80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birazdan nekadar fazla cnm
Oooooo Merdiven basen yaptı bisiklet popo büyüttü
ohhhh en iyisini ben yapmışım bı zamana kadar demek doğru yoldayım yan gel yattt
hiç biyere zararı yok

bız yasamayalım olelım en ıyısı

merdıven çıkmakta basen yapıyor dıyorlar ne alaka ya askıne basenlerı onluyor:26:bısıkletınde popo buyutucenı zannetmiyorum cnm :26:
aynen öyle dedi valla.gülben ev bisikletine bindi..hayir onu kullanmiyoruz o basenleri genisletiyor dedi..kadini sirt üstü yatirdi..bak simdi anlatima..sanki pembe Roman yaziyorum...ama öyle valla yatirdi sirt üstü sonrada komutlari Verdi..havada bisiklet süreceksin dedi..o popoyu toplar ama diger bisiklette bisiklet sürersen basenlerin genisler dedi..Ben demedim o dedi
Kızlarrr
Sanırım ben hamileyimm
Karnımda çocuk konuşuyor
Anneeee acıkktımmm yemekk yee diyorr
cocuk akliylami hareket edecen..tabi sine geliyor ya dal mutfaga yok öyle yagma..bana bak son 8 Saat icinde sadece 2 nuget koca Tabak salata yedim o Kadar..bir demlik sekersiz cay tükettim birsey yemeyeyim diye...ama yemiyecegimde..kahvalti fasli cok lüks oldu cünkü

ama amaa amaa

Ama 34 yaşımdayım ve mdemi hiç böyle duymamıştım

Resmen dile geldi mubarek
bir bardak su ic..bahane yaratma..

Oooooo Merdiven basen yaptı bisiklet popo büyüttü
ohhhh en iyisini ben yapmışım bı zamana kadar demek doğru yoldayım yan gel yattt
hiç biyere zararı yok
evet hayatim yan yatiyorsun..sonra kafan ve üstteki ayaklarini havaya kaldirip indiriyorsun..simitlerin eriyor
oh be senden söyle menüler görmek ne güzel..nesfit nesfit icim disim nesfit oldu
sen yedin bana yaradi

ama amaa amaa

Ama 34 yaşımdayım ve mdemi hiç böyle duymamıştım

Resmen dile geldi mubarek
unut sen o mıde cıtır manken gıbı olduğunu hayal et sen yemeklerı hayal etme:26:

ay ne cok bılıyorlar ya ne farkı varkı ha yerde o bısıklet ustunde:26:her kafadan bı ses çıkıyor valla hangı doğru bulmak zor ben bısıklet kullandım ama ole bı sorun yasamadım altla ılgılı bı sorunm yok benm ustte vartekerlek gıbı ustum bacaklar ıncecık ust duba gıbı

AAAA KISKANDIM DOĞRUSU

14 YILLIK EVLİYİM BİRGÜN GELİPDE AT GİBİ KARI DEMEDİ BENİM KOCAMM..GELSİN SORARIM ONA BEN

BENDE İLTİFAT BEKLERİM AMA OLMAZKİ,,SENDE DUYUM NAZARDANDAMI KORKMUYON BACIM SÖYLEME BÖYLE ŞEYLERİ ULU ORTA GÖZE MÖZE GELİRSİNİZ

az olsun da tek duyumcum verelim sevgisini belli edemiyo dmekki eniştem içinden seviyo seni

uyutta gel canım dinleme o ses midenin değil çok acıktıysan leblebi ye bi tanem kaptan arada kaynamadın ama kaptan sensin

sölemem dermişim 1.5 avuç diyelim biz ona en iiisi:)
dıyelım dıyelm onun dışında ıyı gıbı menün canım

kıskanma kz kıskanma kocası olmayanlar napsın senın yerıne bız kıskanırıız

valla bende her yerde var ama göze carpan popom ve simidim...tüm hareketleri cektim valla ..hepsini yapicam..bakalim dedigi gibi 3 haftada 2 beden inceltiyormu:26::26::26::26:

