Yok canım eşimde var ve doktorun demesi doğum sancısından sonra en çok can yakan böbrekten taş düşürmekmiş
Rabbim tüm çekenlere şifalar versin....Aminnnnnnn
İnan koca adam resmen iki büklüm kalmıştı geçenlerdeşimdi şükür biraz daha iyi ama o tedavi yüzünden biraz sersem gibiyim midem bulanıyor diyor :26:
Yarına birşey kalmaz inşallah ...Aminnnnnnn
valla kızlar bende asla tatlı, kek yemeden
börek yemeden pilav makarna yemeden yaşayamam
ama tutupta bir tepsi baklava bir tepsi börek yiyrek dğil tabi
herkes de bunu biliyor zaten bazen insanın işine gelmiyor
ama yerken
sonra ise vicdan azabı :I((((
neyse ben de işte kndimi firenleyrek ancak herşey yiyerek ve hfta içi hergün
3 saat spor yapıp bol su içerek
3 ay 1 hafta önce 93 kilo iken ( boy 1.71 iri kemikli))
şu anda 74 üm
Allah her isteyip bu iş için emek verene bu mutluluğu tattırsın inşallah
desene arkadaşım seni su ve spor kurtarmış yüklerinden tabi önce azmin, tebrik ediyorum canım senivalla kızlar bende asla tatlı, kek yemeden
ama yerken
şu anda 74 üm
ben geldim kızlarr geçmiş yapamadım kusura bakmayın yaa ben ölüyorum galibaaa başım çok zonklamışdır ama ayaklarımın zonkladığını ilk kez hissediyorum :) çok yorucu bir gündüüüü diyete gelinceee oda pek iyi olmasada kötü de değil ama bugün liste vermeye hiç mecalim yok yarınınkini yazarım oldu mu :)))) hadi hepinize kolay gelsinnnnnnnnnn teker teker öpüyorum ummahhhhhhhhhhhh
Günaydın,
Güzel cevaplarla gel cecosum...
Benimde dişçi korkum baya arttı:18::18::18::18: işleri topalarliyim çikacağim bende...
bende menemen peynir 2 lokma simit sekersiz çay ile kahvaltimi yaptim..
sevgiler
4 ayda 16 kgbaşarırsın canım inş. ALLAH yüzünü kara çıkartmasın her hafta düzenli 1 kg vermen lazım hedefine ulaşabilmen için, senin içinde bu iddia bi motivasyon olur hem canım :))
ayy şimdi telaş oldum inşallah veririm ya 16 kilo çokmu:18:iddiaya girdim bi defa adamı zor ikna ettim iddiayakeşke 5 yada 6 aylığına iddiaya girseydin vücut arada duraksıyor ya kilo verirken o zaman süresinide içine katmış olurdun...illaki iddayı kazanacağım diyede sağlığından olma canım.inş emeline kavuşursun.....
yok ben ısrar ettim iddiaya girelim diye.emziriyorum diye diyet yapmama karşı.bebişim 7 aylık vermem lazım kendimi kötü hissediyrm.ay bu erkekler çok fenaa haaa
kilo vermede gaza getirmek için ne iddialar ne iddialar :)))
sözdede ben senin için istiyorum karıcım sen mutlu ol yetrrr pehh
Eşler tafindan kilolara anlayış!!!!!
gerçekten bu hepimiz için bir süreç.. beyler acicik sabirli davransin canım... erkelerin göbekelri ne hikmetse hiç gözelere batmaz
eşim sabırlıda benim sabrım yok artık odun gibi kaldım :2::2::2:
Canım pes etmek yok
Bu kilolar gidecek başka yolu yok
İnşallah seninde kiloların patır patır gidecek sen yeterki stres yapma ve sık sık beslen ki hem metabolizman hızlansın hemde kuzucuğuna bol bol süt olsuneminim çok güzel kilolar vereceksiin
valla kızlar bende asla tatlı, kek yemeden
ama yerken
şu anda 74 üm
Eve şimdi geldim çarşıdan ama gün içinde hiç bu kadar sabrım denenmemişti...
ücretsiz izin için yaptırmam gereken prosedürler vardı ama birbirinden beceriksiz işinden haberi olmayan bir sürü insana devlet iş vermiş ama iş hallettikleri yok.işleri güçleri kaytarmak birbirinin üzerine iş yıkmak.
Saat daha 11:30 beyefendi öğle yemeğine gitmiş.11:30 13:30 arası öğle yemeği..oh ne güzelmiş yaa.senin aldığın para ne kadar helal...bizim bir saatlik öğle yemek molamız var ama ben hep sadece 15 dk sını kullanıp sonra servise dönüyoruz..hasta geliyor bi şikayeti var dur ben öğle yemeğindeyim saat 1 den sonra bakacağım demiyoruz ama beyefendi 2 saat öğle molası kullanıyor.helal olsun...
Nereye gittiysem önüme taş koydular vardı bende bugün bi bahtsız bedevi şansı...çok sinir oldum yaa hadi benim sinir olmam bişi değil oğlum sıcakta rezil oldu ona yazık değil mi..?sabahın 8 inden beri koşturuyorum..çok şükür bitti de eve geldim...
Trafikte de bir sürü maganda yaa artık hatalı sollama normal geliyor adam bizi sağlıyor yaaaa...eşim dikkat etmese çarpıp gidecek kimsenin umrunda değil.kelle koltukta yola çıkıyoruz..kasaptan almışlar ehliyetlerini sanki.insan hayatı bu kadar ucuz mu yaaaa....senin magandalığın yüzünden benim bebeğime bişi olsa bunu nasıl telafi edeceksin???
Kızlar öyle böyle değil gerçekten çok gerginim ve sinirliyim...geçen günde alışveriş merkezine giderken önümüze küçük çocuk fırladı eşim son anda durabildi..o kadar korktum ki çocuğa bişi oldu diye...sonrasında kaç saat ağladım sinirlerim boşaldı da..rabbim korusun yaaa kazalardan belalardan cümlemizi..
Ayy biraz içimi döktüm de rahatladım.sürçü lisan ettiysem affola kusura bakmayın kısslar.
Ben ağliyorum. Çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.
ben ağliyorum. çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.
çıkmadan netten bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 yumurta
keçi peyniri
5 adet zeytin
domates
küçük bi parça bayat ekmek
öğlen
disarıda olduğumuz için ciger dürüm(ızgara)
ayran
aksamada
taze fasulye kavurması
dünden kalan zeytinyağlı bamya yemegi
yogurt
ve gerçekten azıcık tereyağlı ev makarnası
birazdan da 1 dilim karpuz yerim
haa yalan olmasın dışardan eve gelince o kadar hararetim vardı ki bi sürü su içtikten sonra 1 tane maraş usülü kornet yedim maalesef....
Ben tam yememi disiplin altına alayım derken bir de ne göreyim eşim marketten bi sürü dondurma,gofret,browni alıp gelmez mi yaaa dedim sen dost musun düşman mı?
çok kızdım o da miden kazınır gündüz azar azar yersin diyo..yok dedim o paketi açınca ben hepsini yerim..hele o hoşbeşe hiç dayanamıyorum zaten.dolapta duruyorlar hepsini ona yedireceğim inş.
Bugün aç gözlülüğüm yok gayet iyiyim....
Ben kahvaltıyı geç yapıyorum ya sonra akşam yemeği yiyorum o arada bişi yemediğimden şekerim düşüyor ondan çok aç gözlü oluyorum belkide bugün öğle yemeği yedim gayet normalim mesela bundan sonrada her sabah eşimle kahvaltı yapıp birde öğle yemeği yiyim bari di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?