- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
gel kuzum gelllllllll sen bari yalnız bırakma beni :))))))ne demekcanımher zaman
bende çok severimsakız çiğnemeyi, hemde patlata patlata ama tabi evde
yettim kuzum, tatildeyimama yine koştumgeldiiiiiiiiiiiiiimmmm
canım çok geçmiş olsun, canım sen ne kadar çok hastalandın sanki bu ara, ALLAH yardımcın olsun güzelim ( amiiiinn )
sen dersin de olmaz mı kuzum olur tabiiiiiibu arada brn istanbuldayım, şimdilik her şey çok güzel :)) pazar günü balıkesire bağlı sanırım adalara gidicem , 4 günlük bir tatil daha yapıcam kuzenlerimle, tamamen kız kıza süper olacak inş.dönüşüm yine istanbul, eve dönüş ise en geç bu ayın 22 si
bu sebepten olaki gelemezsem izinli olayım şekercim olur mu? döndüğümde de kaldığım yerden devam ederim olar mı şeker ?
ama ben seni çooooooooook özledimmmmmmmmmmGünaydın kızlar yorgun savaşçı kaptanınız sesleniyor çok yorgunum sizleri özledimmmm mö
tbrk edeirm canımkızlar hepinize hayırlı sabahlar..
leptopum bozuldu baktırmaya zamanımolmadı..diğer bilgisayardan giriyorum buda yeni tamirden geldi ama çok yavaş..
bu haftaçok yoğundum bugünde öyle..bildirim yapacağım
giremediğim için de menülerimi yazamadım..
başlangıç: 93
geçan hafta: 79.7
bu hafta: 79.2
giden: 500 gr
hedef: 67
spor:koşuşturmaca
dün regl oldum ona rağmen eksideyim çook şükür..
tbrk etsem mi etmesem mi bende onu bilemedim valla :) bebişineee zarar gelmesin deeee senin vermiş olmann yanına kar kalsın :) tbrk ederim cnmslm kızlar. cecom allah yolunu açık etsin. inşallah tatilin güzel geçer. aslında buralarda kimsenin olmaması şimdilik işime yarıyor. çok sayfa olmuyor takip edecek.bu gün bizim asıl curcuna başlıyo. amerikadaki kaynım geliyo. iki de çocuğu var. bit kadar evde tıkışacaz nasıl olacaksa:44::44: eşime sordum nasıl olacak diye onunda hiç bir fikri yok bu konuda. sözde ev iki katlı ama kullanım alanı sıfır. benim kilo alımım eksiye döndü. iyimi bu kötümü bilemiyorum. ama ne iştah var ne de afedersiniz ishalden düzelmiyorum. içtiğim ilaçlar beni mahfediyo. neyse bildirimimi yapayım.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 81.5
giden: 1000
toplam giden: 4000
bu arada ben bu başlangıç kilosunu buraya başladığım günü baz alıyom. yoksa iki ay öncesinde başladım ve kilom o zaman 90dı. acep hangisi desem başlangıca. KAPTANIM SÖZ SİZDE
gel kuzum gelllllllll sen bari yalnız bırakma beni :))))))
sen dersin de olmaz mı kuzum olur tabiiiiii
ama ben seni çooooooooook özledimmmmmmmmmm
tbrk edeirm canım
tbrk etsem mi etmesem mi bende onu bilemedim valla :) bebişineee zarar gelmesin deeee senin vermiş olmann yanına kar kalsın :) tbrk ederim cnm
evet yarın yapacağım kuzum tartım kafayı yediii ne gösterdiğini anlayamadım br türlü yarına kadar dinlensin bakalım :)))) 3 defa çıktım üçündede başka birşey gösterdiiiiAllah razıolsun kuzum. Sen naptın bildirim yapmamışsın daha. Yaeını falanmı bekliyon? Senin tatille ilgili bir planın yokmu tatlım?
aaaaaaa vŞekerim yakında kızımızı diyarbakıra gelin veriyoruz. Arada sırada sizin oralara yolum düşecek gibi görünüyo.
