Ayran detoksu varmış cnm bız wintersun la yapıcaz ama sen pztesı basla ıstersen bana mantıklı geldı bugday nane fılan gırıyo ıcıne gayet besleyıcı gıbı o da ıkı gun yapılıyormuş
canm siz ne zaman yapionuz bende basliyim.bari bide nasil yapilio yardimci plursan sewinirim.zaten pazartesi sali uaparim carsambada izine gidiyorum ins.
canım benim eşim cuma gittiği içn ya cuma ya cumartesi yapalım demiştik
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Ancak uğramaya fırsatım oldu
Bugün baya yoğundu yineEşimin anannesindeydik bir kaç saat sonrada alışveriş falan derken ancak saat 7yi geçe eve gelebildik Sonrada yemek faslı falan derken ancak bu saat oldu.
Aslında şimdi küçük kuzuyu yikayacaktım ama iki dakika da olsa bakayım dedim
İnşallah herkesin haftasonu bol hareketli az kaçamaklı geçiyordur
Benim acımdan fena değildihatta bugün karar verdim bundan sonra ekmeğimide kendim yapacağım tamamen sağlıklı beslenmeye geçiyoruz en ufak sağlıksız kaçamağa izin vermiyorum
Eşim hatta pilavlık pirinç alsana dedibende yürü git yok size pilav dedim çok isterlerse bulgur pilavı yaparım başka bir zaman
Bende bugün kendime beyaz çay aldımyeşil çaydan çok daha faydalıymış ödem atıp zayıflamaya
Portakal çiçeği tadında aldım ve mis gibide kokuyor
Kesinlikle herkese tavsiye ederim
Canım takma kafana dediğin gibi stres yaptıkca artı görüyoruz o yüzden giderse gider gitmezsede olur biter mantığıyla olursak daha çabuk gidecektir kilocuklar
hmm tamam ozaman ben pazartesi baslim cunku carsamba yokum.sen daha oncesinden yaptinmi.kilo durmasina iyi geliyomu
walla herseferinde diorum takmicam ister gitsin ister gitmesim ama kendimi tartidan geri koyamiyorum muptela oldum resmen aslinda tartilmicam ama yapamiorum nese vu turkiye tatili iyi gelur umarim
nerdesin ki sen?
malesef almanyadayim canm memleketim hawasini bile ozledim degerini bilin walla hic biyer turkiyenin bi tadi etmez cooook ozledim turkiyemi
yaa
ee sen izin için geç kalmadın mı? eşimin köyünün yarısı almanyada hepsi temmuz ortası gibi geldiler ağustos gibi gittiler
burayla tanıştığımda 84.5 kiloya çıkmıştım 3 aylık hamilelik sonlandırılmasından sonraydı diyete adadım kendimi .. 71 e kadar düştüm sonra tüp bebek denemesine gittim(5.) 76 ve negatifle geri döndüm yaz tatiline gttim 79 oldum gecen senede 82 77 arasında gidip geldim
şimdi tatilden döndüm tartılmaya cesaretim yok 83 gibiyim ama azz buçuk kendimi biliyosam
ay canm gecmis olsun ins olumlu olur denemen.kardesimde ole ewleneli 1yil du ama cocuklari olmucak tabi allh bilir de doktorlarin demesi enistemin spermleri azmis pnlarda denucekler ins olur.konuyu actin yarani desnis gibi oldum.kusura bakma canmama bundan sonra jardesime ettigim gibi sanada dua edicem cunku anliyabiliorum seni allh yardimciniz olsun.anladimki sen cabuk aln weren birisin galiba.nese ben yatiorum canm benim yaramx sabah 7de ayakta
efsax merhaba ; bende suan 81.7 kg mım 7li rakamları gormek ıcın sabırsızlanıyorum.( senın gormus oolmanada ayrıca sevındım ,tartı eksıldıkce nese dolu ınsanın ıcı cunku)
1 hafta 2.9 kg nasıl verdıgını sölermısın , bı an once kurtulmak ıstıyorum cunku 8 lı rakamdan.
2 kupa yesılcay 3 lt su ve 1 saat kosubandında yuruyorum her gun aynı
sen neler yapıyosun
canm siz ne zaman yapionuz bende basliyim.bari bide nasil yapilio yardimci plursan sewinirim.zaten pazartesi sali uaparim carsambada izine gidiyorum ins.
yok canım yaaa konu hep gündemimde zaten
işallah isteyen herkesin olur bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip eder çabuk alıp vermede tüp bebeğin de hormon ilaçlarının etkisi var malesef 6 tüp denemsi oldu
ayran detoksu
Bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore...(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl.
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ı ler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Alıntıdır*****
arkadaşlar ben bu tarife 1 yemek kaşıgı nane ve acıyı çok sevdigim için 3 yemek kaşıgı isot ekledim tadı bildiginiz tuzsuz ayran çorbası gibi
merhaba cnm , valla bu hafta nasıl verdıgım hakkında hıcbır fıkrımyok, uzuntu ,stres ve bol moralsızlıkle gecen bı haftaydı halada ole devam etmekte aslında, hıc ıstahım yoktu bu hafta gunu ya bı çorbayla yada kahvaltıyla gecırdım bu hafta tek ogunle gectı yanı,onu dışında bol bol su ıctım , ve kendımı sokaklara attım tartıya cıktıgımda sonuç buydu cnm kılo vermek ıcın hıcbırsey yapmadım yanı bu hafta 3-4 saat uyku ,haftam bu sekıldeydı ınsallah sende bıran once gorursun 7 lı rakamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?