kızlar dün öyle güzel bi gün geçirdim uzun zamandır böyle eylenmemiştim. bayramdan beri eşim ilk kez kendine izin verdi. kahvaltıdan sonra avm var küçük çaplı da olsa oraya gittik belki bi çocuk filmi bulurda gideriz diye ama yoktu bizde çocukları eğlence merkezine götürdük. ordan çıktık markete uğradık biraz abur cubur aldıkbir park var oraya oturduk çocuklar çocuk parkında eğlendiler bizde eşimle sohbet ettik. bu arada aylar sonra ilk kez dondurma yedim hiç canım çekmiyodu sinir oluyodum yaz günü insan dondurma yemezmi yaw:131::131::131::131::131::131: sonrasında eşimin bi arkadaşı tarlaya domates biber falan ekmiş dediki gidip alalımmı biraz olur dedim köye gittik. yol biraz sarsıcıydı ama bol bol domates biber topladık ama ne domates mis gibi kokuyo hormonsuz offff offfff. çocuklar dalından kopartıp yemenin zevkine vardılar. ya oğlum diyoki anne yıkamadık oğlum tarlada yıkamak gerekmez dedim. tamam hoş bi mantık değil ama biz öyle büyüdük çok şükür hayattayız. bazı şeylerden yemesi lazım ki bağışıklık sistemine katkıda bulunsun. sonra eve geldik. dedik bari netten film izleyelim. çocuklar yüzünden tabi yine animasyon izlemek zorunda kaldık. normal film izlemeyi özledim haaaa. allahtan güzel bi film bulduk ta izledik. sonra eşimle beraber yemek hazırladık. bütün bunlar size normal gelebilir ama o kadar uzun zamandır böyle zaman geçirmemiştik. her ne kadar sonunda çekirdek yüzünden birazcık rahatsızlansamda çooook eğlenceliydi. bakalım bu gün neler olacak. herkese mutlu günler
coj gusel vakit gecirmissiniz canm ins daha gusel gunler gecirirsiniz yeni bebisinizle..sen.musta oturuyosun demi benim.karddesimde musta ewli onlar vartoda oturuyolar esi bi koyde ogretmenlik yapio gerci suanda kardesim annemlerde enistemde askerde
evet canım ben muştayım ve uzun yıllarda burda kalacam gibi görünüyor. şikayetçi değilim seviyorum muşu. memleketimden daha çok biliyorum etrafı açıkçası.
ben yarin basliorum.walla bulgur yerine bugday olmazmi
yok canım yaaa konu hep gündemimde zaten
işallah isteyen herkesin olur bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip eder çabuk alıp vermede tüp bebeğin de hormon ilaçlarının etkisi var malesef 6 tüp denemsi oldu
kızlar dün öyle güzel bi gün geçirdim uzun zamandır böyle eylenmemiştim. bayramdan beri eşim ilk kez kendine izin verdi. kahvaltıdan sonra avm var küçük çaplı da olsa oraya gittik belki bi çocuk filmi bulurda gideriz diye ama yoktu bizde çocukları eğlence merkezine götürdük. ordan çıktık markete uğradık biraz abur cubur aldıkbir park var oraya oturduk çocuklar çocuk parkında eğlendiler bizde eşimle sohbet ettik. bu arada aylar sonra ilk kez dondurma yedim hiç canım çekmiyodu sinir oluyodum yaz günü insan dondurma yemezmi yaw:131::131::131::131::131::131: sonrasında eşimin bi arkadaşı tarlaya domates biber falan ekmiş dediki gidip alalımmı biraz olur dedim köye gittik. yol biraz sarsıcıydı ama bol bol domates biber topladık ama ne domates mis gibi kokuyo hormonsuz offff offfff. çocuklar dalından kopartıp yemenin zevkine vardılar. ya oğlum diyoki anne yıkamadık oğlum tarlada yıkamak gerekmez dedim. tamam hoş bi mantık değil ama biz öyle büyüdük çok şükür hayattayız. bazı şeylerden yemesi lazım ki bağışıklık sistemine katkıda bulunsun. sonra eve geldik. dedik bari netten film izleyelim. çocuklar yüzünden tabi yine animasyon izlemek zorunda kaldık. normal film izlemeyi özledim haaaa. allahtan güzel bi film bulduk ta izledik. sonra eşimle beraber yemek hazırladık. bütün bunlar size normal gelebilir ama o kadar uzun zamandır böyle zaman geçirmemiştik. her ne kadar sonunda çekirdek yüzünden birazcık rahatsızlansamda çooook eğlenceliydi. bakalım bu gün neler olacak. herkese mutlu günler
evet canım ben muştayım ve uzun yıllarda burda kalacam gibi görünüyor. şikayetçi değilim seviyorum muşu. memleketimden daha çok biliyorum etrafı açıkçası.
