80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahur
çeyrekten biraz fazla pide
1 yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
domates-salatalık
1 tk reçel
1 şeftali
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patates püresi
yarım tabak patlıcan salatası
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 kase yoğurt
5-6 erik
2 kaşık yulaf ezmesi

ilahi yaaa sen ne alem insansın:)cok yaşa emi...maalesef bu taktik tutmaz canım çünkü annemler gideli daha 2 hafta oldu...benim derdim memleketimi muğlayı görmek,denizin kokusunu içime çekmek,malum şu an oturduğumuz yerde su birikintisi bile yok.bırak denizibirde çocugu annemlere bırakıp kilo vermeye daha çok odaklanmak..malum spor yaparken pek tek bir hamlede yapamıyorum ağlıyor,mızmızlanıyor onu avut tekrar dön derken hevesim kaçıyor...yaaa hem böle kendimi dinlemek hemde annemleri görmüş olmak istiyorum..aksamdan beri niyetlendim ama bi türlü söyleyemedim...iftardan önce cesaret edemem zaten hem aç hem susamış oruçlu bir adam hiç bi şeyi kabul etmez..sonrasındada bebekle ilgilenirken o uyudu...ne yapacagımı bilemedim valla:18::18::18:

çok pis stres oldum yaaaaa..aslında öle korkulacak bi adam da değil de ne bileyim bu aralar mali durum biraz sallantıda o yuzden olmaz der diye korkuyorum..ısrar da edemem..hayallerimin de yıkılmasını istemiyorum..şaşırdım kaldım yani:::::))))))))))))

Sekerim ben bildirimi yarin yapimmi kp baskulume el koydu. Yarim saatte bir cikip tartiliyo. Sabah o gitsin de ole bakayim kiloma.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

İftardan geç geldik ama genel olarak iyi geçti
Tabi gitmeden daha öylende tekrar eşimle kapıştık takmış yeğenimi istemiyorsun neden diye bende geçmişte yeğeninin bana ettiği hakaretleri unutamadığımı söyledim
Adamda balık hafızası var anasını satayım işine geleni hatırlar işine gelmeyeni hatırlamaz tabi o olayıda hatırlamıyorum diyince bir güzel patladım olayı anlattım ve edilen hakaretleride ( yeğeni eşim senin gibi kilo almış olsa ben kesin boşardım demişti bana hatta bu sadece hakaretlerinden en basit olanı )

Şimdi siz söyleyin Allah aşkına siz olsaydınız bu çocuğu eve alıp birde üzerine sabaha kadar hizmet edermiydiniz
Eşim tabi yine pişman oldu bana sataştığına yeminle hatırlayamadım bir an ama böyle bir durumda ben ille kalsın demem kararı sen ver nasıl istersen dedi
Tabi daha Telefonda barıştık ve ben ağladığımla stres attım sayılır
İftardada dikkat ettim eşim yeğeninin konuşmalarına çok daha dikkat etti hatta bir ara sofrada yine yok efendim siz nezamandır sağlıklı beslenmeye geçtiniz, işe yarıyormu bari, eee kola içtiniz ama falan diye başladı yine birşeyler söylemeye ve eşim ilk kez yeğenine çok sert bir şekilde oğlum sanane hesapmı vereceğiz sana işine baksana yemeğini ye diye kızdı
Hak etmişti ama koca karı gibi her lafın içinde neyseki bu gece diğer görümcemin çocuğu onlarda kalacakmış o yüzden hiç niyetlenemedi bile peşimize takılmaya
Yarın gecede eşimin kuzeni yatıya gelicek ve eşim tembihledi sakın yeğenime duyurmayın o gelmesin o gece dedi çünkü yemekten sonra onlarda eşimin amcasına geleceklermiş onlar gelmeden kuzenide tembihlerim sakın söyleme bize geleceğini diye Bayramdan sonrada Allah rızası için ve eşimin hatırı için bir gece alırım ama eğer yine dangoz dangoz konuşursada eşimede dedim ağzıma ne geliyorsa söylerim İsterse bir daha yüzüme bile bakmasın

yuklemeyı basardım sanırım

Canım gerçekten hepsi birbirinden güzel bayıldım ve tamda tahmin ettiğim gibi güzel bir kızmışsın
İnşallah bahtında yüzün kadar güzel olur ve her dileyin hayırlı olarak önüne gelir ....Aminnnnnnnnn

cecoooo bana yardımcı olmayacak mısın yaaawwww?soruma neden cevap vermedin???

Anam yazdımda kayıp mı oldu yazı diye düşünürken daha sonraki sayfada gördüm

bakalım olmuş mu yawww?becerebildim mi yüklemeyi?

