- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
allah korusun cnm yaa senin duvar silecek zamanın mı allah aşkınaaaaaa tamam allah razı olsun sizin için yapıyor ama bunun vicdansızlıkla alakası yokkkk içi rahat etmiyorsa yavaş yavaş o yapsın sonuçda sen onaaa yap demiyorsunn yapma allah aşkınaaa varyaa senin bu çocuk biraz allaha emanet oldu o stres o yorgunluk hayırlısıylaaa gelseydi yeğenimiz sağlıklaaa rahat ederdik :)
sahur: kavurmalı yumrta
3dlm ekmek
domates
1dlm peynir
iftar:2dlm ev yapımı pizza
1 bardak ayran
1 bardak fanta
tüketmem mi yatana kadar su bitki çayı içiyorum :)Eh fena sayilmaz umarim bolbol sivi tuketiyosundur
gördüm gördüm cnm minik bebek doğar doğmaz garibim felaketin içine düşmüşSekerim gordunmu diyarbakirdaki hastane yanginini. Bebeklerin halini. Allahim esirgesin coook gecmis olsun.
Offff bu gun öldüm kaynanam tutturdu temizlik yapalim diye. Etme tutma dedim iki gundur dinlemedi en sonunda sabahoturma odasinin ve koridorun duvarlarini sildik camlari sildlk perdeleri yikadik. Yarinda koltuklara niyetliydi simdi sancim var diye yatiyom. Aslinda cokta kotu degilim ama yuz verirsem bayrama kadar butun evi temizletecek. Birak ben yaparim diyo ama daha gecenlerde belini incitti nasil butun isleri ona birakayim. Aksama esim beni oldurecek bu temizlik yuzunden.
Sekerim gordunmu diyarbakirdaki hastane yanginini. Bebeklerin halini. Allahim esirgesin coook gecmis olsun.
varya sanırım bu türk geleneklerin de varrr dışarı çıkıp tartışmalı dönme olayıııı ben bir çift bilmiyorum ki en az 5 kere çıksında 5 in de tartışmadna dönsün :)))) neyseee inş. huzursuzluk byümezde hemen barışırsınız cnmmmSelamün Aleyküm kızlarr
Ani bir kararla eşim dışarda iftar yapalım dedi bizde tabi hemen çıktık
Sultanahmete gitme gafletinde bulunduk eşimle yine yeniden
Her Ramazan adam tövbe bir daha gelem buraya diyor ama yine ertesi Ramazan dayanamayıp hadi iftarı orada yapalım diyor.
Hadi biz oruçlu değildik ama büyük kızım oruçluydu o yüzden düzgün bir yerde yiyelim dedik.
Anam hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi en dandik yer bile 30 lira diyor kişi başı ki verdikleride çorba ve ekmek arası döner yanında ayran
Normal denecek yerlerde menü fiyatları 45 liradan başlıyorulen dört kişiyiz hadı ufaklığı sayma 135 lira para yapar
Eşim anam sanki dışarda sokaktan topluyoruz parayı dedi haklı olarak ama bir yandan onada kızdım ve her sene yaptığımız gibi geleneksel Sultanahmet tartışmamız başladı
İşte vay efendim ben sana sordum başka yere istiyorum deseydin diye söylenmeye başladı uyuz
2 saate yakın dolaştık ve tam ezan okunduğunda meydanın ortasında hala bir yer bulamadan dolandık durduk :26: tabi eşimin iyice sinirleri zıpladı işte keşke gelmeseydik falan diye sanki ben dedim gidelim
