80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayran detoksu varmış cnm bız wintersun la yapıcaz ama sen pztesı basla ıstersen bana mantıklı geldı bugday nane fılan gırıyo ıcıne gayet besleyıcı gıbı o da ıkı gun yapılıyormuş

canm siz ne zaman yapionuz bende basliyim.bari bide nasil yapilio yardimci plursan sewinirim.zaten pazartesi sali uaparim carsambada izine gidiyorum ins.

bu arda menumu yazim bek yazilcak durumu yok ama cumartesileri hep bi kacamak yapiorum offf sonradan pisman oluom ama esim zorladi walla yemessen bidaha beraber cikmayiz dedi adam destek yerine kostek oluo yaa gunduz spor yapmamida engellesi.nese menum
sabah.kuruwasan bi saat sonra bi yumurta iki dilim peynir yarim simit surme peynir zeytin
ara seftali
oglen :yarim tabak corba sulu kofte oglusum yemeyince bana kaldi
aksam:balik kizartma disarda yedik burda panayir gibi bi yer acildi orda yedik bide papates kizartma ama bi saat ustune yuruduk orayi gezdik
ordandagezmeye gittik esimin kuzenine oda krepli yagli serbetli geleneksel yemekleridir tepsiyle koyarlar herkes bi tepsiden yer bende cocugu bahane ederek az yemeye calissamda yinede saat 8 de o agir yemekten yedim
bukadar ama cok kacirdim bugum yarin cok hafif yiyerek spor yaparak dengelicem pazarteside ayran detoksu ins kirarim artik su kilo durmasini

walla herseferinde diorum takmicam ister gitsin ister gitmesim ama kendimi tartidan geri koyamiyorum muptela oldum resmen aslinda tartilmicam ama yapamiorum nese vu turkiye tatili iyi gelur umarim

hmm tamam ozaman ben pazartesi baslim cunku carsamba yokum.sen daha oncesinden yaptinmi.kilo durmasina iyi geliyomu

yok canım ben yapmadım yapanları izledim iyi geldiğini gördük ama bana nasıl gelecek bilemiyorum ben kilo durması deil de diyete şokla başlıyım diyorum

malesef almanyadayim canm memleketim hawasini bile ozledim degerini bilin walla hic biyer turkiyenin bi tadi etmez cooook ozledim turkiyemi

yaa
ee sen izin için geç kalmadın mı? eşimin köyünün yarısı almanyada hepsi temmuz ortası gibi geldiler ağustos gibi gittiler

yaa
ee sen izin için geç kalmadın mı? eşimin köyünün yarısı almanyada hepsi temmuz ortası gibi geldiler ağustos gibi gittiler

ewet ama onlar cocuklu aileler okullar tate girice geliolar tabi bileer ucuo ozaman oyuzden ben bekliyorum millet gelince biletler ucuzluyo oyuzden benim oglusum kucuk daha 1,5yasinda.cok istedim turkiyeye gelmeden 80olmayi ama olamadim.sen kac kilosun nekadar werdin hic kilonda duraklama oldumu.olduysa nasil atlattin

burayla tanıştığımda 84.5 kiloya çıkmıştım 3 aylık hamilelik sonlandırılmasından sonraydı diyete adadım kendimi .. 71 e kadar düştüm sonra tüp bebek denemesine gittim(5.) 76 ve negatifle geri döndüm yaz tatiline gttim 79 oldum gecen senede 82 77 arasında gidip geldim
şimdi tatilden döndüm tartılmaya cesaretim yok 83 gibiyim ama azz buçuk kendimi biliyosam

ay canm gecmis olsun ins olumlu olur denemen.kardesimde ole ewleneli 1yil du ama cocuklari olmucak tabi allh bilir de doktorlarin demesi enistemin spermleri azmis pnlarda denucekler ins olur.konuyu actin yarani desnis gibi oldum.kusura bakma canmama bundan sonra jardesime ettigim gibi sanada dua edicem cunku anliyabiliorum seni allh yardimciniz olsun.anladimki sen cabuk aln weren birisin galiba.nese ben yatiorum canm benim yaramx sabah 7de ayakta

