80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldim
Sağ olsun büyük kızımında desteğiyle salondaki oyuncak dağınıklığını topladık sonrada bir güzel mutfağa giriştim ve geleneksel olarak yine zehirlenmenin eşiğinden döndüm

Yahu bir kerede fenalaşmayayım ama ille o temizlik kokusunu almam lazım hatta eşim dalga geçiyor bazen ulen direk içsen bu kadar dokunmayacak diye
O evdeyken zaten mutfağı temizlememe izin vermiyor yine yamulacaksın uzak dur der

Neyse eşim gelmeden sizlerede bir bakayım dedim o gelince bir duş alır hazırlanıp çıkarım malum bugünde ablasında iftara davetliyiz yarında amcasında eee pazarda dışarda yemeğe götürecekmiş beni yani anlıyacağınız benim mutfak 3 gün temiz bölge ilan edildi
Nasılsa sonra batırırım yine ben

Yok kız benimkine çiçek diyince ya senin çiçek fiyatlarından haberin yok herhalde der yada geçen gün marul getirdim ya diye dalga geçer Alışıyor insan dediğin gibi ama yinede inadım inat totoşum iki ..... istiyorummmmmmm
Eminim 70 yaşına da gelsem yine isterim

Önemli günleri asla unutmaz ama bazen uyanıklık yapar ve birşeye ihtiyacım varsa hadi doğum günü hediyen olsun der yada ben sana birşey alamadım ama söz telafi edeceğim der Aslında sadece bir tane gül getirse olay benim için bitecek yemeğe bile gerek yok ama bakıyorum o gelmiyor bari yemek ısmarlasın diyorum

Valla benimkiler Almanyada o yüzden çok nadiren gidiyorum hatta yeni geldim
Tabi şimdi senin durumunda seni taze üzdüyse senin yapabileceğin en güzel taktik önce bir güzel akşam pcden müzik açacağım bahanesiyle Kibariyeninin Annem parçasını açmak ona ağlamayan hatun yok sonuçta sonra eşin yaw niye ağlıyorsun diyincede ne yapayım Annemi çok özledim diye duygu sömürüsü yapacaksın
Bukadar olayın üzerine birde suçlu erkek piskolojisiyle en kısa zamanda seni Anana yollamazsa banada Banu demesinler

Bunu bir dene bakalım olmadı başka taktik düşünür gündeme sunarız
Tabi eşin eve geldiğinde sırıtmayacaksın bunalım takılacaksın ki bir iki saat boyunca aşkım neyin var diyip dursun sonrada yok birşey yok birşey diyip biraz oyaladıktan sonra taktiği ortaya koyacaksın

Son düzenleme:

benimde bir tartı edinme zamanım geldi artık :)

esracım dün yazdığım ders notlarını görebildin mi? 2 3 sayfa ötededir. yazım kuralları ile ilgilii

gördüm canım azimle devam ediyosun derslere maşallah bende 4. üniteyi bitirdim ama 5e daha bakamadım heralde bayramdan sonraya kalır
bi saattir geçmiş yapıyorum dün gelemedim evde çok işim vardı aslında bu günde çok işim var ama bikaç saat boşluğum var size bi bakayım dedim ben yavaştan bayram temizliğine girdim birde bikaç gün sonra regl olucam bu yüzden hatmimi bitirmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
kolay gelsin cnaım umarım yetişdirirsin , bende bırakırım galiba bugünnn artık bayramdan sonra devam ederiz benim kitapta noktalama iaşretler yazım kuralları ses bilgisi tek ünite kaldı noktalama ona da bakarsam benim de 4. üni. bitecek inş.
sanırım oldu :)

güle güle kullan cnm sende

evet akşam menüm daha zaman var ama yazayım :)
tavuklu patates
4 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
vee her zaman ki gibi makarna
bu arada tutamıyordum kendimi az kalsın markette aromalı şekerler çikolatalar vardı özledimmmmmmmmmmm
bayramda tatlısız böreksiz nasıl yapcaz ya heleki misafirliklerde offfffff

sahur: yarım çörek
2dlm ekmek
2dlm peynir
4 zeytin
1y.haşlama
karpuz
domates
iftar: 1dlm ev yapımı pizza
3yk kadar sebzeli pilav
1 bardak limonata
yeşillik

Kilo bildirimi
Başlangıç:81
Geçen hafta:79
Bu hafta:77.1
Giden:1.9
Toplamda giden:3.9
Hedef:70
Sporilates. Walk at home 2 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…