kızlarrr birşey soracağımmmmmmmmm aöf açıklanmış bu arada haberiniz olsunnn bende tekrar yazıyorrr şimdi ben geçmiş olduklarımdan geçeceğim kaldıklarımı mı vereceğim seneye ? uyarı ne demek oluyorr ayyüzlüm yetiş yaaaaa lütfennnnnn anlamıyorum hiç birşeyyyyyyyyyy
Kizlar benide aranıza alın 110 kiloyla dogum yaptım 1.5 yil gecti 89 a kadar anca düşebildim kızım Ekim'de iki yasına girecek ikinci bebisime hamile kalmak istiyorum bu yüzden acil kilo vermeliyim yasım ilerledi troid problemimde var cok zor kilo veriyorum sizin zayıflamak icin denediğiniz yöntemler diyetiniz nasil Banada yardımcı olurmuşsunuz
allah' a şükür ben tüm derslerden geçmişim çok korkuyodum kaldım diye
canım bende pek anlamıyorum aslında ama tüm derslerden mi kaldın ki tekrar diyo acaba ya da not ortalaman 2 nin altındaysa belki ondandır
hayır tüm derslerden değil 6 sından geçmişim 2 ders dc 1 ders ff ama ortalamam düşük sorun tekrar demesi seneye 3 ümü okuyacağım yeniden yoksa alttan mı alacağım ben alttan alacağım diye biliyordum bir kaç yorum da 3. sınıfı tekrar edeceksin gibi birşeyler yazmışlar benim durumnumda olanlara
İnsallah bu sefer görüşebiliriz:)))evet yarın yapacağım kuzum tartım kafayı yediii ne gösterdiğini anlayamadım br türlü yarına kadar dinlensin bakalım :)))) 3 defa çıktım üçündede başka birşey gösterdiiii
aaaaaaa v
alla mı ne güzel bide baktın yakın olur evlerimiz tadından yenmez
Hoşgeldin canım bende senle aynı problemleri yaşadım geçen yazdan bu yana 90 dan 82 ye indim ve şu an 4 aylık hamileyim. Diyetine dikkatet ve spor yap sonra bize takıl bak nasıl motive oluyon.Kizlar benide aranıza alın 110 kiloyla dogum yaptım 1.5 yil gecti 89 a kadar anca düşebildim kızım Ekim'de iki yasına girecek ikinci bebisime hamile kalmak istiyorum bu yüzden acil kilo vermeliyim yasım ilerledi troid problemimde var cok zor kilo veriyorum sizin zayıflamak icin denediğiniz yöntemler diyetiniz nasil Banada yardımcı olurmuşsunuz
kızlarrr birşey soracağımmmmmmmmm aöf açıklanmış bu arada haberiniz olsunnn bende tekrar yazıyorrr şimdi ben geçmiş olduklarımdan geçeceğim kaldıklarımı mı vereceğim seneye ? uyarı ne demek oluyorr ayyüzlüm yetiş yaaaaa lütfennnnnn anlamıyorum hiç birşeyyyyyyyyyy
hayır tüm derslerden değil 6 sından geçmişim 2 ders dc 1 ders ff ama ortalamam düşük sorun tekrar demesi seneye 3 ümü okuyacağım yeniden yoksa alttan mı alacağım ben alttan alacağım diye biliyordum bir kaç yorum da 3. sınıfı tekrar edeceksin gibi birşeyler yazmışlar benim durumnumda olanlara
İnsallah bu sefer görüşebiliriz:)))
Hoşgeldin canım bende senle aynı problemleri yaşadım geçen yazdan bu yana 90 dan 82 ye indim ve şu an 4 aylık hamileyim. Diyetine dikkatet ve spor yap sonra bize takıl bak nasıl motive oluyon.
Sana gecen dedim ya o kaldıgın dersleri alttan alacan sonra üstten ders secebilirsin. Ancak biliyosunki toplamda ancak 45 kredi alabiliyosun eger fazla kredin varsa üzgünüm dönem uzattın. Senin genel not ortalaman 2 nin altında kalmış. Eger üstü olsaydı sadece ff olanı vermen gerekecekti.
Benim vizelerim çok iyiydi. Ama finallerden fena halde cakmısım. Ama not ortalamam 2nin üzeri oldugu icin basarili olmusum.
Umarım anlatabilmisimdir canım yardımedebildiysem ne mutlu bana
Allah razıolsun kuzum. Sen naptın bildirim yapmamışsın daha. Yaeını falanmı bekliyon? Senin tatille ilgili bir planın yokmu tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?