bak yine goremiyom ben beceremicem bu isi galibaya benim bi sorunum war ben buraya bise yazinca sonradan gelen mesajlari gormuyorum yaaa
bak yine goremiyom ben beceremicem bu isi galiba
Neyse kızlar bana müsaade
Hazırlanmaya başlıyayım ben ufak ufak
Gitmedende kızlara birşeyler hazırlıyayım ben yokken acıkırlarsa en azından bir çorba falan içsinler
Hepinize hoş sohbet ve hayırlı günler
Akşam görüşürüz yine hayırlısıyla
Kocaman öpüldünüz
müsade senin olmuş bile cecoşumspora sanırım , bende çıkıcam inş. akşama doğru yürüyüşüme
canim ben muş ta oturuyorum. insallah evinizde kimse kalmaz berbat olur. benim dugun gecemde gece iki de gittiler evden zaten yattim yatacam saat alti oldu geride saat sekizde damladilar b... var gibi. benim osmaniyede oldu dugunum evimse mustaydi o yuzden elimden bise gelmedi. esime otele gidelim dedim ayip olur olmaz oyle sey dedi. umarim sen ikna edebilirsin esini de bas basa kalirsiniz
slm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz ben şimdi geldim aclıkdan ölüyorummmmmm allah rızası için bana bir yemek verin ne olur :)
slm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz ben şimdi geldim aclıkdan ölüyorummmmmm allah rızası için bana bir yemek verin ne olur :)
aslm cnm hosgeldın. gel bızdede fesleğen soslu makarna var cnm benm
aynı yemekleri mi yapmışız :)) fesleğende var benim makarna da
ole olmuş cnm makarna yüzünden dıyetımı bozdum
bende makarnacıyım acayip :)) ama ekmek yemediysen eğer sorun olmaz canm
yoğurt yedım yanında bıraz tuhaf oldu ama el mecbur glısemık ındeksı yüksek makrnanın malum
kızlar kendime elbise diktiriyorum model nasıl sizce ? Eki Görüntüle 781455
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?