80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen istedikten sonraa seni kimse tutamaz
haydi bakalım devam maşallah

Ben ağliyorum. Çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.
canım çok geçmiş olsun , ALLAH şifa versin , diş ağrısıda çok ayrı bişey ( ALLAH kolaylık versin sana ve sabır . . .
yan ben bir türlü diyete kanalize olamadımmmm sürekli bir aksilik çıkıyo gidiyo benim diyettt napsam acaba bide hasta olacam şişim yaaaa((
bende canım bende aynı senin gibiyim ,tam başladım diyorum hooop bişey çıkıyo , sinir oluyorum bu duruma, biraz önce aynı şeyleri bende anneme söyledim ( RABBİM bize kuvvet , dirayet ve azim versin inş. ( AMİİİN )

Selamün Aleyküm millettttt

Öğlenden beri ancak bakabildim buraya
Tek mesajlıkta olsa sizlere bir çööö diyeyim dedim
Yarım saat evvel ilaçımı içtim ufak ufak mayışmaya başladım anam okadar iyi geldi ki ( belkide psikolojiktir ) artık uyuyabildiğme sevinir oldum
Meğer ben uyku gerçek uyku değilmiş

Öğleden sonra eşim ağrısı olduğu için yine şirketten erken kaçmış :26:
Hatta patron sabah bile kızmış eşime ne geldin bu haldeyken diye millet patrondan izin alamaz bizimki ne geldin der
Bakalım yarında gidicekmiş ama ağrım olursa yine öğlen dönerim diyor
Adamcağız hala şirkette işler aksamasın diyor

Akşam üzere eşimin ablasıyla eşi oturmaya geldiler tabi onlar ancak gidince bu saate kaldım
Umarım herkes iyidir
Şimdiden bana müsaade
Artık yarın rahat rahat görüşürüz inşallah....Aminnnnnn

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Bu arada Beyazcan ve Ayyüzlüm nerelerdeler :44: umarım önemli birşey yoktur

Bazen geldimi herşey üst üste gelir zaten
Şükür halletmişsin işlerini...RAbbim beterinden saklasın ...Aminnnnnnnn
Üzme tatlı canını inşallah yarın herşey çok daha güzel olur

Ben ağliyorum. Çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.

Oyyy kıyamam ben sana yaaa
Çok ama çok geçmiş olsun canım
Bir iki gün ağrı yapar ama inşallah Rabbim acil şifalar verir en kısa zamanda ...Aminnnnnnnnnn

Aramıa hoşgeldin İnşallah çok güzel kilolar veririz birlkte ama emin ol buraya okadar alışacaksın ki bir alt gruba gitmek dah istemeyeceksin biz zaten kimseye git demeyiz

yan ben bir türlü diyete kanalize olamadımmmm sürekli bir aksilik çıkıyo gidiyo benim diyettt napsam acaba bide hasta olacam şişim yaaaa((

Pes etme canım bir iki gün diren eminim sonunda beyninde diyet moduna geçicek

nuhanım çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.inşallah korktuğun gibi geçmemiştir dişçiyle olan maceran,inşallah bitip gitmiştir ve şu an çok iyisindir.
aslında benimde diş sorunlarım var da o korku yokmu gidemedim bi türlü

Ayşeciğim sende bizdensin
İnşallah şu cesaretimizi toplarda şu dişci işinide aradan çıkartırız bir ara

Eee sen haya yazlıktamısın canım yoksa döndünmü istanbulda :44:
Birde taşınma faslı ne oldu :44: sen uzağa taşınmadan bir görüşseydik kız özledim valla sohbet etmeyi ama nüket bir iyileşsin o arada kıyamam ona gelipte rahat olamadıktan sonra

ramazandan beri istanbuldayım ben banuşum,kısmetse önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
taşınmama baya var daha,zaten hemen hepten gitmem haftasonları giderim haftaiçi de eski evimde kalırım bi müddet daha
nüket iyileşir vede vakit bulursak ben gitmeden görüşürüz tatlım,bir türlü nasip olmadı
en kötü eylül ortası istanbulda olurum Allah nasip ederse
bende koşuşturma içindeydim araba pert oldu biliyosun.onun işleriyle uğraştım,devir di sigortaydı.ne çok tantanası varmış yahu
birde vedalaşmak beni baya bi üzdü en son plakalarını söküp sigorta şirketine verdiğimde baya bi kötü oldumnasip böyleymiş.duygusal ve sulu gözlü insanlara böyle şeyler dokunuyor

günün ilk bildirimini yapayım bari. gerçi demir attım ama olsun.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta: 83.5
giden: 0
toplam giden: 2000

slm kızlar kaç gündür gelemiyorum. biraz tembelliğime denk geldi galiba okuyup bişe yazamadan çıkıyorum. geçen gün bebişin ilk kıyafetlerini aldım. rüyamda doğuma gidiyodum. giydirecek hiç bişesi yoktu. takılmış kafama her halde bende bir iki zıbın yakımı aldım.
cecom dr un teşhisi ne oldu tam olarak anlamadım daha doğrusu o kadar geçmişe gidemedim canım. ama rahat uyuyabilmene sevindim.
nuhancım sanada çok geçmiş olsun. bide iyi yanından bak zayıflama yolunda güzel bi adım sürekli sıvı besleneceksin umarım iyi olursun.

