80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa aslında belli bir sorun yok...sorun onun bana karşı duyarsız ve soğuk davranışları..bebeğimiz olduktan sonra ikimizde çok uzaklaştık birbirimizden ben eski güzel günlerimizi özlüyorum....

belki ben fazla alıngan davranıyorum..önceden birbirimizi hiç kırıp incitmezdik.şimdi daha sabırsızıız ikimizde ve daha tahammülsüsüz...sence zamanla geçecek mi bu durumlar...?

yaa aslında belli bir sorun yok...sorun onun bana karşı duyarsız ve soğuk davranışları..bebeğimiz olduktan sonra ikimizde çok uzaklaştık birbirimizden ben eski güzel günlerimizi özlüyorum....

belki ben fazla alıngan davranıyorum..önceden birbirimizi hiç kırıp incitmezdik.şimdi daha sabırsızıız ikimizde ve daha tahammülsüsüz...sence zamanla geçecek mi bu durumlar...?

Canım inan hepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz
Erkekler gündüz işte oldukları için bedenen yorulsalarda beynen dinleniyorlar bize nazar Bizlerde bütün gün hem bedenen hem beynen yorulduğumuz için akşam olunca en azından onların biraz destek olmalarını bekliyoruz doğal olarak
İnan eşim aslında gerçekten her zaman bana destek olur ama ben biraz fazla sırnaşığım herhalde bir hafta bile yakınlık görmediğim an başlarım söylenmeye

Sen bir müddet sabret ama anne olduğun için kadın olduğunu sakın unutma
Genelde doğumdan sonra kadınlar çocuklar için kendilerini feda ederken eskisi kadar kendilerine dikkat etmiyorlar Bende aynı hatayı ilk zamanlar yaptım adamcağız eve geldiğinde bebeğimle ilgilenmekten üzerimdeki pjamaları bile çıkarmaya fırsatım olmadığı günler olurdu adamında umuru değildi ama eskisi gibide yaklaşmaması beni rahatsız ederdi
En sonunda bir gün şalterlerim attı ve aaa başlarım böyle analığa demiştim kızımla tabi çok güzel ilgilenmeye devam ettim ama uyku saatini eşimin gelişine bir saat kalaya kaydırdım o arada duşumu alıp bir güzel eskisi gibi süslenip püslendim ve en güzel kıyafetlerimi giydim
Eşim şok olmuştu beni öyle görünce ve hayırdır nereye gidiyoruz dediğinde umursamadan hiçç diyip oturmuştum tv karşısına
Adamcağız bana bakmaktan alı koyamıyordu kendini sonuçta kaç aydır pasaklı pasaklı dolanıyordum adamın karşısında
İnan benim bir kelime bile söylememe gerek kalmadan eşim sülük gibi oldu dibimden ayrılmadı

Emin ol ilk zamanlar coğu insan aynı şeyi yaşıyor ve üzülüpte kendini yıpratma
Bak benim iki tane cadı var ve ufağı aramızda yatıyordu bir ara ( ki ona bile sinir oluyordum çünkü insan eşine sarılıp uyuyamayınca zamanla soğukluk giriyor araya ) hatta defalarca eşime söylendim o konuda seninde canına minnet diye ve çok daha sık kavga eder olmuştuk o dönem ama inan insan eşinin nefes alışını bile hissedince o soğukluk yok oluyor
Büyük desen ne zaman baş başa bir plan yapsak pışıkkkkkkkkk bizde geliyoruz yok öyle tek gitmek diyor

Daha dün akşam onun muhabbeti oldu dedim sizden kurtuluş yokmu ulen karı koca iki günlükte olsa kaçamıyoruz bir yerlere diye aaa bizi bırakıp nasıl gidebilirsin diyor cadı
Bazen eşime diyorum ulen sonunda otelde buluşacağız senle kaçamak yapmak için bunlardan rahat yok diye
İlk isteyene vericeğim len sizi ondan sonra artık karı koca türkiyeyi gezeceğiz dediğimde bile aaa kocamıda alır gelirim maksat gıcıklık değilmi diyor

Yani güzelim doğurduk bir kere kurtuluş yok mecbur taktik geliştireceksin zamanla emin ol herşey yoluna girecek sende benim yapıtğım gibi gülüp geçeceksin inşallah

kolay gelgin cecomm 3 kuruşluk keyif tapmışın o da burnundan gelmiş..halı işi kötü olmuş gerçekden allah kolaylık versin
yaaa bu erkekler bazen ne kadar anlayışsız ne kadar kaba oluyorlar..insanın bi kaşık suda boğası geliyor...
BAZENMİİİİ ben herzaman boğmak istiyorum ama öküzz kolay kolay boğulmaz ..hepsi aynı fabrika çıkışları bozuk bunların
cecomm döktürmüşün yine maşallahh valla kutluyorum seni çook doğru yerlere parmak bastın kardeşimmbu kızlarr özellikle kızlarr anne baba arasına girmekden çok büyük zevk alıyorlar..amann girsinler bence sorun yokk gözüm göresi yok zaten herifi..hoş istesemde yok zaten ..ayın 25 günü çalışıyor sanki bişey kazanıyor gibi mal.elinde 3 kuruş parası yok .otel parasıyla elemanlara lokantalara çalışsın kerizz.bende evde ondan bundan laf yiyim çıldırcamm sinirdenn

