80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar uzun bir aradan sonra kilo bildirimim
başlangıç(aldıklarımla beraber):90
bu hafta:89.6
giden:400
top giden:400
hedef:65

8 kilo alırsam böyle sil baştan başlarım diyete
umarım bu sefer başarılı olurum

kızlar merhaba ben yeniyim buralarda :) aranıza alırsınız inşallah....
ben evli 1 çocuk annesiyim hayatım boyunca zayıf bi bayan olmamıştım ama bukadar da kilolu!
doğuma girdiğimde 104 kiloydum :S zamanla 94e düştüm kendiliğinden ve çocuğum şuan 2 yaşında .
geçen ay eşimin nene gibi görünüyosun demesiyle başımdan kaynar sular döküldü resmen (temizlik yapmış kanter içindeydim :) )
ve o an karar verdim
6günüm ve 92yle başalığım yarışş 87.80 le devam ediyor inş. herkes istediği kiloya kavuşurr

GÜNAYDIN KIZLAR. UMARIM GÜZEL BİR GECE GEÇİRMİŞSİNİZDİR.

kız sen hamile misin?yanlış mı anladım

şekerim nereye gidiyosun?
hayırlı yolculuklar

hamileyimcanım 6 aylık oldu. zaten biliyosun biraz kilo vereyim hamile kalacam diyodum. ama güzel yanı şimdiye kadar sadece 1 kilo civarı aldım sanırım. sanırım diyorum biraz ödem var onun etkisi olabilir.

eeeee bi bırakırsan hemen geliyo kilolar zaten. bide buranın yemekleri gerçekten çok ağır. kilo almamak mümkün değil. inşallah verirsin tekrardan.

hoş geldin canım. inanki hemen hemen hepimiz gerek eşimizden gerekse çevremizden böyle bi söz duyupta başladık. allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah yaaa çokkk istiyorum kendime küçük hedefler koydum ilk hedefim 85 di inşallah 1 hafta inerim sonra 80 kendimi öyle konturol edebiliyorum

Son düzenleme:
selam kızlar umarım iyisinizdir:)
öncelikle canımı sıkan bi problım var yorumunuzu bakliyorum ben devlet hastanesine gitmiştim iki hafta öncesine kadan ama tam uygulayamamıştım :26:kontrol zamanım geldi ama gidip gitmemede kararsız kaldım ya çünkü tam onun dediğiği gibi uyamadım gitmeli miyim kontrole kızlar :26::26::26:

hosgeldın cnm benm , ahh bu erkekler neden bu kadar cok patavatsız oluyorkıı anlamıyorum , çokta guzl vermıssın hep beraber dahada güzel sonuçlara ulasıcaz ınss cnm

aslm cnm benm bence gıtmelısın ıstıkrar onemlıdır. yuzleskı sımdı bı dhakıne tam bı sekılde uymaya calıs cnm benm

gidiyim yani diyosun canım tırsıyorm doctordan ayyy :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hesapta bugün eşimle dışarı cıkacaktık ama nedense eşimin felaket başı ağrıyor
Biraz evvel beni bir okusana dedi ve bildiğim bütün duaları okudum Anam adamcağız nazaramı geldi nedir esnemekten gözümden yaş geldi adamı okurken :26:
Bakalım inşallah bir saate kadar geçerde bizde rahat rahat çıkarız

Bu sene bayramın birinci günü evlilik yıldönümümüz dolu dolu 14 sene bitiyor
Seneler ne çabuk geçiyor gerçekten anlamadım desem yeridir
Yeni evliyken ay günler geçmez diyordum ( annemler gittikten sonra bir sene nasıl geçer diye ağlıyordum )
Eşimde okadar çabuk geçecek ki bir bakmışsın 10 sene bitmiş bile diyordu gerçektende öyle oldu
Zaten öyle olmasaydı çekilmezdi herhalde şaka şaka

