he valla..herif gezmeye gidiyordu ya dedimki bak kendine mukayet ol..barlara diskolara gitme..yalniz oturan hanimlara sarkma..Allah korusun belki iclerinde dörtdörtlük biri vardir sana denk gelir ..beni terkeder onunla evlenir huzurlu mutlu olursun..aman aman dedim nerde pala biyik git ona yanasınsan hep elınde olmayana ozenır onu ıstermıs cnm ne yapıcan yetınmeyı bılmıyoruz
neeeeeeeeeeekız bak bende tutuyorum kendımı sende sabretbugun yedıklerım 500 kalorı bıle etmıyor seytan durutuyor ama bende onu durtuyorm
karar ver sende uyuyayimmi uyumayayimmitamam tamam ben bişey demedim sakin ol arkadaşımm:18::18:
Sen sakin ollll uyuuu uyuuuu:111:
Yokk yokk uyuma sakın
hiiiiiiiiiiiiiii gercektenmi olabilirmi...her türlü hareketide yaptirdi haaaaaaaaa..anam anam anam ..gülbende az degil ne dese yapti egil dedi egildi yat dedi yatti bak cilveye bak(yahu mahalle karilarindan neyim eksik dört dörtlük dedikodu camur atma mevcut yani
ay o duygusadece bende degilmis yasasin yasasin
evet ama doktorumda kendi yapti..Bunda gülbeni evirdi cevirdi
ıc canm ıccallahımm seni güldürsün duyumm
benim kız geldi sesime anne niye gülüyon diye,kahkaha attım .
helall sana
kutluyorum seni veee bi şişe daha su içiyorum
hiiiiiiiiiiiiiii gercektenmi olabilirmi...her türlü hareketide yaptirdi haaaaaaaaa..anam anam anam ..gülbende az degil ne dese yapti egil dedi egildi yat dedi yatti bak cilveye bak(yahu mahalle karilarindan neyim eksik dört dörtlük dedikodu camur atma mevcut yani
Ay o duygusadece bende degilmis yasasin yasasin
Evet ama doktorumda kendi yapti..bunda gülbeni evirdi cevirdi
he valla..herif gezmeye gidiyordu ya dedimki bak kendine mukayet ol..barlara diskolara gitme..yalniz oturan hanimlara sarkma..Allah korusun belki iclerinde dörtdörtlük biri vardir sana denk gelir ..beni terkeder onunla evlenir huzurlu mutlu olursun..aman aman dedim nerde pala biyik git ona yanasartik bakicaz kismetime ne cikarsa
neeeeeeeeeee500 kalorimi kiz intiharmi ediyorsun nedir 500 kalori cok az ama
karar ver sende uyuyayimmi uyumayayimmi
Amin canim Amin..cümlemizi güldürsün insallahallahımm seni güldürsün duyumm
benim kız geldi sesime anne niye gülüyon diye,kahkaha attım .
helall sana
kutluyorum seni veee bi şişe daha su içiyorum
sende annenle danset canim..biz cocukken kimi bulsak sarilip cikiyorduk piste....yada yan masadan kap bir delikanli..anasinada sadece 5 dakikaligina aliyorum oglunu ne o bön bön bakiyorsun sümüklü ogluna kalmadik herhalde de...danset....dostlar pazarda görsün isteay çok tatlısınız napim alıntıya yetişemiyorumki m,nikkelebek için demiştim bebişleri uyutta gel diye beyazcanıma da birazcık leblebi ye didim kaptanın menüsünden bahsettim hızınıza yetişemiyorumki senin aklın var ya maşşallah diyim kırk binkere aman bekarların nesini kıskanıyosunki dün kına gecesindeydik millet dans ediyo sen sap gibi kalıyosun en gıcık olduğum durum bu yoksa şikayetim yok annemle çok mutluyuz allaha şükür bu arada Türkçeyi de katletmiş bulunuyorum
acele yazcam diye
he valla..herif gezmeye gidiyordu ya dedimki bak kendine mukayet ol..barlara diskolara gitme..yalniz oturan hanimlara sarkma..allah korusun belki iclerinde dörtdörtlük biri vardir sana denk gelir ..beni terkeder onunla evlenir huzurlu mutlu olursun..aman aman dedim nerde pala biyik git ona yanasArtik bakicaz kismetime ne cikarsa
Neeeeeeeeeee500 kalorimi Kiz intiharmi ediyorsun nedir 500 kalori cok az ama
Karar ver sende uyuyayimmi uyumayayimmi
