birazdan nekadar fazla cnmaradan kaynarım belki
sabah: 1yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara yok
öğle: yarım tabak çorba
3 çatal makarna
6 adet kızarmış patates
ara armut
ara 4 hoşbeş
akşam yarım tabak döner
marul domates peynir salatası
ara 1 avuç antep biraz fazla da olabilir
1 nescafe
OoooooMerdiven basen yaptı bisiklet popo büyüttü
ohhhh en iyisini ben yapmışım bı zamanakadar demek doğru yoldayım yan gel yattt
hiç biyere zararı yok
Kız kendıne bahaneler arama toksun sen tokk Mıden sana oyun oynuyor kandırıkcı o ınanma sen ona duyma onu
aynen öyle dedi valla.gülben ev bisikletine bindi..hayir onu kullanmiyoruz o basenleri genisletiyor dedi..kadini sirt üstü yatirdi..bak simdi anlatima..sanki pembe Roman yaziyorum...ama öyle valla yatirdi sirt üstümerdıven çıkmakta basen yapıyor dıyorlar ne alaka ya askıne basenlerı onluyor:26:bısıkletınde popo buyutucenı zannetmiyorum cnm :26:
cocuk akliylami hareket edecen..tabi sine geliyor ya dal mutfaga yok öyle yagma..bana bak son 8 Saat icinde sadece 2 nuget koca Tabak salata yedim o Kadar..bir demlik sekersiz cay tükettim birsey yemeyeyim diye...ama yemiyecegimde..kahvalti fasli cok lüks oldu cünküKızlarrr
Sanırım ben hamileyimm
Karnımda çocuk konuşuyor
Anneeee acıkktımmm yemekk yee diyorr
birazdan nekadar fazla cnm
bız yasamayalım olelım en ıyısı
bir bardak su ic..bahane yaratma..ama amaa amaa
Ama 34 yaşımdayım ve mdemi hiç böyle duymamıştım
Resmen dile geldi mubarek
evet hayatim yan yatiyorsun..sonra kafan ve üstteki ayaklarini havaya kaldirip indiriyorsun..simitlerin eriyorOoooooMerdiven basen yaptı bisiklet popo büyüttü
ohhhh en iyisini ben yapmışım bı zamanakadar demek doğru yoldayım yan gel yattt
hiç biyere zararı yok
oh be senden söyle menüler görmek ne güzel..nesfit nesfit icim disim nesfit olduaradan kaynarım belki
sabah: 1yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara yok
öğle: yarım tabak çorba
3 çatal makarna
6 adet kızarmış patates
ara armut
ara 4 hoşbeş
akşam yarım tabak döner
marul domates peynir salatası
ara 1 avuç antep biraz fazla da olabilir
1 nescafe
ama amaa amaa
Ama 34 yaşımdayım ve mdemi hiç böyle duymamıştım
Resmen dile geldi mubarek
aynen öyle dedi valla.gülben ev bisikletine bindi..hayir onu kullanmiyoruz o basenleri genisletiyor dedi..kadini sirt üstü yatirdi..bak simdi anlatima..sanki pembe Roman yaziyorum...ama öyle valla yatirdi sirt üstüsonrada komutlari Verdi..havada bisiklet süreceksin dedi..o popoyu toplar ama diger bisiklette bisiklet sürersen basenlerin genisler dedi..Ben demedim o dedi
cocuk akliylami hareket edecen..tabi sine geliyor ya dal mutfaga yok öyle yagma..bana bak son 8 Saat icinde sadece 2 nuget koca Tabak salata yedim o Kadar..bir demlik sekersiz cay tükettim birsey yemeyeyim diye...ama yemiyecegimde..kahvalti fasli cok lüks oldu cünkü
nasil yani
benimkileri yataga saldim herifi gezmeye oh be 18 lik kiz gibiyim valla
olucaz olucazcok kararliyim...ayda en fazla 2 Kilo verebilirim ama olsun..hedefe 4 bilemedin 5 ayda ulasicam..oh oh hayali bile güzel..
