80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepsi birbirinden guzelmis yaw. bu arada erkeklerin genel durumu bu. canini cok sıkma evlendikten sonra bunun icin daha cok zamanin olacak. mesela sabah cok iyi uyandik kahvalti hazirladim noldu anlamadim surati bes karis cikti evden. dicem o ki derler ya kadinlari anlamak zor diye yalan erkekleri anlamak daha zor.

Eki Görüntüle 794121
işte köpüşümmm

ben yatar iii geceler kızlar

ay cok tatliymis kiz bu. korkmasam minciklardim ama hayvanlardan cok tirsiyom. bi kopegimiz vardi ben lise donemlerindeyken. yemek vermek bir gun bana dustu. kopek nasil ayagima dolaniyo gorsen bende korkudan geberiyom tabi. bi bagirmisim hayvana korktu kacti. daha sonra bir gun kanim kaynadi sevim dedim cagiriyom gelmiyo hayvan bir daha da bana yaklasmadi.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize Günaydın
İnşallah herkes için bol hareketli ve eksilerle dolu bir gün olur ...Aminnnn
Ben resmen kamyon çarpmış gibiyim her yerim ağrıyor :26:
Hafif nezle oluyorum sanırken dün eve geldikten sonra daha beter oldum ve akşam resmen yataklık hale geldim
Şu andada kendime tylolhotumu yaptım sizlere bir bakayım dedim ama gerçekten kolumu kaldıracak halim yok :26:
Allahtan klavyenin üzerine kolları bırakınca parmaklar kendiliğinden gidiyor

Eşim bugün yat dinlen iyice dedi ve uyanık fırsat o fırsat arabamı aldı
Neyse bende evde yavaş yavaş plates yaparım ebru sıskasıyla en azından terlersem biraz daha çabuk atlatırım gribimi
Öksürdükçe af edersiniz resmen balgam söküyorum ter atarsam belki biraz göğsümde yumuşar birde sıcak duş alırsam belki biraz daha rahat olurum

Ayağın için çok geçmiş olsun
Umarım bir kaç güne toparlarsında yürüyüşlere başlarsın
İstersen o zamana kadar evde plates yapmayı dene Ebru sıskası yattığı yerde yapıyor pek atlama zıplama yok yani
Bak ben bunu yapacağım bugün salona gidemiyorum ağrım var diye ;

Ebru Şallı Tan

Canım Rabbim sana hayırlı olanı nasip etsin ....Aminnnn
Bazen çok istediğimiz şeyler hayırlı olmayabilir ama sen dua etmeye devam et ki gönlünde olanı belki sana hayırlı kılar RAbbim ....AMinnnnn
Bizlerde sana dua ederiz tabiki canım benim sen yeterki biraz daha sağlam durmaya çalış her ne kadar zor da olsa şu an
Herşey çok ama çok güzel olucak

Bu arada o tavsiye ettiğim kitabıda kesinlikle oku bayıldımmmmmmmmmmmm ona ve gerçekten çok iyi geldi

Hepside birbirinden güzel
Bende ilk ikisine birde en sondakine bittim Ahhhh Ahhh o kadar zayıf olsam çuval bile yakışır kız ama o günleride göreceğiz Yaradanımızın izniyle ....Aminnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 794121
işte köpüşümmm

ben yatar iii geceler kızlar

Oyyyyyyyy ben yerim onu yani yememde tatlı anlamında dedim
Aslında bende ufakken köpek tarafından ısırıldıktan sonra uzun bir müddet çok korkuyordum köpeklerden ama artık biraz daha bastırdık o korkuyu ARkadaşımızında Golden Retriever köpeği var ve ailecek aşığız ona
Misafirliğe geldiklerinde tembihliyoruz Karameli de getirin diye
Keşke yerim müsaait olsaydı emin ol bende çocuklara bir köpek alırdım çok istiyorlar hatta büyük kaç senedir yiyor bizi ama apartmanda hayvanada yazık günah üstelik çok büyük sorumluluk günaha girmek istemem hayvancağız mutsuz olursa

bende aralarında kararsız kaldım, aynen asıl erkekler anlaşılmaz ya bız kadınların ne ıstedıgı bellı ılgı ,sevgı ve saygı basıtce anlatılacaksa ama erkeklerın neyı ıstedıgını kestıremıyorum , ole bı yoruldumkı anlatamam tamam haklı kızmakta bısey demiyorum ama bu kadar uzatması ve uzatırkende benım kalbımı kırması benı cok daha fazla uzuyor
Aleykum selam
canım cok gecmıs olsun, dıkkat et kendıne , ballı zencefıl ıc cok ıyı geliyor oksuruge tadı bıraz acımsı oluyor ama bırebır yanı.
amin cnm , bende ole dua edıyorum her zaman gonlumdekı benım ıcın hayırlısıysa bana nasıp et, hayırlı degılse hayır eyle dıye yada gönlümden çıkar al dıye dua edıyorum,ama bole yapması cok canıımı yakıyor tamam haklı hemde cok haklı ama bu sekıldemı davranması lazım ınsallah dedıgın gıbı hersey cok güzel olurda bunlara bakar bakar gulerız,

kız bende zayıf degılde ıste bı kac seyı korseyle toparlıyorum , bakalım nasıl olacak kıyafetler sanırım 1 alıcam ole gorunuyor

canim kafana takma ins hersey yoluna girer hiiic merak etme biraz zaman sadece her sey gonlunce olsun.elbiselere gelincee en sondaki cok guuuzell.