yok canım yaaa konu hep gündemimde zaten
işallah isteyen herkesin olur bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip eder çabuk alıp vermede tüp bebeğin de hormon ilaçlarının etkisi var malesef 6 tüp denemsi oldu

merhaba cnm , valla bu hafta nasıl verdıgım hakkında hıcbır fıkrımyok, uzuntu ,stres ve bol moralsızlıkle gecen bı haftaydı halada ole devam etmekte aslında, hıc ıstahım yoktu bu hafta gunu ya bı çorbayla yada kahvaltıyla gecırdım bu hafta tek ogunle gectı yanı,onu dışında bol bol su ıctım , ve kendımı sokaklara attım tartıya cıktıgımda sonuç buydu cnm kılo vermek ıcın hıcbırsey yapmadım yanı bu hafta 3-4 saat uyku ,haftam bu sekıldeydı ınsallah sende bıran once gorursun 7 lı rakamları

canm siz ne zaman yapionuz bende basliyim.bari bide nasil yapilio yardimci plursan sewinirim.zaten pazartesi sali uaparim carsambada izine gidiyorum ins.

ayran detoksu

Bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore...(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)

2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl.

1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ı ler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

Alıntıdır*****
arkadaşlar ben bu tarife 1 yemek kaşıgı nane ve acıyı çok sevdigim için 3 yemek kaşıgı isot ekledim tadı bildiginiz tuzsuz ayran çorbası gibi

canm ayy allh yardimcin olsun.ins sende bir gun ewladina kawusursun.

ben yarin basliorum.walla bulgur yerine bugday olmazmi

efaxcim.sende hic kiko wermesi durdugu oldumu olduysa ne yaptin

canım olurda hani listeyi daha hazırlamadıysan beni de alsana dün vaktim hiç olmadı.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 84.5
bu hafta: 86
gelen: 1500 gr
toplam gelen: 500gr

keşkede vermeseydin bildirimini diyon değilmi. anlamıyorum aburcubur da çok çok yemedim yemek desen bebek okadar çok yer kaplıyor ki az bişe yesem tıkanıyom. niye bu kadar hızlı gelmeye başladı kilolar acaba? haftaya dr a gitmem lazım zaten bi sorayım normalmi yoksa fazlamı. kız aslında bildirim yapmanın güzelliği de burda hafta hafta kaç kilo aldın yada verdin biliyosun yoksa nerden aklıma gelecek hangi hafta kaç kilo aldım dimi.

kızlar dün öyle güzel bi gün geçirdim uzun zamandır böyle eylenmemiştim. bayramdan beri eşim ilk kez kendine izin verdi. kahvaltıdan sonra avm var küçük çaplı da olsa oraya gittik belki bi çocuk filmi bulurda gideriz diye ama yoktu bizde çocukları eğlence merkezine götürdük. ordan çıktık markete uğradık biraz abur cubur aldık bir park var oraya oturduk çocuklar çocuk parkında eğlendiler bizde eşimle sohbet ettik. bu arada aylar sonra ilk kez dondurma yedim hiç canım çekmiyodu sinir oluyodum yaz günü insan dondurma yemezmi yaw:131::131::131::131::131::131: sonrasında eşimin bi arkadaşı tarlaya domates biber falan ekmiş dediki gidip alalımmı biraz olur dedim köye gittik. yol biraz sarsıcıydı ama bol bol domates biber topladık ama ne domates mis gibi kokuyo hormonsuz offff offfff. çocuklar dalından kopartıp yemenin zevkine vardılar. ya oğlum diyoki anne yıkamadık oğlum tarlada yıkamak gerekmez dedim. tamam hoş bi mantık değil ama biz öyle büyüdük çok şükür hayattayız. bazı şeylerden yemesi lazım ki bağışıklık sistemine katkıda bulunsun. sonra eve geldik. dedik bari netten film izleyelim. çocuklar yüzünden tabi yine animasyon izlemek zorunda kaldık. normal film izlemeyi özledim haaaa. allahtan güzel bi film bulduk ta izledik. sonra eşimle beraber yemek hazırladık. bütün bunlar size normal gelebilir ama o kadar uzun zamandır böyle zaman geçirmemiştik. her ne kadar sonunda çekirdek yüzünden birazcık rahatsızlansamda çooook eğlenceliydi. bakalım bu gün neler olacak. herkese mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…