80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ddediğn gibi oldu aldım karşıma konuştum..olmaz dedi ne gerek var daha yeni gittik masraf olur dedi..bende gitmeyi çok istiyorum dedim..kendimi dinlemek istiyorum biraz dedim ikna olmadı..neyse yattık uyuduk.sahura kalktık tekrar o konu açıldı...bu sefer daha ılımlıydı..gitsen kim karşılıycak seni falan dedi...hatta gidersen ordan direk trabzona gelirsin uçakla ben seni alırım..bebek 2 kez yollarda rezil olmasın falan dedi ama sonra da tabi gidersen farzet ki diye açık kapı bırakıyor net bişi söylemedi ama umudum arttı tabi ki....inşallah kırmayacak beniii..şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin...sizi seviyorum.kandiliniz mübarek olsun...

günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun, allah gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın inşallah

tebrikler kız ne yaptın yaptın vazgeçirdin kv yi canı gönülden kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. yalnız kadın tablet kullanmayı biliyomuki? vallahi teknolojide sınnır tanımıyo maşallah. gerçi kullanamazsada kızına torununa verir kıymeti artar onların yanında.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83
bu hafta: 83.5
gelen: 500 gr
toplam giden: 2000 gr

sanırım vücutta tuttuğum suyun ve de wc problemimin bunda etkisi çok ama neyse kilo almayı bekliyordum zaten. almayada başladım yavaş yavaş

üç dört gün önce bizimkiler bayramda burda bi köy varmış oraya gideriz diyolardı 30 km uzaktaymış. sonra ben gidemem diye vaz geçtiler. ertesi gün van tarafına gidip gezelim dediler sonra yine vazgeçtiler. ertesi gün trabzon tarafına gidelim artvin rize gezip gelelim dediler ve kp bana dedönüp canını dişine takta gidelim dedi. ben takarımda sonrası nolur bilemem dedim. o konuda orda kapandı. ve enson dün geldiler ve nedediler dersiniz. bayramda batuma gidelim dedim nasıl olacak o iş gideriz bir gece kalır döneriz dediler. 500 km yol muş. hayır gidemem dedim. bu seferde siz evde durursunuz biz yani erkekler gider geliriz dediler. asla dedim oranın hatunları çok meşhur asla bekiri göndermem dedim ama biraz sert dedim. o saatten sonra surat asıldı beyimiz trip atıyo. yemeğe davetliydik gittik geldik konuyu açtı tekrardan. vay efendim bizim ne işimiz olur hatunlarla biz gidecek olsak antalyada bilmem nerde giderdik denize plaja siz bize güvenmiyormusunuz diyede klasik lafla konuşmayı bitirdi. bende en klasik cevapla ağzını kapattım. biz size güveniyoruz etraftakilere güvenmiyoruz. bu arada bu konuşma kp ile benim aramda geçiyo yanlış anlamayın eşimle değil. gece yattıktan sonra eşime dedim ben bu bebeği bu zamana kadar zor getirdim ölmesinimi istiyosun dedim. eğer batuma gitmeye kalkışırsan sana hakkımı helal etmem dedim. gitmene izin veririm ama hakkımı helal etmem. umarım bu sözümü dinlerde vazgeçer bu fikirden. aslında bende istiyorum gidip gezmeyi ama bu kadroyla değil eşim ve çocuklarımla beraber. düşünsenize arabada 5 yetişkin ve 2 çocuk bilmem kaç km yol gideceğiz işim olmaz. amaaaaan bitmez ceconun kv benim kp maceralarımız.

herkesin bir sınavı var bu dünyada maalesef..Rabbim sabredip sonunda yüzü gülenlerden eylesin inş...

günatdinn hepinizn kantili mübarek olsun kızçelerim :)
menümm :)
sahur
çorba
domates
salatalık
iftar menüm
zeytin yağlı fasulye
yoğurt salata :)

kadir gecemiz mübarek olsun,tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller
kalbimizden geçen tüm hayır dualarımız kabul olsun inşallah

inan senle kocan arasında zannetim geçen konuşmaaa ne değişik bir insan çekmesi çok zor biri aynı büyükbabamm senşn her cümlende gözümün önüne o geliyor, bizimkide canı gezmek istediğinnde ameliyat ortaya atardı yok göz yok kalp insan her yıl kalp anjio olur mu annemle babm da saf saf götürürdü üstelik halamlar hiç yardımcı olmazdı bize babam korkardı nede olsa yaşlı insan ya birşey olursa gibisinden hiç biri ne kendi giderdi ne eşlerini yollardı hep bş bahane şimdi bağları tamamen kopardık bitti beyefendinin yine bir hastalığı çıkmış ankara götürmüşler halam arıyo ankaraya götrecez babamda ben karışmıyorum siz götürün dedi meğersem amaç dedemin bi tane döküntü evi var yani biz götürüyoruz ölürse o evde bizim hakkımız demekmiş :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hesapta gece gelecektim ama yine dayanamadım
Duşa girip abdestimi almadan evvel sizlere bir bakayım dedim
Birazdan kuranımı okuyayım ve hepimize tek tek dua edeyim de öğleden sonra eşimle biraz dışarı işi varmış onları halledeceğiz Ondan sonra saate göre ya bir iki saat eve gelir dinleniriz yada direk eşimin anannesine geçeriz

