80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlar nasılız bu gün. ben birazdan dr kontrolüne gidecem. yie aynı dr dan aldım randevumu sanki başkasına gitsem ihanet edecekmiş gibi oluyom. ne alakası varsa. bu gün muhtemelen şeker yüklemesi testini yapacak. saatlerce aç kalmam gerekecek. heralde eşimi kemirmeye başlarım öğlene doğru korkum şeker değilde preeklempsi. kaç zamandır diyorum ya bizimkine bi tansyon aleti al. en sonunda dün siparişi verdi netten. burda bakmış 75 tl diyolar aynısı nette 35 tl. dün yine çok rahatsızdım. yani nöbet benzeri ataklar geçiriyorum kasılma tarzı. bu kasılmanın bitmesinden bi süre sonraydı evde çocuk tansyon aleti var onunla ölçtü 130 70 çıktı. normal diceksiniz ama benim normali 100 60 olduğundan biraz yüksek. bu gün dr dicem idrarda protein baksın. dua edinde inşallah o çıkmaz. korkuyorum bebeğimi vaktinden önce alacaklar. kızım 36 haftalık doğdu. yeni doğan sarılığına yakalandı ve az kalsın kaybediyoduk. bu daha 24 haftalık. çoooook erken. ama bu durumda annenin sağlığı için alabiliyolar. dualarınıza ihtiyacım var. gelince inşallah sonucu söylerim sizlere.

cok geçmıs olsun cnm bebste sende ıyısındır ınss , hayırlı haberlerle gel

elma şekeri sen diyarbakırda mısın?bende diyarbakırdayım yeni taşındık buraya 1 ay oldu...yaa burayı bana anlatır mısın?hiç bilmiyorum....yaaa en temel ihtiyaç kaş almada ii bir kuaför önerir misin?kaşlarımı ne zamandır kendim almaya çalışıyorum ama hiç başarılı değilim bu konuda

mrb cnm hoş geldinizz diyeyim o zaman :))) hangi semtte oturuyorsun kuzummmm? sormak istediğin ne varsa sor ben cvplarım:) kuaför bizim oralardaysan yakında öneririrm ama değilsen eğer metin kendire git cnm adamlar gerçekten işi biliyor diclekentte şube ofis merkez ben merkezi öneririm bize uzak kaldığı için çok sık gidemiyorum gezilecek yerler dersen gittin mi bilmiyorum ama anlatayım :) kahvaltı hasanpaşa hanında çok gzl olur :) kahvaltı olmasa bile orada bi menengiç kahvesi öneririm, sanat sokağı meşurdur zaten orada kürt kahvesi öneririm :) hasanpaşa hanının hemen yanında onur ocakbaşı var ocak başı istersen ora benim favorimdir restorantlardan da doğan restorant :) boğazıma ne düşkünüm dimi :) sinema gideceksen sakın kazayla mega center dekine gitme :) ninova güzel :) alışveriş mağaza işi değilde çarşı işi düşünürsen sana ilk balıkçılar başı tavsiye ederler ama sağlıkocağı caddesi var orada ne ararsan bulabilirsin hesaplıdırda 3 liralık şeyi ofisde 13 liraya satarlar :) aklıma bu kadar geliyorrr cnm başka varsa sen sor :)

Slmkizlar hadtaneden canli baglanti yapıyorum. Hastanede yatış verdi dr. Sekerim biraz yuksek cikti. Bide tansyon takibi yapacaklar. Bakalum iki gun kafa dinlicem yarim aksam cikarirlar insallah. Dua edinde bayramda burda kalmayayim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bizde ufak ufak bayram telaşı başladı
Eşim taktı ya ille bir yere gidelim diye sonunda kararımızı verdik bir geceliğinede olsa Amasraya gideceğiz
Bayramın ilk günü bütün akrabalarla zaten görüşüyoruz sırayla ( fazla yok Allahtan )
Genelde ikinci günde can sıkıntısından eşimle didişmeye başlıyorduk bari bu sefer kendimizi ve çocukları oyalıyalım dedik
Geceliği 20 - 25 liraya pansiyonlar varmış :122: :122: inanılır gibi değil

