80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Biliyorum bu saatte çoğunuz değil hepiniz muhtemelen derinnnnnnnn uyku halindesiniz ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Bugün hayatımın en yoğun günüydü diyebilirim
Hesapta bugün sabahtan sizlere bakıp sonrada yavaş yavaş yatak odamdaki eskileri ayıracaktım ama daha ben komşumla sabah kahvemi içerken kızkardeşim aradı
Ağlamaklı bir sesle oğlunun bir gün evvel 3 - 4 kere kustuğunu bugünde ishal olduğunu çocuğun hiç birşey yemediğini anlattı Evdede pek bir şey kalmamış çocuklarla da çıkamıyor tabi Büyük kızı göndereyim o sana alışverişe çıkar yada çocukların başında durur sen gidip birşeyler alırsın dedim ama o yolu hiç yanlız göndermediğim için ( bir semt de olsa ötesi ) kabul etmedi ihtiyacı olduğu halde.
En sonunda itiraz kabul etmiyorum dedim ama eşimde aman birşey olur hem sende git çocuğu gör yatak odasını daha sonra yaparız birlikte diyince anında giyinip çıktım kızkardeşime gittim
Ufaklık hakikaten iki günde iyice bir deri bir kemik kalmış ( zaten çok zayıftı )
Giderken bir kaç birşey aldım ve ısrar kıyamat ( 4 tane leblebi, 10 tane cubuk kraker ve yarım çay bardağı gazoz içti ) yine bunada şükür tabi
Ordan eşimin Anannesine geçtik kızlarla eşimde geldi tabi ( gitmeden bir görüşelim dedik )
Eve gelir gelmezde yatak odasına giriştim saat 9a kadar
TAm oh çok az işim kaldı onuda yarın yaparım derken Arkadaşımız aradı müsaitseniz geleceğiz diye hadiiiiiiiiiii 20 dakika içinde kalan işlerimide okadar hızlı bir şekilde bitirdim ki resmen kan ter içinde kaldım
Hemen üzerimi değiştirdim ve gece saat 1e kadar misafir ağırladım
Çok yoruldum ama iyiki geldiler hatta gelirken Golden Retriever Köpeklerinide getirdiler Servis aralarında devamlı onu sevdim
Benim küçük cadı zaten Karamele aşık hatta eve gitti diye baya bir ağladı Karamel bizde kalsaymış işte niye gitmiş falan diye ağlayarak uyudu Gerçekten çok çok güzel birşey ve keşke imkanım olsaydıda bende yavruyken bir Golden alabilseydim ama işte ev müsaait değil

Neyse yine Roman oldu yazdıklarım SAbah ahanda ceco gelmiş dersiniz yine
Bende şimdi son yıkanan çamaşırlarımı asayımda yatayım bari ( misafir gelince anında sepetle yatak odasına atmıştım balkonda oturursak diye malum yağmur yağıyor arada dışarı asamadım )

Hepinize tatlı rüyalar
Kocaman öpüyorum ve sabah inşallah uzun uzun sohbete geliryorum

Selamün Aleyküm kızlarr

Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacak inşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur

Hadi ben yoğunluktan ve yorgunluktan uğrayamadım ama sizler nerelerdesiniz Uykucular hadi ama kalkınnn hava çok güzel

Slm kizlar memlekete geldim. Ama deyim yerindeyse geberiyom. Dr gittik dün bu gün bronşit oldum öksürmekten bi hal oldum. Bebek iyi görünüyo ama bilmiyom. Allah onun yardımcısı olsun. Fukaram benim yuzumden sıkıntıda ya. Sanırım çogu topik sakini tatilde. Aman dikkat edin kendinize çok kaçırmayın. Ben geçen haftaya göre ekside görünüyom.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldim ama geç oldu

Ay bugün resmen cıldırdım
İşlerimi bitirdim tam oh diyecekken benim büyük kız okuldan geldi sınıf arkadaşlarıyla kavga etmiş
Baştan bana hiç ses etmedi ama bilgisayar başında pıtır pıtır birşeyler yazınca bende diğer bilgisayardan izlemeye geçtim
Anam bu şimidiki kızlar ne fena 4 - 5 kız bir olmuşlar çete gibi benim kıza sataşıyorlar ( sınıf arkadaşları hesapta )
Bizimkide ali kıran baş kesen gibi onlara kafa tutuyor yok bende şöyle yaparım böyle yaparım diye
Sinirler tepeme çıktı ve önce benimkini bir güzel kalayladım ondan sonrada tartıştığı kızın anasını aradım ( beni çok sever ve her zaman der bir sorun olursa bana haber verki önüne geçeyim hani kız çocuğuda olsa başı boş bırakmaya gelmez hesabı )
Kadın haliyle şok oldu arada geçenleri takip edip ona anlattığımda. Dedim gider ayak beni dellendirdi benimkini haşladım sende ne olur dikkat et o kızlar ancak zarar verir diye. Çok teşekkür etti uyardığım için ; oda fark etmiş kızını defalarca uyarmış ama aynen devam ettiğini duyunca ben karşıma alıp konuşurum dedi

Bu kızlara anlam veremiyorum yaa biz o yaşta sokakta top oynardık bunlar bir olup kimi ezsek diye uğraşıyor :26:
Kızımada inadından dolayı kızdım Ne var olayı uzatacak konuşma olsun bitsin diyorum hee onlar beni ezemez ben onlara yapacağımı biliyorum diyince iyice çıldırdım.
Bana 15 yaşında bir sınıf arkadaşım çıkma teklif etti diye çocuğu sen sapıkmısın biz daha çocuğuz diye dövmüştüm bunun arkadaşıda erkek arkadaşına şikayet edip benim kızı tehdit ettiriyor aslında hepsini alıp bir güzel kızılcık sopasıyla sıçratacaksın bakın ondan sonra yapıyorlarmı

