80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

coj gusel vakit gecirmissiniz canm ins daha gusel gunler gecirirsiniz yeni bebisinizle..sen.musta oturuyosun demi benim.karddesimde musta ewli onlar vartoda oturuyolar esi bi koyde ogretmenlik yapio gerci suanda kardesim annemlerde enistemde askerde

coj gusel vakit gecirmissiniz canm ins daha gusel gunler gecirirsiniz yeni bebisinizle..sen.musta oturuyosun demi benim.karddesimde musta ewli onlar vartoda oturuyolar esi bi koyde ogretmenlik yapio gerci suanda kardesim annemlerde enistemde askerde

evet canım ben muştayım ve uzun yıllarda burda kalacam gibi görünüyor. şikayetçi değilim seviyorum muşu. memleketimden daha çok biliyorum etrafı açıkçası.

evet canım ben muştayım ve uzun yıllarda burda kalacam gibi görünüyor. şikayetçi değilim seviyorum muşu. memleketimden daha çok biliyorum etrafı açıkçası.

ewet canm bende cok sewerim akrabalarim war orda.sen walla massalh faxla kilo almamissin.ben hamileligimde30kilo aldim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün yine baya yoğunluk var diyebilirim
Sabah 6da uyanıp dışarda kardeşimle yapacağımız piknik tarzı kahvaltı için hazırlandım
Kahvaltılıklarımızı yanımıza aldık tabi tüp ve çaydanlıkda Emirgan korusuna gidip bir güzel çocuklarla harala gürele kahvaltı ettik acık havada kahvaltı çok iyi geldi üstelik çocuklarda yeşillikte bir güzel eğlendiler
Sonra kız kardeşim oğluna sünnet kıyafetlerini giydirdi ( aslında kızıma hamileyken sünnet olmuştu ama hem büyüktü kıyafetleri hemde çocuk ufak birde o ara maddi sıkışıklık olunca resim çektirememişti )
Tabi şimdi dış çekimleri pahalıda olsa moda olunca ya bir gün dış çekimi siz yaparmısınız dedi ( hazır digital fotograf makinesi almışken profesyonellerden ) bizde tabiki seve seve dedik ve gitmişken kahvaltıyıda araya sıkıştıralım dedik
Çocuklar bile açık alanda çok güzel yemek yedi

Bir sürü resim çekti eşim ve hepside gerçekten çok hoş olmuş
Sonrada gidip Sarıyerin tepesinden biraz manzara izleyip eve döndük
Aslında bir sürü işim var ama iki dakika dinlenme bahanesiyle sizlere bakayım dedim
Şimdi akşamlık balık buğlama yapacağız ama yemek faslından sonra hemen damlarım yine nasılsa

Canım sakın ümitsizliğe kapılma
Eşimin yengesinin bir arkadaşı 10 sene çocuk sahibi olmadı neredeyse hatta onlarda 5 - 6 kere tüp bebek yaptırdılar ama nafile :26:
Üstelik bir rahatsızlıktan dolayı Yumurtalıkmı tüpmü birşeyi almışlar ve kadın artık ne yapacağını şaşırmıştı hatta bir ara ona neden doktorum programına başvurmuyorsun demiştim ( sonuçta hem maddi acıdan bitmişlerdi hemde çok istiyordu hatta kaydını bile ben yaptım o programa )
Sonra son kez deneyelim olmadı programdan haber bekleriz diye düşünmüşler ve olasılığı çok düşükken kuzucuğuna hamile kaldı kadıncağız hep dua ettik ona ve geçen gün yengesi kuzunun 2 ay erken geliğini haber verdi baştan çok üzülük ama yiyecek ekmeği varmış ve şu anda küvezde ve gün geçtikçe kendini daha çok toparlıyor şükürler olsun
Hatta kadıncağıza benim süt sağma makinemi verdim geçen gün ki her zaman kuzuya sütünü rahat sağıp götürsün diye gün geçtikçe toparlanıyormuş ve önümüzdeki ay inşallah evinede gidecek