çat diye çatlamak üzereyim

ortağı olmuşum düzeneğin

neresinden tutupda düzeleyim

kendimi dövesim varr

evet kızlar uzun zamandır yoktum
stres,sıkıntı,misafir derken diyeti unuttum
aldığım 8 kiloyla yeniden aranızdayım

kız sen nerdesin az kaldı boynuma pankart takıp gezecektim. hoş geldin bebeğin nasıl büyüdümü. ben bebek bekliyom.

aslında nerdeyse tam bir yemek oluyo biraz uğraştırıcı. netten bakarsan tarifi var. şekli de hoşuma gidiyo bide çok bulaşık çıkmıyo

canım bazı dönemlerde oluyo ister istemez. sıkma canını. aslında gidebiliyosan biraz eşinden ayrı biyerlere git annene falan iyi geliyo. üç sene önce eşimden nefret ediyodum artık eve gelmesini hiç istemiyodum. beni memlekete götürdü iki üç hafta kaldım çok iyi geldi. özlemek tavsiye ederim.

cok gecmıs olsun cnm cok kotu olmuş gercektn
yaaa bu erkekler bazen ne kadar anlayışsız ne kadar kaba oluyorlar..insanın bi kaşık suda boğası geliyor...
valla ben bıle bazn gıcık oluyorum , evlı olsak herhalde çıldırırım , ole sınır edıyorkı bazen o an yanında olsam boğazına yapışasım geliyor , dıyorum Allahtan suan yanımda degılsın bıde nıye demezmı ıcımden o an neler neler geçer

evlenmeden once pratık bılgıler ve tüyolar oluyor benım ıcın ya okurken koptum yanlzı bız bayanların yapısı sanırım hemen az ılgı gordukmu solenmeye başlıyoruz

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor insanın kendi işinin olması
Bizim rahmetli Kpden biliyorum adam iş yapar ama ortada para yok ( tabi gelen parayıda anında keyfine harçadığından bazen elemanların parası bile bizden çıkardı çıldırıyordum o zamanlar )
Elemanlara söz verirdi yaz gelsin sizi kuzu çevirmeye götüreceğim diye tabi o gün gelince o an parası yoksa aaa sözümden dönmem derdi ve kuzunun parasıda bizden çıkardı bizide götürse içim yanmaz birde gelirken insan ufak bir parçada bize getirir diye sinir olurdum ) Aslında eline çok güzel paralarda geçti geçmişte ama ne biz verdiğimiz borçları geri alabildik ( hesapta borç diye alırdı hep ) nede kendi mal mülk sahibi olabildi hatta öldükten sonra bir kaç kişiye borçu bile çıktıda onlarıda ödemek zorunda kaldık hatta eşime de demiştim len KP gider ayak yine attı kazığını diye adamcağızda alışmıştı boşver aşkım Allah görsün demişti
Maaşlı eleman olsa en azından kaç para geleceğini bilirsin eve ama böyle çok daha zor işin
Rabbim inşallah gönlüne göre verirde eşin en azından biraz daha dikkatli davranıp sizlere daha iyi şartlar sunabilir Aminnnnnnn

Valla burada her anlamda ne kaparsan kardır baştan çok fazla yüz verince insan baya uğraşıyor
Ben aynı hatayı yapmıştım da herifi düzeltene kadar göbişim çatladı her ne kadar göbiş hala duruyor da olsa
Her dediğine peki kocacım diyip duruyordum hatta olayı nasıl abarttıysak adam traş olmaya üşendiğinde ben traş ederm onu
Çoraplarına kadar ütülüyordum, her gün 3 çeşit önüne yemek koyup birde hasta bile olsam gece yarısı da olsa ne istiyorsa yapıyordum ama baktım herif kendin Sülüman ilan etti bende içimdeki Hürremi gün yüzüne çıkardım
Bir tek bir yere gideceğim zaman izin istemiyordum sadece haberin olsun şuraya gidiyorum derdim ama o bile KVye dert oluyordu oğlumdan izin almadın diyip dururdu
Birinci çocuktan sonra baktım adam ufak ufak görüştüğüm arkadarşlarımı bile eleştirmeye başladı yok gidemezsin edemezsin demeye başladı hayin planlarımı devreye sokup adama bin tane oyun yapıyordum
Bir yere salmıyormu ertesi gün hesapta hasta olurdum ve hiç bir şey yapmadan otururdum en sonunda hadi aşkım çok bunaldın gel bir yemek ısmarlıyayım ( akşam yemeğide yok tabi evde ) birde hava almış oluruz derdi
Anası babasıyla ilgili çok canımı sıktığı bir günde 1 avuç ağrı kesiciyi lavabonun içine atıp az suyla ıslatmıştım ( içtim ama son anda çıkardım havası yaratmak için ) birde kendimi salona kitlemiştim adam balkon kapısından uyanıklık yapıp gelecekti ama oda kitli tabi bütün gece sabaha kadar ben uyurken beni izlemiş ya ilaç kaldıysa midesinde ya ölürse diye tabi ben horul horul uyudum o arada bir daha o oldu hatun bunalıma girdi intihara kalkışmasın diye alttan almaya başladı