Hadi güle güle kullan İnşallah hep eksilere iner o çizelgen Aminnnnnn

sanırım oldu :)

Sende güle güle kullan canım İnşallah seninkide hep eksilere doğru iner ve bir an önce hepimiz son hedeflere ulaşırız Aminn

Canım o zaman tek çare eşini alıp karşına en tatlı ses tonuyla ona gerçekte neden bunu yapmak istediğini izah etmek
Bak yarın mübarek gece eminim eşin seni kırmaz tamam dediğin gibi maddi acıdan masraf olucak belki ama hem gidip memleketini göreceksin enerji depolayacaksın hemde dönüşte kuzuyu annene bırakırsan bir müddette olsa hem kendine hemde eşine vakit ayırabileceksin Gerekirse çilve yap kız bak işte baş başa bıraz vakit geçiririz işte bende eskisi gibi süslenir püslenir sana süprizler yaparım falan diye
Annemin bir arkadaşı hep şey derdi bir ayıp ama sansürleyip anlatayım nasılsa anlarsınız
Bana evlenirken öğüt olarak söylemişti
Kadın dediğin gündüz evinin hanımı gecede eşinin geyşası ( o tabi türkçe argo olarak söylemişti ) olmalı evliliğinin senelerce mutlu ve huzurlu gitmesi için demişti ki bence çok doğru çünkü erkekler ev hanımlığını bir yere kadar önemsiyorlar sonrası onlar için biraz daha önemli istedikleri kadar önemsiz deselerde

Hem sen gün içinde sporunu yaparsın güzel güzel akşam olduğunda da işin bitmiş olur ve eşine güzel güzel ama sağlıklı sofralar hazırlar süslenir püslenir karşılarsın adamı eminim eşin her gece hangi süpriz beni bekliyor diye koşa koşa gelir eve

Canım inşallah herşey gönlünce olurda eşin izin verir Gerekirse bizleri bir iki saat ihmal et ama enişteye gereken alakayı göster masaj yap ne bileyim o istemeden kahve yap getir ortamı sen yarat sonra eşref saatinde sor en tatlı haline eminim hayır demez

Dont panik herşey inşallah istediğin gibi olur dediğin gibi sakın sırar etme bırak bir iki gün düşünsün eminim sonra kendiliğinden bilet alıp hadi git maden der yeterki üzerine gidipte işi inada bindirme
Politikacılar nasıl seçim öncesi vaatlerde bulunuyor sende amaça giden yolda Politikacı ol iktidara gelincede salla gitsin diyeceğim ama olmaz enişteye ayıp

Son düzenleme:
valla ben almayı bırak eve aynı ortamda bulnmazdım herhalde, cok saol cnm benım aminn hepimizn gönlüne gore versn ıns hep hayırlısıyla karsılastrsn ınnss

slm buarada kızlar bnm hala tadım yok menumude paylasyım
sahur
yok yapmadım
iftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3-4 kasık yoğurtlu patates buglama
4-5 y.kasık semiz salatası 1 dılım kavun
2 tane yaprak sarma
3 kucuk kofte

canm abartmadan kontrolü yıyebılırsın bence vücudu hasret bırak sonrasnda tatlıya saldırmaya neden oluyor buda hıc ıı olmuyor
başlangıç: 89
bu hafta: 75
geçen hafta: 74,8
gelen: 0,2
toplam giden: 14
hedef: 60
spor: yok
200 gr hafıfe alma cnm cok güzel gıtmıs yınede
sahur: yarım çörek
2dlm ekmek
2dlm peynir
4 zeytin
1y.haşlama
karpuz
domates
iftar: 1dlm ev yapımı pizza
3yk kadar sebzeli pilav
1 bardak limonata
yeşillik
karbonhıdrat ağırlıklı olmuş cnm menun
Kilo bildirimi
Başlangıç:81
Geçen hafta:79
Bu hafta:77.1
Giden:1.9
Toplamda giden:3.9
Hedef:70
Sporilates. Walk at home 2 mil
tebrıkler cnm bnm:13:

gayet güzel cnm

Anammmm bağlantım kafayı yedi bir an neyseki düzeldi

Bende 45 dakika sonra falan ufak ufak sahuru hazırlayayım Malum Kadir Gecesi ve ben tansiyona inat inşallah yarın oruçlu olacağım

Bu arada kızlarrrrrr eccük dedikodu yapayım
Benim KV hani tutturuyordu ya eşime akıllı telefon diye hatta benimkinin aynını istiyordu
Bugün resmen sordu ne oldu benim telefon işi diye hani ay başında alacaktın diye
Eşimde yarın gidelim bakalım bankadan para çekte dedi hatun şaşırdı hani sen alacaktın diye ona olan borçumuzdan düşecektik ya hesapta oda bir nevi bedavadan telefon sahibi olup KPden gelen emekli maaşından bizim yinede vereceğim para çok az ilave yapıp krediyi ödeyecekti ( yani borcumuzun bir kısmını öderken kenardaki parası eksilmeden telefon sahibi olucaktı )
Okadar şaşkın hiç görmedim onu
Eşimde kusura bakma kartımda okadar limit yok dedi ( aslında var ama hesap karışmasın diye kendi alsın borça bulaştırma hesap şaşar demiştim )
Tabi benim Telin fiyatını duyunca aaa çok pahalı kenardaki param bitmesin ben alamam dedi sonra döndü benim tablet bilgisayarımdan mı alsam diye düşündü ve en sonunda şu 300 liralık tabletlerden almaya karar verdi eşimde bak onu alabilirim borçdan düşeriz olur biter dedi hatun anında tamam dedi ama eşimde o zaman benim aldığıma razı geleceksin sipariş kabul etmiyorum dedi