allahim sen böyle mide Kabul etmiyor dedikce ben kendimi uzaydan gelmis gibi hissediyorum...cünkü benim ve coulugum cocugum ailem 7 ceddim günlük 10 000 kalorilik yiyecek yesek banamisin demeyiz valla..söyle 500 kaloriden fazlasi gitmiyor diyenleri imrenerek kiskanarak izliyorum valla..hatta hafiften kil olma durumlari bile oluyor valla kusura bakma canim arkadasimılahı cnm sen cok yasa emı hee 481 kalorı tuttu bugun ıyı bı ıntıhar seklı olabılır :26:şaka şaka tabı yok cnm yıyemıyorm bsey anca bu kadar yanı gıtmıyot mıde kabul etmıyor:26:
ne gülbenimi alacak bekarmi ki ay bunu bilmiyordum..herife diyeyimde 3 sise viski bosaltip otobanda 200 le gelsin eve...hatta gelemesin...pala biyikli amcam kacirsin onuanaaa gülbeni mi alıcak yoksa bu adam
bibakıyım söz dinliyormu dedi bu arada kadını evirdi çevirdi
allahımmm öte taraftabide tanımadığımız kadınla hellaşacaz ama o topluma mal olmuş bi kadın
ayrıca bu mal kelimesinin şapkası olmadığından farklı anlam taşıyabilir
okuyucuların dikkatine
himmm baskadir tabi hatun tas gibi olmus...gideyimde endere diyeyim(bu arada belirtirim sohpet basindaki ender Sarac bekar oldugunu ögrendigimden beri ender oldu) su benim simitler nasil eriyecek hele bir evir cevir gösteramaç başka o zman cnmm
ıc canm ıccbende suyla doldurdum mıdemı
hiiiic bahane bulma benim herif gelene Kadar buradasin o kadarsen uyumaa ben uyurum ikimizin yerineeee
hiiiic bahane bulma benim herif gelene kadar buradasin o kadarUyku muyku yok...
Ender haaaa
Vayyyy simitlerine bakıcak birde öylemi:108:
Simittttt simitttttt evde simit vardı :84:
allahim sen böyle mide Kabul etmiyor dedikce ben kendimi uzaydan gelmis gibi hissediyorum...cünkü benim ve coulugum cocugum ailem 7 ceddim günlük 10 000 kalorilik yiyecek yesek banamisin demeyiz valla..söyle 500 kaloriden fazlasi gitmiyor diyenleri imrenerek kiskanarak izliyorum valla..hatta hafiften kil olma durumlari bile oluyor valla kusura bakma canim arkadasim
....
ne gülbenimi alacak bekarmi ki ay bunu bilmiyordum..herife diyeyimde 3 sise viski bosaltip otobanda 200 le gelsin eve...hatta gelemesin...pala biyikli amcam kacirsin onu
himmm baskadir tabi hatun tas gibi olmus...gideyimde endere diyeyim(bu arada belirtirim sohpet basindaki ender Sarac bekar oldugunu ögrendigimden beri ender oldu) su benim simitler nasil eriyecek hele bir evir cevir göster
unut sen o mıde cıtır manken gıbı olduğunu hayal et sen yemeklerı hayal etme:26:
ay ne cok bılıyorlar yane farkı varkı ha yerde o bısıklet ustunde:26:her kafadan bı ses çıkıyor valla hangı doğru bulmak zor ben bısıklet kullandım ama ole bı sorun yasamadım altla ılgılı bı sorunm yok benm ustte var tekerlek gıbı ustum bacaklar ıncecık ust duba gıbı
oldu canımAma sende benim herif gelene kadar burdasın taaammı
15 güne gelir benim herif bu arada
ya bunada ne desek aklina yemek geliyor..yok bacim yok simitlere bakmayacak..ic bacak toplama vede sarkik kol hareketleri yapicak..gerci simdi sen bundanda tavuk budu ve kanat izgara anlarsindur dur yeniden degiseyim...popo kaldirma bel inceltme hareketleri gösterecek..hah bundan bir sey cikaramazsin herhalde
bendede altla ilgili bi sorun yok üst taraf dev gibi bel zaten yok olmuş durumda hareket edelimde tek nasıl olursa olsun
ben kaçıyorum canlar parmaklarım iflas etti :) hepinizi çok seviyorum tatlı rüyalar yarın sabah grşrz inş allaha emanet olun
vaay havani yiiim senin..15 günde bir geliyor ha...Nerde bende o sans Yok yok ben seninkini beklersem eger herif bir gider birdaha gelmez alim allah Sonra ben kimden yakinirim kimi konu eder ugrasirim yok yok biz en iyisi bizimkini bekleyelim..bir bakarsin pala amcam mesaj atar kocani unut diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?