devlette endokrinoloji var mı yahu ?
çüşş kız o nasıl yeğen miş
eşin kızmadımı o senin kilonla hatta vücudunla alakalı birşey söylediğinde
şaştım kaldım haa ne insanlar varrr
var cnm benm
Allah bı 14 sene daha nasıp etsın ınss cnm benm , ıns geçerde gıdrsınız cnm , bende ılk çıkmıştım endokrolojı ve metabolızma uzmanına kan tahlılı yapıyor , ılac verıyor ve dıyetısyeene yolluyor ben daha hıc ılaclarını kullanmadım ama
geçmş anca yaptım valla
maşşallah burası curcunaaa cıvıl cıvıl :))))
sağlıklı kilo vermeli günler inşallah :)))
Kizlaaaar meraba ben yeniyim acil kilo vermeye baslamam lazim:) boy 166 kilo 82(ramazanda 3 4kilo aldim son halim bu) 2ay icinde 75 fln olabilirmiyim ki acaba? Ben orucluydum hep bugun adet oldum ve diyete basliyorum boll su ve biraz aclik dusunuyorum ekmek hic yokcanan karatayin onerilerine uyucam bakalim
Iyi günler kızlarr
nasılsınız 4 gündür gelemedim çok özledim sizleri
hepinizi öptümm
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün gece ütü yapmaya başlamadan evvel bir sizlere bakayım dedim ama meğer topikimizin bakımı varmış giremedim tabiki
Neyse bir yandan iyi olduyoksa sizleri bırakıpta o ütüleri bırakamayabilirdim
Sağ olsun kızımda son 10 parçayı ütüledi de gece gece uzun zamandır fırsat bulamadığım manikürümüde aradan çıkardım
Birazdanda ütülediklerimi dolap içlerine yerleştirip yatak odasınıda toparlayıp sonra bir sil süpür yapar kendimi kuaföre atarım öğleden sonraSon güne bırakmıyayım ki millet yığılırsa sonra sahurda gece yarısına kadar kuaförde oturmim
Aslında o da zevkli oluyor ama ertesi gün erkenden uyanınca iyice sersem gibi olmuş oluyorum
Bakalım bugün dolaptaki bütün kumaş pantolonlarımı ( her bedenden vardır herhalde) çıkartıp sırayla deneyeceğim şimdi bayramlık masraf çıkarmim nasılsa üzerime giymeyi düşündüğüm şık bir üstte hazır
Anam bende her bayram çocuklardan beter oluyorumGeceden zor uyurum sabahın köründe uyanır saçımla uğraşırım falan Eşim dalga geçer hatta hep söyleniyorsun bir bayramda 9a kadar bile uyusam razıyım diye ama kendinle uğraşmak için sabahın 6sında bile kalkıyorsun diye ama ne yapayım paçoz paçozda gidilmezmi kahvaltıya
Adam bayram namazından gelir gelmez kahvaltıya gidiyorduk geçmişte artık hangi büyüğün evinde toplanılıyorsaKV evini açacakmış bu sene herhalde yoksa zaten adres belli Amcası
Çok güzel bir gelenek bence ve inşallah ilerde banada her bayram toplanır millet
[
QUOTE=besteesen;[31446343]kızlarrrrrr bugün adet oldum sabahh ama dünden berii karnımmmm davul gibi şişliği birtürlüü gitmiyoorr neden olabilirr???????
