- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bende iyiyim cvanım, yaz kursudur i,şte ramazan da mukabele derken yoğun geçiyo biraz , ALLAH kavuştursun canım, hergün 5 dk olsun görüşüyosunuz yine de buna da şükürtel alınca daha iyi olur inş. sizin için , iletişim önemli çünkü ilişki için
sen işini bilirsin cecomburnundan getirirsin adamın şimdi alttan alttan yaşasın kadın gücü
bu aksam sersem gıbıyım kızlar ya
hedef menzile girdi desene canımbaşladım bile hiç konuşmadım ve umursamadım beyimizi ara ara bana yan yan baktığını yakaladım ama hiç istifimi bozmadım en sonunda ben yatıyorum dedi bende sadece iyi ne yapayım yat dedim
Adam yatana kadar küp gibi oturan ben şimdi tv karşısında kahkahalar atıyorumasıl intikam yarın başlıyacak
Birde bugün dışarda büyük kızın ata binmek istediğini söyledim
Ben bekarken bir ara bir kaç ay gitmiştimŞu netteki indirim kuponlarını takip edelimde bir haftasonu götürelim şunlarıda da hem doğayla iç içe güzel bir kahvaltı edelim ailecek hemde kızlar atabinsin dedim ( ufaklık bende ata biniceğim diye tutturdu onuda ponyye bindiririz artık dedim )
Anam neymiş efendim onun ata binmekle işi olmazmış şaşırmışım ne icat çıkaracağımı falan diye söylendi durdu
Ulen şöyle hayatımız renglensin hem kızlarada güzel bir anı olur dedim demezmi ille anı istiyorsan arabayla eskişehire gidelim yada ne bileyim başka bir yere diyeheee gidelimde otelden çıkma tembel teneke dedim diye bozuldu
Hayır o indirim kuponlarında bazen süper fırsatlar oluyor mesela bugün vardı bir tane 40 dakika doğada grupla ata binme ve çay saati kişi başına 30 liraki normal fiyatı 100 liranın üzerinde
Ona göre ben çok fazla antin kuntin işler çıkarıyormuşumOna göre gezmek arabayla olur ve yeri geldiğinde arabadan inmeden yine eve dönersin yada nadiren de olsa dışarda bir yerde yemek yiyip yine aynı hızla eve dönmek
hemen ters düşünme canım yaa, ilişkiniz uzun süreli öyle hemen soğuma falan olmaz aklına getirme şöle şeylerevett kuzummmm allah korusunnn ya o soğursa ya ben soğursammm aman allah saklasın inşallah :))))sizinde bizimde muhabbetimizi arttırsın :) aminnnnnnnnnnnnnn
bu aksam sersem gıbıyım kızlar ya
bugün de sıra sende mi kuzum((( türk kahvesi iç istersen dün bende işe yaradı
geçmiş olsun canım( ALLAH şifa versin
kız ısmı olarak eflin ısmıne bayılıyorumcennet kapısı demek eger evlenırde kızım olursa eflın adını koyucam hıc kımse kusura bakmasın 9 ay tası sonra doğru buyut okdarcık hakkım olsun dımı erkekte kayra ısmını sevıyordum ama bu sene cok moda oldu ozellıgını kaybettı gözümde
kızlar ben çıktımben bu gecelik bendn bu kadarhepınze hayrılı geceler opuyorum sızzzıı
kayra ısmını bende cok sevıyordum hatta o aralar teyzemlerde bayıldı ustune teyzem hamıle kaldı mübarek 3 evladı var hepsıde erkek sonuncunun adınada kayra koydu tabı ne evlıyım ne bısey ısmı soledıgımle kaldım sonrasındada zaten ısımmın dedıgın gıbı cılkı cıktı ama rabbım nasıp ederse eflını koyucam belıs ve bıgkem ısmınıde sevıyorum ama eflın bambaşka gellıyor nedenseİki kızımında adını ben koydum
Büyük kızımda KV erkek olursa oğlum koyar demişti bende hiç kusura bakmasın adını koymak istiyorsa kendi 9 ay taşısın demiştim