Kadın odadan çıkınca okadar çok sırıtmışım ki eşim anladı benim ne demek istediğimi ( benimkinin aynını alırsa telefonu kullanmam diyordum ) eşim nasıl gülüyor sen az değilsin hee bak istediğin oldu diye
Nedense benim ufak görümce bozuldu niye vazgeçmiş telefondan diye dedim parası biter boşver

inan varya burdaaa çok çeşit insan tanımaya başladım seninkiler bir yandan ayyüzlümünkiler bir yandan :))) allah aşkınaaaa akıllı tel alsa neee almasana neee yaaa allahımmm yarabbimmmm inan bi yaşıma daha girdim bide tablet almaya karar verdi haaaa inan çok modern bi kv var sen de inan takip etmek zor olur onu teknolojik hızına yetişemez insan :)

Kız telide sırf ben bir keresinde muzurluk olsun diye ay dur telefonumuda göstereyim teyzoş ( KVnin ablası ) dedim diye resmen aynısını bende alacağım sırf havanı söndürmek için dedi
Benim havam sönmez bende KV fesatlığından almış aynısını derim dedim
Takmıştı kızı yurtdışında kalacak 1.5 sene daha neymiş onla rahat görüşsünmüş internetten skypdan hee birde geçenlerde benim kızlar tablette bir oyun oynamış onuda indirecekmiş boş vakitlerinde onu oynayacakmış
Torunlarını bile kıskanıyor hatun yaa

Aslında bekarken ve yeni evliyken bizimki çok kokoşmuş bikiniyle denize girermiş hatta kendi düğününde ( bana yaptırmamıştı uyuz ) bir saç baş bir makyaj dersinki Yeşilçam artisi birde KPnin o zaman arabası olmadığı halde Şevrole kiralatmış adama ( bende kibrit kutusu gibi bir araba iş arkadaşından ödünç istenmişti değil kiralamak )
Bakma KP mezarlıkta bile içki içmişliğim var diyordu ama sonradan nerelere gittiyse adam bir dönmüş bizimkide onun zorula hem kapanmış hemde el vermemeye başlamış
Ben eşime hep diyorum şimdi beni kokoş hatta sosyete olarak görüyor ama eğer geçmişte KP onu kapatıp hayatını tam tersi yönde cevirmeseymiş o zaman eminim Türkiyenin sayılı kokanalarından olurmuş hatta o zamanda şu anki halimi paçooooozzzzzzzz diye nitelendirirdi kesin diye oda gülüyor valla haklsın diye

Şimdi diş yaptırıyor sırf görüntü güzel olsunmuş diye Annem diyor valla utanmasa milletten emekli yada durumu iyi birini bulsa sırf rahat bir hayat yaşamak için ve bol bol gezmek için kocaya da gider bu diye tabi okadarı yemez çünkü eşim red eder

iyi baş ediyorsun valla kızz :) ama bu devirde cvp vermeyeni adam yerine koymuyorlarrrr inş. bende senin gibi olurum yoksa çok ezilirimmmm kv adayım yaman mı yaman birşeyyy sıkışırsam söylediklerini hemen buraya yazarım sen ona bir laf bulursun bende söylerim olur mu cnm :)))) şey gibi turkcelle bir adım önde ol reklamları gibi :)

Herkesin bir Selocanı var seninde bir Cecocanı oluverir olur biter
Rabbim inşallah sana herşeyin en güzelini ve hayırlısını nasip eder inşallahda hiç böyle cadılarla uğraşmak zorunda kalmazsın Aminnnnnnnnnnn

Bende bir yandan sahurumu yapıyorum
Hatta aklımdayken paylaşayım

1 koca bardak ayran
2 haşlanmış yumurta
1 orta boy göbek salata

Bukadarcık ama inanın hiç ama hiç acıkmıyorum fazla yiyince çok daha çabuk acıkıyorum sanki
Artık ezan saatine kadarda bir nescafe ( şekersiz tabiki ) birde bol bol su içerim

ayy cnm benim allah razı olsun rabbimde senin gönlünde muradında ne varsa önüne çıkarsın inş. hayırlısıyla aminnnnnnn

Kahve içmekten vazgeçtim sonra gün içinde midem yanıor
Neyse bana müsaade

Herkese hayırlı sabahlar ve şimdiden Hayırlı kandiller
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah ....Aminnnnnnn

Dualarda buluşmak dileğiyle Allaha emanet olun
Gece geç saatte de olsa görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…