Eşime dün diyorum bana bak o alacağın telefon evlilik yıldönümü hediyesi olarak sayılmıyor ona göre diye nasıl gülüyor anaaaa hatun cimriyken acık göz oldu bir anda diye
Şimdiye kadar hiç bir evlilik yıldönümünde bana çiçek almamıştı hakkınıda yemiyeyim hediyesizde geçmemişti özel günleri ama işte inat çiçek yok dün nasıl olduysa ağzından ulen o gün sana bir koçan ( evet yanlış okumadınız koçan dedi ) çiçek alıpta sana hediye etmeyen ne olsun dedi
Kızım nasıl dalga geçiyor baba o koçan değil demet oluyor diye ( aslında biliyor da sırf muzurluk olsun diye koçan diyor )
Dedim sakın bayramda çiçekler pahalı sonra alayım deme yemin ederim her gittiğimiz evde seni rezil ederim söz verdi almadı diye çünkü huyumu bilir birşeyi söz verdiği an mutlaka o söz verdiği gün yapmasını isterim eğer yapamıyacaksada söz verme diye tembihlerim

Umarım başı bir an önce geçerde sokağa atarız kendimizi ev içi çok daha sıcak üstelik sıkıldım kaç gündür evde :26:

Anladığım kadarıyla sen kayip topikçilerdensin
Bende senden sonra gelenlerden
Tekrar aramıza hoşgeldin o zaman İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir bu sefer almamak üzere tabiki
Bende bayrama kadar bir kaç haftadır kendimi biraz nasata almıştım bakalım ben ne göreceğim bayram sonrası ilk tartı gününde Tartım ara ara kafayı yediğinden emin olamıyorum kilomdan o yüzden artı varmı yokmu bilmiyorum ama varsada artık bol bol sporla vereceğiz mecbur ucunda ölüm yok nasılsa

Bu arada benim adım banu 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında ( 30 ağustosta girecek ) iki cadının annesiyim
İstanbuldayım

Sende aramıza hoşgeldin
Maşallah 6 günde çok güzel bir sonuç bence inan totoşumuda yırtsam benden okadar gitmez o kısa sürede
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz de bizde buradaki fıstıklar gibi 7li haneleri hatta 6lı haneleri bile görürüz ...Aminnnn

Bencede kesinlikle ihmal etme ve git canım
Bende kaç gündür endokrinden randevu almaya uğraşıyorum ( ki mutlaka diyetisyenede yönlendirecektir beni )
Başarabilirsem bende önce tahlillerimi yeniletip sonrada gerekirse devlet hastanesinin diyetisyenine düzenli olarak gideceğim Olmadı bana yakın özel ve uygun bir diyetisyen var ona giderim ama endokrin yinede şart tahlillerim için
Dua edinde bende randevu almayı başarayım netten

inş canımmm benim basen bölümü çokkkkk çooookkk kötü yürüyüş yapıyorum ve evde streç e sarıyorum ve yarım saat oynuyorum yada hareket yapıyorum kızıyorum eşimee evet ama beni şöyle bi sallladı ve kendime getirdi çünkü daha 1 çocuğum var 2ciyi düşünsene

cnm kendıne getırmıstır ama soleyıs tarzları kırıcı ve agır oluyor cnm aslında bızdede hata gercı evlı degılım ama gozlemledıgım ve duyduğum kadarıyla bz yapı olarak çocuk doğurunca sacımızı süpürge edıp kendı bakımımızı ıhmal edıyoruz durum bole oluncada sonrasında gelen sözler cnımızı yakıyor Allah analı babalı buyutsun ıns

amin sağol cnm doğru bekarken tırnağımdan tutta saçıma kadar ayrı ayrı bakımlar evlenince hepsi uçtu :2: :2: :2: ...dediğin gibi söylediği gün çocuğumu uyuturken gizli gizli ağlamıştım ..ona söylemiyorum şimdi senin sözünden dolayı falan diye başarayım ondan sonra inş.

sanırım erkeklerde her anlamda ustun olmak lazım ezilmemek lazım, suan benımde bı ılıskım var ama kendıme guvenmedıgım ıcın cok saçma sapan duygular ıcınde yer alıyorum o yüzden her anlamda kendımı gelıstırmek ıcın çabalıyorum, birazdan burcun ozellıklerını taşıyorum sanırım :26:

Menüm sahur : 2 tane boş puf böreği
2 dlm kaşar
2 zeytın
Salatalık domates karpuz

İftar
1 kase çorba
1 porsyon tavuk şiş
Ekmek

burcun ne hayatım benim aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…