80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam cnm inş. görüşürüz bizde :) evet kayapınar tarafı d.bakır çok rahattır hemen tanırsın , kaynaşırsın kaynaşırsınnnn komşuluğu çok severiz bizzzz bak şimdi kapı önünde fln karşılaşırsan mutlaka slmlaş yoksa dedikodunu yaparlar :) biri birşey istemeye mi geldi evinde varsa ver çünkü sende olmazsa gidersen verirler dediğim gibi komşuluğu çok severler ama baktın ki sık sık geliyor 3. seferden sonra verme işte o uyanık komşudur :) araştırma hastanesin de bi diyetistyen var cnm ona gittt çok şeker hatunnnn çok motive ediyor insanı oda aklında olsun :) tabi ben geçen yıl gidiyordum değişdiyse bilemem :)

Slmkizlar hadtaneden canli baglanti yapıyorum. Hastanede yatış verdi dr. Sekerim biraz yuksek cikti. Bide tansyon takibi yapacaklar. Bakalum iki gun kafa dinlicem yarim aksam cikarirlar insallah. Dua edinde bayramda burda kalmayayim

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyin çıkmaz da biran önce çıkarırlar seni hastaneden

aaa bak aklıma ne geldi burada sadece bayanlara özel yüzme havuzu var mı yaaa?hijyenik olacak tabi ki...burası çok sıcak olduğundan habire denize girmek istiyorum..normalde havuzu hiç sevmem girmem de ama işte can isteyince imkan da olmayınca el mahkummm((birde canım burda ailenle oturabileceğin söle dereli ağaçlı serin bir mekan var mı?yada tarifime benzer????bazen çok bunalıyor insan gerçekten...

var cnm fakültenin yüzme havuzu salı günleriydi sanırım bayanlara özel kaplan city var düğün salonu 4 tane yan yana onun yüzme havuzu da var oda salı günleri üstelik merkeze daha yakın gaziler semtinde sorarak çok rahat bulursun, dereli ağaçlı yer de dicle nehrinin tam dibinde bir yer var gazi köşkünün az ilerisin de gazi köşkünü de kime sorsan tarif eder sana orada canım o yolda düzz ilerliyorsun kocaman tabelada berçem yazar ama merkezden ileride özel araban varsa rahat gidersin bebeğim, aslında fakültenin girişinde de vadi cafe var altan su akıyo üstünde sen oturuyorsun güzel yer ama sezonluk ora şuan açılmamışdır sanırım ama onun ismide aklında olsun 1 ay sonra filn açılır çok güzeldir orada. aa bide silvan yolu üzerin de kervan köy var orada çok gzlmiş oraya gitmedim oda merkezden uzak biraz,bide fark etmişdindir belki canım taksilerimiz diğer illere göre daha hesaplı aklında olsun :)

kızlar ekmeğimi fırına verdim yarından itibaren diyete başlıyorum yeniden inşallah eskisi gibi istikrarlı devam ederim ramazanda yemeyi abarttım cumartesiden beri de reglim oruç tutmuyorum 2 günlük yiyorum bir günde en azından kendi ekmeğimle daha az yerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam yine nöbetçi topikçi gibi geç geldim
Akşam iftardan önce kendimizi AVMye attık kıza bayramlık bakacağız diye Şükür söylene söylene de olsa cadı verdiklerimi giydi ve Üçünçü mağazada bayramlıklarını aldık
Umduğumdan çok daha çabuk hallettik alışveriş işini
Aslında çok çok güzel portakal rengi bir elbise bulmuştuk mudoda tam denemek için askıdan aldık ki fiyatını görmemle yerine asmam bir oldu 129 lira etiketi görünce kızımda bayram etti denemek zorunda kalmadı diye
Bayram içinde olsa gerek yok şu anda okadar pahalı bir elbiseye