Anam o zencefilli bal karışımını ben hiç sevmem aslında ama mecbur akşam eşim balı alıp gelsinde yaparım
Şu anda biraz daha iyiyim şükür hala her yerim ağrıyor ama bunada şükür
Zar zor kalkıp bir çorba yaptım sağ olsun büyük kızım mutfağı toparladı Bugün dinleneyim iyicede sonra nasılsa yarın girişirim işlere

bu arda diyete fdewam ama gram kimildamiyoooo.bide bise sorcam su gulen suratlari nasil yapionuz

Canım pes etmek yok bak bende aynı durumdayım ama inat ettim vazgeçmiyeceğim ben belki inanılmaz ama 6 ay hiç kio verememiştim ama yinede pes etmedim eninde sonunda gidecek o kilolar varsın geç olsun güç olmasın sen tatiline odaklan eminim orada zaten koştururken kilo verirsin sonra dönüşünde ful devam

kızlar nasılsınız ben baska bır gruba katılmıstım yrısmalı gruplar varya oraya... dıyet nasıl gıdıyor coktan berı gırmıyorum buraya

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrrrrrrrr TVde yine karatay hoca çıktı

Hatun diyorki eğer düzgün karnınızı doyurmazsanız ( sağlıklı şeylerle ) kilo verir ama emin olun iki misli geri alırsınız insülin direnci yüzünden. Bünye kıtlık sinyali verdiği için kiloda direnç yapıyormuş ve ne yaparsanız yapın kilo veremezsiniz dedi
Biraz azarlar gibi anlatıyor ama mantıklı aslında

kızlar nasılsınız ben baska bır gruba katılmıstım yrısmalı gruplar varya oraya... dıyet nasıl gıdıyor coktan berı gırmıyorum buraya

Selam
Tanışmıyoruz ama kızların adına ben cevap vereyim Maşallahları var şükür hepsi çok iyi ve güzel güzel kilolar veriyorlar

Selam
Tanışmıyoruz ama kızların adına ben cevap vereyim Maşallahları var şükür hepsi çok iyi ve güzel güzel kilolar veriyorlar

cnm hatırlamadın mı benı hatta cızelgemı yapmıstın :) resmımı falan degıstırmıstım belkı ondandır :)

Anammm bunak ceco ne olucak
Dediğin gibi Resimde değişmiş kusura bakma canım

onemlı degıl cnm ne bunaması bu arada 77 oldummm ama 77.8 olleyyy sen kendıne bunak dıyosun ben bugunu cuma sanıyordum neyse nasılsın cnm ha bu arada adım aysenur o kadar konustuk ama adımızı bıle bılmıyoruz

walla kafayi yiyoeum esim dioki tartiyi cope atcam bu neye teror estiron dio.ama napayim tartil tartil ayni yuruys yapiorum disari git gel ew isi derken hic oturmuyom ama gitmio.nese izinime az kaldi gelince dukkan tek tesellim dukan walla meywe olmamasi beni korkutuo ama xaten kis meywelerini pek sewmem ama izinli yiyeceklerin sinirsiz olmasi beni rahatlatio.bide beraber olursak bende rekabet olur daha iyi konsantre olurum canm walla iyiki girmisim buraya iyiki tanismisim sizlerle

canm kac kiloydun ki.ah bende su yedili rakamlaei girsem

Memnun oldum canım bende Banu
Valla bu ara hastalıktanmıdır yoksa diyettenmidir bilmiyorum inanılmaz halsiz ve unutkan oldum
Sanırım biraz halsizlikten çünkü daha yeni baktırdım tüm değerlerime ve hepsi olması gerektiği gibiyidi

Valla benimde tek takıldığım nokta o çünkü heleki kışın meyve canavarına dönüyorum portakal ve elma her gün yenir kışın eee yazında çok meyve var :26:
Şimdi eğer başlarsak gerçekten en azından bir 6 ay aklımızdan çıkaracağız meyveyi Dukan aslında kolay bencede ama işte meyveden dolayı bir tedirginliğim var ama eminim onunda üstesinden geliriz başlayınca
Çok güzel tarifler aldım netten millet gece 12de dukan keki yapıp yiyor ertesi gün eksi görüyor süper olay bence
Muhallebiler pizzalar valla hayran kaldım bir sürü şey yapıp yapıp yiyorlar kendi ekmeğini kendin yapıyorsun zaten
Bakalım ben cumartesi alışverişe gittiğimde şu tatlandırıcılara bakacağım hani toz olanlardan onları çok kullanıyorlar pahalı birşeyse bu ay alıp kenara koyayım bir tane önümüzdeki ayda alırsam adama birden koymaz hemde kenarda bulunur

aynen canim walla meywa zorlar ama olsun sikcaz disimizi meywa yok ama dukanellalar kurabiyeler poacalar neler nelr.allhtan sende almanyayi biliosun malzemelerden ne lazimsa almanyada bulabicegim warsa solersin abna.bude su toz tatlandirici almanyada warmi yoksa trden alayimmi.yulaf kepegi almanca haferkleie mi.

canm kac kiloydun ki.ah bende su yedili rakamlaei girsem

79.2 idim cnm ama yasıma gore fazla 19 yasımdayım 170 boyum ıdeal kılom 65 olması lazım inş. dusersın ıstedıgın kılolara veda edersın :79:

bendede aynı sorun var yaa cok unutkanlık var koydugum seyın yerını hemen unutuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…