80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bence sen Türkiyeye gelmeden evvel bir edeka yada lidle bak hatta aldi de de vardı yanılmıyorsam diyet ürünler satılan reyon orada takita, stevia yada splenda diye bir bak varmı diye ki büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum
Olmadı D & Mde yada eczanede kesin vardır. Burada takitanın 500 gr 16 lira falanmış nette Splendada 24 falan ama fark yok aralarında sadece birinin tadı biraz daha yoğunmuş onuda kendin ayarlıyacaksın nasılsa
Fiyat karşılaştırmış olursun hem burada daha ucuzsa bir kaç paket birden alıp götürürsün nasılsa uzun süre gider o sana sonuçta her tarifte çok fazlada kullanılmıyor hem stok olur bitincede almanyadan alırsın

Ay ne güzel yakın olsaydık güzel güzel birlikte yapardık o mamalardan
Heee birde Yulaf kepeği çok önemli Tükkan diyetinde Weizen kleie diye almancası

bendede aynı sorun var yaa cok unutkanlık var koydugum seyın yerını hemen unutuyorumm

Zayıflamaya odaklandık ya diğer şeylere önem vermiyoruz ama bu seferde hayatımız alt üst oluyor
Eşim Allahtan evin yolunu unutmuyorsun diye dalga geçmişti bir keresinde Bir ara kızımla dışarı çıkmak istemiyordum ya çocuğu dışarda bir yerde unutursam diye ama vitaminle alakalı değilmiş tamamen benim kafamın başka şeylerle meşgul olmasındamış

tamam canm bi bakayim bu hafta sonu.gusel tariflerinden yapinca banda solermisin bendede war ama fazla yok wakit bulamiim malum cocuk kucuk elimde kalem kagit girunce biraklmii ben yulaf kepegini haferkelei olarak buldum sorun olurmu cnm

Sabah:2 tane diyet bisküvi
7 otlu çay
Bir avuç içi tuzsuz çiğ badem

Öğle:1 tabak domatesli makarna
1 kase yoğurt 4 tane salatalık turşusu
Soda
Akşam:çıtır tavuklu salata
1 kase yoğurt 1 dlm uno denge

Ara 10 tane badem 1 elma ( spor sonrası)

ayy keske bende ole az yiyebilsem.kac kilosun cnm

menum
not:dunden beri pirinc lapasi dieti yapiorum.ama aksam bozuldu
sabah :bi cay bardagi bir kasik yogurtlu princ lapasi
ara:bi seftali bi elma
oglen:diet 4biskuvi sutlu kahwe
ara:bir seftali
aksam:disardaki izgara tawuklardan yarisindan az salata ayran
ara:cay iki kuru kayisi

yazmayi unutmusum sabah leslie ile 4 mil.aksam yemekten sonra 45dk yuruyus 2litre su

Kızlarr spor regl i gecıktırıyomu ya da kesıyomu bı bılgısı olan varmı suan ortada bı durumdayım ta cumartesı regl oldum damla damla sokmuyo nedensee

75.7 ıdım en son cumartesi tartılcam cnm bende bu pirinç lapasını denemek ıstıyorum bı faydası varmı kı

war canm ben ilk yapdigimda tam tarifen uydum 2kili werdim sonrada normal dietimi yaptim geride gelmesi.yarin tarticam ama bu aksam bpzdum ben bide kilom durdu ne yapsamda weremiom ama kardesimde denedi oda 1,5kilo werdi

war canm ben ilk yapdigimda tam tarifen uydum 2kili werdim sonrada normal dietimi yaptim geride gelmesi.yarin tarticam ama bu aksam bpzdum ben bide kilom durdu ne yapsamda weremiom ama kardesimde denedi oda 1,5kilo werdi

bende eşim gidince başlıycam
artık ayran detoksumu olur ne olur bi şok yaşatmam lazım bünyeye zaten o varken hayatta yapamam
haftaya cuma başlangıç benim için:)

Hafta başı başlayım bende kaç gun yapılması gerekli bide nasıl hazırlıyosunuz lapayı butun gun sadec pirinç lapası mı yıyorsunuz

bende eşim gidince başlıycam
artık ayran detoksumu olur ne olur bi şok yaşatmam lazım bünyeye zaten o varken hayatta yapamam
haftaya cuma başlangıç benim için:)

