80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aleykumselam
ayy ne gusel cnm ınss banada oyle ıı ınsanlar denk gelır yaa valla 4 görümce hepsı benden yasça buyuk naparım bılmem seste çıkartılmaz oyyy ALLAH korusunn:44::44::44:

Arkadaslar bugün 500ml slim fast icecegi ictim. ögle yemegindede makarna salatasi ve maalesef 1 bardak kola 

Kız ya o kolayı içmiyeydn yada slim fastı
Şaka bir yana içmeseydin daha iyi olurdu birde karbonhidrat ağırlıklı bir salata yerine keşke marul yada benzeri yeşillik ağırlıklı bir salata seçseydin
Akşamada sanırım yine slim fast içeçeksin Umarım yarın en azından telafi edersin

Uzat şekerim uzat her zaman bekleriz
Kız seni o görümce kategorisine hiç sokarmıyım ben
Yeminle senin gibi görümcem olsa kocayı bırakır görümcenin dibinden ayrılmam
Siz ailecek yüreği güzel insanlarsınız yoksa niye gelin size gelsin öyle bir durumda dimi ama

Gelinden yanada şanslısın oda senin gibi yüreği güzel bir kıza benziyor o yüzden için rahat olsun Eminim seni çok ama çok seviyordur sonuçta sen nasıl yaklaşırsan oda sana öyle karşılık veriyor yüreği güzel insan

Canım hayırlı olsunnnnn bende yarın aç karnına tartılcm bakalım kaç göstercek 2. Haftam 2 kılo vermıstım ılk bakalım yarın gorcezzzz

slm güzellerim nasılsınızzzzzzzzzz??????????? efsaxcım güzel haberlerle gelsin maşallahhhh darısı hepimizin başına inşallahhhhh seninkininde devamı gelsinnnnn aminnnnnnn

İnşalllahhhh cnm bayramda tatlı yemezsem kılo almam ztn yemekle aram yok sadece tatlı bı oturusta yarım tepsi baklava yemişliğim varr

aleykumselam
ayy ne gusel cnm ınss banada oyle ıı ınsanlar denk gelır yaa valla 4 görümce hepsı benden yasça buyuk naparım bılmem seste çıkartılmaz oyyy ALLAH korusunn:44::44::44:
rabbim iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsinn canım
güzelde kilo vermişsin tebrik ederim

oy oy

Haklisin canim ama is yemegi dediler, biseyde diyemedim :2: sanki bu halim daha utanilacak degilmis gibi utandim diyet yapiyorum demeye.

Bugunkü menüm
Sabah 1 avuç lor (midem bulanıyodu)bu kadar

Ara 1 şekerli kahve

Öğle 100gr tavuk doner
Ikı dılım tam buğday ekmgı
1 kase süzme yoğurt

Ara 1 şeftali

Akşam
1 buyuk kase haslanmış tavuklu salata
1 dilim tm bugdy ekmeği

Ara 1 şeftali 1.5 kasık yulaf kepeği ıkı kaşık yoğurt tarçın karışımı

kızlar canım deli gibi aşure çeçiyor 1 kase yesem bişi olur mu ya ?
bu arada akşam ne yemek yapıcama karar veremedim bana bir akşam menüsü örneği verirmisiniz tatlışarım

kızlar canım deli gibi aşure çeçiyor 1 kase yesem bişi olur mu ya ?
bu arada akşam ne yemek yapıcama karar veremedim bana bir akşam menüsü örneği verirmisiniz tatlışarım
cnm aslında olmaz demeyi isterdim ama olurrr kalorisi yüksek bir yiyecek 5 6 tatlı kaşığıyla sınırlandır derim ben

Ben sana demedimmi can ciger olurlar diye allah yardimcin olsun.

Offff bu gun öldüm kaynanam tutturdu temizlik yapalim diye. Etme tutma dedim iki gundur dinlemedi en sonunda sabahoturma odasinin ve koridorun duvarlarini sildik camlari sildlk perdeleri yikadik. Yarinda koltuklara niyetliydi simdi sancim var diye yatiyom. Aslinda cokta kotu degilim ama yuz verirsem bayrama kadar butun evi temizletecek. Birak ben yaparim diyo ama daha gecenlerde belini incitti nasil butun isleri ona birakayim. Aksama esim beni oldurecek bu temizlik yuzunden.

ay ewet kilo gelmesi gitsin uzaklara bu arada hangi sıklıkta tartılmalıyım canımm :)
aslında canım çok sık tartılmayın haftada bir tartılın derler de benim okuduğum bir haber de diyet yapanların hergün tartılması kendini kontrole tmesi açısından önemli yazıyordu zaten bende dayanamam tartılmadan sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmakdır :)

allah korusun cnm yaa senin duvar silecek zamanın mı allah aşkınaaaaaa tamam allah razı olsun sizin için yapıyor ama bunun vicdansızlıkla alakası yokkkk içi rahat etmiyorsa yavaş yavaş o yapsın sonuçda sen onaaa yap demiyorsunn yapma allah aşkınaaa varyaa senin bu çocuk biraz allaha emanet oldu o stres o yorgunluk hayırlısıylaaa gelseydi yeğenimiz sağlıklaaa rahat ederdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…