Eşim denizi sevmez ama ben yinede çaktırmadan cantanın dibine kendime ve kızlara mayo koyarım Zaten valiz hazırlayacak halimiz yok bir gece için ama tabi ufak bir cantaya birer yedek tshirtde olsa koymam laım nasılsa birerde havlu koydukmu tamamdır
Aldığım istihbarata görede KV bizim gideceğimizi duyduğundan beri söylenip duruyormuş
Herşey nasip kısmet tabi fazlada heveslenmek istemiyorum bir aksilik olursa diye

Heee birde Bayramın ilk günü evlilik yıldönümümüz ya eşime ufak bir süpriz yapmayı düşünüyorum
Benim bazı şeyleri yazarak daha iyi ifaade ettiğimi hep söyler hatta geçmişte ufak bir çocuk hikayesi bile yazmışlığım var ( İlle bir yayın evine götürelim belki yayınlatabilirsin diyor hatta komşu ablamda yayıncı arkadaşıyla seneler sonrada olsa iltiğbata geçerim demişti )
Geçen gece nereden aklıma geldiyse şöyle eşimle bizi kısaca özetleyen bir yazı yazmaya karar verdim hatta ona süpriz olsun diye eşimin faceine gece o yattıktan sonra yazmayı düşünüyorum
Bayram sabahı nasılsa o canı sıkılınca Face e giricektir cep telefonundan hoş bir süpriz olsun istedim 15 seneye girerken
Bakalım inşallah becerebilirim eğer eşimin çok hoşuna giderse size tepkisiyle birlikte yazıyıda paylaşırım

Bİr saat sonrada kıza bayramlık almaya gideceğiz artık gece gelirim ancak yine

sağır duymaz uydurur diyeceğim ama benimki kör okuyamaz uydurur olmuş
Kız iğne değilde hap olaydı sadece inan adamın herhalde boynuna bile sarılırdım ne olur doktor bey amca yazsana diye
Bakalım bende boyda olmadığından ne diyecek bilmiyorum sonuçta morbit obezlikten obezliğe düştüğüme şükür eder bile oldum ama yolum çoooooook uzun
Bayramdan dolayı zaten kapalı randevular ama bayram sonrası alamazsamda dahiliyeye gidip kendimi sevk ettireceğim daha fazla uzatmanın anlamı yok hem hormon tahlillerimde yapılmış olur endokrinden gün alana kadar

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Enişte şükür alabildi sonunda tansiyon aletini şu erkeklerin rahatlığı zaten beni öldürecek
Allah korusun aklına erken doğumu getirme bizler hepbirlikte sana dua ederiz sende dua et Rabbim kabul eder inşallah...Aminnnnnn

BYETTA 5 µG,THINCAL 120 MG 84 KAPSUL isimler bunlar canım

Netten bir bakayım bakalım ne diyorlarmış o ilaçla ilgili aksi tehsiri falan varmı diye

rıca ederım cnm ıkısınıde henüz kullanmadım kullanırmıyım onuda bılmıorum cnm

Canım eğer doktor yazdıysa mutlaka kullan ihmal etme
Hem senin tecrübelerinden de faydalanmış oluruz RAbbim hepimize tez zamanda şu kilo derdinden kurtulmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

kız ılk basta çıksam benıde yalvartmazdı bıde 23 yas degınce senın yasın genç enerjı dolusun dedı yazmadı bıde 13 kılo verıp gıtmısım 90,2 ydım doktora cıktıgımda 26 harızanda çıkmıştım hıc unutmuyorum obez katagorısıne gırıyordum yıne ama 1-2 verınce vücut kıtle ndeksı sısman olacağı ıcın vermedı ee bıde kısa surede kılo verdıgımı duyuncada galıba annemınde etkısı oldu yazmasından annem doktora benı sıkayet edıyordu zayıflama haplarını kullanıcam edıcem dıyor sağlıklımı saglıksızmı soz dınletemıyorum deyınce benım doktor yazdı ılacları anladığım kadarıyla yüksek obez olanlarınkını devlete karsılatırabılıyor , dıgerlerıne bunu yapmıyorum tamamen keyfıne kalmış aslında