Bende kızdım sonunda çocuk aç hadi biz sorun değiliz her sene aynısını yapıyorsun ya yer beğenmiyorsun yada garsonla birbirine giriyorsun diye
Neyse en sonunda iftardan sonra fatihte her zaman gittiğimiz dürümcüye gittik ve kızcağız iyice karnını doyurabildi şükür
Sonra kızım istedi diye başka bir yerde de dondurma yiyelim dedik ama oradada kapıştık
Eşimin halalarının oturduğu apartmanın altında bir dondurmacı var oraya gittik bende doyal olarak yaa bir zile bassaydık halanlar evde yok ama eğer enişten bizi balkondan görürse ayıp olur gelipte bir nasılsın dememek hem kuzenlerinde evdeyse onlarda insin hem görüşmüş oluruz hemde onlara ısmarlamış oluruz hesabı aradım kuzenini
Şansa ikiside daha işden yeni çıkmışlardı o ara ve daha yoldalardı ama aradığım kuzen yenge cumartesi evdeyseniz size kalmaya geleceğim dedi bende tabiki ama kadır gecesi o gece amcanlara gider oradan birlikte eve geçeriz dedim
Bu sefer eşim niye olna gel kal dedin yeğenlerimi geçen gün kabul etmedik şimdi onlarıda çağırmak lazım dedi :26:
Ulen açıkca onları istemediğimi söylemiştim halbuki ona ( büyük geçen geldiklerinde inanılmaz hakaretler etmiş kilomla ilgili KPnin 7sinde milletin içinde dalga geçmiştiağzının payını verdim tabi ama o günden sonra çocuğu görmeye tahammülüm yok 16 yaşında ama terbiyesizin önde gideni )
Tabi o an sadece onları bayramdan sonra alırız hepsi bir arada zor olur dedim sonuçta yatacak yerim okadar yokAnam kıyameti kopardı yok efendim ben onları ayırıyormuşum işte kuzenlerini hep istiyormuşum ama yeğenlerini istemiyormuş ( ki her iki tarafta yine onun akrabası ama kuzenler yengeciğim derler başka birşey demezler ve bu güne kadar bir kere beni kırmadılar sağ olsunlar )
Ay lafı çok uzattım ama neticede biz yine bir gezmeden kapışarak döndük ( ki genelde öyle olur ya gitmeden yada dışardayken bir kapışırız nedense) ve şu an konuşmuyorum uyuzla
Henüz sessiz kalıyor ama adım gibi eminim bunun devamı gelecekve kılıçımı bileyip çektim hazır olda bekliyorum resmen açtırsın bayramlık ağzımıda görsün KVninkini tövbe tövbe
Neyse sizinde başınızı şişirdim ama bir kişiye bile anlatmasaydım çatlardım
Canım çok geçmiş olsun
Ne olur kolla kendini Allah korusun kuzuya bir sıkıntı olmasın
Bence sen bir kaç gün dinlen sancım var ayağına bırak istiyorsa yavaş yavaş yapsınki eminim evin temizdir de adet olmuş ille bayram öncesi kendimize iş çıkaracağız
Rabbim yardımcıları olsunUmarım çok fazla hasar yoktur ve kimseye birşey olmamıştır inşallah....Aminnnnnnnnn
gazan mubarek ola canım o zamanSelamün Aleyküm kızlarr
Ani bir kararla eşim dışarda iftar yapalım dedi bizde tabi hemen çıktık
Sultanahmete gitme gafletinde bulunduk eşimle yine yeniden
Her Ramazan adam tövbe bir daha gelem buraya diyor ama yine ertesi Ramazan dayanamayıp hadi iftarı orada yapalım diyor.
Hadi biz oruçlu değildik ama büyük kızım oruçluydu o yüzden düzgün bir yerde yiyelim dedik.