Kadınla uzun uzun sohbet ettik sonra gülüştük şimdiki gençliğin haline ama gerçekten kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok zormuş yaaa :26:
Tabi benim kız bir güzel ağladıktan sonra ( niye bağırmışım diye ) geldi öpüşüp koklaştık
Cadı birde ohhh sen beni haşladın o kızıda annesi inşallah kalaylar demezmi çok kinci sayılmaz ama ille benim canım yanarsa onunda azda olsa yansın mantığında

İnternet bağlantımda devamlı kesiliyor onada cıldırıyorum

Oyyy kıyamam size yaaa
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsında kuzucuk daha fazla etkilenmez
Benimde bugün son 15 gün yokkum ama aklım buralarda olucak Net bulduğum an hoooop burdayım olmadı artık gelir gelmez
Hepiniz şimdiden Allaha emanet olun
Akşam kesin yine gelirimde ben peşin peşin söylim olurda sohbete dalar unutursam

Bu arada bende kilo bildirimimi baştan yapayım aklımdayken sabah fırsatım olurmu bilmem
Kilom bu hafta sabit 96.4 kg
Hee bir iki güne kadar regl olacağımıda belirteyim hani eksi olabilirim gibime geliyor eğer regl şişliği olmamış olsaydı
Neyse gelince inşallah eksilerde yaparım ilk bildirimimi

gel kamilem gelll çok sıkıldım ben burada :))
eeeeeeee gel demişsin ama ortalarda yoksun şimdi ağlıycam haaa neyse işin var heralde benimde okul bitiyo zaten eve gidicem görüşürüz bidenem

yok anam şimdiki nesil bi garip birbirlerini ne sevdikleri ne dövdükleri belli oluyo ama sen bilinçli hareket etmişsin Allahtan yoksa gerçekten işler bazen umulmadık yerlere gidebiliyo
bekliyoruz canım bildirimini inşallah çoooooooook eksilerde olursun

Sorma canım yaa şimdi benim kızın sınıf arkadaşlarından biriyle konuştuk kızda aynı derten muzdaripmiş hatta dışardada kıza deng geldiklerinde hep hakaret ve aşağlanma oluyormuş benim cadıda annem böyle böyle annesiyle konuştu sende annene söyle artık diyince kadıncağızda şok olmuş olayları duyunca haklı olarak :26:
İnşallah kızın anneside konuşur kızıylada kendine çeki düzen verir yoksa ileride kendide aileside çok mutsuz olur Yazık bunun iş hayatı var evliliği var mutsuz olmaya mahkum olur Allah korusun

birimiz geldik birimiz gittik kuzum yaaaaa :)

Sabah
kaşarlı tost
Ara
1 şeftali
Öğle
çeyrek ekmek arası köfte
Ara
1 dilim karpuz
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık çekirdekli kuru üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam
1 büyük kase mısırlı salata
Ara
1 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1632

eline emeğine sağlık kuzummm tek tek yazmışsınnn ummahhhhhh :)
ne demekcanımher zaman
ben severim valla hele şekersi<z damla sakızlı ama dışarda cak cak çiğneyenlere kıl olurummm evde adabımla çiğnerim :)
bende çok severimsakız çiğnemeyi, hemde patlata patlata ama tabi evde
nerede bu millet yaaaaaaaaaaaaaa kızlar arada uğrayın ama yaaaaaaaaa
yettim kuzum, tatildeyimama yine koştumgeldiiiiiiiiiiiiiimmmm

canım çok geçmiş olsun, canım sen ne kadar çok hastalandın sanki bu ara, ALLAH yardımcın olsun güzelim ( amiiiinn )

bu arada brn istanbuldayım, şimdilik her şey çok güzel :)) pazar günü balıkesire bağlı sanırım adalara gidicem , 4 günlük bir tatil daha yapıcam kuzenlerimle, tamamen kız kıza süper olacak inş. dönüşüm yine istanbul, eve dönüş ise en geç bu ayın 22 si

bu sebepten olaki gelemezsem izinli olayım şekercim olur mu? döndüğümde de kaldığım yerden devam ederim olar mı şeker ?

Selam kızlarrrrrrrrr

Ben geldim ama hemen gidiyorum
Havalardanmıdır yoksa kaç günün yorgunluğu mudur bilmiyorum ama inanılmaz yorgunum ve uykum var
Sabah erken kalkıcağım ama fırsatım olurmu bilmem girmeye ( olmayacağını var sayıyorum )

Şimdiden hepinize çok verimli ve bol eksili bir 14 gün diliyorum
Hakkınızı helal edin ve Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın

Herkese hayırlı geceler
Yatıp iyice dinleneyimde sabah hem erken kalkayım hemde gün içindeki yoğunluğa ayak uydurabileyim

kızlar hepinize hayırlı sabahlar..
leptopum bozuldu baktırmaya zamanımolmadı..diğer bilgisayardan giriyorum buda yeni tamirden geldi ama çok yavaş..
bu haftaçok yoğundum bugünde öyle..bildirim yapacağım
giremediğim için de menülerimi yazamadım..

başlangıç: 93
geçan hafta: 79.7
bu hafta: 79.2
giden: 500 gr
hedef: 67
spor:koşuşturmaca

dün regl oldum ona rağmen eksideyim çook şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…