Bende yarından itibaren menümu yazmaya başlayayımmi?
Diyet modundan çıktımda ama 4kilo daha vermek istiyorum takıldı 69da
Yoksa şu ayran detoksunumu denesem bilemedim
ayran detoksu
Bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore...(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl.
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ı ler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Alıntıdır*****
arkadaşlar ben bu tarife 1 yemek kaşıgı nane ve acıyı çok sevdigim için 3 yemek kaşıgı isot ekledim tadı bildiginiz tuzsuz ayran çorbası gibi
Bende yarından itibaren menümu yazmaya başlayayımmi?
Diyet modundan çıktımda ama 4kilo daha vermek istiyorum takıldı 69da
Yoksa şu ayran detoksunumu denesem bilemedim
canm yine sorumwar birincisi:yesil.mercimekle salatalik joymasam olurmu ikincisi:meywe yazmio ama ben bi sorim dedim meywe warmi bide diet biskuwi warmi
Yine ikinciyimm bu istikrarım ıyı mı kotumu bılemedım :))efsaxcıgım kuzum bravo tebrıklerr ama senı daha fasla aramızda gormek ıstıyorumm ne zmn donuyn sahalara :)) basarılar böyle devam edersen benı gecersın ttlım hırslandırdın benııı elma şekerii nerde kızlar onu goremıyorum fezay nuhan tebrıkler cecocum sen cok hareketlısın cnm bu ara kılon mu durdu ayyüzlüm sen all ama yaa yarasın bebişee kızlarrr 2014 te hedef degılse bıle cok yakınına gıderız bız bu azımlee.[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 mil plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] fezay[/TD] [TD] 94.8 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nuhan[/TD] [TD] 92.4 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 104.5 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1 saat yüzme 150 dak fitness yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Menüm
Sabah öğle
13:30 da kalktıgım ıcın
14:00
Special k 5 kaşık yarım şeftali yarım bardak süt 10 tane badem
Ara:1 orta turk kahvesi
1 şeftali yarım armut
1 tk keten tohumu tozu+2tk yoğurt
Akşam1 tabak yağsız makarna nanelı yoğurtlu
1 kase kaşık salata
Spor sonrası yarım paket wasa kızılcıklı
canm wasa ne anlamadim ama bu gidisle iyi kilo werirsin
Fezay buğdayı ıslattın mı cnm pirincim bitmiş üşendım bugunde gıtmeye bende ayran detoksu na baslıcam olculerımız aynı olsun bakalım nasıl etkı yapcak ıkımızde bıde cnm detoks yaparken aslında sıgarayıda kesmek lazım mış ben içiyorum sen ıcıyomusun bakalım doğru sonuç alabılcekmiyim
canm bulgurlada yapsbiliriz isyersen ben bulgur yaparsam sadece nohutu islatcam ama bugday dersen islatirom birazdan camm ama yesil.mercimegim yok komsuda bulursam.alcam bi narfaklik burda turk bakkali izaktatda almanlardada yok galiba.haber beklim canm ama cok sewindim iki kisi olunca daha azimli oluyorum
Buğday salatalık ve naneyle yapılan var ben onu yapım dıyom bulgur pek sevmıyorum onda yesıl mercımekte yokbı de nohut cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?