80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evett kuzummmm allah korusunnn ya o soğursa ya ben soğursammm aman allah saklasın inşallah :))))sizinde bizimde muhabbetimizi arttırsın :) aminnnnnnnnnnnnnn

hedef menzile girdi desene canım ne güzel düşünmüşsün kızların için , zaten ne anlarlar ki erkekler entellektüel aktivitelerden
evett kuzummmm allah korusunnn ya o soğursa ya ben soğursammm aman allah saklasın inşallah :))))sizinde bizimde muhabbetimizi arttırsın :) aminnnnnnnnnnnnnn
hemen ters düşünme canım yaa, ilişkiniz uzun süreli öyle hemen soğuma falan olmaz aklına getirme şöle şeyler muhabbetiniz daim olsun bal olsun hep amin canım cümle çiftlerin amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

kızlar bu arada karbonatlı suyun mıdeyı yırtma ıhtımalı varmış o yüzden suyun ıcıne karbonat atmadan once lımon sıkılması sonrasında karbonat eklenmesı gerekıyormus

İki kızımında adını ben koydum
Büyük kızımda KV erkek olursa oğlum koyar demişti bende hiç kusura bakmasın adını koymak istiyorsa kendi 9 ay taşısın demiştim
Kızım daha ufakken hep ikinciyede kızım olursa Adını Tuana koyacağım diyordum ( Cennete düşen ilk yağmur damlası demekmiş )
Tabi kız kardeşim o zaman ikizlerin birinin kız olduğunu duyunca senin nasılsa doğuracağın yok bari iznin olursa yeğeninin adını Tuana koyalım demişti hatta benide isim annesi ilan etti
Küçük cimcimeye hamile kaldığımda da kesinlikle kız olacağını hissetmiştim ama olurda erkek olursa bende kayra diye tutturmuştum ama dediğin gibi cılkı çıktı artık
Tabi kız olunca Buse Ceren koydum adını büyükte Beyza Nur Bazen eşim şakasına der bari 3.cüde ben karar vereyim diye bende pışıkkkkkkk diyorum yada eee doğur o zaman seni tutanmı var diyorum

kayra ısmını bende cok sevıyordum hatta o aralar teyzemlerde bayıldı ustune teyzem hamıle kaldı mübarek 3 evladı var hepsıde erkek sonuncunun adınada kayra koydu tabı ne evlıyım ne bısey ısmı soledıgımle kaldım sonrasındada zaten ısımmın dedıgın gıbı cılkı cıktı ama rabbım nasıp ederse eflını koyucam belıs ve bıgkem ısmınıde sevıyorum ama eflın bambaşka gellıyor nedense

hedef menzile girdi desene canım ne güzel düşünmüşsün kızların için , zaten ne anlarlar ki erkekler entellektüel aktivitelerden

Kız adam yüzme bilmiyor ki denize gidelim Öğren diyorum onada yanaşmıyor Pomaktır kendisi ve suyu ek sevmez
Pikniğe gidelim diyince piknik dediğin kalabalık zevkli olur der öyle ailecek mümkün değil gitmez bende bari kafa dengi birilerini çağırayım diyorum her defasında
Adalara gidip bisiklet kiralayalım diyorum hayatta işim olmaz adaları sevmiyorum der

Yani maksat arızaya bağlamaksa oda benim gibi mutlaka birşey bulur ama tabi kendini uzman sansa bile benim kadar arızaya bağlama uzmanı değil

kızlar ben çıktımben bu gecelik bendn bu kadar hepınze hayrılı geceler opuyorum sızzzıı

Canım umarım yarın daha iyi hissedersin
Sanada hayırlı gecelerrrrrrr iyice dinlenip enerji depola canım

ah bı cıkabılsem cnm merak olduruyor benı onada bakım bunada bakım derken kalıp duruyor uykusuzluktan halsızlıkten bı hal careyım ustelık kk merakı hepsının ustune cıkıyor

aynen cnm bugun oruuc gıttı zaten ıns yarına tutarımm:44::44::44:
sağlık olsun canım , sen iyi olda orucunu kaza edersin canım

yanına hep arkadaş istiyo desene senin adam, halbuki en iyi arkadaş yanı başında ama anlayamamış daha seninki tencere kapak bulmuşsunuz birbirnizi canım , arza ceco, belalım ....

Hemde ne tencere kapak düdüklü tencere
Bu gece yattıya benle konuşamadan şimdi yarın sabah erken başlar aramaya aşkım nasılsın yenimi kalktın falan diye sonrada hemen iltifata başlar sen az maymun değilsin diye adamın iltifatları bir cins
Tabi birde ablasına iftara gideceğimiz gerçeğide var akşama kadar beni yumuşatacakki orda istediği gibi yakın davranabilsin yoksa başlarım onlarında yanında git sırnaşma demeye

Neyse kızlar ben kaçtım

Kızım sahurunu yaptı yatalım ufak ufak
Kadir gecesi zorlada olsa tutarım inşallah orucumu sonuçta o gece ağrımda olsa tutmak istiyorum yoksa çok üzülüyorum

İnşallah herkes yarın eksilerde bildirimler yapar
Ben malum kapalıyım bayram sonrasına kadar yani tekrar hatırlatayımda

Selam kızlar bugün sabah 2 dilim siyah ekmek yedim beyaz peynirle. Yanıma 1 lt su aldım îşe giderken, yarısı bitti nerdeyse.
Dün yürüyemedim, ayaklarım cok agrıyor, kilodan varis oldu ayaklarımın topuk kısmına dogru😔

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Ortalık baya sakin ama ben hazır işe girişmeden bir bakayım dedim
Dünki tahminlerim yine her zamanki gibi doğru çıktı ve benim esirikli koca sabah başladı yağcılık aramalarına
Yahu şu erkekleri anlamıyorum madem tükürdüğünü yalayacaksın ne diye tükürürsün
Aslında benim umurum olmadı da yinede telefonda kırgın ayaklarına yattım

Cuma saatine kadar birşeyler yapayımda sonra oturup biraz kuran okurum diye düşünüyorum İnşallah şeytana uyupta kaytarmam sonrada evi bir süpürüp silerim
Bugün yada yarın kuaföre gitmek istiyorum diplerimi boyatmak için ama bakalım fırsat olursa. Olmadı Görümceye iftara gitmeden evvel boyatıp oradan eşime kendimi aldırır direk geçerim

Bu arada hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar

herkese günaydın kızlarr,hayırlı cumalr cnm benm aminnn inşşş , esını cok ıı tanımışsın artık ne güzel cnm ya bunun bı formulu varmı ne renge boyattın saclarını benm görümcelerden bırı eylülde gelıyormus o zamana kadar kılolardan kurtulmalı ve bakımlı olmalyımkı laf edemesın bende boyatmayı düşünüyorum sacmı en son 1 sene once falaan boyatmıştım kendı sacıma yakın bı renk snrasında ugrsmadım kendı halıne donsun dedın gercı tesettürlüyüm ama yıne olsun boyatmayı düşünüyorum bakalım ama hedefemı ulaşınca yapayım dıyorum bastan asagı bı degısım bugun begenmedıgım yerlerı degıstırmek ıstedıgım seylerı yazayım dedım kendıme guvenımı bı an once kazanmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…