Ayran detoksu nasıl canım bılgı verebılırmısın bıras bıde esın ne zaman gıdıyo bu bugday fılan olansa aynı gun baslayalım bakalım sende nasıl bende nasıl etkı gostercek

Hafta başı başlayım bende kaç gun yapılması gerekli bide nasıl hazırlıyosunuz lapayı butun gun sadec pirinç lapası mı yıyorsunuz

canm bir gun boyunca 4 cay bardagi princi iki bucuk cay bardagi suyla pisir ben yogurtla biraz baharatli yiyorum we iki cay bardagi anca yiyebiliorum sebze we meywe yiyebilirsin ama internetten arastir daha etkili olur

Ayran detoksu nasıl canım bılgı verebılırmısın bıras bıde esın ne zaman gıdıyo bu bugday fılan olansa aynı gun baslayalım bakalım sende nasıl bende nasıl etkı gostercek

kusura bakma canım geç gördüm mesajını...
eşim haftaya cuma gidiyo nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama bilen arkadaşlar var yoksa nette de vardı nasıl olduğu bulur yaparız senin için vakit çok geç değilse tabii:)

Günaydın,
yoğunluktan gene bir kaç gündür gelmedim. Geçmişide okuyamadım.
Bu günde disarida 2 toplantım var. Bana bol sans sizelere rahat diyetler. tam gaz devam.
sevgiler.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah yine erkenden uyandım şükür ama hala gripim geçmedi :26:
İki gündür doğru dürüst su bile içmediğimi fark ettim bu sabah ve hemen kendime 1.5luk şişeye su doldurup yanıma aldım
Ben su içmezsem tabi gitmez şu kilolar

Bu arada hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim hepinizin gönlünden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn

Aklımdayken bildirimimide yapayım pek parlak olmasada

Malum benim tartı kafayı yemişti ve salonda daha yeni tartılabildim Ödem olduğuna adım gibi eminim ama yinede o sonuçu kabullendim

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.8 kg
Bu hafta; 104.5 kg
Giden; - 0.3 kg
Beden; 48 / 50
İlk hedef; 85 kg
Son hedef; 65 kg

İki ay spor salonundan uzak durupta birde kaçamak yapmasamda gerektiği gibi beslenmezsem olacağı buydu :26: Belkide yeterli su içmediğim için bu kadar artı çıktım ama yarın ilk işim şu ertelediğim tartıyı almak olucak
İnşallah en kısa zamanda yine 2li haneleri görürüm
Aminnnnnnnnnnnnnnnn

tamam canm bi bakayim bu hafta sonu.gusel tariflerinden yapinca banda solermisin bendede war ama fazla yok wakit bulamiim malum cocuk kucuk elimde kalem kagit girunce biraklmii ben yulaf kepegini haferkelei olarak buldum sorun olurmu cnm

Evet canım haferkleieydi o ben yanlış yazmışım kusura bakma
Bakalım canım bende yazıp duruyorum deng geldikçe hatta koca bir ajanda ayırdım onun için tabiki birbirimizlede paylaşırız tarifleri aslında şu atak faslını bir atlatsaydık gerisi çok daha kolay

Günaydın,
yoğunluktan gene bir kaç gündür gelmedim. Geçmişide okuyamadım.
Bu günde disarida 2 toplantım var. Bana bol sans sizelere rahat diyetler. tam gaz devam.
sevgiler.

Canım Allah yardımcın olsun
Rabbim hayırlı işler bol kazançlar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Bizede bol eksiler .....Aminnnnnnn

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar tatildeydim yeni döndüm hiç giremedim bilgisayar sorunu vardı diye yine döndüm ama kilo veremeden yaaaa

Tekrar hoşgeldin
Ne güzel işte artı da olmadan gelmişsin İnşallah hep eksileri görürüz bundan sonra ....Aminnnnnnn

seninde cuman mubarek olsun canm.ins sende hedefine ukasican bizde hepberaber ins okadar kiliyu wermissin geriside gelir .bende tartildim bugun
baslangis:94.8
gecen hafta:85.2
bu hafta:84.0
hedef simdilik:75
son hedef:60
ins basaririmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…