80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar. cecom allah yolunu açık etsin. inşallah tatilin güzel geçer. aslında buralarda kimsenin olmaması şimdilik işime yarıyor. çok sayfa olmuyor takip edecek. bu gün bizim asıl curcuna başlıyo. amerikadaki kaynım geliyo. iki de çocuğu var. bit kadar evde tıkışacaz nasıl olacaksa:44::44: eşime sordum nasıl olacak diye onunda hiç bir fikri yok bu konuda. sözde ev iki katlı ama kullanım alanı sıfır. benim kilo alımım eksiye döndü. iyimi bu kötümü bilemiyorum. ama ne iştah var ne de afedersiniz ishalden düzelmiyorum. içtiğim ilaçlar beni mahfediyo. neyse bildirimimi yapayım.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 81.5
giden: 1000
toplam giden: 4000

bu arada ben bu başlangıç kilosunu buraya başladığım günü baz alıyom. yoksa iki ay öncesinde başladım ve kilom o zaman 90dı. acep hangisi desem başlangıca. KAPTANIM SÖZ SİZDE

gel kuzum gelllllllll sen bari yalnız bırakma beni :))))))

sen dersin de olmaz mı kuzum olur tabiiiiii

Günaydın kızlar yorgun savaşçı kaptanınız sesleniyor çok yorgunum sizleri özledimmmm mö
ama ben seni çooooooooook özledimmmmmmmmmm

tbrk edeirm canım

tbrk etsem mi etmesem mi bende onu bilemedim valla :) bebişineee zarar gelmesin deeee senin vermiş olmann yanına kar kalsın :) tbrk ederim cnm

Allah razıolsun kuzum. Sen naptın bildirim yapmamışsın daha. Yaeını falanmı bekliyon? Senin tatille ilgili bir planın yokmu tatlım?

Anam bizim ev tamda tahmin ettigim gibi oldu cin dügünü kuruldu. Kaynımın kizi çok felaket çıktı bizimkilerin en sevmedgi tipten. Yarım gün gecti daha ama benim kız şimdiden dayak yedi. Dahada önümüzde çok günler var. Allah yardımcımız olsun.

Şekerim yakında kızımızı diyarbakıra gelin veriyoruz. Arada sırada sizin oralara yolum düşecek gibi görünüyo.

Allah razıolsun kuzum. Sen naptın bildirim yapmamışsın daha. Yaeını falanmı bekliyon? Senin tatille ilgili bir planın yokmu tatlım?
evet yarın yapacağım kuzum tartım kafayı yediii ne gösterdiğini anlayamadım br türlü yarına kadar dinlensin bakalım :)))) 3 defa çıktım üçündede başka birşey gösterdiiii
Şekerim yakında kızımızı diyarbakıra gelin veriyoruz. Arada sırada sizin oralara yolum düşecek gibi görünüyo.
aaaaaaa v
alla mı ne güzel bide baktın yakın olur evlerimiz tadından yenmez

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
Ara
1 muz
Öğle
1 sandviç ekmeği arasına 4 ızgara köfte bol yeşillik
Ara
1 avuç leblebi
1 dilim karpuz
Akşam
1 büyük kase salata
2 küçük haşlanmış patates
1 zeytinyağlı yaprak sarması
Ara
1 dilim karpuz
Bugün aldığım kalori 1770

başlangıç: 89
bu hafta: 75,2
geçen hafta: 75,3
giden: 0,1
toplam giden: 13,8
hedef: 60
spor: yok

kızlarrr birşey soracağımmmmmmmmm aöf açıklanmış bu arada haberiniz olsunnn bende tekrar yazıyorrr şimdi ben geçmiş olduklarımdan geçeceğim kaldıklarımı mı vereceğim seneye ? uyarı ne demek oluyorr ayyüzlüm yetiş yaaaaa lütfennnnnn anlamıyorum hiç birşeyyyyyyyyyy

