- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Eki Görüntüle 793899 Eki Görüntüle 793902 bunu en cok begndım
Eki Görüntüle 793900 Eki Görüntüle 793901
bıde bu var hoşuma gıden dıgerlerıde olabılır ama sızce hangısı yada daha farklı model dusuncelerınız varmı , haftaya dugun var ve ben kendıme sarmış durumdayım, kendımı cırkın ve kotu hıssedıyorum, kıyafetle sacla basla düzeltme cabasındayım bu aralar
Eki Görüntüle 793898 Eki Görüntüle 793903 Eki Görüntüle 793904
Pazartesi sabah 82 kiloydum bu sabah 80 kiloyum:) bugun sabah 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yulaf yanında 2 incir ve 3 tam ceviz yedim arada bir elma öğlen bir buçuk porsiyon köfte ve ayran .akşam da sadece sebze yemegi düşünüyorum. Yogurtla beraber.3 gun önce ayağımı burktugum için maalesef yürüyüş yapamıyorum. haftaya iyileşirse yürüyüş yapıcam. bakalım nasıl olacak.
merhaba kızlar
ıyıce boşladım herseyı farkındayımben hayatım düzene gırsın mutlu ,huzurlu olayım dedıkce, dağları devırıyorum ıslerı çıkmaza sokuyorum , evlılık konusundan zaten aramız lımonıydı, sonrasında onun ıs durumundan sıkıntılar oldu soğuk davranıyor dıye kafaya takarken, dun cok buyuk bı pot kırdım ona karsı ve ıyıce ısın ıcınden çıkmaza gırdım eskı sevgılımı unutamadığımı düşünüyor ve sımdı ıyıce benden uzak , ben ıse çıldırmamak ıcın kendımı dışarı attım ve yenı eve gırdım , hep mutsuz kadın gıbı bır dünya alısverıs yaptım abuk subuk herseye bı dünya para verdım , ve en sonkendımı kuaföre attım saclarımı boyatmaya kadar gıttım, anlıcanız durumum vahım ve kendımı ıyıce salmış durumdayım , menü dersenız menüye yazacak pek bısey gırmıyor boğazımdan , 2 gundur 1 kase corbaylagecırıyorum onuda zorla cnm hıc bısey yapmak ıstemıyor , spor desenz oda yok , sadece delı gıbı gezdıgım maazalar var, kızlar ne olur dua edın hersey bı an once duzelsın, hakkımda hayırlı olanı rabbım canımı acıtmadan versın
bıde bu var hoşuma gıden dıgerlerıde olabılır ama sızce hangısı yada daha farklı model dusuncelerınız varmı , haftaya dugun var ve ben kendıme sarmış durumdayım, kendımı cırkın ve kotu hıssedıyorum, kıyafetle sacla basla düzeltme cabasındayım bu aralar
bende aralarında kararsız kaldım, aynen asıl erkekler anlaşılmaz ya bız kadınların ne ıstedıgı bellı ılgı ,sevgı ve saygı basıtce anlatılacaksa ama erkeklerın neyı ıstedıgını kestıremıyorum , ole bı yoruldumkı anlatamam tamam haklı kızmakta bısey demiyorum ama bu kadar uzatması ve uzatırkende benım kalbımı kırması benı cok daha fazla uzuyorhepsi birbirinden guzelmis yaw. bu arada erkeklerin genel durumu bu. canini cok sıkma evlendikten sonra bunun icin daha cok zamanin olacak. mesela sabah cok iyi uyandik kahvalti hazirladim noldu anlamadim surati bes karis cikti evden. dicem o ki derler ya kadinlari anlamak zor diye yalan erkekleri anlamak daha zor.
