80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yaaa ayran detoksunda sigara etkisi mi varmış

Tmm cnm kahvaltımızıda aynı yapalım sen ne yıcegnı yaz bende ona gore onları hazırlym

canm bi yumurta bi dilim peynir bi dilimsiyah ekmek marul domates salatalik coook azcik surme peynir yesil cay.on gibi yaparim sobra buraya girer yazrim canm sende girki birbirimizden haberimiz olsun sabahda tartilcam canm yazarim kac kilo oldugumu

Bütün kilo veren ve verme yolunda ilerlemek için çabalayan güzel arkadaşlarimi kutluyorum zayıf olmak güzel Bir duyguymus kızlar allah herkese tattirsin(amin)

selam kızlar bende aranıza geliyorum kendimeee inanamıyorum pskolojim bozuldu bir doğum yaptım her yerim darma duman oldu eskii sema olmak istiyorum burada önceden 13 kilo kadar vermiştimm ne kadarda güzel olmuştum şimdi öğğğğğ oldum aynalara küstüm desem yeridir yarın bende katılayım beraberce zayıflayalım ayın 14 ünden beri başladım diyorum ha bire inek gibiyiyorum engel olamaz oldum kendime motivasyona ihtiyacım var kızlar ????????? destek destek lütfen ...herkes zayıflar inşallahhhh

benim çizelge olmadı sanırım yapamadım kızlar sabah öğlen yada akşam biri bana yardımcı olsun kilo çıkmadı takvim üzerinde?

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnn

Sabah 6da uyandığıma şaşırmış bir halde mutlu bir güne başladım şükürler olsun
Önce geceden cadının dağıttığı salonu toplayıp sonrada hemen kahvaltımı yaptım
Beyaz çayımı ve 1.5 litrede suyumu içtim şu saate kadar

İnsan erken kalkınca daha bir verimli geçiyor sanki gün
Şimdide makinede duran çamaşırları serip sonra saat 10da Hastaneye gideceğim Psikatri doktorumla görüşmek için hem ilaçlarımı yazdırayım hemde iki sohbet edeyim hatunla
Herhalde bu sefer ağlamam diye düşünüyorum başladığım günün üzerinden daha yaklaşık 4 hafta geçti ama gerçekten hem gece uykularım düzene girdi hemde kendimi daha iyi hissetmeye başladım

Rabbim kimseye göstermesin öyle bir durumu ....Aminnnnnnnn

Galiba durdu canım daha doğrusu galibası fazlasıyla durdu
Neyse eninde sonunda pes edecek o kilocuklar bugün eşimin tekrar böbrek taşı kırdırılacak öğlende o yüzden ben biraz zor giderim bugün spora ama belli olmaz eğer işimiz erken biterse eve gelir gelmez salona atarım kendimi ( çıkmadan çantamı hazır edeyimde aldığım gibi çıkarım ) olmadı artık yarın yüzmeyle başlarım haftalık sporuma
Pes etmiyoruz ve kilolara ölümmmmmmm diyoruz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah en kısa zamanda çok güzel kilolar veririz ve sağlıklı fit birer birey oluruz
Aynalara küsmüyoruz aksine karşısına geçip yapıyoruz bu son şişman olarak geçireceğimiz yaz olucak Allahın izniyle

benim çizelge olmadı sanırım yapamadım kızlar sabah öğlen yada akşam biri bana yardımcı olsun kilo çıkmadı takvim üzerinde?

Canım bak buradan bakarak yap istersen olmadı ben akşam yardımcı olmaya çalışırım yine

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Nereye yapıştıracağını zaten çözmüşsün sadece doğru çizelgeyi yapmak kalmış

Kahvaltımı yaptım
1 dlm uno denge
1 dlm peynir
1 yumurta
Domates salatalık

Bugdayı da hasladım sogumasını beklıorum 12 de ıcıyoruz fezayyyy nerdesın tek mı kaldım yoksaaa

Kahvaltımı yaptım
1 dlm uno denge
1 dlm peynir
1 yumurta
Domates salatalık

Bugdayı da hasladım sogumasını beklıorum 12 de ıcıyoruz fezayyyy nerdesın tek mı kaldım yoksaaa

geldim canm anca cocugu doyur yatagi tobla cocugu giydir derken anca geliyom ben birazdan yapcam.kahwaltimi hemen bugdayla nohutumuda koyarim kaynar 12de hazir olur ins bide benim izin telasi war canm yatak odasinda hesiyeler kiyafetler oooo cok isismwar.tartilsim canm 83.5gosterioooo coj sukur kirdim galiba cunku iki aydir 84 85 den asagi inemedim ama simdi 83.5im bakalim ayran detoksunda neler olucak.sen tartildinmi canm

kahwaltimi yaptim bi dilim siyah ekmek bi dilim peynir bi yumurta yesil cay nohut we bugdayim kaynio ins 12 dede corbami icicem nerelerdesim ela ela

Bende tartıldım cnm sabah hala 73.8 bugday nohut yoğurt olcun ne bende ona gore yapayım

hoşgeldin canım aramıza umarım en sağlıklı sürede öğğğ görüntünden kurtulursun:)

Bu Diyeti PDF Formatında İndirin
Merhabalar,

Bugün size hem karnınızı tok tutacak hem de 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayacak bir diyetten bahsedicem. Ayran detoksu diyetinin en güzel tarafı yağdan kilo vermenizdir yani su kaybetmez bunun yerine gerçek kilo kaybı yaşarsınız. Ayrıca bu diyet ile hiç aç kalmazsınız aksine 2 saatte bir yemek yersiniz. İşte diyetmiz;
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

————————-

ewet canm yogurt nohut bugday ve nane koycam canm saltaligim yok yesil.mercimekte yok olur galiba dimi

Tmm bende ole yapım mercımk benımde yok nohutu da buzlukta buldum yazın baklıyat almıyorum antalya cok sıck boceklenıyo ondan bıraz zorlndım allhtn buzlukta varmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…