Bu tip bir sürü maceramız var ( sonuçta 14 sene dile kolay ) ama bu kadarlık sana yeter başka zaman nasılsa yine laf açılır eccükte başka zaman kalsın birden böyle olmayın

cecom bbenı cırak olarak aslana etımde senın kemıgım accuk tüyolar ver bana valla ben baya bı toyum he kı daha sevgılıyız evlılık konuşuluyor ama gozum yemıyor ayy bıde sımdı yıllarca konsmadıgı ablaları cıktıı bız teldeyken 2 saat ablasıyla konuşuyor offff aynı sehırde olsa yanmıştım herhlde daha ıkı gun once araları bozuk dıyordum som ağızlı ben , gorumcecıkler taaa almanyadan buraya yetıyor valla

kızlar sevıncten uçmak uzereyımm ohhhhhhhh 1hafta sonunda tartıyla barıştım ayyy son zamanlarda gram gram gıdyordu regl zamanında sporu cogaltmammın etkısıde oldu sanırım 84.4 gordum 2 kılo gıttı ohhh

Daha geçen gece Beyazcanmı yoksa elmaşekerimi diyordu tam hatırlayamadım ama dikkat et barışmasınlar diye
Canım Almanyadaysalar pek bir zararları olmaz herhalde sonuçta ancak senede bir gelir onlar tabi o da her sene mümkün olurmu belli değil Şimdi almanyadan türkiye bedava aranınca laf biraz daha fazla uzayabiliyor bazen ben annemle ne konuşacağımı bile şaşırıyorum yani
Aman iyide olsa kötüde olsa her zaman görümceye mesafeli olmaz lazım bence ne çok soğuk olucaksın nede samimi
Benim küçüğüyle elimde olsa Allahın selamını bile vermem de abisine dua etsin
Büyük ayrı iki yüzlü ama kötünün iyisi işte

Slm kızlarrrr tatil öncesi bütün alışverişimi tmamladım şimdiden tatil moduna girdim sanırım özledim izmirimi

Sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım
İnşallah çok güzel bir tatil olur ve inşallah eksilerle dönersin

Harika bir haber bu canım yaaaaa
Darısı benimde başıma
İnşallah hep eksiler görürsün

dk da arıyor desem yerı var ya tel bı yandan onları dınlıyorum kus oldukları zamanı telafı etmeye calsıyoru daha bırıyle barıştılar daha 3 tane daha var almanyada ama 2 günde kadın damladı hayatımıza yaa

Canım Allah yardımcın olsun güzelim gerçekten de zor 4 görümce
Anam biri dönse diğeri gelicek bumerang gibi atsan geri gelecek

Hayırlısı canım inşallah hayırlısı neyse o olsun senin adına

Canım Allah yardımcın olsun güzelim gerçekten de zor 4 görümce
Anam biri dönse diğeri gelicek bumerang gibi atsan geri gelecek

Hayırlısı canım inşallah hayırlısı neyse o olsun senin adına
amin cnm bıde yas aralarmızda yakın degıl tahmınımce benımkı en kucuklerı :44::44yyy ıcım sıstı hayal edınce amin cnm ınss herkes ıcın hayırlısı

selam kızlar
ben böyle karga misali kafamı uzatıp uzatıp gidiyorum
tartılarınız bol eksili olsunnnnn inşallah.aminn

cecoşumm geçmiş olsun canım,allah kolaylık versinde halını halledip kurut

ayy görümceleri ne çekiştirmişinizzz benim görümcem yok eltilerimde dünya tatlısı insanlar
kayınvalidem de rahmetli çok iyiydi kayınpederimde nur içinde yatsınlar
iyiki kızım yok gelin çekiştirir di falan aaa
ben kendim görümceyimgelinler çok sever benide ablamıda annemide,bizde öyle kaynanalık görümcelik falan yok bilmeyiz öyle kötü şeyler
hatta bizimkilerle kavga ettiklerinde annelerine gitmezler bize gelirler öylede bi durum var
benim gelinim hakkımda ne düşünüyor acaba bak şimdi merak ettim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…