Slmkizlar hadtaneden canli baglanti yapıyorum. Hastanede yatış verdi dr. Sekerim biraz yuksek cikti. Bide tansyon takibi yapacaklar. Bakalum iki gun kafa dinlicem yarim aksam cikarirlar insallah. Dua edinde bayramda burda kalmayayim
geçmiş olsun cnm benim inş. sorunsuz çıkarsın olumlu yönden bakmak lazım dediğin gibi biraz kafa dinlersin ohh kp siz bir hayat :)
ohhhh iyi olmuş cnmm 1 günde olsa farklı ortam keyifli oluyor ruhu dinlendiriyor umarım çok eğlenirsiniz ayrıca eşinde süprizi çok beğenir şimdiden evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun sağlıkla mutlulukla çocuklarınızla nice 15 senelere

süpersin canım yaaa valla sorma ihtimalim olan her yeri anlatmışsın...biz elazığ yolu üzerindeki seyrantepe toplu konutlarda oturuyoruz..benim ücretsiz iznim bitince büyük ihtimal üç kuyulardaki araştırma hastanesinde çalışacağım için buralardan tuttuk...valla ramazan öncesi geldiğimiz için hiçbir yer gezemedik..anca bayramda başlayacağız işte gezmeyesen ne tarafta oturuyorsun?nereyi biliyorum dersen..galeryayı biliyorum,hastaneler cad,ninovayı,birde ofi,si tabi kı daha yaya gezmek nasip olmadı ama araba turu yaptım:)))))

Canım bakalım benim doktor nasıl biri
Dediğin gibi doktorun insafına kalmış
Ya ben bir ara neredeyse Ameliyat bile düşünmeye başlamıştım 120i görünce hatta baya bir araştırdım yine aynı hastanede bir doktor buldum ama eşim anan beni gebertir eğer izin verirsem demişti tabi birde bende narkoz ve ameliyat sonrası ağrılar konusunda korkular olduğu için vazgeçmiştim şükür
Heee çok uğraştırıyor belki ama az da olsa gitti şükür
Her gün bakıyorum randevu alabilecekmiyim diye ama yok sabır bunda da bir hayır vardır diyorum nasılsa bayramdan sonra yine salonada başlıyacağım belki o zaman biraz daha hızlanır kilo kaybı

rc ederim cnm benim çok uzak değiliz ama çok yakında değiliz :) bende yeniyol diclekent tarafındayım, ramazan olduğu için haliyle gezme de olmuyor heleki d.bakır havasında :) ne iş yapıyorsun cnm? umarım seversin d.bakırı ,kaptanımız da geçen yıl d.bakırdaydı taşındı geçen yaz, o d.bakırdan giderkende aynı örneği vermişdim sana da vereyim :) d.bakıra bi gelirken ağlarlar bide giderken gelirken nasıl d.bakır gibi bir yerde yaşarım ben üzüntüsüyle giderken de burayı nasıl bırakacam üzüntüsüyle :) kaptanımızda buradan gi,derken çok ağlamışdı. bide nereden gelmişdin cnm?

yaaa bugün hiç spor yapasım gelmedi bende pilates yapmadım..ama baktım dolaptaki bütün zararlı şşeylere saldırmaya başladımmm....söylemesi ayıp çocular için aldığım bayram şekerlerine bileeeolmayacakl bari bisiklet çevireyim dedim...25 dk bisiklet çevirdim sonra bi kaç karın hareketi şimdide yeşil çay içeceğim....yaaa insanı göbek ne kadar çirkin gösteriyor değil mi kısslar..yani şişman ol ama belin ince olsun yine üzerine yakışan bişiler buluyorsun...ama göbek olunca insana giydiği hiç bişi yakışmıyor...o yüzden bende ilk olarak doğumdan sonra kalan göbeğimi eritmek için uğraşıyorum ve allahtan şanslıyım ki kilo verincede ilk karın bölgemden gider..ennnn zor da bacaklar tabi ki.....

ben hemşireyim..işin düşerse seneye marttan sonra seve seve yardımcı olurum..bu dicle kent yazısını okudugumu hatırlıyorum ama yerini çıkaramadım...kayapınar tarafında mıydı?yaaa inşallah..şu an daha kimseyle kaynaşamadım..karşı komsum var erzurumlu biri ama daha ona bile geçemedim henüz..bakalım umarım bende ağlarım giderken::::)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…