80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler bu arada yarından itibaren her sabah ve her akşam birer bardak lahana suyu içmeyi deniycem 5 gün boyunca bakalım bir faydası olursa paylaşirim.

geçmiş olsun canım. yanılmıyorsam o da kiloyla bağlantılı değil mi?

allah kavuştursun canım. kıbrıs'ta ne işi var eşinin? iş için mi gidiyor? ben kıbrıslıyım ondan soruyorum merak ettim. köpüşünün bi resmini gönderir misin? merak ediyorum büyüdü mü?

Son düzenleme:
memnun oldum bende senda bi ara 83dum simdi saldim caira oldum 85haftaya carsamba turkiyeye gidicem izine ins ordan gelince cecocum ile dukana baslicaz ama benim iki haftam oldu bende girmwk istiorum listeye

bu hafta liste çıkartmadan önce sorucam canım herkese sonra kontrol edip çıkartıcam listeyi 2 haftan dolduysa bu hafta seni de görürüz listede:)

öğretmen olarak gidiyo canım sınava girdik o kazandı ben kazanamadım

bende bir iki ay bursada kalıcam sınav açılırsa bende giricem açılmazsa ücretsiz izinle gidip bi iş bulmaya çalışıcam az buçuk yabancı dil de var belki işe yarar

köpüşümün resmini koyayım ama biz seninle face de arkadaş değilmiydik hatırlayamadım bak şimdi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah yine karga kahvaltısını etmeden uyanıp kendimizi sokaklara attık kızçelerimle
Kız kardeşimle birlikte her ay olduğu gibi İKEAda kahvaltı faslımızı yaptık Geleneksel oldu artık
Şimdi annemlere emekli olunca artık annem ve babamda eşlik ederler bize her defasında birimiz ödüyoruz hesabı bende takılıyorum kardeşime annemle babamda katılınca hiçççççç kusura bakmasınlar ikiside sırayla hesapları ödeyecekler diye babam sağ olsun kız kıza gidiyorsunuz ama benide yanınıza istermisiniz demiş geçen gün kardeşime sanki gelme istemiyoruz diyeceğiz

Dönüşte pazarımızıda yaptık koştur koştur ( hiç yavaş yürümek nedir bilem ben ) Slalom yapar gibi pazarı dolaşıp eksiklerimizi aldık Dünden zaten hafif nezle olur gibiydim hatta bugün daha beter sümüklü böçeğe döndüm
O an dolanırken anlamadım ama eve gelince felaket ağrı başladı heryerimde sanki kamyon çarpmış gibi hissediyorum kendimi neyse az dinlenip hem yemek derdine girişeceğim hemde biraz temizlik yaparım diye düşünüyorum

inşallah çünkü dün iş başı yaptım ve ne giyeceğime karar vermek şimdi çok sorun oldu en son 38-40 giyiyordum.Hic bir seyim olmuyor

Canım ümitsizliğe kapılmak yok O kilolar ya gidecek ya gidecek
Allahın izniyle herşeyin üstesinden geleceğiz ve eski fit hallerimize döneceğiz yeterki inan ve biraz dikkatli ol

Pazartesi sabah 82 kiloydum bu sabah 80 kiloyum:) bugun sabah 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yulaf yanında 2 incir ve 3 tam ceviz yedim arada bir elma öğlen bir buçuk porsiyon köfte ve ayran .akşam da sadece sebze yemegi düşünüyorum. Yogurtla beraber.3 gun önce ayağımı burktugum için maalesef yürüyüş yapamıyorum. haftaya iyileşirse yürüyüş yapıcam. bakalım nasıl olacak.

üzüldüm canım umarım kazanabilirsin bu sefer. köpüşüne şimdi baktım çok mahsun bişi hiç yaramaz görünmüyor :) bebekken de böyleydi büyümüş hala mahsun canım yaa çok seviyorum köpekleri..

Evet kararlı olmak lazım. Buradaki yazıları okudukça motive oluyorum.Bir de birinin daha artik sen kilo almissin dikkat et demesini duymak istemiyorum. Ben de farkindayim herhalde

Menüm
Sabah
Kahvaltı öncesi tarçın demi

1 haşlanmış yumurta
2 dlm light peynir
1 salatalık
1biber
1.5 dlm uno denge ekmği

Ara şekerli türk kahvesi

Öğle
3 kaşık zeytnyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dlm uno denge ekmği

Akşam
3 ince dilim ızgara tavuk
1 kase salata
1 bardak ayran
2 tane saltlk turşusu
1 dlm uno denge ekmği

7 otlu çay ve soda yatana kadar 2.5 ltre su

merhaba kızlar

ıyıce boşladım herseyı farkındayım ben hayatım düzene gırsın mutlu ,huzurlu olayım dedıkce, dağları devırıyorum ıslerı çıkmaza sokuyorum , evlılık konusundan zaten aramız lımonıydı, sonrasında onun ıs durumundan sıkıntılar oldu soğuk davranıyor dıye kafaya takarken, dun cok buyuk bı pot kırdım ona karsı ve ıyıce ısın ıcınden çıkmaza gırdım eskı sevgılımı unutamadığımı düşünüyor ve sımdı ıyıce benden uzak , ben ıse çıldırmamak ıcın kendımı dışarı attım ve yenı eve gırdım , hep mutsuz kadın gıbı bır dünya alısverıs yaptım abuk subuk herseye bı dünya para verdım , ve en sonkendımı kuaföre attım saclarımı boyatmaya kadar gıttım, anlıcanız durumum vahım ve kendımı ıyıce salmış durumdayım , menü dersenız menüye yazacak pek bısey gırmıyor boğazımdan , 2 gundur 1 kase corbaylagecırıyorum onuda zorla cnm hıc bısey yapmak ıstemıyor , spor desenz oda yok , sadece delı gıbı gezdıgım maazalar var, kızlar ne olur dua edın hersey bı an once duzelsın, hakkımda hayırlı olanı rabbım canımı acıtmadan versın

yenı gelen arkadaşlar hosgeldınız bu arada
gercı bende cok eskı sayılmam 1 aydır falan aranızdayım
umarım herkez hedeflerıne ulaşır,mutlu ve sağlıklı bı sekılde hayatlarına devam eder

büyüdü ya eşek herif uğraştırıyo bizi
ooo kuaföre de gittiysen durum gerçekten vahim demekki sıkma canını ama herşeyin iyisi bulsun seni ..
su akar yolunu bulur gerçekten onu seviyosan o da hissedecektir bunu zamana ihtiyacı vardır belki bak iş durumları da varmış

aynen vahımlık durumdayım kendıme sarmış durumdayım ,amin hepimizi herseyin iyisi bulsun inşallah, umarım hisseder ve hersey yoluna gırer cok tsk ederım , sımdıdede delı gıbı elbıse modellerı araştırıyorum , sarjtallerı ıyıce yaktım

bunu en cok begndım

bıde bu var hoşuma gıden dıgerlerıde olabılır ama sızce hangısı yada daha farklı model dusuncelerınız varmı , haftaya dugun var ve ben kendıme sarmış durumdayım, kendımı cırkın ve kotu hıssedıyorum, kıyafetle sacla basla düzeltme cabasındayım bu aralar

Son düzenleme:

benim en çok pembe hoşuma gitti ama o kilolarımızı saklayamayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…