aleykumselamselam kızlar
ben böyle karga misali kafamı uzatıp uzatıp gidiyorum
tartılarınız bol eksili olsunnnnn inşallah.aminn
cecoşumm geçmiş olsun canım,allah kolaylık versinde halını halledip kurut
ayy görümceleri ne çekiştirmişinizzzbenim görümcem yok eltilerimde dünya tatlısı insanlar
kayınvalidem de rahmetli çok iyiydi kayınpederimde nur içinde yatsınlar
iyiki kızım yok gelin çekiştirir di falan aaa
ben kendim görümceyimgelinler çok sever benide ablamıda annemide,bizde öyle kaynanalık görümcelik falan yok bilmeyiz öyle kötü şeyler
hatta bizimkilerle kavga ettiklerinde annelerine gitmezler bize gelirler öylede bi durum var
benim gelinim hakkımda ne düşünüyor acaba bak şimdi merak ettim:44:
gitme beni bırakıp kızzzzaten görüşemiyoruz
Arkadaslar bugün 500ml slim fast icecegi ictim. ögle yemegindede makarna salatasi ve maalesef 1 bardak kola 
selam kızlar
ben böyle karga misali kafamı uzatıp uzatıp gidiyorum
tartılarınız bol eksili olsunnnnn inşallah.aminn
cecoşumm geçmiş olsun canım,allah kolaylık versinde halını halledip kurut
ayy görümceleri ne çekiştirmişinizzzbenim görümcem yok eltilerimde dünya tatlısı insanlar
kayınvalidem de rahmetli çok iyiydi kayınpederimde nur içinde yatsınlar
iyiki kızım yok gelin çekiştirir di falan aaa
ben kendim görümceyimgelinler çok sever benide ablamıda annemide,bizde öyle kaynanalık görümcelik falan yok bilmeyiz öyle kötü şeyler
hatta bizimkilerle kavga ettiklerinde annelerine gitmezler bize gelirler öylede bi durum var
benim gelinim hakkımda ne düşünüyor acaba bak şimdi merak ettim:44:
kızlar sevıncten uçmak uzereyımm ohhhhhhhh1hafta sonunda tartıyla barıştım ayyy son zamanlarda gram gram gıdyordu regl zamanında sporu cogaltmammın etkısıde oldu sanırım 84.4 gordum 2 kılo gıttı ohhh
İnşalllahhhh cnm bayramda tatlı yemezsem kılo almam ztn yemekle aram yok sadece tatlı bı oturusta yarım tepsi baklava yemişliğim varrDaha geçen gece Beyazcanmı yoksa elmaşekerimi diyordu tam hatırlayamadım ama dikkat et barışmasınlar diye
Canım Almanyadaysalar pek bir zararları olmaz herhaldesonuçta ancak senede bir gelir onlar tabi o da her sene mümkün olurmu belli değil Şimdi almanyadan türkiye bedava aranınca laf biraz daha fazla uzayabiliyor bazen ben annemle ne konuşacağımı bile şaşırıyorum yani
Aman iyide olsa kötüde olsa her zaman görümceye mesafeli olmaz lazım bencene çok soğuk olucaksın nede samimi
Benim küçüğüyle elimde olsa Allahın selamını bile vermem de abisine dua etsin
Büyük ayrı iki yüzlü ama kötünün iyisi işte
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım
İnşallah çok güzel bir tatil olur ve inşallah eksilerle dönersin
rabbim iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsinn canımaleykumselam
ayy ne gusel cnm ınss banada oyle ıı ınsanlar denk gelır yaa valla 4 görümce hepsı benden yasça buyuk naparım bılmem seste çıkartılmaz oyyy ALLAH korusunn:44::44::44:
oy oyUzat şekerim uzat her zaman bekleriz
Kız seni o görümce kategorisine hiç sokarmıyım ben
Yeminle senin gibi görümcem olsa kocayı bırakır görümcenin dibinden ayrılmam
Siz ailecek yüreği güzel insanlarsınız yoksa niye gelin size gelsin öyle bir durumda dimi ama
Gelinden yanada şanslısın oda senin gibi yüreği güzel bir kıza benziyor o yüzden için rahat olsunEminim seni çok ama çok seviyordur sonuçta sen nasıl yaklaşırsan oda sana öyle karşılık veriyor yüreği güzel insan
Kız ya o kolayı içmiyeydn yada slim fastı
Şaka bir yana içmeseydin daha iyi olurdu birde karbonhidrat ağırlıklı bir salata yerine keşke marul yada benzeri yeşillik ağırlıklı bir salata seçseydin
Akşamada sanırım yine slim fast içeçeksinUmarım yarın en azından telafi edersin
Uzat şekerim uzat her zaman bekleriz
Kız seni o görümce kategorisine hiç sokarmıyım ben
Yeminle senin gibi görümcem olsa kocayı bırakır görümcenin dibinden ayrılmam
Siz ailecek yüreği güzel insanlarsınız yoksa niye gelin size gelsin öyle bir durumda dimi ama
Gelinden yanada şanslısın oda senin gibi yüreği güzel bir kıza benziyor o yüzden için rahat olsunEminim seni çok ama çok seviyordur sonuçta sen nasıl yaklaşırsan oda sana öyle karşılık veriyor yüreği güzel insan
cnm aslında olmaz demeyi isterdim ama olurrr kalorisi yüksek bir yiyecek 5 6 tatlı kaşığıyla sınırlandır derim benkızlar canım deli gibi aşure çeçiyor 1 kase yesem bişi olur mu ya ?
bu arada akşam ne yemek yapıcama karar veremedim bana bir akşam menüsü örneği verirmisiniz tatlışarım
cnm aslında olmaz demeyi isterdim ama olurrr kalorisi yüksek bir yiyecek 5 6 tatlı kaşığıyla sınırlandır derim ben
olur 5 6 tatlı kaşığıda hiç yoktan iyidir tatlım saolasın ya :)
rica ederim bebeğim afiyet olsun kilo olmasın inş.... :)
cecom bbenı cırak olarak aslana etımde senın kemıgım accuk tüyolar ver banavalla ben baya bı toyum he kı daha sevgılıyız evlılık konuşuluyor ama gozum yemıyor ayy bıde sımdı yıllarca konsmadıgı ablaları cıktıı bız teldeyken 2 saat ablasıyla konuşuyor offff aynı sehırde olsa yanmıştım herhlde daha ıkı gun once araları bozuk dıyordum som ağızlı ben , gorumcecıkler taaa almanyadan buraya yetıyor valla
aslında canım çok sık tartılmayın haftada bir tartılın derler de benim okuduğum bir haber de diyet yapanların hergün tartılması kendini kontrole tmesi açısından önemli yazıyordu zaten bende dayanamam tartılmadan sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmakdır :)ay ewet kilo gelmesi gitsin uzaklara bu arada hangi sıklıkta tartılmalıyım canımm :)
Offff bu gun öldüm kaynanam tutturdu temizlik yapalim diye. Etme tutma dedim iki gundur dinlemedi en sonunda sabahoturma odasinin ve koridorun duvarlarini sildik camlari sildlk perdeleri yikadik. Yarinda koltuklara niyetliydi simdi sancim var diye yatiyom. Aslinda cokta kotu degilim ama yuz verirsem bayrama kadar butun evi temizletecek. Birak ben yaparim diyo ama daha gecenlerde belini incitti nasil butun isleri ona birakayim. Aksama esim beni oldurecek bu temizlik yuzunden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?