Sonunda yine biraz onun birazda benim dediğim oldu sayılır
Şöyle güzel kan kırmızısı uzun kollu bir gömlek aldı kendine içine beyaz kolsuz yada tshirt giyerek önünü açık bırakacak
Altınada biri koyu reng likralı dar kot biride dar siyah bir pantalon aldık ( zaten yoktu mecbur bulmuşken alayım dedim ) artık onlardan birini giyecek
Birde haki rengi bir kapri bulduk üzerine olan onuda artık normal zamanda giymesi için aldım

Ufaklık yine isyanları oynadı bana neden bayramlık alınmıyor diye ( fesat cadı ) ama sonunda susturmayı başardık ay bunlar çok çirkin senin elbisen çok daha güzel diye
İftardan sonrada kızkardeşimle buluşup birlikte çay bahçesinde sohbet edip çay içtik ve yeni geldik sayılır
Bugün son sahur Rabbim inşallah seneyede Ramazanı görmeyi nasip eder ve inşallah o zamana kadar biz şu kilo verme işini bitirmiş olur ve rahat rahat oruçumuzuda tutarız Aminnnnnnnnnnnn

Bende inşallah bayramın 2.cü gününden sonra başlarım Kvye kahvaltıya gideceğiz ki orada eminim fazla kaçmaz ( sevmediğim ne varsa koyar yine önümüze tatlı da hazır almış zaten hayatta elinden gelmez onuda büyük ihtimal beni dellendirirse sinirimden yemem ) eşimin yengesi yaparsa baklava yapar ondanda yersem ancak 1 dilim yerim başkada ne gidecek yerimiz var ( herkes onlarda toplanıyor nasılsa hemde zarar görmemek için yemem
Bayramda olsa kaçırmamaya kararlıyım
Aslında bende kendi ekmeğimi kendim yapsam süper olurda doğru dürüst ekmek yenmiyor bizde
Hamarat hatun ne güzel ekmeğinide kendin yapıyorsun

Ayyüzlümmmmmmmmmm canım hastaneye yatmışsınnn
Kız fırsat o fırsat yat keyfine bak evde olsa hem yorulacaksın hemde gerileceksin artık senin KV eşine huysuzlansın
İnşallah değerler bir an önce düşer ...Aminnnnn

İyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

canım yarım kilo undan yapsan ve buzdolabında saklasan sana 1 hafta gider bence evde yapılan ekmeğin yerini hiç bişey tutmuyor
inşallah bende bayramda fazla kaçırmam ben sadece dayımlara gidicem ama orda ikram olursa yerim mecburi

Sen nasıl mayalıyorsun canım ekmeği tarifini verirmisin
Olmazsa not edeyimde bende eve dönünce yaparım evdekilerin hoşuna giderse en azından katkısız ekmek yemiş oluruz kepekli falanda denerim

Sen nasıl mayalıyorsun canım ekmeği tarifini verirmisin
Olmazsa not edeyimde bende eve dönünce yaparım evdekilerin hoşuna giderse en azından katkısız ekmek yemiş oluruz kepekli falanda denerim

ben tam buğday unuyla yapıyorum canım
1 kg un
3-3,5 su bardağı ılık su
1 küp şeker ( mayanın güzel kabarması için )
1,5 tatlı kaşığı tuz
1,5 tatlı kaşığı toz maya
1 büyük bardağın içine mayayı, şekeri ve yarım su bardağı suyu koyup karıştırıyorum maya kabarıyo ben aksilik olmasın diye benmari usulü yapar gibi sıcak su dolu kabın üzerine oturtuyorum bardağı maya 10 dakikaya kalmadan kabarıyo büyük bi kaba unu, tuzu, mayayı ve kalan suyu koyup yoğuruyorum ne şekilde istersem şekillendirip tepsiye yerleştiriyorum üzerine ıslağa yakın nemli bi bez örtüp sıcak bi yerde mayalanmasını bekliyorum ortalama 45 dk-1 saate mayalanıyo üzerine yumurta sürüyorum 180 derce fırında pişiriyorum

iyi sahurlar kızlarr
kıymetini bilelim son sahurumuzun
allah sağlıkla seneyede kavuşmayı nasib eder işallah
ben bu bayram hiç iyi deyilim .ev berbat kolumu kaldıramıyorum doğru düzgün iş yapmadım ,bayram yemeğ,i yapmadım yapıcam da yok.yarın alışveriş işleri var .hep arefeye kalır zaten bizim çarşı işleri koca daha yeni geldi yoldan ee parada yeni geldi haliyle.