Selam kızlar..Beni unutmadınız inşallah..
Önümüzdeki hafta sonra taşınıyorum..Evimin yarısı kolide diğer yarısı kullanımda..
Erzurum/Merkeze gidiyoruz orada olan kızlar var mı? Var ise bi "burdaa" desin bakiyim..
Ayyuzlu sen muşta mıydın erzurum muydu karıştırdım kuzum sanki birisi vardı neyse..
Güzel bildirimler olsun bol eksiler görürsünüz inşallah
Taşınma ve ev işlerim bitsin anında yanınızdayım sizsiz olmuyor çünkü.
Elmanın şekeri de buralarda mı? Ona da bir selam olsun..
Hepinizi öpüyorum..yine görüşmek üzere inşallah..

Son düzenleme:
owwwwwww
geçmiş olsun Allah sabır versinnnn bebek...

canım geçmiş olsun..ağrı kesici al dinlen uyumaya çalış..inş.şifa bulursun

Selamün Aleyküm millettttt

Oyyy kıyamam ben sana yaaa
Çok ama çok geçmiş olsun canım
Bir iki gün ağrı yapar ama inşallah Rabbim acil şifalar verir en kısa zamanda ...Aminnnnnnnnnn

çok çok tesekkürler.. Bir uyumusum bugun sabah anca kalktim. 10gun sonra dikişlerin alinacak ve su yapilan işlem daha ilki. agizimin 4/1 yapildi geriye kaldi 3

Ayşecegim, işte böyle geç gidince iş büyüyor. Bende daha erken gitseydim bir diş taşı temizligi ile kurtulurdum. Ben çok et yiyerek zayifladım. Bu ameliyatlarda bu işin bingosu oldu... etler fircalansa bile dis köklerine yerleşebiliyormuş...:2:
Birde gebelikte bu diseti ihtihapları artarmiş ve erken oğuma bile sebiyet bile verebilirmiş...
Bugun daha iyim tabiki, sadece birşey çiğnemiyorum. full sıvı tüketim..
Burada seni yeni keşfettim nik değişince... selam selam selam çok sevindim..
Buarada kaza için çok geçmiş olsun. Kiyamam arbana allah daha iyilerini nasip etsin. Bu duyguyu biliyorum önce can can diyoruz. sonra binbir emeklerle sahip oldugumuz için içimize dokunuyor. Nazar dileyim napalım allah başka dert göstermesin.
Eylülde görüselim.

hedef60busondiyet hoşgeldin,
haayat, ben güzel kilolarımı insanlarla görüsmezken verdim tabi buda güç birşey ama kısa bir zaman. herşeyimi biraz ertelemiştim. Şimdi son kilolarimda benimde öyle oluyor. habire birşeyler çikiyor yeni bir gün yeni bir başlangiç yapalim..

Cecosum eşin bugun nasıl? umarım iyidir. Kızın gözülüğe alıştımı?

bebişin güle güle, mutlu mutlu giysin cicislerini..
çok mersi...
güne,1 adet muzu sütte ezerek ve onu yiyerek başladım. Diyetlerde muz pek yok ama napalım

canım ben muştaydım. ama sık sık gider gelirim erzuruma. umarım görüşürüz. kolay gelsin canım

günaydın herkese
bugün bildirim yapacaktım ki şansa bakar mısın tartımın pili bitmiştartılamadım bi türlü.gün içinde şansımı yine deneyecegim.tartılabilirsem yazarım:)
sabah kahvaltıda
1 adet yumurta
2 dilim keçi peyniri,
7 tane zeytin
1 büyük domates,
1,5 dilim ekmek

Yüreğim acıyor yaaa her akşam mısırla ilgili haberleri izleyince..bu nasıl bir zulümdür?müslümanın müslümana kıyması hangi vicdana sığar...rabbim bütün insanaları korusun ve zalimlerin cezalarını biran önce versin inş. Ve tabi ki bu katliama göz yumup sevinenleride biran önce cezalandırsın ve hatalarını biran önce anlamalarını nasip etsin...hergün yüzlerce insan boş yere ölüyor.çocuklar yetim kalıyor,anneler evlat acısı yasıyor.rabbim senin adaletinden hiç bir süphemiz yok sen adaletinle ve merhametinle muamele et bize..
Arkadaşlar mısırda ki kardeşlerimiz için dua edelim lütfen.unutmayalım dua müminin en etkili silahıdır....
Hayırlı cumalar.........