Kızlar ne olur birbirimize dua etmeyi unutmayalım şu mübarek gecede
RAbbim tüm dualarınızı kabul etsin şimdiden.........Aminnnnnnnnnn

Aslında kendi cebinden para çıkmasaydı o zaman telefon aldıracaktı ama çek parayı ver kartıma yatırayım öyle alalım diyince eşim kendiliğinden vazgeçti
Sorma canım herşeyin iyisini sever bir ara normal laptobu vardı hatta benimki bozuk diye almıştım da kıyameti kopardı ben ne yapacağım diye eşime o zaman diyordum 60 yaşından sonra hacker olucak başımıza diye
Kızlarına verirde bana yada benim cocuklara asla vermez diğerlerinde zaten hepsinde var tablet artık sürünür durur o diyeceğim ama kadın baksana oyun oynarım diyor tabletine internet istiyor

Canım gerçekten Allah yardımcımız olsun
Dediğin gibi senin KP benim KV daha çooooooooook ömür törpüler
Neyse mübarek gün günaha girmeyelim bari RAbbim islah etsin hepsini ...Aminnnnnnnn

kadir gecemiz mübarek olsun,tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller
kalbimizden geçen tüm hayır dualarımız kabul olsun inşallah

Şu güzel duan için içtenlikle Aminnnnnnnnnnnnn diyorum canım
Dualarında bizleride unutma sakın bir an önce şu kilocuklardan günahlarımızla birlikte kurtulalımda her anlamda hafiflemiş bir hayatımız olsun ....Aminnnnnnnnnnnnnn

RAbbim islah etsin ...Aminnnnnnnnn
Bir döküntü ev için memfaat uğruna insan babasını nasıl kullanabilir aklım ermiyor
İnşallah Rabbim şifa verir ve herşeyin hayırlısıyla sizleride karşılaştırır Aminnnnnnnnnnnnnnnn

canlarımmmm listemiz yetişmedi bildirimler çok eksik neyse artık yarına kadar biter liste de sonra çıkar , dediğim gibi bugün yola çıkıyoruz kızlar kalacağımız yerde internet var gibi duruyır kötü bir süprizle karşılaşmazsam eğer :) inş. oradanda sizleri takipte kalacağm ama oldu ki bi aksilik oldu gelemedim 8 9 gün kadaqr yokum haberiniz olsun hepinizi teker teker öpüyorum allaha emanet olun hakkınızı helal edinn benimde varsa helal hoş olsunnn ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

helal olsun cnm benm Allaha emanetsinn

Son düzenleme:
Hayırlı geceler kızlarrrrrrrr

Akşam bütün sülale bir araya geldi desem yeridir
Malum eşimin amcasında iftara davetliydik; tam 10 kişiydik sonradan büyük görümcele, KV ve çocuklarda geldiler.
Gece çok geç saate kadar oturduk ve baya yoruldum ( benim çakma elti yani amca gelini hamile olduğundan kıyamadım ona )
İyiki gece yorgun olabileceğimi ön görüp gündüzden dilediğim gibi kuranımı okudum Rabbim inşallah kabul eder ...Aminnnn

Yarında inşallah biraz temizlik ve ütü yaparım evden çıkmadan

İNşallah Rabbim hepinizin dualarınıda kabul ederde bu mübarek geceden hepimiz karlı çıkarız

Elmaşekerim sana hayırlı yolculuklar
RAbbim sağ sağlım gidip gelmeyi nasip eder inşallah Umarım çok güzel vakit geçirirsin
Ben sende hakkım varsa kat ve kat helal olsun canım

Son düzenleme:
Kızlarr bugun varya ıkı hafta sonunda dıyetımı baltaladıgım gundur ızmıre geldım bu arada topıktede kımse kalmamış

Sabah
1 bardak sut ve turk kahvesı
Bır saat sonra 1 dlm tam bugday ekmegı 1 parca lor
4 yesıl zeytınbıras domates

Ara 1 kase brokoli haşlaması

Yolll ( yarım paket cıps ve 1 tadelle

Akşam 9.30 ekmeksiz 4 kaşık bezelye

Çay kahve suu uzgunum ılk kacamagımm

kız sen hamile misin?yanlış mı anladım

şekerim nereye gidiyosun?
hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…