafta olduuuuuuuuu kilo bildirimine giriyim artık ....motive olmam lazımmmm, kilo bildiriminde daha çok motive olurum , bugun bildirim günümü :)
hadi sende bildirimini yapppp da görelim ne gitmiş ne olmuş cetvelin de yok yapsana bi cetvelll süslü püslü :))) bildirim günlerimiz cuma c.tesi tatlım

Sana hayırli yolculuklar inşallah güzel bir tatil gecirirsin :)

Canım sana hayırlı yolculuklar
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Umarım güzel bir tatil olurda çok fazla yıpranmadan geri dönersin

allah razı olsun kızlar. umarım allah dualarınızı kabuleder. valizlerim hazır. evi temizledim. şimdi oturup biraz oya yapayım. bitmedi gitti anam buuuu

hayırlı yolculuklar canım iyi dinlenip eğlenip gelirsin inşallah

hadi sende bildirimini yapppp da görelim ne gitmiş ne olmuş cetvelin de yok yapsana bi cetvelll süslü püslü :))) bildirim günlerimiz cuma c.tesi tatlım

Oleyyyy oleyyyyyy :)) cetvel yapmayı bilmiyorum yaaaa bilen biri bana yaparmı acaba 22 mayısda 82,4 kg başladım diyet macerama bugün 79,5 dim 9 haziranda yani :))
Geçen hafta 80,4 kg dım, bir hafta sonra 79,5 oldum 900 gr gitti bir haftada :))) hadi gitiyim artık şu listeye. :)

Weight Loss - Diet Ticker burdan yapabilirsin cetvelini
senin için ben yaparım ama boyunuda yazman lazım ya da burdan yardım alabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Şimdi kızlar oglumun agustos 11 sünnet dügününü yapacagız allah izin verirse ben de elbisemi krem renk istiyorum az önce miss defneye baktım fakat hic abiyeleri bulamadım bildiginiz güzel abiye elbise sitesi varmı ben şimdiye kadar hiç araştırmadım çok bilgim yok şimdiden hepinize teşekkürler

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık lor
1 kaşık reçel
domates-salatalık
Ara
1 dilim şekersiz-yağsız kek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt+1 kase bezelye+semiz otu
Ara
1 şeftali
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam
1 büyük kase fasulyeli salata
1 zeytinyağlı yaprak sarması
Ara
1 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1546

Sabah.2dilim ekmek çavdar yoğurt çökelek peynir az biraz

Ögle.1form kraker 2küçük şeftali

ara.Kahve içtim şekersiz komsudaydim

Akşam.2kaşık semizotu yemeği 1dilim ekmek yoğurt ve suyu beraber
2.5litre su

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 13.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 15.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eileen1990 [/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 80.1 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 85 daK. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 11.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.2 [/TD] [TD] 96.4 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 23.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 80 dak. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] düşük tempo yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…