hadi güle güle kullan caım :)düzelttim cetvelimi
amin canım inşallahhh...yaa herkes zamanla birbirine alışıyor huyuna suyuna..bende senin gibi romantizm takıntılıyım..illa yapacak yoksa mutlu olmuyorum..eşimi şaşırtacak güzel sürprizler yapmayı çok severim ama o mesela yapamaz aynı şekilde ben hemen çakıyorum olayı...normalde hediye alır çicek alan düşünceli biridir ama özel günler oılunca nutku tutulur..ben beklenti içinde olunca bişi yapamıyor..her özel günümüzde hüsranla gecer genelde..benim beklentilerim karsılanmadığı için
normalde seni çok güzel bi yere yemeğe götüreceğim der gidene kadar söylemez..ama mesela doğum günüm askım nereye gidelim yemeğe diye bana sorar...bende bunun üzerine deli olöurum başlarım söylenmeye
yaaa artık tartıda 7 li rakamlar görsem o kadar mutlu olacagım ki..acayip motive edecek beni...sonra da 6yla baslayan rakamlar görsem diye söyleneceğim... yaaaa ceco şimdi biz eşimle iyiyi ya bu ara hazır böyleyken annemlerin yanına gitmek istesm gönderir mi acab beni...ya da göndermesi için nasıl söylemem lazımmmm?bana taktik versene...?
madem ki hatalı davrandığını kabul etti geri adım attı bunun bir bedeli olmalı değil mi?o kadar üzdü beni....
aslında canım çok sık tartılmayın haftada bir tartılın derler de benim okuduğum bir haber de diyet yapanların hergün tartılması kendini kontrole tmesi açısından önemli yazıyordu zaten bende dayanamam tartılmadan sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmakdır :)
gitti gidiyora bi bak istersen cnm ben genelde oradan yaparım alışverişlimi aynı marka ürünün en hesaplısı ordan buluyorum.benimde bir tartı edinme zamanım geldi artık :)
burdan bakabılırsın cnm
gitti gidiyora bi bak istersen cnm ben genelde oradan yaparım alışverişlimi aynı marka ürünün en hesaplısı ordan buluyorum.
oldu sanırım ama benimkisi biraz garip oldu..kilom yazmıyor vermem gereken kilo yazıyor..aynen işlemleri takip ettim ama..neyse canım farketmez....oldu sonuçta...
düzelttim cetvelimi
ya bu şifre hesap şifremiz mi tatlım istenilen ?
burdan bakabılırsın cnm
esracım dün yazdığım ders notlarını görebildin mi? 2 3 sayfa ötededir. yazım kuralları ile ilgilii
kolay gelsin cnaım umarım yetişdirirsin , bende bırakırım galiba bugünnn artık bayramdan sonra devam ederiz benim kitapta noktalama iaşretler yazım kuralları ses bilgisi tek ünite kaldı noktalama ona da bakarsam benim de 4. üni. bitecek inş.gördüm canım azimle devam ediyosun derslere maşallah bende 4. üniteyi bitirdim ama 5e daha bakamadım heralde bayramdan sonraya kalır
bi saattir geçmiş yapıyorum dün gelemedim evde çok işim vardı aslında bu günde çok işim var ama bikaç saat boşluğum var size bi bakayım dedim ben yavaştan bayram temizliğine girdim birde bikaç gün sonra regl olucam bu yüzden hatmimi bitirmeye çalışıyorum
sanırım oldu :)
kolay gelsin cnaım umarım yetişdirirsin , bende bırakırım galiba bugünnn artık bayramdan sonra devam ederiz benim kitapta noktalama iaşretler yazım kuralları ses bilgisi tek ünite kaldı noktalama ona da bakarsam benim de 4. üni. bitecek inş.
güle güle kullan cnm sende
başlangıç: 89
bu hafta: 75
geçen hafta: 74,8
gelen: 0,2
toplam giden: 14
hedef: 60
spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?