Yani diyeceğim o ki Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey engel olamaz o yüzden sen içini ferah tut ve sadece dua et
Bizimde dualarımız senin ve senin gibi özlemini çeken tüm anne adaylarıyla

Oyyyy ne güzel bir gün geçirmişsin RAbbim ağzınızın tadını hiç bozmasın Aminnnnnnnnnnnnn

Aaaa muşun bende yeri çok özeldir
Almanyada türk okuluna giderdik haftada 2 kere ve o zaman bir ara Fethi Turan diye bir öğretmenimiz vardı Muşluydu ve bize ilk gelir gelmez muş türküsünü öğretmişti inanılmaz şeker ve yüreği güzel bir insandı
Maalesef 4 sene sonra tekrar geri gitmek zorundaydı ama inan kaç öğretmen geldi gitti bir tek onun adını unutmadım çünkü gerçektne baba gibiydi bize karşı
Yüreği güzel insanların yaşadığı güzel bir şehir

Bende yarından itibaren menümu yazmaya başlayayımmi?
Diyet modundan çıktımda ama 4kilo daha vermek istiyorum takıldı 69da
Yoksa şu ayran detoksunumu denesem bilemedim

menum
sabah.bi yumurta iki dilim ekmek iki dilim peynir bes zeytin cay domates
ara:bi seftali
oglen mayanozli cook az patates salatasi
ara: dort diet biskuvi sutlu kahwe uc erik
aksam:bulgur pilawi 5 kanat yogurt aksam yemeginden sonra bi kurabihye biraz nutella ama dayanamadimm.
ara:cay kuru kayisi
lahana suyu iki litre su 40dk spor 40dk yuruyus

canm yine sorumwar birincisi:yesil.mercimekle salatalik joymasam olurmu ikincisi:meywe yazmio ama ben bi sorim dedim meywe warmi bide diet biskuwi warmi

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] efsax [/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_ [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 mil plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] fezay [/TD] [TD] 94.8 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nuhan [/TD] [TD] 92.4 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 104.5 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1 saat yüzme 150 dak fitness yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Yine ikinciyimm bu istikrarım ıyı mı kotumu bılemedım :))efsaxcıgım kuzum bravo tebrıklerr ama senı daha fasla aramızda gormek ıstıyorumm ne zmn donuyn sahalara :)) basarılar böyle devam edersen benı gecersın ttlım hırslandırdın benııı elma şekerii nerde kızlar onu goremıyorum fezay nuhan tebrıkler cecocum sen cok hareketlısın cnm bu ara kılon mu durdu ayyüzlüm sen all ama yaa yarasın bebişee kızlarrr 2014 te hedef degılse bıle cok yakınına gıderız bız bu azımlee.

Menüm
Sabah öğle
13:30 da kalktıgım ıcın
14:00
Special k 5 kaşık yarım şeftali yarım bardak süt 10 tane badem

Ara:1 orta turk kahvesi
1 şeftali yarım armut
1 tk keten tohumu tozu+2tk yoğurt

Akşam1 tabak yağsız makarna nanelı yoğurtlu
1 kase kaşık salata

Spor sonrası yarım paket wasa kızılcıklı

canm wasa ne anlamadim ama bu gidisle iyi kilo werirsin

Fezay buğdayı ıslattın mı cnm pirincim bitmiş üşendım bugunde gıtmeye bende ayran detoksu na baslıcam olculerımız aynı olsun bakalım nasıl etkı yapcak ıkımızde bıde cnm detoks yaparken aslında sıgarayıda kesmek lazım mış ben içiyorum sen ıcıyomusun bakalım doğru sonuç alabılcekmiyim

Son düzenleme:

canm bulgurlada yapsbiliriz isyersen ben bulgur yaparsam sadece nohutu islatcam ama bugday dersen islatirom birazdan camm ama yesil.mercimegim yok komsuda bulursam.alcam bi narfaklik burda turk bakkali izaktatda almanlardada yok galiba.haber beklim canm ama cok sewindim iki kisi olunca daha azimli oluyorum

Buğday salatalık ve naneyle yapılan var ben onu yapım dıyom bulgur pek sevmıyorum onda yesıl mercımekte yokbı de nohut cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…