Bende 88 kiloya ciktim tekrar diyet yapmalíyim 70 kilo hedefliyorum simdilik .. sizler gunluk neler yapiyorsunuz kilo verirken ....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün yine şükür erken uyandım
Kahvaltımı ettim şimdide kendime yeşil çayımı yapacağım bol bol da su içerim gün içindede
Bugün için henüz bir planım yok hava inanılmaz bunaltıcı yine o yüzden pek dışarı cıkmayı düşünmüyorum. Aslında kızlarla parka gitmeyi düşünüyordum ama eşiminde işi belli olmaz ağrısı tutarsa yine erken gelir işten

Canım Rabbim inşallah çok daha iyilerini nasip eder sana ...Aminnnnnnnn
Şükür evladına birşey olmadı
İyi iyi taşınma faslının uzamasına sevindim en azından arada görüşme imkanı olur ( bencil ceco )
Dediğin gibi nüketim iyileşsin görüşürüz nasılsa

cecom dr un teşhisi ne oldu tam olarak anlamadım daha doğrusu o kadar geçmişe gidemedim canım. ama rahat uyuyabilmene sevindim.

Canım maalesef ağır depresyon teşhisi koydu doktor
Sabah akşam içmek için iki tane ilaç verdi ( biri prozac )
Geçmişte yaşadıklarımdan dolayıymış Her ne kadar ben işi gırgıra vurduysam meğer kaç senedir bu durum varmış.
En son balkonda otururken hayal gibi birşey gördüm ( balkondan atladığımı gördüm üstelik filmlerdeki gibi 4 - 5 kere ardı ardına aynı sahne o yüzden zaten korkup gittim doktora )
Rabbim kimsenin başına vermesin....Aminnnnnn
Doktor en az 6 ay bu ilaçları kullancaksın ve ben bırak demeden bırakmayacaksın dedi :26: Allah korusun ama bilinç altım intihara meyil edebilecek duruma gelmiş doktorun demesi

Tabi eşimlede uzun uzun konuştuk ve sadece ilaçlarımı içip birlikte bunun üzerinden geleceğimizi konuştuk Doktorun teşhisini bile takmamaya karar verdik sadece gerekeni yapıp Rabbime sığınıcağım inşallah şifa vericektir

Cecosum eşin bugun nasıl? umarım iyidir. Kızın gözülüğe alıştımı?

Eşim dün baya kötüydü ama sabah ağrısı pek yok diye gitti işe tabi her an geri gelebilir bumerang
Kızın gözlüklerini yarın almaya gideceğiz inşallah
Bakalım pek hevesli cimcime kaç gündür soruyor gözlüğüm de gözlüğüm diye Eşimi ikna edebilirsem resmini çekip burayada koyarım olmadı albümüme eklerim

bebişin güle güle, mutlu mutlu giysin cicislerini..
çok mersi...
güne,1 adet muzu sütte ezerek ve onu yiyerek başladım. Diyetlerde muz pek yok ama napalım

Kız sen bu gidişle diş etin iyileşene kadar son hedefine bile ulaşırsın sıvı ve mama tarzı beslenerek
Üzülme inşallah bir an önce geçerde sende yine eskisi gibi rahat olursun

Aklımdayken bende bildirimde bulunayım bari uzun bir aradan sonra

Başlangıç; 120 kg
Şuan; 99 kg ( evdeki kafayı yedi diye eczanede tartıldım giyinik halim )
Toplam giden: 21 kg
Spor; 4 gün 100er kere ip atlama, 1 gün 60 dakika yürüyüş

Artık düzenli olarak sporumu yapacağım pazartesi itibariyle büyük ihtimal kilo gitmeye başlar bu kadar duraksamadan sonra
Hesapta bu zamanlarda 8li rakamları ucundan da olsa görecektim ama işte nasip olmayınca olmuyor
İnşallah kurban bayramında en azından 8li haneleri görürüm

Kilom çok canımı sıktı ama yinede pes etmiyeceğim sonuçta ikii aydır spor salonuna gitmiyordum ve regl olmam yakın

Son düzenleme:
Bende 88 kiloya ciktim tekrar diyet yapmalíyim 70 kilo hedefliyorum simdilik .. sizler gunluk neler yapiyorsunuz kilo verirken ....

Aramıza hoşgeldin
Burada herkes kendi beslenmesini kendi dilediği gibi yapıyor
Elimizden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyoruz Yediklerimizi olabildiğince paylaşmaya çalışıyoruz ve bize göre yanlış bir durum varsa birbirimizi uyarıyoruz
Şok diyetlere karşıyız ve sadece sağlıklı beslenerek olabildiğince spor yapmaya çalışıyoruz
Topikçe her hafta farklı bir bitkisel çay tüketiyoruz ( kaptanımız ve yardımcısı sağ olsun o konuda araştırıyorlar )

Emin ol buradakilerin desteğiyle sende çok güzel kilolar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…