benim herif bu gün caktirmadanda itiraf etti güzellestigimi aslinda..milletini kahvaltiya davet ettim ya..ben hay hayla hazirliga dalmistim meger herifte olmayan biyiginin altindan beni izliyormus..at gibi kari maasallah dedi ..nee duyduguklarima inanamadim..Adam araba vergidi gibi senede bir kere seni seviyorum der yani o bicim..her ne Kadar nahos tavirdiysada valla hosuma gitti ne diim
az olsun da tek duyumcum verelim sevgisini belli edemiyo dmekki eniştem içinden seviyo seninasil yani
benimkileri yataga saldim herifi gezmeye oh be 18 lik kiz gibiyim valla
olucaz olucazcok kararliyim...ayda en fazla 2 Kilo verebilirim ama olsun..hedefe 4 bilemedin 5 ayda ulasicam..oh oh hayali bile güzel..
benim herif bu gün caktirmadanda itiraf etti güzellestigimi aslinda..milletini kahvaltiya davet ettim ya..ben hay hayla hazirliga dalmistim meger herifte olmayan biyiginin altindan beni izliyormus..at gibi kari maasallah dedi ..nee duyduguklarima inanamadim..Adam araba vergidi gibi senede bir kere seni seviyorum der yani o bicim..her ne Kadar nahos tavirdiysada valla hosuma gitti ne diim
dıyelım dıyelmsölemem dermişim 1.5 avuç diyelim biz ona en iiisi:)
AAAA KISKANDIM DOĞRUSU
14 YILLIK EVLİYİM BİRGÜN GELİPDE AT GİBİ KARI DEMEDİ BENİM KOCAMM..GELSİN SORARIM ONA BEN
BENDE İLTİFAT BEKLERİM AMA OLMAZKİ,,SENDE DUYUM NAZARDANDAMI KORKMUYON BACIM SÖYLEME BÖYLE ŞEYLERİ ULU ORTA GÖZE MÖZE GELİRSİNİZ
valla bende her yerde var ama göze carpan popom ve simidim...tüm hareketleri cektim valla ..hepsini yapicam..bakalim dedigi gibi 3 haftada 2 beden inceltiyormu:26::26::26::26:unut sen o mıde cıtır manken gıbı olduğunu hayal et sen yemeklerı hayal etme:26:
ay ne cok bılıyorlar yane farkı varkı ha yerde o bısıklet ustunde:26:her kafadan bı ses çıkıyor valla hangı doğru bulmak zor ben bısıklet kullandım ama ole bı sorun yasamadım altla ılgılı bı sorunm yok benm ustte var tekerlek gıbı ustum bacaklar ıncecık ust duba gıbı
benim bu adamdan cektigimi it cekmezz diyorum anam ne nazari..8 yil sonra Adam bana at gibi kari dedi o kadarda olsun yani..aten bende at gibi yük tasiyorum at gibi kosturuyorum at gibi besleniyorum yani..AAAA KISKANDIM DOĞRUSU
14 YILLIK EVLİYİM BİRGÜN GELİPDE AT GİBİ KARI DEMEDİ BENİM KOCAMM..GELSİN SORARIM ONA BEN
BENDE İLTİFAT BEKLERİM AMA OLMAZKİ,,SENDE DUYUM NAZARDANDAMI KORKMUYON BACIM SÖYLEME BÖYLE ŞEYLERİ ULU ORTA GÖZE MÖZE GELİRSİNİZ
Unut sen o mıde cıtır manken gıbı olduğunu hayal et sen Yemeklerı hayal etme:26:
Ay ne cok bılıyorlar yaNe farkı varkı ha yerde o bısıklet ustunde:26:her kafadan bı ses çıkıyor valla hangı doğru bulmak zor ben bısıklet kullandım ama ole bı sorun yasamadım altla ılgılı bı sorunm yok benm ustte var tekerlek gıbı ustum bacaklar ıncecık ust duba gıbı
10 tane hareket gosterdı dımı sabah aksm 10 dk yapın dıyorvalla bende her yerde var ama göze carpan popom ve simidim...tüm hareketleri cektim valla ..hepsini yapicam..bakalim dedigi gibi 3 haftada 2 beden inceltiyormu:26::26::26::26:
benim bu adamdan cektigimi it cekmezz diyorum anam ne nazari..8 yil sonra Adam bana at gibi kari dedi o kadarda olsun yani..aten bende at gibi yük tasiyorum at gibi kosturuyorum at gibi besleniyorum yani..bekle canim bekle önce 8 yil kahrini cek..sonra birgün sülalesini kahvaltiya cagir..ama kahvaltiya gelecek kisilere yetsin diye kendi sülalende geliyormus gibi sofra hazirla.. dahada demedimi at gibi diye git at maskesi al dahami demiyor demekki sendeki atligi göremiyecek Kadar öküz...birak kendi haline
