Ben karatayla kilo verenlerdenim 1 temmuz baslangicim 100 kilo ile basladim 5 agustosta 89 kiloydum 15 agustos itibariyle sabah 87,6 yim hep birlikte 79 u gorup 70-80 grubuna gecmek dilegiyle.. 7 eylulde esimin akrabalarinin sunnet dugunu var.. O zamana kadar hizlandirmak istiyorum.. 5 aylik oglum var emziriyorum ama artik sikildim kilolu olmaktan ilk hedef hafta sonu 87 yi gormek sonra 7 eylul imkansiz ama belki olur.. Azmedip yapmayi planliyorum...
canım çok geçmiş olsun , ALLAH şifa versin , diş ağrısıda çok ayrı bişeyBen ağliyorum. Çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.
bende canım bende aynı senin gibiyim ,tam başladım diyorum hooop bişey çıkıyo , sinir oluyorum bu duruma, biraz önce aynı şeyleri bende anneme söyledimyan ben bir türlü diyete kanalize olamadımmmm sürekli bir aksilik çıkıyo gidiyo benim diyettt napsam acaba bide hasta olacam şişim yaaaa((
Eve şimdi geldim çarşıdan ama gün içinde hiç bu kadar sabrım denenmemişti...
ücretsiz izin için yaptırmam gereken prosedürler vardı ama birbirinden beceriksiz işinden haberi olmayan bir sürü insana devlet iş vermiş ama iş hallettikleri yok.işleri güçleri kaytarmak birbirinin üzerine iş yıkmak.
Saat daha 11:30 beyefendi öğle yemeğine gitmiş.11:30 13:30 arası öğle yemeği..oh ne güzelmiş yaa.senin aldığın para ne kadar helal...bizim bir saatlik öğle yemek molamız var ama ben hep sadece 15 dk sını kullanıp sonra servise dönüyoruz..hasta geliyor bi şikayeti var dur ben öğle yemeğindeyim saat 1 den sonra bakacağım demiyoruz ama beyefendi 2 saat öğle molası kullanıyor.helal olsun...
Nereye gittiysem önüme taş koydular vardı bende bugün bi bahtsız bedevi şansı...çok sinir oldum yaa hadi benim sinir olmam bişi değil oğlum sıcakta rezil oldu ona yazık değil mi..?sabahın 8 inden beri koşturuyorum..çok şükür bitti de eve geldim...
Trafikte de bir sürü maganda yaa artık hatalı sollama normal geliyor adam bizi sağlıyor yaaaa...eşim dikkat etmese çarpıp gidecek kimsenin umrunda değil.kelle koltukta yola çıkıyoruz..kasaptan almışlar ehliyetlerini sanki.insan hayatı bu kadar ucuz mu yaaaa....senin magandalığın yüzünden benim bebeğime bişi olsa bunu nasıl telafi edeceksin???
Kızlar öyle böyle değil gerçekten çok gerginim ve sinirliyim...geçen günde alışveriş merkezine giderken önümüze küçük çocuk fırladı eşim son anda durabildi..o kadar korktum ki çocuğa bişi oldu diye...sonrasında kaç saat ağladım sinirlerim boşaldı da..rabbim korusun yaaa kazalardan belalardan cümlemizi..
Ayy biraz içimi döktüm de rahatladım.sürçü lisan ettiysem affola kusura bakmayın kısslar.
Ben ağliyorum. Çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.
Ben karatayla kilo verenlerdenim 1 temmuz baslangicim 100 kilo ile basladim 5 agustosta 89 kiloydum 15 agustos itibariyle sabah 87,6 yim hep birlikte 79 u gorup 70-80 grubuna gecmek dilegiyle.. 7 eylulde esimin akrabalarinin sunnet dugunu var.. O zamana kadar hizlandirmak istiyorum.. 5 aylik oglum var emziriyorum ama artik sikildim kilolu olmaktan ilk hedef hafta sonu 87 yi gormek sonra 7 eylul imkansiz ama belki olur.. Azmedip yapmayi planliyorum...
yan ben bir türlü diyete kanalize olamadımmmm sürekli bir aksilik çıkıyo gidiyo benim diyettt napsam acaba bide hasta olacam şişim yaaaa((
nuhanım çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.inşallah korktuğun gibi geçmemiştir dişçiyle olan maceran,inşallah bitip gitmiştir ve şu an çok iyisindir.Ben ağliyorum. Çok ağrım var.... Benimkisi diş eti ameliyatı dişlerinize çok iyi bakın.
nuhanım çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.inşallah korktuğun gibi geçmemiştir dişçiyle olan maceran,inşallah bitip gitmiştir ve şu an çok iyisindir.
