80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun ne yediklerimi paylasayim sabah kepek ekmegi iki dilim peynir domates salatalik yesil cay ara birbucuk seftali (yarisi cocuktan kaldi cope gitmesin)iki erik oglen mangaldan kalan iki kofte ayran corbasi arada sutlu kahwe iki kuru kayisi ve 10 adet badem ve sabahda 45 dk spor yaptim aksamda spor salonuna gitcem aksam yemegi ayran corbasi

Neyse kızlar bana müsaade

Hazırlanmaya başlıyayım ben ufak ufak
Gitmedende kızlara birşeyler hazırlıyayım ben yokken acıkırlarsa en azından bir çorba falan içsinler
Hepinize hoş sohbet ve hayırlı günler

Akşam görüşürüz yine hayırlısıyla
Kocaman öpüldünüz

müsade senin olmuş bile cecoşum spora sanırım , bende çıkıcam inş. akşama doğru yürüyüşüme

sanım büyük küçük farketmez, insanların biraz anlayişli olması gerek... sana kiyamadım. Kötü olmuş. Benim çok kardesim var ve hepisinin bir çekirdek ailesi tabi... ben anneme ve kardeslerime söyledim. 2 tane eve sigiyorlami diye hesap yaptim. Hatta kira parasini biz verelim dediler. Ben yok olmaz dedim.. sağolsunlar Nisanımda da gitmeden önce evi temizlediler sildiler süpürdüler yerlerini değiştirdikleri herşeyi düzeltip gittiler.. utandim şimdi valla. ne diyim alah sana kolaylik insanlarada akıl fikir, görgü görenek, nezaket, saygi versin.

Beni bu gece zor bir gece bekliyor. Yarına yetişmesi gereken işler var. Uykusuz bir gece olacak. Enerji içeceği diyeti ektiliyormu bilen var mi? Ben çok nadiren bu gecelerde içersem uykum gelmiyor..

slm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz ben şimdi geldim aclıkdan ölüyorummmmmm allah rızası için bana bir yemek verin ne olur :)

sabah-öğle : az melemen , 1 dilim t.buğday ekmek, 2 lokma bal , şekersiz çay
ara : küçük kase çorba
akşam : 2 kaşık mercimekli b.pilavı , 3 s.k fırın makarna ve salata
booolll su birde :))
yürüyüşe çıkacaktım ama eşofmanımın pantalon paçalarını kestirmeye yolladım , artık yarın yürürüm

Son düzenleme:
yoğurt yedım yanında bıraz tuhaf oldu ama el mecbur glısemık ındeksı yüksek makrnanın malum

bende hiç ekmek yemedim akşam, zaten dün akşam yemeği bile yemedim bu öğlen az yedim annemin zoruyla gibi bişey , akşama da çok yemedim, dengesiz oldu ama napalım , bu günlükte böyle olsun :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Spor Salonuna gidipte spor yapamadan dönen tek şanssız bedevi ben miyim acaba
Evden çıkmadan evvel her zamanki gibi CLA ve L-carnitinimi içtim. Bir kaç saat öncede doktorun yazdığı ilaçımı ( normalde 9 yada 10 gibi içiyordum )
Daha yolda felaket bir kalp çarpıntısı başladı :26: zor gittim acıkcası tabi ordan eşimi arayıp durumu izah edince temiz bir fırça yedim senmisin hepsini peş peşe içen doktorun verdiği zaten enerji veriyor birde diğerlerini içmek ne oluyor delirdinmi sen diye
Dedim belkide sıcaktan yada kan şekerindendir ve Salonun kantininde bir çay içtim birde başlayan mide bulantımı bastırsın diye çıbık kraker yedim ama yok banamısın demedi.
Tabi o kalp çarpıntısıyla spor yapmam imkansız olunca ( birde sporla karp atışlarını dahada yükseltirsem Allah korusun kalpten giderim diye korktum :26: )

Neticede eşim şirketten erken çıkıp metroyla geldi beni almaya ( araba kullancak halim yoktu ) ve eve gidene kadar yine temiz fırça yedim
Meğer içtiğim ilaç stres yaptığım an tekrar etki gösteriyormuş ( trafikte yoğunluk olunca baya bir kastım kendimi sinirden ) üzerne birde diğer enerji veren şeyleri içince elim ayağım titremesi gayet normalmiş yani

Neyse eşimle sonunda anlaşmaya vardık o arabayla işe gitmeye devam edicek bende minibüsle gidiceğim spor salonuna hem stres olmayacağım ilaçta devreye girip kalp çarpıntısı yapmayacak akşamda eşim iş çıkışı beni alıcak
Bİrde eşim bir kaç gün ilaça iyice bünyen alışana kadar sadece yüzmeye git diyor en azından bir iki gün sonra ufak ufak başlarsın spora diyor galiba öyle yapacağım yoksa bu çarpıntı çekilecek şey değil

Spor özürlü ceco

kızlar kendime elbise diktiriyorum model nasıl sizce ? Eki Görüntüle 781455

Canım bence çok hoş bir model
İnşallah dikecek olan kişide aynı modeli çıkarıp istediğin gibi yapar Şimdiden güle güle kullan diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…