ben devlete gııttım cnm dabana verdıgı ılaclar cok masraflı sıgorta karşılamıyor ıkısınıde bı hap verdı 80 tl bırde bı ıgne ınsulın ıgnesı gıbı onun 5ml dozajını aldım 195 tl ye 10 ml dozaj kalsın dedım hıc hareket edemeyenlere verıyormus doktor bende ıstedım elımın altında bulunsum dedım gerc daha ne hapı kullandım nede ılacı
sabah aksam cnm yemekten 1 saat once yapılması lazımmışAnammmmmmmmmmmmmmo ne beee Biz tahlil masrafı olmasın diye kendimizi yırtalım meğer ilaçlar daha betermiş eeee peki o iğneyi devamlı mı kullanman gerekiyordu ( kullanmamışsın ama demiştir herhalde şu kadar süre diye ) hadi sırf hap olsa bir derece diyeceğim ama eminim çoğu insan kullanamıyordur onu bile
Ulen hem obezite bir hastalık derler hemde karşılamazlar ilaçları ne saçma
Benim gitmek istediğim Prof. Dr ama öyle ilaçlar yazarmı bilmiyorum
Bana özelden bir ara o ilaçların isimlerini atarmısın hani randevu almayı başarırda doktorla görüştüğümde yazmaya kalkışırsa baştan diyeyim aman doktor bey amca daha ucuzu yokmu diye
sabah aksam cnm yemekten 1 saat once yapılması lazımmışvereyim cnm ısımlerını gıdecegın zaman yaz sen benımkıde prog.dr du cnm benm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Oyyy bugün yine çok yoruldum yaaa :26:
Ya Bayram temizliği yapmıyacağım dedim nasılsa ev temiz diye ama bu seferde kendime iş çıkarıp tekrar Dolap içlerini ayıkladım ( küçük cimcimeninkilerle benim bir kaç parçayı ayıklamıştım zaten bir kaç hafta evvel )
Bu seferde benim dolabım, eşimin ve büyük kızın dolabını ayıkladım ve tam 4 koca çöp poşeti eşya ayıkladım
Anam ne kadar çok şey varmış dolap içlerindehep dolabım ufak diyordum ama meğer dolap arkalarında katlı duran bir sürü eski kazak ve thirt varmış
Alt katları devamlı hallediyordum da dolabın üst kısımlarını pek elleyemiyordum çok yüksekte kalıyor diye
Şükür o sıkıntıyıda bitirdimtabi kuaför işimde yarına kaldı
Yarında sadece bir günlük süpürgemi açıcağım sonrada hemen kuaförün yolunu tutacağım çünkü eminim baya bir kalabalıktırAllahtan komşuda randevulu gibi gidiyoruz
Bende o yüzden sordum zaten canım çünkü eminim her doktor yazmıyordur onuyani bazı ilaçları bir tek proflar yazabiliyor ya o bakımdan
Bakalım kısmet inşallah alabilirim randevuyuda ondan sonra bakalım ne diyecek
Ama bende iğne korkusu varo zaman nasıl olucak o yani yazsa bile çok zor olur
o korku bendede var cnm ama bu seker ıgnelerı gıbı kucuk uçlu bısey 1 aydır buzdolabında bekliyorum bayram sonrası baslıcam bakalım hapla ıkısıne ne kadar fayda edıcek bakalım
İnşallah faydasını görürsün canım yaa
Valla banada iğne derse ne yapacağım bilimiyorum çünkü gerçekten felaket korkan bir tipimkalıbımın adamı değilim bir keresinde ağır grip olduğumda doktora kızım iğne ver anneme demişti doktorda o an zaten vereceğim dediğinde şaka sandım baktım gayet ciddi kaçmaya bile çalıştım çaktırmadan tabi sonuçta mecbur oldum iğneleri ama inanılmaz tedirgin oldum her defasında
Olurda banada doktor yazarsa o tür birşey artık nasıl yaparım bilmiyorum :26: olmadı eşime yaptırmak zorunda kalırım herhaldesonrada adamı yerim çok acıtırsa
hahaha ılahı cnm ya kız o ıgne kola yapıyorum yada göbeğe yapılıyor kendın bıle yapabılırsın
Bİliyorumda onu elime alsam herhalde yapana kadar ter basar
Neyse ben daha ilaçı görmeden titreme moduna girmiyeyimdaha randevuyu bile alamadım
tamm cnm benm hadı ben kaçtım utuyedünden berı utulerle boğuşup duruyorum
o korku bendede var cnm ama bu seker ıgnelerı gıbı kucuk uçlu bısey 1 aydır buzdolabında bekliyorum bayram sonrası baslıcam bakalım hapla ıkısıne ne kadar fayda edıcek bakalım
hayırdırcanım hastamısım merak ettim:26: ne iğnesi yapıcan kendine.:44:.çokk geçmiş olsun sana işallah fayda eder ne iğnesiyse
Canım ben seni aydınlatayım
Efsax endokrin bölümünde bir Prof. DR. a görünmüş ve o doktor ona insülin ve bir hap daha vermiş onları kast etti
Bayramdan sonrada onlara başlıyacakmış ( doktor hareket etmekte güçlük çekenlere veriyormuş o ilaçı yanlış anlamadıysamİnsülin direncinin kırılmasına yardımcı oluyor anladığım kadarıyla
Bu arada menün gayette güzel
Bayramdan sonrada inşallah bende her gün menü paylaşımında bulunurumşimdi oruç tutmasamda kız oruçlu diye kendime hazırlayamıyorum birşey mutfakta gizli saklı atıştırıyorum mecbur canı çekmesin diye
ınsulın degıl kız ona benziyortam olarak ne bılmıyorum ama zayıflatıyormuş yarın ısımlerını yazarım zayıflamk degınce yaz dedım doktora oda mırın kırın ederek yazdı obez koşulu olmadan yazmm dıye dıte tazdı hatta raporda obezıte gastası olarak gecıyorum. 120 kılo ve ustune verıyormus:26 bezm dıyorum kabul etmedı gıcık kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?