yarında çarşılarda yorulurum ev nasıl olucal bilmiyorum daha tatlı bile yapmadım.artık ya ekmek kadayıfı yada hazır baklava yuflasından saçarası yapıcam basit.bu sene baklava falan yok istifa ediyorum

Slmkizlar hadtaneden canli baglanti yapıyorum. Hastanede yatış verdi dr. Sekerim biraz yuksek cikti. Bide tansyon takibi yapacaklar. Bakalum iki gun kafa dinlicem yarim aksam cikarirlar insallah. Dua edinde bayramda burda kalmayayim

ayyüzlümmm
çokk geçmiş olsun allah cil şifalar versin canım

allah yardım etsin sanada bebişinede
ama bi yönden ityi olmuş şu iş zamanı hastaneye alması dr un biraz dinlen orda canım
çocuklara kv bakar nasılsa ,öptüm canımm işallah herşey yolundadır

Beyazcannnnnn hoşgeldin canım nasılsın?

hoşbuldumm canımmm
sizi görüyümde iyi oluyum diye geldim
çokkk halsizimm be cecoo
bayram nasıl olucak bilmiyorum o kadar insan benden hizmet bekliyor hiç görmüyorlar halimi
dün görümce su böreği istedi zaten çokdandır istiyorda duymazdan geliyorum..ben yapamıycan bu bayram dedim çok bozuldu.. niye niçin yapmıyon diye sorguya çekti şimdi kaşı gözü oynuyor hatunun gelmiş50 yaşına bi börek yapamıyor benden bekliyor

Canım çok çok sağ ol hemen KK Tarifleri dosyama kayıt ettim
Hemen bayram sonrası yapıyorum ve inşallah evdekilerde beğenirde düzenli olarak yaparım hem daha hesaplı hem daha sağlıklı

Canım yaaa kıyamam ben sana
Anam yumurta kapıya dayanıncada iş bekleyene uyuz olurum Dediğin gibi gelmiş 50 yaşına artık bu zamana kadar yapmayı öğrenemediyse yemesin de
Yada ille yap diye tuturuyorsa abla valla yapılacak çok iş var sen onları hallet bende böreği yaparım de bari evin temizliğine ortak olsunlar

Ben daha 3 aylık evliyken baklava yapmıştım ilk bayram için
Tabi KV yapmayı bilmediği için ay senin yaptığın baklava yenirmi diye dalga geçmişti bir gün önce ve bende ne olur ne olmaz bir revani yapayım bari demişti
O gece nasıl ağlamıştım ya ben ona zahmet olmasın diye yapmıştım, benimde bir katkım olsun madem onlarda bayram faslı olucaksa diye
Şimdi olsa aaa o zaman madem öyle yeme olur biter derdim herhalde
Hem iki gün boyunca evini temizlemiştim bir teşekkür etmemişti birde o laf ağır geldi tabi
RAbbim okadar büyük ki o gece revaniyi yapmış şerbetinide dökmüş ama sabah nasıl birşey olduysa o Revani olmuş taş Şerbet yapıp tekrar dökmüş ama yok çekmemiş
Her gelen misafirde baklavayı beğenip birde benim elimden çıktığını duyunca helal kız sana diyip bundan sonra bayram tatlıları senden demişlerdi hatta KP dahil herkes KVnin Revanisiyle dalga geçince bizimki iyice cıldırdı ve KPye herkesin içinde bağırmıştı bundan sonra benden tatlı beklemeyin madem öyle o çok sevgili gelinin yapsın falan diye
KPde hakkını yemiyeyim o zaman 3 aylık gelin 30 yıllık ev hanımdan fazlasını ve iyisini biliyorsa hiiiiiiççç kusura bakma kadınım diye dolanma demişti

