80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ist 87 nin menülerine bakabilirsin ben çok beğeniyorum çok dengeli senide burdan tebrik ederim ist 87 :)) senin nohutlu salatayı denemeliyyim:))

sağol canım bu ara evde değilim diye biraz cozuttu menülerim ama yinede 1600-1700 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum evde diyet yapmak çok kolay bence allah çalışanlara misafirliği çok olanlara yardım etsin ister istemez yeniyo
nohutlu salatayı yapmak çok kolay evde haşlanmış nohutun varsa bol yeşillikli bir salata yapıp içine nohutları at oldu bitti

hoşbuldum haklısın ama valla ne bulsam onu yiyorum bugün mesela 1300 kalori aldım dolu bir tabak mantı yedim tek iyi tarafı yağsız gibiydi lakin kendimi çok kötü hissetmeyim diye gittim 1 saat yürüdüm ne sıcak var dısarda anlatamam oyüzden gücüm kalmamıstı en fazla 1 saat dayandım lahana çorbasınıda aslında atıstırma olarak kullanıyorum 1 kğ fazla gitse fena olmaz hani inş bu sefer sizlerin sayesinde bozmam diyetimi allahım hepimize sabır ver yarabbi
hosbuldum kaania teşekkürler dikkat edecem inş kızlar birde benim metobolizmam az çalısıyor tesadüfen eski kan tahlilimi gördüm yeni olan troid tahlilimi karsılastırdım bundan 6 sene önce tsh 1.89 ve şuan 4 geçkin şok oldum nasıl bu kadar değişime ugradım başa gelen çekiliyor bundan sonrasına bakıcam artık bol bol burda olacagım birde yarısma varmı kızlar sampiyon falan belirliyormuyuz
tekrar teşekkür ederim

canım bende bugün 4 tane kurabiye yedim dışarıdaydım çok acıktım gözüm döndü ama diyeti bırakmış değilim fazladan senin gibi yürüyüşte yapmadım arada bu tür kaçamaklar olur yoksa sabredemezsin ama dikkatli olmak lazım
şimdi bugün mantı yediğine göre akşam salatayla geçiştirebilirsin ve bugün ekmek türü şeyleri yemezsin içinde un olan yiyecekler, çorbalar, makarnalar, pilavlar, patates ekmek cinsine girer bunlara dikkat edersen çok zorlanmazsın

Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
Ara
1 şeftali
Öğle
yarım uskumru fırında
3 dilim ekmek
1 bardak light kola
Ara
4 elmalı kurabiye ( inşallah bundan sonra bu kadar abartmam )
çay
Akşam
1 büyük kase nohutlu salata
Ara
1 dilim karpuz
Bugün aldığım kalori 1343 ( kalori az görünse de bugün her öğün karbonhidrat oldu)

valla süpersin oncacıktan birşey olmaz farkındasın çünki afiyet olsun ama yaramasın
aynen canım bugünlük bu kadar yeter bende bir ara acıktım ne yapayım derknen yeşil mercimek gördüm evde 1 çay bardagı mercimeği yarım çay kaşıgı yagda çevirdim onu yedim ortalama 350. 400 kalori civarı 1700 vurdum yine belki spora giderim gaza gelmem lazım bizimkiler gelsinde ama yarın tam toparlanmaya baslıcam normal bir diyet yapıcam hergün ertele ertele hergün ye ye ne getirdi bizlere arkadsımn bir sözü vardı yeme kızım derdi şimdiye kadar yedin ne geçti eline hep aynı tatlar yeme ne olacakki derdi aklıma geldi şimdi kızıda görsen cıtı pıtı birşeydi hiç kg almazdı nasıl öyle kalıyorlar anlamıyorum offf offf dertliyim kederliyim

hoş geldin canım aramıza ben elma şekeri dilaraaaa yardımcı kaptanım buradaaa umarım hedefine sağlkıklaaaa kısa zamanda ulaşırsın sendeee benim gibi ağzı boş kalamayanlardansın demek ki o zaman tavsiyem sakız ve bitki- meyve çayı bitki çayını 3 fincan geçmeee baktın ağzın boş kalıyor gözünün önünde yiyecekler uçuşuyor o zaman meyve çayına geç şekersiz tabiki bizi takipte kal bırakma günlük menüklerini yaz zamnla doğrularını yalnışlarını göreceksinnn biz bildiklerimiz aktaracağızzz sen tecrübeleri anlatacaksınnn bilgi alışverişi sırasında bir bakacaksınsın zamanla gidiyor ama sakın hızlı vermeyi kafanda kurmaaa klasik bir cümle olacak amaaaa o yağlarr kısacık zamanda vücudumuzu sarmadıııı zamana yay hem böylelikleee kalıcı verdiğinden emin olacaksın desteğin en güzelini göreceksin burada hepimiz aynı dili konuşuyoruz burda derdimiz ortak seni anlayan aynı sıkıntıları çeken vee başaran insanları gördükceee daha bir azimleneceksin bu aralar boş durduğuna bakma aslında güzel bir grubumuz var ama tatile gidenlerimiz ev taşıyanlarımız varrr onlarda gelsin daha bir şenleneceğiz ama ben daimi eleman hep buradayım :))))