ne biliyon belki ender abim gülbeni öyle görmek istedi
Belki adamın maksadı başka
Olamazmı söyle olamazmı
ayrıca son 10 dk dır 1 lt su içtimmm ama hala ses var
Hayat böyle iste..ben sana hayran sen dama tirman hesabi ..ben bekarlari kiskaniyorum bekarlar benidıyelım dıyelmonun dışında ıyı gıbı menün canım
kıskanma kz kıskanma kocası olmayanlar napsınsenın yerıne bız kıskanırıız
yok yok ben gercekten tozutuyorum sanirim..kiz kimle konusuyon senaz olsun da tek duyumcum verelim sevgisini belli edemiyo dmekki eniştem içinden seviyo seni
uyutta gel canım dinleme o ses midenin değil çok acıktıysan leblebi ye bi tanem kaptan arada kaynamadın ama kaptan sensin
valla bende her yerde var ama göze carpan popom ve simidim...tüm hareketleri cektim valla ..hepsini yapicam..bakalim dedigi gibi 3 haftada 2 beden inceltiyormu:26::26::26::26:
Benim bu adamdan cektigimi it cekmezz diyorum anam ne nazari..8 yil sonra adam bana at gibi kari dedi o kadarda olsun yani..aten bende at gibi yük tasiyorum at gibi kosturuyorum at gibi besleniyorum yani..Bekle canim bekle önce 8 yil kahrini cek..sonra birgün sülalesini kahvaltiya cagir..ama kahvaltiya gelecek kisilere yetsin diye kendi sülalende geliyormus gibi sofra hazirla.. Dahada demedimi at gibi diye git at maskesi al Dahami demiyor demekki sendeki atligi göremiyecek kadar öküz...birak kendi haline
ne biliyon belki ender abim gülbeni öyle görmek istedi
Olamazmı söyle olamazmı
Hayat böyle iste..ben sana hayran sen dama tirman hesabi ..ben bekarlari kiskaniyorum bekarlar beni
yok yok ben gercekten tozutuyorum sanirim..kiz kimle konusuyon senkimi uyutup geliim hangi ses midemin sesi degil arada kaynamakmi kaptanmiyim lan 3 kurusluk aklim var onuda siz götüreceksiniz ha...bismillah bismillah bismillah
hiiiiiiiiiiiiiii gercektenmi olabilirmi...her türlü hareketide yaptirdi haaaaaaaaa..anam anam anam ..gülbende az degil ne dese yapti egil dedi egildi yat dedi yatti bak cilveye bakne biliyon belki ender abim gülbeni öyle görmek istedi
Olamazmı söyle olamazmı
ay o duygusadece bende degilmis yasasin yasasinakşamkiler cuma kaçamağı bildirim sonrası haftanın hakedilen kaçamağı:)))
evet ama doktorumda kendi yapti..Bunda gülbeni evirdi cevirdi10 tane hareket gosterdı dımı sabah aksm 10 dk yapın dıyordoktorum programındada solemıstı:26:
catlasanda patlasanda bısey yemek yok
Hayat böyle iste..ben sana hayran sen dama tirman hesabi ..ben bekarlari kiskaniyorum bekarlar beni
yok yok ben gercekten tozutuyorum sanirim..kiz kimle konusuyon senkimi uyutup geliim hangi ses midemin sesi degil arada kaynamakmi kaptanmiyim lan 3 kurusluk aklim var onuda siz götüreceksiniz ha...bismillah bismillah bismillah
allahımm seni güldürsün duyummhayat böyle iste..ben sana hayran sen dama tirman hesabi ..ben bekarlari kiskaniyorum bekarlar beni
Yok yok ben gercekten tozutuyorum sanirim..kiz kimle konusuyon senKimi uyutup geliim hangi ses midemin sesi degil Arada kaynamakmi kaptanmiyim Lan 3 kurusluk aklim var onuda siz götüreceksiniz ha...bismillah bismillah bismillah
kız bak bende tutuyorum kendımı sende sabretBugun yedıklerım 500 kalorı bıle etmıyor Seytan durutuyor ama bende onu durtuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?