Aleykum selamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize Günaydın
İnşallah herkes için bol hareketli ve eksilerle dolu bir gün olur ...Aminnnn
Ben resmen kamyon çarpmış gibiyimher yerim ağrıyor :26:
Hafif nezle oluyorum sanırken dün eve geldikten sonra daha beter oldum ve akşam resmen yataklık hale geldim
Şu andada kendime tylolhotumu yaptım sizlere bir bakayım dedim ama gerçekten kolumu kaldıracak halim yok :26:
Allahtan klavyenin üzerine kolları bırakınca parmaklar kendiliğinden gidiyor
Eşim bugün yat dinlen iyice dedi ve uyanık fırsat o fırsat arabamı aldı
Neyse bende evde yavaş yavaş plates yaparım ebru sıskasıylaen azından terlersem biraz daha çabuk atlatırım gribimi
Öksürdükçe af edersiniz resmen balgam söküyorumter atarsam belki biraz göğsümde yumuşar birde sıcak duş alırsam belki biraz daha rahat olurum
Ayağın için çok geçmiş olsun
Umarım bir kaç güne toparlarsında yürüyüşlere başlarsın
İstersen o zamana kadar evde plates yapmayı deneEbru sıskası yattığı yerde yapıyor pek atlama zıplama yok yani
Bak ben bunu yapacağım bugün salona gidemiyorum ağrım var diye ;
Ebru Şallı Tan
Canım Rabbim sana hayırlı olanı nasip etsin ....Aminnnn
Bazen çok istediğimiz şeyler hayırlı olmayabilir ama sen dua etmeye devam et ki gönlünde olanı belki sana hayırlı kılar RAbbim ....AMinnnnn
Bizlerde sana dua ederiz tabiki canım benimsen yeterki biraz daha sağlam durmaya çalış her ne kadar zor da olsa şu an
Herşey çok ama çok güzel olucak
Bu arada o tavsiye ettiğim kitabıda kesinlikle oku bayıldımmmmmmmmmmmm ona ve gerçekten çok iyi geldi
Hepside birbirinden güzel
Bende ilk ikisine birde en sondakine bittimAhhhh Ahhh o kadar zayıf olsam çuval bile yakışır kız ama o günleride göreceğiz Yaradanımızın izniyle ....Aminnnnnnnnnnnn
Oyyyyyyyy ben yerim onuyani yememde tatlı anlamında dedim
Aslında bende ufakken köpek tarafından ısırıldıktan sonra uzun bir müddet çok korkuyordum köpeklerden ama artık biraz daha bastırdık o korkuyuARkadaşımızında Golden Retriever köpeği var ve ailecek aşığız ona
Misafirliğe geldiklerinde tembihliyoruz Karameli de getirin diye
Keşke yerim müsaait olsaydı emin ol bende çocuklara bir köpek alırdımçok istiyorlar hatta büyük kaç senedir yiyor bizi ama apartmanda hayvanada yazık günah üstelik çok büyük sorumluluk günaha girmek istemem hayvancağız mutsuz olursa
canim kafana takma ins hersey yoluna girer hiiic merak etme biraz zaman sadece her sey gonlunce olsun.elbiselere gelincee en sondaki cok guuuzell.
Aleykum selam
canım cok gecmıs olsun, dıkkat et kendıne , ballı zencefıl ıc cok ıyı geliyor oksurugetadı bıraz acımsı oluyor ama bırebır yanı.
