80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elmam şekerim
ben burdayım
görünmez adam gibi oldum
ooooffff offfffff şu modem bi değişse çoooooookkk özledim sizi

Yok canım yaüçle dördün alakası yok. İkiyle dört bide birle üç baglantılı

elmam şekerim
ben burdayım
görünmez adam gibi oldum
ooooffff offfffff şu modem bi değişse çoooooookkk özledim sizi
offfffff beyazcanım yaa bencedeee ben seni çok özledim hemde bir başıma buralarda çok sıkıldım

Yok canım yaüçle dördün alakası yok. İkiyle dört bide birle üç baglantılı
çok sağol ayyüzlüm yaaa hemen aklıma sen geldin sanaaa imdatt dedim :)))) tecrübeli birinin olması çok ii yaa :)

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 kaşık lor
1 kaşık reçel
domates-salatalık
3 zeytin
Ara
1 şeftali
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karışık sebze közleme
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
Ara
yarım yufkadan patatesli gözleme
1 bardak ayran
Akşam
1 büyük kase nohutlu salata
Ara
1 dilim karpuz

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık lor
yarım kaşık reçel
domates-salatalık
Ara
1 dilim şekersiz-yağsız kek
2 zeytinyağlı yaprak sarması
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase karışık sebze közleme
1 dilim ekmek
Ara
1 muz
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase fasulyeli salata
Ara
1 dilim karpuz
1 tane elmalı kurabiye
bugün aldığım kalori 1670

dilaraaaammmmm benim telefonum var mı sende beni bi çaldırır mısın varsa seninle telden konuşmam lazımmm

arkadaşlar hepiniz liste bekliyorsunuz biliyorum ancak ev taşıma telaşından hiç vaktim olmadı yarın sabah saat 8 de taşımaya geliyolar bursada hayat şimdilik bu kadarmış uzun süre bilgisayardan girebileceğim netim olmayacak malesef telden girip yanınızda olmaya çalışıcam öpüyorum hepinizi:)

kızlarrrrrrrrrr bir yorgunum bir yorgunummmm dünnnn bizim çocuklar ( annemle babam) tatildeydi bir yerlere gidelim dedilerrr kalktık hazar gölüne gittik yaa benim bildiğim insanlarrrr dinlenirrr tatildeee ben niye bı kadar yoruldum peki :))) şaka bir yanaaa çokkk eğlendim yaaaa valla onlar çalışıyorlar ama buna benimde ihtiyacım varmış :))))sabah gittik geceye doğru geldik 1 günlük tatil maceram çok kısa sürdü ne yazıkki :)))) olsun kendimi fazla özletmemiş oldum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese meraba sanırım tatilde herkes bana bu sene de tatil yok
3.yazım denize girmeden çalışmaya devamm
menümü yazayım yorum da istiyoyumm
sabah 1 kase süt- yulaf
10.30 da 1 yumurta
5-6 yeşil zeytin
3 dilim ekmek
domates salatalık
1 çatal peynir

öğle ekmek arası köfte ama ekmeğin içi çıkarılmıştı
yanında yeşil çaylı ice-tea

akşam 5-6 tane sarma
4-5 kaşık kıymalı yemek
2 dilimekmek
1 dilim karpuz
ve yatmadan 1 avuç cips

umarım bugün daha iyi olur sevgiler..

slm kızlar buraya ilk kez yazıyorum ve çok üzgünüm kendimi tutamıyorum kaç gündür diyete başlıyorum ama öglen bırakıyorum bırak normal yemeyi abur cubur ne varsa fazlasıyla yiyorum eskiden 68 kg civarı idim sadece 1 sene önce birden işi bırakınca kg aldım sıkıntıdan havere yedim ve şu an 85 kg oldum durduramıyorum kendimi bugün yine basladım sadece lahana çorbası içicektim ama olmadı abartmadım lakin yine bozacam diye korkuyorum lütfen bana yardım edin eski halimi özledim hiç bir kıyafetim olmuyor herkes nasıl bu hale geldin diye laflar ediyor yani eskisi gibi bogazımı tutamıyorum bir ara en son 77 olmustum sonra çok güzel dikkat ederek 62 kadar gelmiştim sonra 68 sabit kalmıstım sonrası ise bu hale geldim lütfen yardım edin daha ileri gidersem çok zor olacak benim için frenlemekistiyorum artık bıktım kilolu olmaktan boyda kısa zaten iyice battım beni de alın aranıza belki eskisi gibi olmaya adım atabilirm...
BAŞLAMAK İSTİYORUM ARTIK YENİ BEN OLMAK İSTİYORUM desteklerinizi bekliyorum

canım hoşgeldin öncelikle evdeki abur cuburlardan kurtul eğer senden başka evde abur cubur şeyler isteyen varsa alışverişi kendin yap ve senin sevmediklerinden al onlar yese de fazla canın istemez salatalık bulundur dolapta ve göz önüne koy bişeyler yemek için dolabı açtığında onlardan alıp yersin böylece boş kalori almazsın

Hoşgeldin aramıza öncelkle sakın moral bozma ve hedefini yüksek koyma bize yemek yediren enönemli şey hayal kırıklığı.. özellikle sadece lahana çorbası içmek çok zor ve ağır bir diyet bence tabiki acıkınca hipoglisemideyken ne bulursa yer insan sakın aç kalmamaya çalış sağlıklı kalorisi az olan şeylerden tüketebilirsin bu senin tatlı isteğinide azaltır kolaylıklar diliyorum

ist 87 nin menülerine bakabilirsin ben çok beğeniyorum çok dengeli senide burdan tebrik ederim ist 87 :)) senin nohutlu salatayı denemeliyyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…