Kızım daha ufakken hep ikinciyede kızım olursa Adını Tuana koyacağım diyordum ( Cennete düşen ilk yağmur damlası demekmiş)
Tabi kız kardeşim o zaman ikizlerin birinin kız olduğunu duyunca senin nasılsa doğuracağın yok bari iznin olursa yeğeninin adını Tuana koyalım demiştihatta benide isim annesi ilan etti
Küçük cimcimeye hamile kaldığımda da kesinlikle kız olacağını hissetmiştim ama olurda erkek olursa bende kayra diye tutturmuştumama dediğin gibi cılkı çıktı artık
Tabi kız olunca Buse Ceren koydum adınıbüyükte Beyza Nur Bazen eşim şakasına der bari 3.cüde ben karar vereyim diye bende pışıkkkkkkk diyorum yada eee doğur o zaman seni tutanmı var diyorum
hayırlı geceler canım , sen iyi ol da yarın muhabbete devam artık, dinlenmem senin için iyi olur canım
hedef menzile girdi desene canımne güzel düşünmüşsün kızların için , zaten ne anlarlar ki erkekler entellektüel aktivitelerden
kızlar ben çıktımben bu gecelik bendn bu kadarhepınze hayrılı geceler opuyorum sızzzıı
Kız adam yüzme bilmiyor ki denize gidelimÖğren diyorum onada yanaşmıyor Pomaktır kendisi ve suyu ek sevmez
Pikniğe gidelim diyince piknik dediğin kalabalık zevkli olur deröyle ailecek mümkün değil gitmez bende bari kafa dengi birilerini çağırayım diyorum her defasında
Adalara gidip bisiklet kiralayalım diyorum hayatta işim olmaz adaları sevmiyorum der
Yani maksat arızaya bağlamaksa oda benim gibi mutlaka birşey bulurama tabi kendini uzman sansa bile benim kadar arızaya bağlama uzmanı değil
Canım umarım yarın daha iyi hissedersin
Sanada hayırlı gecelerrrrrrriyice dinlenip enerji depola canım
sağlık olsun canım , sen iyi olda orucunu kaza edersin canımaynen cnm bugun oruuc gıttı zaten ıns yarına tutarımm:44::44::44:
Kız adam yüzme bilmiyor ki denize gidelimÖğren diyorum onada yanaşmıyor Pomaktır kendisi ve suyu ek sevmez
Pikniğe gidelim diyince piknik dediğin kalabalık zevkli olur deröyle ailecek mümkün değil gitmez bende bari kafa dengi birilerini çağırayım diyorum her defasında
Adalara gidip bisiklet kiralayalım diyorum hayatta işim olmaz adaları sevmiyorum der
Yani maksat arızaya bağlamaksa oda benim gibi mutlaka birşey bulurama tabi kendini uzman sansa bile benim kadar arızaya bağlama uzmanı değil
sağlık olsun canım , sen iyi olda orucunu kaza edersin canım
yanına hep arkadaş istiyo desene senin adam, halbuki en iyi arkadaş yanı başında ama anlayamamış daha seninkitencere kapak bulmuşsunuz birbirnizi canım , arza ceco, belalım ....
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Ortalık baya sakin ama ben hazır işe girişmeden bir bakayım dedim
Dünki tahminlerim yine her zamanki gibi doğru çıktı ve benim esirikli koca sabah başladı yağcılık aramalarına
Yahu şu erkekleri anlamıyorum madem tükürdüğünü yalayacaksın ne diye tükürürsün
Aslında benim umurum olmadı da yinede telefonda kırgın ayaklarına yattım
Cuma saatine kadar birşeyler yapayımda sonra oturup biraz kuran okurum diye düşünüyorumİnşallah şeytana uyupta kaytarmam sonrada evi bir süpürüp silerim
Bugün yada yarın kuaföre gitmek istiyorum diplerimi boyatmak için ama bakalım fırsat olursa. Olmadı Görümceye iftara gitmeden evvel boyatıp oradan eşime kendimi aldırır direk geçerim
Bu arada hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?