aslında benimde diş sorunlarım var da o korku yokmu gidemedim bi türlü
ramazandan beri istanbuldayım ben banuşum,kısmetse önümüzdeki hafta tekrar gidicem.Ayşeciğim sende bizdensin
İnşallah şu cesaretimizi toplarda şu dişci işinide aradan çıkartırız bir ara
Eee sen haya yazlıktamısın canım yoksa döndünmü istanbulda :44:
Birde taşınma faslı ne oldu :44: sen uzağa taşınmadan bir görüşseydik kızözledim valla sohbet etmeyi ama nüket bir iyileşsin o arada kıyamam ona gelipte rahat olamadıktan sonra
owwwwwww
geçmiş olsun Allah sabır versinnnn bebek...
canım geçmiş olsun..ağrı kesici al dinlen uyumaya çalış..inş.şifa bulursun
canım çok geçmiş olsun , ALLAH şifa versin , diş ağrısıda çok ayrı bişey( ALLAH kolaylık versin sana ve sabır . . .
bende canım bende aynı senin gibiyim ,tam başladım diyorum hooop bişey çıkıyo , sinir oluyorum bu duruma, biraz önce aynı şeyleri bende anneme söyledim( RABBİM bize kuvvet , dirayet ve azim versin inş. ( AMİİİN )
Selamün Aleyküm millettttt
Oyyy kıyamam ben sana yaaa
Çok ama çok geçmiş olsun canım
Bir iki gün ağrı yapar ama inşallah Rabbim acil şifalar verir en kısa zamanda ...Aminnnnnnnnnn
nuhanım çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.inşallah korktuğun gibi geçmemiştir dişçiyle olan maceran,inşallah bitip gitmiştir ve şu an çok iyisindir.
aslında benimde diş sorunlarım var da o korku yokmu gidemedim bi türlü
slm kızlar kaç gündür gelemiyorum. biraz tembelliğime denk geldi galiba okuyup bişe yazamadan çıkıyorum. geçen gün bebişin ilk kıyafetlerini aldım. rüyamda doğuma gidiyodum. giydirecek hiç bişesi yoktu. takılmış kafama her halde bende bir iki zıbın yakımı aldım.
cecom dr un teşhisi ne oldu tam olarak anlamadım daha doğrusu o kadar geçmişe gidemedim canım. ama rahat uyuyabilmene sevindim.
nuhancım sanada çok geçmiş olsun. bide iyi yanından bak zayıflama yolunda güzel bi adım sürekli sıvı besleneceksinumarım iyi olursun.
Selam kızlar..Beni unutmadınız inşallah..
Önümüzdeki hafta sonra taşınıyorum..Evimin yarısı kolide diğer yarısı kullanımda..
Erzurum/Merkeze gidiyoruz orada olan kızlar var mı? Var ise bi "burdaa" desin bakiyim..
Ayyuzlu sen muşta mıydın erzurum muydu karıştırdım kuzum sanki birisi vardı neyse..
Güzel bildirimler olsun bol eksiler görürsünüz inşallah
Taşınma ve ev işlerim bitsin anında yanınızdayım sizsiz olmuyor çünkü.
Elmanın şekeri de buralarda mı? Ona da bir selam olsun..
Hepinizi öpüyorum..yine görüşmek üzere inşallah..
bebişin güle güle, mutlu mutlu giysin cicislerini..
çok mersi...
güne,1 adet muzu sütte ezerek ve onu yiyerek başladım. Diyetlerde muz pek yok ama napalım
ramazandan beri istanbuldayım ben banuşum,kısmetse önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
taşınmama baya var daha,zaten hemen hepten gitmem haftasonları giderim haftaiçi de eski evimde kalırım bi müddet daha
nüket iyileşir vede vakit bulursak ben gitmeden görüşürüz tatlım,bir türlü nasip olmadı
en kötü eylül ortası istanbulda olurum Allah nasip ederse
bende koşuşturma içindeydim araba pert oldu biliyosun.onun işleriyle uğraştım,devir di sigortaydı.ne çok tantanası varmış yahu
birde vedalaşmak beni baya bi üzdüen son plakalarını söküp sigorta şirketine verdiğimde baya bi kötü oldum nasip böyleymiş.duygusal ve sulu gözlü insanlara böyle şeyler dokunuyor
cecom dr un teşhisi ne oldu tam olarak anlamadım daha doğrusu o kadar geçmişe gidemedim canım. ama rahat uyuyabilmene sevindim.
Cecosum eşin bugun nasıl? umarım iyidir. Kızın gözülüğe alıştımı?
bebişin güle güle, mutlu mutlu giysin cicislerini..
çok mersi...
güne,1 adet muzu sütte ezerek ve onu yiyerek başladım. Diyetlerde muz pek yok ama napalım
Bende 88 kiloya ciktim tekrar diyet yapmalíyim 70 kilo hedefliyorum simdilik .. sizler gunluk neler yapiyorsunuz kilo verirken ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?