amin cnm , bende ole dua edıyorum her zaman gonlumdekı benım ıcın hayırlısıysa bana nasıp et, hayırlı degılse hayır eyle dıye yada gönlümden çıkar al dıye dua edıyorum,ama bole yapması cok canıımı yakıyor tamam haklı hemde cok haklı ama bu sekıldemı davranması lazımınsallah dedıgın gıbı hersey cok güzel olurda bunlara bakar bakar gulerız,
kız bende zayıf degılde ıste bı kac seyı korseyle toparlıyorum , bakalım nasıl olacak kıyafetler sanırım 1 alıcam ole gorunuyor
bu arda diyete fdewam ama gram kimildamiyoooo.bide bise sorcam su gulen suratlari nasil yapionuz
kızlar nasılsınız ben baska bır gruba katılmıstım yrısmalı gruplar varya oraya... dıyet nasıl gıdıyor coktan berı gırmıyorum buraya
Selam
Tanışmıyoruz ama kızların adına ben cevap vereyimMaşallahları var şükür hepsi çok iyi ve güzel güzel kilolar veriyorlar
cnm hatırlamadın mı benı hatta cızelgemı yapmıstın :) resmımı falan degıstırmıstım belkı ondandır :)
Anammmbunak ceco ne olucak
Dediğin gibi Resimde değişmişkusura bakma canım
Anam o zencefilli bal karışımını ben hiç sevmem aslındaama mecbur akşam eşim balı alıp gelsinde yaparım
Şu anda biraz daha iyiyim şükürhala her yerim ağrıyor ama bunada şükür
Zar zor kalkıp bir çorba yaptım sağ olsun büyük kızım mutfağı toparladıBugün dinleneyim iyicede sonra nasılsa yarın girişirim işlere
Canım pes etmek yokbak bende aynı durumdayım ama inat ettim vazgeçmiyeceğim ben belki inanılmaz ama 6 ay hiç kio verememiştim ama yinede pes etmedim eninde sonunda gidecek o kilolar varsın geç olsun güç olmasın sen tatiline odaklan eminim orada zaten koştururken kilo verirsin sonra dönüşünde ful devam
onemlı degıl cnm ne bunaması bu arada 77 oldummm ama 77.8 olleyyysen kendıne bunak dıyosun ben bugunu cuma sanıyordum neyse nasılsın cnm ha bu arada adım aysenur o kadar konustuk ama adımızı bıle bılmıyoruz
onemlı degıl cnm ne bunaması bu arada 77 oldummm ama 77.8 olleyyysen kendıne bunak dıyosun ben bugunu cuma sanıyordum neyse nasılsın cnm ha bu arada adım aysenur o kadar konustuk ama adımızı bıle bılmıyoruz
walla kafayi yiyoeum esim dioki tartiyi cope atcam bu neye teror estiron dio.ama napayim tartil tartil ayni yuruys yapiorum disari git gel ew isi derken hic oturmuyom ama gitmio.nese izinime az kaldi gelince dukkan tek tesellim dukan walla meywe olmamasi beni korkutuo ama xaten kis meywelerini pek sewmem ama izinli yiyeceklerin sinirsiz olmasi beni rahatlatio.bide beraber olursak bende rekabet olur daha iyi konsantre olurum canm walla iyiki girmisim buraya iyiki tanismisim sizlerle
Memnun oldum canım bende Banu
Valla bu ara hastalıktanmıdır yoksa diyettenmidir bilmiyorum inanılmaz halsiz ve unutkan oldum
Sanırım biraz halsizlikten çünkü daha yeni baktırdım tüm değerlerime ve hepsi olması gerektiği gibiyidi
Valla benimde tek takıldığım nokta oçünkü heleki kışın meyve canavarına dönüyorum portakal ve elma her gün yenir kışın eee yazında çok meyve var :26:
Şimdi eğer başlarsak gerçekten en azından bir 6 ay aklımızdan çıkaracağız meyveyiDukan aslında kolay bencede ama işte meyveden dolayı bir tedirginliğim var ama eminim onunda üstesinden geliriz başlayınca
Çok güzel tarifler aldım nettenmillet gece 12de dukan keki yapıp yiyor ertesi gün eksi görüyor süper olay bence
Muhallebiler pizzalar valla hayran kaldım bir sürü şey yapıp yapıp yiyorlarkendi ekmeğini kendin yapıyorsun zaten
Bakalım ben cumartesi alışverişe gittiğimde şu tatlandırıcılara bakacağım hani toz olanlardanonları çok kullanıyorlar pahalı birşeyse bu ay alıp kenara koyayım bir tane önümüzdeki ayda alırsam adama birden koymaz hemde kenarda bulunur
canm kac kiloydun ki.ah bende su yedili rakamlaei girsem
Memnun oldum canım bende Banu
Valla bu ara hastalıktanmıdır yoksa diyettenmidir bilmiyorum inanılmaz halsiz ve unutkan oldum
Sanırım biraz halsizlikten çünkü daha yeni baktırdım tüm değerlerime ve hepsi olması gerektiği gibiyidi
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?