Başlangıç; 103,2 kg
Geçen hafta; 81,0kg
Bu hafta; 78,1 kg
Giden; - 2,9 kg
kızlarr banada destek olurmusunzzzz?
arkadaşlar bildirimlerimizi yaparken lütfen aşağıdaki sırada yapalım
başlangıç:
gecen hafta:
bu hafta:
giden:giden yoksa gelen
toplam giden:
hedef:
spor:
teşekkürler
bugunku menum
sabah:iki dilim siyah ekmek bi yumurta iki dilim peynir domates salatalik 5zzeytin yesil cay sekersiz
ara:bi seftali dort badem
oglen iki parca izgara tawuk salata
ara 3diet biskuwi kahwe tatlandiricili bi seftali
aksam sulu kofte bi tabak patlican kawurma bi dilim ekmek
ara:cay iki kuru kayisi
2 saat yuruyus (esimle ormanda yuruduk)45 dk walk at home.2,5litre su
Arkadaslar ben yarın sabah itibariyle su meşhur 7 günlük lahana diyetine basliyorum Alışverişimi yaptim motivem super inşallah iyi sonuçlar alırım. Çünkü pazartesi okul aciliyor ve hic bir giysim olmuyor.Ayagimdan dolayi yürüyüş yapamıyorum.Ayagim burkulmustu yürüyüş yapamıyorum. Iki ay once de kist ve miyom ameliyatı oldum agrilarim var spor da yapamiyorum.O yuzden hızlı ve etkili bir diyete ihtiyacım var.Sonuclari beraber görücez bakalım.
başlangıç:82
su an:80
Maşallah ne güzel yürümüşsünüz karı koca
Bizimki sağ olsun gezmeye diyince arabayla algılar hemenama Allahtan yürüyelim diyincede kıvırmaz
Hadi bakalım az kaldı tatilineheycan başladımı
Bu arada 3 gündür sabah ve akşam lahana suyu iciyordum.Yememe de biraz dikkat ediyordum iki kilo öyle gitti. Yarin başlayacağım lahana çorbası diyeti. 7 gun sonunda 4 kilo verbilirsem süper olur.
sende bir an önce sporuna dönersinAminnnnnnnnn
Sonuçlarını merakla bekliyoruz
Çok sağol inşallah en az 3 4 kilo verebilirim umarım hepimiz hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız. Bu arada iyi ki buraya katılmışım çünkü kilo ile ilgili konular hassas ve herkesle konuşulmuyor. Ben ayağımı burktum ya dün okulda erkek bir öğretmen arkadaşım herkesin yanında e bu kadar ağırlığa dayanamamıştir ayak dedi bu nasıl bir şaka ben de gülümsedim ama aslında üzüldüm bu yüzden biri kilo ile ilgili bir şaka yaptığında alınmayacak bir kiloda olmak istiyorum
Çok sağol inşallah en az 3 4 kilo verebilirim umarım hepimiz hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız. Bu arada iyi ki buraya katılmışım çünkü kilo ile ilgili konular hassas ve herkesle konuşulmuyor. Ben ayağımı burktum ya dün okulda erkek bir öğretmen arkadaşım herkesin yanında e bu kadar ağırlığa dayanamamıştir ayak dedi bu nasıl bir şaka ben de gülümsedim ama aslında üzüldüm bu yüzden biri kilo ile ilgili bir şaka yaptığında alınmayacak bir kiloda olmak istiyorum
yok yaa benimki bayilir yuruyuse elinden gelse hergun bole yurur.ben zaten parkta yururken sagolsun cicugu oynatir bakar.ewet walla heycan warr sen bilirsin turkiye hawasi bile baska canm memleketim cooook sewiyoruuum.
Canım valla gerçekten çok terbiyesizmiş o lafı söyleyende ama senin yerinde olsaydım haklısın senin kafa bile boş olunca benim dolu olan yerlerim batıyor sana derdimkafasız ne olucak
Öylelerine gereken cevabı vermediğin an devamlı laf işitmeye devam edersinizin verme seni üzmelerine gereken cevabı ver ve bir yandanda en güzel cevabıda fıstık gibi olarak verirsin
Sorma bende geçmişte günlerce uyuyamazdım türkiyeye geleceğimiz zaman
Şimdi almanyaya gidince dönüşü iple çekiyorum sanki orada doğup büyümemiş gibi ama seviyorum dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?