Anam hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi en dandik yer bile 30 lira diyor kişi başı ki verdikleride çorba ve ekmek arası döner yanında ayran
Normal denecek yerlerde menü fiyatları 45 liradan başlıyorulen dört kişiyiz hadı ufaklığı sayma 135 lira para yapar
Eşim anam sanki dışarda sokaktan topluyoruz parayı dedi haklı olarak ama bir yandan onada kızdım ve her sene yaptığımız gibi geleneksel Sultanahmet tartışmamız başladı
İşte vay efendim ben sana sordum başka yere istiyorum deseydin diye söylenmeye başladı uyuz
2 saate yakın dolaştık ve tam ezan okunduğunda meydanın ortasında hala bir yer bulamadan dolandık durduk :26: tabi eşimin iyice sinirleri zıpladı işte keşke gelmeseydik falan diye sanki ben dedim gidelim
Bende kızdım sonunda çocuk aç hadi biz sorun değiliz her sene aynısını yapıyorsun ya yer beğenmiyorsun yada garsonla birbirine giriyorsun diye
Neyse en sonunda iftardan sonra fatihte her zaman gittiğimiz dürümcüye gittik ve kızcağız iyice karnını doyurabildi şükür
Sonra kızım istedi diye başka bir yerde de dondurma yiyelim dedik ama oradada kapıştık
Eşimin halalarının oturduğu apartmanın altında bir dondurmacı var oraya gittik bende doyal olarak yaa bir zile bassaydık halanlar evde yok ama eğer enişten bizi balkondan görürse ayıp olur gelipte bir nasılsın dememek hem kuzenlerinde evdeyse onlarda insin hem görüşmüş oluruz hemde onlara ısmarlamış oluruz hesabı aradım kuzenini
Şansa ikiside daha işden yeni çıkmışlardı o ara ve daha yoldalardı ama aradığım kuzen yenge cumartesi evdeyseniz size kalmaya geleceğim dedi bende tabiki ama kadır gecesi o gece amcanlara gider oradan birlikte eve geçeriz dedim
Bu sefer eşim niye olna gel kal dedin yeğenlerimi geçen gün kabul etmedik şimdi onlarıda çağırmak lazım dedi :26:
Ulen açıkca onları istemediğimi söylemiştim halbuki ona ( büyük geçen geldiklerinde inanılmaz hakaretler etmiş kilomla ilgili KPnin 7sinde milletin içinde dalga geçmiştiağzının payını verdim tabi ama o günden sonra çocuğu görmeye tahammülüm yok 16 yaşında ama terbiyesizin önde gideni )
Tabi o an sadece onları bayramdan sonra alırız hepsi bir arada zor olur dedim sonuçta yatacak yerim okadar yokAnam kıyameti kopardı yok efendim ben onları ayırıyormuşum işte kuzenlerini hep istiyormuşum ama yeğenlerini istemiyormuş ( ki her iki tarafta yine onun akrabası ama kuzenler yengeciğim derler başka birşey demezler ve bu güne kadar bir kere beni kırmadılar sağ olsunlar )
Ay lafı çok uzattım ama neticede biz yine bir gezmeden kapışarak döndük ( ki genelde öyle olur ya gitmeden yada dışardayken bir kapışırız nedense) ve şu an konuşmuyorum uyuzla
Henüz sessiz kalıyor ama adım gibi eminim bunun devamı gelecekve kılıçımı bileyip çektim hazır olda bekliyorum resmen açtırsın bayramlık ağzımıda görsün KVninkini tövbe tövbe
Neyse sizinde başınızı şişirdim ama bir kişiye bile anlatmasaydım çatlardım
canım ne zamandır görüşüp muhabbet edemedik , nasılsın ? askeri yolculadın mı kazasız belasız ? durumlar ne alemde yawru ?
varya sanırım bu türk geleneklerin de varrr dışarı çıkıp tartışmalı dönme olayıııı ben bir çift bilmiyorum ki en az 5 kere çıksında 5 in de tartışmadna dönsün :)))) neyseee inş. huzursuzluk byümezde hemen barışırsınız cnmmm
gazan mubarek ola canım o zamanama sabret derim canım ben, mubarek günlerdeyiz , bu günlerin hatırına ... ama şeker doğru diyo türk adetlerinde var galiba bu, gezzmelere gidilir mutlaka bi hır-gür çıkar :)) ALLAH beterinden saklasın cümle çiftleri ( amiiin )
bende iyiyim cvanım, yaz kursudur i,şte ramazan da mukabele derken yoğun geçiyo biraz , ALLAH kavuştursun canım, hergün 5 dk olsun görüşüyosunuz yine de buna da şükürevet bebeğim ya ne zamandır yoksun özlettin kendini iyim şükür sen nasılsın? yolculadım kuzum yaa gitti :) şimdi akşamları 5 dk konuşabiliyoruz o kadar 3 aydan sonra fln anca içeri tel sokabilirmiş böyle idare ediyoruz :) sende ne var ne yok inş. herşey çok güzeldir.
