Duyum bacı kız bu menüleri senden rüyamda görsem
allah hayırlara çıkarsın derdimmaşallah sakın bozma
bir sorun varsa tek tarafli oluyor..ama sorun bir türlü cözülmüyorda tek tarafli olmaktan cikiyor cift tarafli bir hal aliyor..bendew cok yanlislar yaptim bu körolmayasica herifle büyük kavgalarimda..bazen karsindakini öyle zorluyorsunki ..yani gördügün tepkiye aglarken acaba aynisini o bana yapsaydi ben nasil bir tepki gösterirdim dediginde cokta masum tepkiler cikmiyor aklimizdan yani...bu sebeple önce özelestiri diyorumBak bu cok dogru....
asagi yukarı Allah istediğim gibi birini çıkardı karşıma ....
ama ailesi öyle degil....kafa dengimiz insanlar degil ...
onları da senede 15 gun ancak görüyorumdur toplasan...zaten yakın değiller...
ama yine de....döğüşe boğuşa kısmı dogru...farklı kimlikleriz nihayetinde...
öyle büyük seyler yasamadık sukur ama... Ufak tefek seylerden kavgalarımız oldukça
daha cok anladık ve bağlandık birbirimize... B
eyaz atlı prens beklemedim ama Karayagiz delikanli istedim öyle oldu sukur
bazen biraz deli oluyor gercekten ama eh bende cok akıllı sayılmam hani
Bak bu cok dogru....
öyle büyük seyler yasamadık sukur ama... Ufak tefek seylerden kavgalarımız oldukça
1 ay sonra 4 yıl biticek canım...upsskarmask bı yere parmak bastım sanırım kırk satır mı kırk katırmı hesabı
bır sanslı daha kac yıllık evlısn cnm sen
1 ay sonra 4 yıl biticek canım...
Bakma öyle söylediğime 4-4 lük sanmayın ...
ama yine de şükürler olsun ...dediğim gibi istediğim gibi biriyle birlikteyim
rabbim sizleri de hayırlı insanlarla karsilastirsin...
zamanla hem karşı tarafida kendinizde yontuluyorsunuz
ac degılız bız tokuz tokuzzz cok yedıkkk tokuzzz
Maşallah cnm nazr boncukluksunuzıste kesın bılet benım elımde kalır Bı gram sans yok bende Amortiye razıyım ynı
ben buna cevap yazmistim Allah Allah..gene galipten seslermi geliyor neDuyum bacı kız bu menüleri senden rüyamda görsem
allah hayırlara çıkarsın derdimmaşallah sakın bozma
yok yok kesin cevap yazmistim bunadaBak bu cok dogru....
ay sorma bizimki piyangonun asmis hali yani birak amortiyi o Kadar beterki bu islemlerin vergisini üstüne öder gibiyimAnammmmmmmm iki dakika pc başından ayrıldık neler kaçırmışım
Maşallahne güzel sohbetler edilmiş
Bu arada bende evliliğin bir milli piyango olduğunu düşünüyorum
Bazılarına amorti bile çıkmazkenbazıları büyük ikramiyeyi kapar
Ben eşime hep derim amorti çıktın diyeama tabı o işin şakası şükür 14 seneyi devirdik arada kapışsakta
nasıl bı çocuk sorunu varkı cnm:26:
öyle dimiiii öyleee:111:
Tokummmmmbennn tokummmmm
TokummmTokummmm Karnım gurulduyor amatokluktannn:44::44:
Tokumm diyorumm ulennnnnnn ses çıkarma artık sevgili midemm
ben enıyısı susayım cnm :26ben buna cevap yazmistim Allah Allah..gene galipten seslermi geliyor ne
yok yok kesin cevap yazmistim bunada
ay sorma bizimki piyangonun asmis hali yani birak amortiyi o Kadar beterki bu islemlerin vergisini üstüne öder gibiyim
o meselelere heeeeeeeeeeeec dalma zaten mutfaga girip dolabi bosaltasim var buda bahane olur kederden yerim yani
olacaksın tabiki duyumcum hepimiz olacağız inş. empati yapmak sanırım önemli olandemek rüyanda görsen hayra ciksin dersin ha süper valla tuttum bu cümleyi..hayatim bu sene cok kararliyim bu sene bu is tamamlanacak..alimli calimli citi piti bir hatun olucam..genclik iksiri mi ictin diicekler bana..böyle derken suyu cekilmis elma gibi olmayayimda
bir sorun varsa tek tarafli oluyor..ama sorun bir türlü cözülmüyorda tek tarafli olmaktan cikiyor cift tarafli bir hal aliyor..bendew cok yanlislar yaptim bu körolmayasica herifle büyük kavgalarimda..bazen karsindakini öyle zorluyorsunki ..yani gördügün tepkiye aglarken acaba aynisini o bana yapsaydi ben nasil bir tepki gösterirdim dediginde cokta masum tepkiler cikmiyor aklimizdan yani...bu sebeple önce özelestiri diyorum
bence deeeeeeeeeevet bız tokuz hemde cokk sevgılı mıden sana yanlış sınyaller verıyor senı kandırmaya calısıor dusm sakın tuzağına
ben enıyısı susayım cnm :26rtalık karıştırmayayım bı geldı pır geldı olmasın
Benim cadı kıyameti koparıyor ... Hepinizden cok özür diliyorum... Üffff 2 kelam edeyim dedim... Kursağımda bıraktılar... Menumude yazamadim ...şunları uyutayimda tekrar gelir yazarım ins
Herkesi öpüyorum ...hayırlı geceler
ya bu erkekler adami tanimadan bile sitrese sokuyor..su ender Sarac amcam var ya...bu gün internette gördüm..evdeki bisiklet popoyu büyütüyor diyor ya ..:44::44::44::44::44: tüm kis ben bisiklet sürerim diye hayal ediyordum bu Adam oturdugu yerde hayallerimi yikti iyimi
Kızlarrr
Sanırım ben hamileyimm
Karnımda çocuk konuşuyor
Anneeee acıkktımmm yemekk yee diyorr
nasil yaniO deyilde ben 3 gün önce kotamı aşmış bulunuyorum
ne yardan ne serden vaz geçemiyomm
benimkileri yataga saldim herifi gezmeye oh be 18 lik kiz gibiyim vallaBenim cadı kıyameti koparıyor ... Hepinizden cok özür diliyorum... Üffff 2 kelam edeyim dedim... Kursağımda bıraktılar... Menumude yazamadim ...şunları uyutayimda tekrar gelir yazarım ins
Herkesi öpüyorum ...hayırlı geceler
olucaz olucazolacaksın tabiki duyumcum hepimiz olacağız inş. empati yapmak sanırım önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?