- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aynen canim walla meywa zorlar ama olsun sikcaz disimizi meywa yok ama dukanellalar kurabiyeler poacalar neler nelr.allhtan sende almanyayi biliosun malzemelerden ne lazimsa almanyada bulabicegim warsa solersin abna.bude su toz tatlandirici almanyada warmi yoksa trden alayimmi.yulaf kepegi almanca haferkleie mi.
bendede aynı sorun var yaa cok unutkanlık var koydugum seyın yerını hemen unutuyorumm
Canım bence sen Türkiyeye gelmeden evvel bir edeka yada lidle bak hatta aldi de de vardı yanılmıyorsam diyet ürünler satılan reyonorada takita, stevia yada splenda diye bir bak varmı diye ki büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum
Olmadı D & Mde yada eczanede kesin vardır. Burada takitanın 500 gr 16 lira falanmış netteSplendada 24 falan ama fark yok aralarında sadece birinin tadı biraz daha yoğunmuş onuda kendin ayarlıyacaksın nasılsa
Fiyat karşılaştırmış olursun hem burada daha ucuzsa bir kaç paket birden alıp götürürsün nasılsa uzun süre gider o sana sonuçta her tarifte çok fazlada kullanılmıyorhem stok olur bitincede almanyadan alırsın
Ay ne güzel yakın olsaydık güzel güzel birlikte yapardık o mamalardan
Heee birde Yulaf kepeği çok önemli Tükkan diyetindeWeizen kleie diye almancası
Zayıflamaya odaklandık ya diğer şeylere önem vermiyoruz ama bu seferde hayatımız alt üst oluyor
Eşim Allahtan evin yolunu unutmuyorsun diye dalga geçmişti bir keresindeBir ara kızımla dışarı çıkmak istemiyordum ya çocuğu dışarda bir yerde unutursam diye ama vitaminle alakalı değilmiş tamamen benim kafamın başka şeylerle meşgul olmasındamış
Sabah:2 tane diyet bisküvi
7 otlu çay
Bir avuç içi tuzsuz çiğ badem
Öğle:1 tabak domatesli makarna
1 kase yoğurt 4 tane salatalık turşusu
Soda
Akşam:çıtır tavuklu salata
1 kase yoğurt 1 dlm uno denge
Ara 10 tane badem 1 elma ( spor sonrası)
menum
not:dunden beri pirinc lapasi dieti yapiorum.ama aksam bozuldu
sabah :bi cay bardagi bir kasik yogurtlu princ lapasi
ara:bi seftali bi elma
oglen:diet 4biskuvi sutlu kahwe
ara:bir seftali
aksam:disardaki izgara tawuklardan yarisindan az salata ayran
ara:cay iki kuru kayisi
ayy keske bende ole az yiyebilsem.kac kilosun cnm
75.7 ıdım en son cumartesi tartılcam cnm bende bu pirinç lapasını denemek ıstıyorum bı faydası varmı kı
war canm ben ilk yapdigimda tam tarifen uydum 2kili werdim sonrada normal dietimi yaptim geride gelmesi.yarin tarticam ama bu aksam bpzdum ben bide kilom durdu ne yapsamda weremiom ama kardesimde denedi oda 1,5kilo werdi
bende eşim gidince başlıycam
artık ayran detoksumu olur ne olur bi şok yaşatmam lazım bünyeye zaten o varken hayatta yapamam
haftaya cuma başlangıç benim için:)
Hafta başı başlayım bende kaç gun yapılması gerekli bide nasıl hazırlıyosunuz lapayı butun gun sadec pirinç lapası mı yıyorsunuz
Ayran detoksu nasıl canım bılgı verebılırmısın bıras bıde esın ne zaman gıdıyo bu bugday fılan olansa aynı gun baslayalım bakalım sende nasıl bende nasıl etkı gostercek
tamam canm bi bakayim bu hafta sonu.gusel tariflerinden yapinca banda solermisin bendede war ama fazla yok wakit bulamiim malum cocuk kucuk elimde kalem kagit girunce biraklmii ben yulaf kepegini haferkelei olarak buldum sorun olurmu cnm
Günaydın,
yoğunluktan gene bir kaç gündür gelmedim. Geçmişide okuyamadım.
Bu günde disarida 2 toplantım var. Bana bol sans sizelere rahat diyetler. tam gaz devam.
sevgiler.
günaydınnnn kızlar tatildeydim yeni döndüm hiç giremedim bilgisayar sorunu vardı diye yine döndüm ama kilo veremeden yaaaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah yine erkenden uyandım şükür ama hala gripim geçmedi :26:
İki gündür doğru dürüst su bile içmediğimi fark ettim bu sabah ve hemen kendime 1.5luk şişeye su doldurup yanıma aldım
Ben su içmezsem tabi gitmez şu kilolar
Bu arada hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim hepinizin gönlünden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn
Aklımdayken bildirimimide yapayımpek parlak olmasada
Malum benim tartı kafayı yemişti ve salonda daha yeni tartılabildimÖdem olduğuna adım gibi eminim ama yinede o sonuçu kabullendim
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.8 kg
Bu hafta; 104.5 kg
Giden; - 0.3 kg
Beden; 48 / 50
İlk hedef; 85 kg
Son hedef; 65 kg
İki ay spor salonundan uzak durupta birde kaçamak yapmasamda gerektiği gibi beslenmezsem olacağı buydu :26: Belkide yeterli su içmediğim için bu kadar artı çıktım ama yarın ilk işim şu ertelediğim tartıyı almak olucak
İnşallah en kısa zamanda yine 2li haneleri görürüm
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Evet canım haferkleieydi o ben yanlış yazmışımkusura bakma
Bakalım canım bende yazıp duruyorum deng geldikçe hatta koca bir ajanda ayırdım onun içintabiki birbirimizlede paylaşırız tarifleri aslında şu atak faslını bir atlatsaydık gerisi çok daha kolay
Canım Allah yardımcın olsun
Rabbim hayırlı işler bol kazançlar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Bizede bol eksiler .....Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?