sen işini bilirsin cecomAmannnnn 14 sene olmuş artık be güzelim mübarek günde de olsa itinayla intikam alınır
Yok kız ben hayatta ağız dalaşına girmem ama yarın yine hastayım ayağına yatarım ( ablasına iftara da davetliyiz) ablasındada sus pus oturur midem ağrıyor derim ve en geç orada başlar aşkım birşey istermisin demeye yada kaş göz arasında özür dilemeye
Bana hakaretler eden bir ergen gerisine sabaha kadar birde hizmet mi edeceğim ( oruç tutmuyormuş grip olduğundan bu ara ama ağzı hiç boş durmaz o yokmu bu yokmu hem iş çıkartır hem masraf)
Çok inat ederse alır bilgisayarı yatak odasına çekilirim kendimi iyi hissetmiyorum siz takılın nasılsa yabancı değilsiniz diyekendi uğraşsın o zaman yeğenleriyle
Yarın üstten bir temizlik yapar hastayım ayağına yatarım nasılsahani üstten yapayım ki hem anlamasın temizlik yaptığımı hemde inadını yerine getirirde ablasından dönerken onlarıda getirirse rezil olmim bacak kadar ergen gerisi KV gibi her şeye nane niye temizlik yapmadın her yer toz içinde diyipde kafadan cıldırtmasın beni
bende iyiyim cvanım, yaz kursudur i,şte ramazan da mukabele derken yoğun geçiyo biraz , ALLAH kavuştursun canım, hergün 5 dk olsun görüşüyosunuz yine de buna da şükürtel alınca daha iyi olur inş. sizin için , iletişim önemli çünkü ilişki için
sen işini bilirsin cecomburnundan getirirsin adamın şimdi alttan alttan yaşasın kadın gücü
tsk ederım cnm benm ınss sende güzel sonuçlar alırsınnCanım hayırlı olsunnnnn bende yarın aç karnına tartılcm bakalım kaç göstercek 2. Haftam 2 kılo vermıstım ılk bakalım yarın gorcezzzz
aminn kuzum rabbım hepımızın kilocuklardan kurtulmamıza yardımcıolsun ınssslm güzellerim nasılsınızzzzzzzzzz??????????? efsaxcım güzel haberlerle gelsin maşallahhhhdarısı hepimizin başına inşallahhhhh seninkininde devamı gelsinnnnn aminnnnnnn
aminn cnm cok dua edıyorum hayırlısıyla karşılaştır rabbım dıe hayırlısı degılse gönlüme aklıma düşürme dıye ,rabbim iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsinn canım
güzelde kilo vermişsin tebrik ederim
oy oy
hıc sorma cnm daha 2 gun once konuşuldu ben gayet emındım ama al ıste bole sapa oturturlar senıBen sana demedimmi can ciger olurlar diye allah yardimcin olsun.
cnm benm aman dıkkat et bebısede kendınede once sızın sağlığınız sonra temızlıkOffff bu gun öldüm kaynanam tutturdu temizlik yapalim diye. Etme tutma dedim iki gundur dinlemedi en sonunda sabahoturma odasinin ve koridorun duvarlarini sildik camlari sildlk perdeleri yikadik. Yarinda koltuklara niyetliydi simdi sancim var diye yatiyom. Aslinda cokta kotu degilim ama yuz verirsem bayrama kadar butun evi temizletecek. Birak ben yaparim diyo ama daha gecenlerde belini incitti nasil butun isleri ona birakayim. Aksama esim beni oldurecek bu temizlik yuzunden.
kız ısmı olarak eflin ısmıne bayılıyorumAz once esime soyledim zaten durdur anneni ben durduramiyom diye. Bide zannedersem kizim olacak şeklim o yönde degisiyo sanki. Dun biraz isim baktim arapca ve farscadan cok hosuma giden isimler buldum. Ancaaaak esim bunlar ne ya dedi. Sanane sanki bizimle ilgileniyonda ismini sorguluyon dedim. Merak etme ben sana dogum yapip cocugun ismini koyduktan sonra haber veririm dedim:))) insallah hayirlisiyle dogarda isim kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?