Kadın inan inadından bir daha yapmadı tatlı ya KPye hazır aldırdı yada hiç yapmadı en fazla hazır poşetteki zerdelerden alıp yapıyordu KP ertesi bayramda benden baklava istedi diye evde kıyamet kopmuştu adam şerrinden korkusuna ceviz alıpta kızım yaparmısın diyemedi ve eşimede annesi tembihlemiş getirmeyin dökerim çöpe diye
Bakalım bu sefer ne yapacak

Kizlar cooook tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Dun aksamdan beri olcumler yapiyolar iyi gibi gorunuyo. Bu gun de idrar biriktirecem bi siside onu kontrol edeceklermis. her halde cikarim diye dusunuyorum. Ay kafa dinleme meselesine gelince muhtesem oldu. İlk geldigimde tansyon biraz yuksekti kp den ayri durdugum her saat dusmeye basladi iyi oldu yani.
Beyazcanim bidenem kiz o gorumcenin sacini basini yolsana benim icin. Yanlis anlama kendim icin istiyosam namerdim de arkadas icin de. Kiz bak bende bilmem baklava ya da su boregi yapmayi ama cok canim cekersede sagolsun pastaneler yapiyo. Nefsimi öldurecek kadar alip yiyom.o da aynisini yapsin bence allahin ö....zü. Kiz kocalardan sonra senin bu gorumceyede pek yakisti ö...zluk

Eee yuh diyorum baska bise demyorum. Kiz senin kv ne sirretmis oyle. Zıkkımın kökünü yesin uyuz. Yaaa bu davranisi sebepsiz olamaz. Ne yaptin cabuk itiraf et kadincagiza. Yoksa ne istesin uc aylik gelinden
Benim yazilarda yurt disindan transfer olan ruslarin konusmasi gibi oluyo ha. Harfleri degismeyi useniyomda azicik.

Eee yuh diyorum baska bise demyorum. Kiz senin kv ne sirretmis oyle. Zıkkımın kökünü yesin uyuz. Yaaa bu davranisi sebepsiz olamaz. Ne yaptin cabuk itiraf et kadincagiza. Yoksa ne istesin uc aylik gelinden
Benim yazilarda yurt disindan transfer olan ruslarin konusmasi gibi oluyo ha. Harfleri degismeyi useniyomda azicik.

nasılsınız canlarım gelemiyrdum bayadır baya ilerlemişiniz çok geçmiş yapamadım
laptopumuz yoktu pc donuyordu kapanıyordu tamir edildi ama eski oldugu için adam çöpe atın gitsin demiş
aman idare etsin beni yeter ayyüzlüm canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla çıkarsın hastaneden inş RABBİM seni ve bebeğini tüm kötülüklerden korusun AMİN hayırlı haberlerle bekliyoruz. şekerim sende gitmişin dikkate et oralarda kendine bende gidicem köye
ramak kaldı orda nette olmucak ev tasınma temizlik işleri oldugu için belki 15 gün belki daha fazla artık eniştemin insiyatifine kaldım bakalım artık hayırlısı kızlar hepinizi çok özledim hepinize kucak dolusu selamlar hepinizi tek tek öpüyorum
cici bakın kendinize diyet on numara devam ediyor 81 oldu bacınız geçen kıyafet aldı ama altına kot uyduramadım büyük beden güzel olan bulamadım yani bu şişkolukla bulamıcamı hissettim evde eski bir kotumu denedim gecen gün kalcamın orda kaldı çok sıktı ve fazla yukarı çekemedim belki 4 kg vermiş olunca olur diye umut ediyorum olmazsada açık kalacam
benden bu kadar kızlar ALLAHA emanet olun hayırlı bayramlar :80::80::80::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…