bende onu yapim bari bugdayli daha gusel yarin basliooooz cnm hayirli osun
Fezay buğdayı ıslattın mı cnm pirincim bitmiş üşendım bugunde gıtmeye bende ayran detoksu na baslıcam olculerımız aynı olsun bakalım nasıl etkı yapcak ıkımızde bıde cnm detoks yaparken aslında sıgarayıda kesmek lazım mış ben içiyorum sen ıcıyomusun bakalım doğru sonuç alabılcekmiyim
Tmm cnm kahvaltımızıda aynı yapalım sen ne yıcegnı yaz bende ona gore onları hazırlym
nasıl yaaa ayran detoksunda sigara etkisi mi varmış
Emın dglm cnm detoks vucudu arındırma ya sıgarada ıcmemek lazım norml de ama bılmıorum tam
ama olmazki olamaz olmamalı
canim ben yarin ayran dietine basliom istersen beraber yapalim
Yine ikinciyimm bu istikrarım ıyı mı kotumu bılemedım :))efsaxcıgım kuzum bravo tebrıklerr ama senı daha fasla aramızda gormek ıstıyorumm ne zmn donuyn sahalara :)) basarılar böyle devam edersen benı gecersın ttlım hırslandırdın benııı elma şekerii nerde kızlar onu goremıyorum fezay nuhan tebrıkler cecocum sen cok hareketlısın cnm bu ara kılon mu durdu ayyüzlüm sen all ama yaa yarasın bebişee kızlarrr 2014 te hedef degılse bıle cok yakınına gıderız bız bu azımlee.
selam kızlar bende aranıza geliyorum kendimeee inanamıyorum pskolojim bozuldu bir doğum yaptım her yerim darma duman oldu eskii sema olmak istiyorum burada önceden 13 kilo kadar vermiştimm ne kadarda güzel olmuştum şimdi öğğğğğ oldum aynalara küstüm desem yeridir yarın bende katılayım beraberce zayıflayalım ayın 14 ünden beri başladım diyorum ha bire inek gibiyiyorum engel olamaz oldum kendime motivasyona ihtiyacım var kızlar ????????? destek destek lütfen ...herkes zayıflar inşallahhhh
benim çizelge olmadı sanırım yapamadım kızlar sabah öğlen yada akşam biri bana yardımcı olsun kilo çıkmadı takvim üzerinde?
Kahvaltımı yaptım
1 dlm uno denge
1 dlm peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Bugdayı da hasladım sogumasını beklıorum 12 de ıcıyoruz fezayyyy nerdesın tek mı kaldım yoksaaa
geldim canm anca cocugu doyur yatagi tobla cocugu giydir derken anca geliyom ben birazdan yapcam.kahwaltimi hemen bugdayla nohutumuda koyarim kaynar 12de hazir olur ins bide benim izin telasi war canm yatak odasinda hesiyeler kiyafetler oooo cok isismwar.tartilsim canm 83.5gosterioooo coj sukur kirdim galiba cunku iki aydir 84 85 den asagi inemedim ama simdi 83.5im bakalim ayran detoksunda neler olucak.sen tartildinmi canm
selam kızlar bende aranıza geliyorum kendimeee inanamıyorum pskolojim bozuldu bir doğum yaptım her yerim darma duman oldu eskii sema olmak istiyorum burada önceden 13 kilo kadar vermiştimm ne kadarda güzel olmuştum şimdi öğğğğğ oldum aynalara küstüm desem yeridir yarın bende katılayım beraberce zayıflayalım ayın 14 ünden beri başladım diyorum ha bire inek gibiyiyorum engel olamaz oldum kendime motivasyona ihtiyacım var kızlar ????????? destek destek lütfen ...herkes zayıflar inşallahhhh
Bende tartıldım cnm sabah hala 73.8 bugday nohut yoğurt olcun ne bende ona gore yapayım
ewet canm yogurt nohut bugday ve nane koycam canm saltaligim yok yesil.mercimekte yok olur galiba dimi
Tmm bende ole yapım mercımk benımde yok nohutu da buzlukta buldum yazın baklıyat almıyorum antalya cok sıck boceklenıyo ondan bıraz zorlndım allhtn buzlukta varmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?