çok teşekkür ederim hoşbuldum valla yazını okurken böyle motive oldum inş hep birlikte azimlerimizi kutlucaz çok güzel cümleler kurmusun ne dicemi bilemedim söylediklerin çok doğru tüm samimiyetimle söylüyorum iyiki tekrardan geldim buraya ve çok mutlu oldum burda yanınızda oldugumdan evet agzım boş kalmayı versin göndericek mutlaka birşeyler icat ediyorum tavsiyelerini uygulucam elmaşekeri diger arkadaslarıda sabırsızlıkla bekliyorum ben genelde evdeyim hep takip edicem kk yi

yaşasınnnnnn artık bana hep eşlik edecek birileri varrrrrr bende hep evdeyim nasılsa :))) valla iyiki gelmişsin :)

iyi geceler kızlar
hoş geldin sevilcan
tam yerindesin eyer kk bırakmazsan ksin kilo verirsin
hergün mernünü yaz elmaşekerim
sana yardımcı olur.öpüyorum

yaşasınnnnnn artık bana hep eşlik edecek birileri varrrrrr bende hep evdeyim nasılsa :))) valla iyiki gelmişsin :)
aynen canım ne güzel yanlız kalmıcaz artık bende çok sevindim hep buralarda olmana yarını sabırsızlıkla bekliyorum o kadar heves varki güneş doğumunda spor yapayım diyorum uyanabilirsem gün içinde çok sıcak oluyor yürünmüyor dısarda bu arada kızlar benim steperim var lakin kullanamıyorum okadar gıcırtı yapıyor sıvı yag ile yagladım daha beter oldu ne yapmalıyım bilen varmı? tekrar aktifleşmek istiyorum ne olur tecrübeli biri olsun topimizde
iyi geceler kızlar
hoş geldin sevilcan

hoşbuldum beyazcan teşekkür ederim inş bekliyoruz bakalım hep birlikte kutlucamız günleri tekrardan teşekkürler

bende gidiyorum yatmaya sabah görüşmek üzre kızlar hepinize allah rahatlık versin iyi geceler: 54:

iyi geceler kızlar
hoş geldin sevilcan
beyazcanımmmm olmadımı seninnn modemm e gel artık ama yaaaaaaaaaaaaa

günaydın kuzum yaptın mı sporunu :) yapmadıysan gel beraber yapalım

Günaydın çıtır adayları bügün çok güzel bir gün geçmirmeniz dileği ile kocaman günaydınlar olsun topiğimize
sabah sbah çay içiyorum pc başında biraz açılayım dışarı çıkıcam bankada işlerim var hemde yürümüş olurum birazda alışveriş yapıcam diyet şeyler alayım kendime görüşmek üzere kızlar hadi uyanın

oh oh ne güzelllll ama kahvaltı yapıldı değil miiiiiiiii :)

haaa bu arada canım biberiye çayı da alllabilirsen almak istersen al :) poşeti varmı bilmiyorum ama aktar denk gelirse alırsan güzel olur senin için tatlım çok güzel yağ yakan bitkilerimizden

bayadır giremiyodum kusura bakmayın kızlar 4 gün falan hastaydım sonrada koptum biraz.ama burda hayat devam ediyor sohbetlerin bi kısmını okudum çok hoşsunuz gerçekten inşallah bugünden itibaren aranızdayım:)

oh oh ne güzelllll ama kahvaltı yapıldı değil miiiiiiiii :)
sabah 7.30 kalktım yok valla iştahım yoktu etmedim şimdi 2 tane salatalık yedim biraz sonra ederim kahvaltımı sen etinmi bakalım?
haaa bu arada canım biberiye çayı da alllabilirsen almak istersen al :) poşeti varmı bilmiyorum ama aktar denk gelirse alırsan güzel olur senin için tatlım çok güzel yağ yakan bitkilerimizden
ben yokken yazmısın yeşil çay var evde ama hiç içesim gelmiyor bu aralar bazı şeylerden midem bulanıyor mesala sigara içerken bile yutkunurken hep midem kalkıyor gecen ay 2 kez adet oldum ayrıca hamiş olma durumum da yok neden oluyor böyle bilmiyorum bazı tahlillerde yapıldı ama bişey yok diyorlar bende artık doktora mecbur kalmadıkça gitmicem

çok geçmiş olsun canım önce saglık sonra herşey geliyor bu arada soguk algınlıgımı rahatsızlgın?

günaydin topigimin unutmayan vede unutulmayan melekleri nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
yoklugumda cok kitap okudunuzmu bakiiiim...kaptan vede yedek kaptana dedigim gibi leptopun tepesinden asagi kaynar cy dökünce aramiza süresiz ayrilik girdi..ama dilaramin israrina ddayanamayip herzamanki gibi odun olan kocisimin leptopunu tüm mizmizligini göze alarak acmis bulunuyorum..ay ne uzun bir cümle oldu bu böyle ya kapasitemi asti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…