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar benide aranıza alın 110 kiloyla dogum yaptım 1.5 yil gecti 89 a kadar anca düşebildim kızım Ekim'de iki yasına girecek ikinci bebisime hamile kalmak istiyorum bu yüzden acil kilo vermeliyim yasım ilerledi troid problemimde var cok zor kilo veriyorum sizin zayıflamak icin denediğiniz yöntemler diyetiniz nasil Banada yardımcı olurmuşsunuz

allah' a şükür ben tüm derslerden geçmişim çok korkuyodum kaldım diye
canım bende pek anlamıyorum aslında ama tüm derslerden mi kaldın ki tekrar diyo acaba ya da not ortalaman 2 nin altındaysa belki ondandır

hoşgeldin canım ne güzel vermişsin 21 kiloyu eğer kilo vermen durduysa biraz yediklerini değiştirip diyetine öyle devam et istersen

hayır tüm derslerden değil 6 sından geçmişim 2 ders dc 1 ders ff ama ortalamam düşük sorun tekrar demesi seneye 3 ümü okuyacağım yeniden yoksa alttan mı alacağım ben alttan alacağım diye biliyordum bir kaç yorum da 3. sınıfı tekrar edeceksin gibi birşeyler yazmışlar benim durumnumda olanlara

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hergün yazamıyorum kızlar internet mb yetmiyor hepinizi çok çok öpüyorum kendinize ii bakın inşallah ben geri donesiye bol bol kilolar vermiş olursunuz:)) elma şekerim canım beni izinli sayarsın artık hepinize ii Yaz tatilleri diliyorum

Son düzenleme:

Açık öğretim öğrencilerine büyük şok! - Milliyet
burdaki habere bi bak istersen benim anladığım kadarıyla alttan ders alarak üst sınıfa geçebileceğiz

İnsallah bu sefer görüşebiliriz:)))
Hoşgeldin canım bende senle aynı problemleri yaşadım geçen yazdan bu yana 90 dan 82 ye indim ve şu an 4 aylık hamileyim. Diyetine dikkatet ve spor yap sonra bize takıl bak nasıl motive oluyon.

Sana gecen dedim ya o kaldıgın dersleri alttan alacan sonra üstten ders secebilirsin. Ancak biliyosunki toplamda ancak 45 kredi alabiliyosun eger fazla kredin varsa üzgünüm dönem uzattın. Senin genel not ortalaman 2 nin altında kalmış. Eger üstü olsaydı sadece ff olanı vermen gerekecekti.
Benim vizelerim çok iyiydi. Ama finallerden fena halde cakmısım. Ama not ortalamam 2nin üzeri oldugu icin basarili olmusum.
Umarım anlatabilmisimdir canım yardımedebildiysem ne mutlu bana

iyi geceler kızlar
aklin sizde ama rahat girmiyorum telden geçen hafta kaç koydum unuttum biriniz ge.en haftanın listenisini alintı yaparmısınız öpüyorum sizi

çok tşk ederim evet çözdüm olayı şükürrr maliye 4 de okuyan bir arkadaşla konuştummm anlattı detaylı yok yok seneye mezun olacağım inşallahhhh benimde vizeler iyi di ya finaller de biraz sorun yaşadım ondan kaynaklanan birşeyler olduuuu korktuğum gibi değilmiş face bir kaç yorum gördümmmm onlar demişlerr 3ü okumak gerek üst sınıfdan ders alamıyorsun görünce şok oldummmm meğersem öyle birşey yokmuş ağzı olan konuşuyor varyaaaaaa bildiğin örgün eğitimndeki gibi sistemmm şartlı geçer olayı filan ay bi rahatladımmmm

başlangıç: 82
geçen hafta: 79
bu hafta: 79
giden- gelen: yok
hedef: 65
spor: 5 mill leslie, 100 mekik
spor yapmak bana gelmiyor anladım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…