- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
kız sen hamile misin?yanlış mı anladım
şekerim nereye gidiyosun?
hayırlı yolculuklar
evet kızlar uzun bir aradan sonra kilo bildirimim
başlangıç(aldıklarımla beraber):90
bu hafta:89.6
giden:400
top giden:400
hedef:65
8 kilo alırsam böyle sil baştan başlarım diyete
umarım bu sefer başarılı olurum
hoş geldin canım. inanki hemen hemen hepimiz gerek eşimizden gerekse çevremizden böyle bi söz duyupta başladık. allah hepimizin yardımcısı olsunkızlar merhaba ben yeniyim buralarda :) aranıza alırsınız inşallah....
ben evli 1 çocuk annesiyim hayatım boyunca zayıf bi bayan olmamıştım ama bukadar da kilolu!
doğuma girdiğimde 104 kiloydum :S zamanla 94e düştüm kendiliğinden ve çocuğum şuan 2 yaşında .
geçen ay eşimin nene gibi görünüyosun demesiyle başımdan kaynar sular döküldü resmen (temizlik yapmış kanter içindeydim :) )
ve o an karar verdim
6günüm ve 92yle başalığım yarışş 87.80 le devam ediyor inş. herkes istediği kiloya kavuşurr
GÜNAYDIN KIZLAR. UMARIM GÜZEL BİR GECE GEÇİRMİŞSİNİZDİR.
hamileyimcanım 6 aylık oldu. zaten biliyosun biraz kilo vereyim hamile kalacam diyodum. ama güzel yanı şimdiye kadar sadece 1 kilo civarı aldım sanırım. sanırım diyorum biraz ödem var onun etkisi olabilir.
hoş geldin canım. inanki hemen hemen hepimiz gerek eşimizden gerekse çevremizden böyle bi söz duyupta başladık. allah hepimizin yardımcısı olsun
hosgeldın cnm benm , ahh bu erkekler neden bu kadar cok patavatsız oluyorkıı anlamıyorum , çokta guzl vermıssın hep beraber dahada güzel sonuçlara ulasıcaz ınss cnmkızlar merhaba ben yeniyim buralarda :) aranıza alırsınız inşallah....
ben evli 1 çocuk annesiyim hayatım boyunca zayıf bi bayan olmamıştım ama bukadar da kilolu!
doğuma girdiğimde 104 kiloydum :S zamanla 94e düştüm kendiliğinden ve çocuğum şuan 2 yaşında .
geçen ay eşimin nene gibi görünüyosun demesiyle başımdan kaynar sular döküldü resmen (temizlik yapmış kanter içindeydim :) )
ve o an karar verdim
6günüm ve 92yle başalığım yarışş 87.80 le devam ediyor inş. herkes istediği kiloya kavuşurr
selam kızlar umarım iyisinizdir:)
öncelikle canımı sıkan bi problım var yorumunuzu bakliyorum ben devlet hastanesine gitmiştim iki hafta öncesine kadan ama tam uygulayamamıştım :26:kontrol zamanım geldi ama gidip gitmemede kararsız kaldım ya çünkü tam onun dediğiği gibi uyamadım gitmeli miyim kontrole kızlar :26::26::26:
hosgeldın cnm benm , ahh bu erkekler neden bu kadar cok patavatsız oluyorkıı anlamıyorum , çokta guzl vermıssın hep beraber dahada güzel sonuçlara ulasıcaz ınss cnm
aslm cnm benm bence gıtmelısın ıstıkrar onemlıdır. yuzleskı sımdı bı dhakıne tam bı sekılde uymaya calıs cnm benm
gidiyim yani diyosun canım tırsıyorm doctordan ayyy :)
gıt bence tatlım , sımdı gıtmezsen her sefern farklı bı bahane olacak cunku hıcbırımız listeye tam uyamıoyoruzz
yarın o zaman drekt doctora gideyim haklısın tatlım ya
umarım tatlım ya inşallah :)güzel sonuçlarla gelırsın ıns cnm benm
evet kızlar uzun bir aradan sonra kilo bildirimim
başlangıç(aldıklarımla beraber):90
bu hafta:89.6
giden:400
top giden:400
hedef:65
8 kilo alırsam böyle sil baştan başlarım diyete
umarım bu sefer başarılı olurum
kızlar merhaba ben yeniyim buralarda :) aranıza alırsınız inşallah....
ve o an karar verdim
selam kızlar umarım iyisinizdir:)
öncelikle canımı sıkan bi problım var yorumunuzu bakliyorum ben devlet hastanesine gitmiştim iki hafta öncesine kadan ama tam uygulayamamıştım :26:kontrol zamanım geldi ama gidip gitmemede kararsız kaldım ya çünkü tam onun dediğiği gibi uyamadım gitmeli miyim kontrole kızlar :26::26::26:
hosgeldın cnm benm , ahh bu erkekler neden bu kadar cok patavatsız oluyorkıı anlamıyorum , çokta guzl vermıssın hep beraber dahada güzel sonuçlara ulasıcaz ınss cnm
aslm cnm benm bence gıtmelısın ıstıkrar onemlıdır. yuzleskı sımdı bı dhakıne tam bı sekılde uymaya calıs cnm benm
inş canımmm benim basen bölümü çokkkkk çooookkk kötü yürüyüş yapıyorum ve evde streç e sarıyorum ve yarım saat oynuyorum yada hareket yapıyorum kızıyorum eşimee evet ama beni şöyle bi sallladı ve kendime getirdi çünkü daha 1 çocuğum var 2ciyi düşünsene
cnm kendıne getırmıstır ama soleyıs tarzları kırıcı ve agır oluyor cnmaslında bızdede hata gercı evlı degılım ama gozlemledıgım ve duyduğum kadarıyla bz yapı olarak çocuk doğurunca sacımızı süpürge edıp kendı bakımımızı ıhmal edıyoruz durum bole oluncada sonrasında gelen sözler cnımızı yakıyor Allah analı babalı buyutsun ıns
amin sağol cnm doğru bekarken tırnağımdan tutta saçıma kadar ayrı ayrı bakımlar evlenince hepsi uçtu :2: :2: :2: ...dediğin gibi söylediği gün çocuğumu uyuturken gizli gizli ağlamıştım ..ona söylemiyorum şimdi senin sözünden dolayı falan diye başarayım ondan sonra inş.
sanırım erkeklerde her anlamda ustun olmak lazım ezilmemek lazım, suan benımde bı ılıskım var ama kendıme guvenmedıgım ıcın cok saçma sapan duygular ıcınde yer alıyorum o yüzden her anlamda kendımı gelıstırmek ıcın çabalıyorum, birazdan burcun ozellıklerını taşıyorum sanırım :26:
burcun ne hayatım benim aslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?