80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tmm bende ole yapım mercımk benımde yok nohutu da buzlukta buldum yazın baklıyat almıyorum antalya cok sıck boceklenıyo ondan bıraz zorlndım allhtn buzlukta varmış :))

canm ben corbami 12de ictim sen naptin ama ben cok yaptim cunku yarina taxe yapamm due bide onla ugrasmiyim hem.esimde iver cok sewer bu corbayi.bu arada swn kac kiki werdin toplam

su auran detoksunu aastirdim cogu kisi iki kilo wermis walla bi kiloda wersem yeter bide giden kilo yagdan gidiomus

su auran detoksunu aastirdim cogu kisi iki kilo wermis walla bi kiloda wersem yeter bide giden kilo yagdan gidiomus

Hadi inşallah bakalım yalnız bugun tartılmayalım baya sıstık çarşamba sabah tartılalım . Sen son öğünü kaçta yıcen cnm bır dekahvaltı dışında bişey yedın mı hıc ben yemedım kahvede ıcmedım uc fıncan bıtkı cayı içtim kahvesizlikten ölüyorummm

Yine ben geldimmmmm

Mutfağımı topladım akşamlık yemeğimide ateşe koydum geldim :122: :122: :122:

Yine ben geldimmmmm

Mutfağımı topladım akşamlık yemeğimide ateşe koydum geldim :122: :122: :122:

Hoşgeldin cnm bennden baska kımse yok :) bende esımın yemegını yaptım rahatım benım zaten ayran corbası öğğ geldı artık 3 kez yedım :)) içtim

Son düzenleme:

en son ogunumu almanya saati ile 4de yedim turkiyesaatiyle 5de yedim ayran corbasindan baska bisey yemedim canm tartilmamda carsamba sabahi tartilcam ins bide uc yesil cay ictim 1,5su bende kahwesiz dayanamiyoooorruum

teşekkürr ederim canım sayende çizelgem oluştu artık

hoşgeldin canım aramıza umarım en sağlıklı sürede öğğğ görüntünden kurtulursun:)

hoşbulduk canım aminn inşallah kilodan sağlığım gidiyor hergün bel ağrısı ile uyanıyorumm yatağımıza bahane buluyorum da yok arkadaş benkabul ediyorum çok çiko oldum:2::2::2::2:

hayrola canm ..........bu nedemek.nese hos geldin canm bende yeni katilanlardanim ama iyiki girmisim buraya.sen kac kilosun canm

yazamadım mesajı oyüzden böle oldu hiç bir anlamı yok canım sabah baktım 85.4 geldim ama görüntüm beni çok rahatsız etti artık giyecek kıyafetim kalmadı ha bire bol şeyler giyorum hoş bulduk b arada sende hoş geldin ozaman ben önceden burada arkadaşlarla 13 kilo vermiştim yeni doğum yaptım 5 ay oldu her yerim darma duman oldu kendime bakma zamanım geldi

Hoşgeldin cnm bennden baska kımse yok :) bende esımın yemegını yaptım rahatım benım zaten ayran corbası öğğ geldı artık 3 kez yedım :)) içtim

sen şimdide öğğğğ dersen yandın Asıl yarın daha zor gelicek onu içmesi kendimde bir kaç kere yaptığımdan hatta nasıl sinirlerim bozulduysa bir keresinde ağlamıştım oturup eşimde bir güzel fırça attı ulen dolaba kilitmi vurdum gidip adam akıllı birşeyler ye kendine işkence yapma diye tabi sinirlerimin bozuk olduğu bir dönem yapmıştım ben onu

en son ogunumu almanya saati ile 4de yedim turkiyesaatiyle 5de yedim ayran corbasindan baska bisey yemedim canm tartilmamda carsamba sabahi tartilcam ins bide uc yesil cay ictim 1,5su bende kahwesiz dayanamiyoooorruum

Canım kahve bir tane içebiliyorsun benim bildiğim o detoksda
Yani ben her yaptığımda mutlaka günde bir kahve içtiğimden o günlerde de boş geçmiyordum ve hiçte bir şeyini görmedim

güle güle kullan canım çizelgeni
İnşallah hep eksilere doğru gider o çizelge

Bu arada kaç senedir kullanıyorsunuz yatağınızı :44: Benimkini 3 sene evvel hamileliğimin ortalarında değiştirdim ki senden çok daha ağırım ağrı namına birşey kalmadı ama bir kaç kerede bu yeni yatakta öyle dayak yemiş gibi uyanınca fark ettim ki gece üzerimi açıp uyumuşum ve sırtım yel almış
Şu ara şükür hiç ağrım olmuyor
Umarım seninde bel ağrın geçer yakında

canm sen daha onceden yaptinmi nasildi kilo werdinmi anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…