Canım antalyanin içindemisin? Bende manavgatta yakın ılicadayim
Tmm bende ole yapım mercımk benımde yok nohutu da buzlukta buldum yazın baklıyat almıyorum antalya cok sıck boceklenıyo ondan bıraz zorlndım allhtn buzlukta varmış :))
canm ben corbami 12de ictim sen naptin ama ben cok yaptim cunku yarina taxe yapamm due bide onla ugrasmiyim hem.esimde iver cok sewer bu corbayi.bu arada swn kac kiki werdin toplam
Kimseciker kalmadı bizim topikte yaahuu
Kimseciker kalmadı bizim topikte yaahuu
Ben geldimmmmmmmmm
Anam nerede bu beğen tuşumuz yaaaaa
ya su suratlari basil yapionuz yaa bende yapmaknistiom
Canım gelişmiş yazıya basıyorsun o suratlar çıkıyor zatenben artık ezberledim bazılarını direk kendim yazarken yapıyorum
su auran detoksunu aastirdim cogu kisi iki kilo wermis walla bi kiloda wersem yeter bide giden kilo yagdan gidiomus
Yine ben geldimmmmm
Mutfağımı topladım akşamlık yemeğimide ateşe koydum geldim :122: :122: :122:
Hadi inşallah bakalım yalnız bugun tartılmayalım baya sıstık çarşamba sabah tartılalım. Sen son öğünü kaçta yıcen cnm bır dekahvaltı dışında bişey yedın mı hıc ben yemedım kahvede ıcmedım uc fıncan bıtkı cayı içtim kahvesizlikten ölüyorummm
..............................
teşekkürr ederim canım sayende çizelgem oluştu artıkCanım bak buradan bakarak yap istersenolmadı ben akşam yardımcı olmaya çalışırım yine
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Nereye yapıştıracağını zaten çözmüşsünsadece doğru çizelgeyi yapmak kalmış
hoşgeldin canım aramıza umarım en sağlıklı sürede öğğğ görüntünden kurtulursun:)
hayrola canm ..........bu nedemek.nese hos geldin canm bende yeni katilanlardanim ama iyiki girmisim buraya.sen kac kilosun canm
Hoşgeldin cnm bennden baska kımse yok :) bende esımın yemegını yaptım rahatım benım zaten ayran corbasıöğğ geldı artık 3 kez yedım :)) içtim
en son ogunumu almanya saati ile 4de yedim turkiyesaatiyle 5de yedim ayran corbasindan baska bisey yemedim canm tartilmamda carsamba sabahi tartilcam ins bide uc yesil cay ictim 1,5su bende kahwesiz dayanamiyoooorruum
teşekkürr ederim canım sayende çizelgem oluştu artık
hoşbulduk canım aminn inşallah kilodan sağlığım gidiyor hergün bel ağrısı ile uyanıyorumm yatağımıza bahane buluyorum da yok arkadaş benkabul ediyorum çok çiko oldum:2::2::2::2:
sen şimdide öğğğğ dersen yandın Asıl yarın daha zor gelicek onu içmesi kendimde bir kaç kere yaptığımdan hatta nasıl sinirlerim bozulduysa bir keresinde ağlamıştım oturup eşimde bir güzel fırça attı ulen dolaba kilitmi vurdum gidip adam akıllı birşeyler ye kendine işkence yapma diye tabi sinirlerimin bozuk olduğu bir dönem yapmıştım ben onu
Canım kahve bir tane içebiliyorsun benim bildiğim o detoksda
Yani ben her yaptığımda mutlaka günde bir kahve içtiğimden o günlerde de boş geçmiyordum ve hiçte bir şeyini görmedim
güle güle kullan canım çizelgeni
İnşallah hep eksilere doğru gider o çizelge
Bu arada kaç senedir kullanıyorsunuz yatağınızı :44: Benimkini 3 sene evvel hamileliğimin ortalarında değiştirdim ki senden çok daha ağırımağrı namına birşey kalmadı ama bir kaç kerede bu yeni yatakta öyle dayak yemiş gibi uyanınca fark ettim ki gece üzerimi açıp uyumuşum ve sırtım yel almış
Şu ara şükür hiç ağrım olmuyor
Umarım seninde bel ağrın geçer yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?