benim bu adamdan cektigimi it cekmezz diyorum anam ne nazari..8 yil sonra Adam bana at gibi kari dedi o kadarda olsun yani..aten bende at gibi yük tasiyorum at gibi kosturuyorum at gibi besleniyorum yani.. bekle canim bekle önce 8 yil kahrini cek..sonra birgün sülalesini kahvaltiya cagir..ama kahvaltiya gelecek kisilere yetsin diye kendi sülalende geliyormus gibi sofra hazirla.. dahada demedimi at gibi diye git at maskesi al dahami demiyor demekki sendeki atligi göremiyecek Kadar öküz...birak kendi haline

ne biliyon belki ender abim gülbeni öyle görmek istedi
Belki adamın maksadı başka
Olamazmı söyle olamazmı

ayrıca son 10 dk dır 1 lt su içtimmm ama hala ses var

10 tane hareket gosterdı dımı sabah aksm 10 dk yapın dıyor doktorum programındada solemıstı:26:
Olamazmı söyle olamazmı

catlasanda patlasanda bısey yemek yok

dıyelım dıyelm onun dışında ıyı gıbı menün canım

kıskanma kz kıskanma kocası olmayanlar napsın senın yerıne bız kıskanırıız
Hayat böyle iste..ben sana hayran sen dama tirman hesabi ..ben bekarlari kiskaniyorum bekarlar beni
yok yok ben gercekten tozutuyorum sanirim..kiz kimle konusuyon sen kimi uyutup geliimhangi ses midemin sesi degil arada kaynamakmikaptanmiyim lan 3 kurusluk aklim var onuda siz götüreceksiniz ha...bismillah bismillah bismillah

tamam tamam ben bişey demedim sakin ol arkadaşımm:18::18:

Sen sakin ollll uyuuu uyuuuu:111:

Yokk yokk uyuma sakın

Olamazmı söyle olamazmı

kız bak bende tutuyorum kendımı sende sabret bugun yedıklerım 500 kalorı bıle etmıyor seytan durutuyor ama bende onu durtuyorm

ınsan hep elınde olmayana ozenır onu ıstermıs cnm ne yapıcan yetınmeyı bılmıyoruz

Olamazmı söyle olamazmı

hiiiiiiiiiiiiiii gercektenmi olabilirmi...her türlü hareketide yaptirdi haaaaaaaaa..anam anam anam ..gülbende az degil ne dese yapti egil dedi egildi yat dedi yatti bak cilveye bak (yahu mahalle karilarindan neyim eksik dört dörtlük dedikodu camur atma mevcut yani
akşamkiler cuma kaçamağı bildirim sonrası haftanın hakedilen kaçamağı:)))
ay o duygusadece bende degilmis yasasin yasasin

10 tane hareket gosterdı dımı sabah aksm 10 dk yapın dıyor doktorum programındada solemıstı:26:

catlasanda patlasanda bısey yemek yok
evet ama doktorumda kendi yapti..Bunda gülbeni evirdi cevirdi

ay çok tatlısınız napim alıntıya yetişemiyorumki m,nikkelebek için demiştim bebişleri uyutta gel diye beyazcanıma da birazcık leblebi ye didim kaptanın menüsünden bahsettim hızınıza yetişemiyorumki senin aklın var ya maşşallah diyim kırk binkere aman bekarların nesini kıskanıyosunki dün kına gecesindeydik millet dans ediyo sen sap gibi kalıyosun en gıcık olduğum durum bu yoksa şikayetim yok annemle çok mutluyuz allaha şükür bu arada Türkçeyi de katletmiş bulunuyorum
acele yazcam diye

allahımm seni güldürsün duyumm
benim kız geldi sesime anne niye gülüyon diye,kahkaha attım .
kız bak bende tutuyorum kendımı sende sabret Bugun yedıklerım 500 kalorı bıle etmıyor Seytan durutuyor ama bende onu durtuyorm

helall sana
kutluyorum seni veee bi şişe daha su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…