- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
çok tşk ederim evet çözdüm olayı şükürrr maliye 4 de okuyan bir arkadaşla konuştummm anlattı detaylı yok yok seneye mezun olacağım inşallahhhh benimde vizeler iyi di ya finaller de biraz sorun yaşadım ondan kaynaklanan birşeyler olduuuu korktuğum gibi değilmiş face bir kaç yorum gördümmmm onlar demişlerr 3ü okumak gerek üst sınıfdan ders alamıyorsun görünce şok oldummmm meğersem öyle birşey yokmuş ağzı olan konuşuyor varyaaaaaa bildiğin örgün eğitimndeki gibi sistemmm şartlı geçer olayı filan ay bi rahatladımmmm
offfffff beyazcanım yaa bencedeee ben seni çok özledim hemde bir başıma buralarda çok sıkıldımelmam şekerim
ben burdayım
görünmez adam gibi oldum
ooooffff offfffff şu modem bi değişse çoooooookkk özledim sizi
çok sağol ayyüzlüm yaaa hemen aklıma sen geldin sanaaa imdatt dedim :)))) tecrübeli birinin olması çok ii yaa :)Yok canım yaüçle dördün alakası yok. İkiyle dört bide birle üç baglantılı
nazar değdi galiba topiğimize bu gidişle topiğimizi çalacaklar nerde bu millet
sesime cevap ver dilaraaaa
slm kızlar buraya ilk kez yazıyorum ve çok üzgünüm kendimi tutamıyorum kaç gündür diyete başlıyorum ama öglen bırakıyorum bırak normal yemeyi abur cubur ne varsa fazlasıyla yiyorumeskiden 68 kg civarı idim sadece 1 sene önce birden işi bırakınca kg aldım sıkıntıdan havere yedim ve şu an 85 kg oldum durduramıyorum kendimi bugün yine basladım sadece lahana çorbası içicektim ama olmadı abartmadım lakin yine bozacam diye korkuyorum lütfen bana yardım edin eski halimi özledim hiç bir kıyafetim olmuyor herkes nasıl bu hale geldin diye laflar ediyor yani eskisi gibi bogazımı tutamıyorum bir ara en son 77 olmustum sonra çok güzel dikkat ederek 62 kadar gelmiştim sonra 68 sabit kalmıstım sonrası ise bu hale geldim lütfen yardım edin daha ileri gidersem çok zor olacak benim için frenlemekistiyorum artık bıktım kilolu olmaktan boyda kısa zaten iyice battım beni de alın aranıza belki eskisi gibi olmaya adım atabilirm...
BAŞLAMAK İSTİYORUM ARTIK YENİ BEN OLMAK İSTİYORUM desteklerinizi bekliyorum
Mrb neler yaptığını bizede anlatırmısın 2 ay çok kısa süre tebrik ederim özellikle spor yaptın mı mrk ediyorumselam kizlar :)) ben diyete 90 kilo ile basladim suanda 71 kiloyumm 2 ay 10 gunde tam 19 kilo gitti hedefim 65 cok az kaldiii :)))))))))))))
slm kızlar buraya ilk kez yazıyorum ve çok üzgünüm kendimi tutamıyorum kaç gündür diyete başlıyorum ama öglen bırakıyorum bırak normal yemeyi abur cubur ne varsa fazlasıyla yiyorumeskiden 68 kg civarı idim sadece 1 sene önce birden işi bırakınca kg aldım sıkıntıdan havere yedim ve şu an 85 kg oldum durduramıyorum kendimi bugün yine basladım sadece lahana çorbası içicektim ama olmadı abartmadım lakin yine bozacam diye korkuyorum lütfen bana yardım edin eski halimi özledim hiç bir kıyafetim olmuyor herkes nasıl bu hale geldin diye laflar ediyor yani eskisi gibi bogazımı tutamıyorum bir ara en son 77 olmustum sonra çok güzel dikkat ederek 62 kadar gelmiştim sonra 68 sabit kalmıstım sonrası ise bu hale geldim lütfen yardım edin daha ileri gidersem çok zor olacak benim için frenlemekistiyorum artık bıktım kilolu olmaktan boyda kısa zaten iyice battım beni de alın aranıza belki eskisi gibi olmaya adım atabilirm...
BAŞLAMAK İSTİYORUM ARTIK YENİ BEN OLMAK İSTİYORUM desteklerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?