80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Duyum bacı kız bu menüleri senden rüyamda görsem
allah hayırlara çıkarsın derdim maşallah sakın bozma
demek rüyanda görsen hayra ciksin dersin ha süper valla tuttum bu cümleyi..hayatim bu sene cok kararliyim bu sene bu is tamamlanacak..alimli calimli citi piti bir hatun olucam..genclik iksiri mi ictin diicekler bana..böyle derken suyu cekilmis elma gibi olmayayimda

bir sorun varsa tek tarafli oluyor..ama sorun bir türlü cözülmüyorda tek tarafli olmaktan cikiyor cift tarafli bir hal aliyor..bendew cok yanlislar yaptim bu körolmayasica herifle büyük kavgalarimda..bazen karsindakini öyle zorluyorsunki ..yani gördügün tepkiye aglarken acaba aynisini o bana yapsaydi ben nasil bir tepki gösterirdim dediginde cokta masum tepkiler cikmiyor aklimizdan yani...bu sebeple önce özelestiri diyorum

hoş geldin canımmm allahj bir ömür boyu mutlu etsin sizi duyumcum eniştemizle seni allah bir ömür ayırmasın inş

upss karmask bı yere parmak bastım sanırım kırk satır mı kırk katırmı hesabı

bır sanslı daha kac yıllık evlısn cnm sen
1 ay sonra 4 yıl biticek canım...
Bakma öyle söylediğime 4-4 lük sanmayın ...
ama yine de şükürler olsun ...dediğim gibi istediğim gibi biriyle birlikteyim
rabbim sizleri de hayırlı insanlarla karsilastirsin...
zamanla hem karşı tarafida kendinizde yontuluyorsunuz

amin cnm inşallah ole olur , Allah dahada guzellestırsın evlılıgını omur boyu bırlıkte olmanız dılegıyle cnm

ac degılız bız tokuz tokuzzz cok yedıkkk tokuzzz

Maşallah cnm nazr boncukluksunuz ıste kesın bılet benım elımde kalır Bı gram sans yok bende Amortiye razıyım ynı

öyle dimiiii öyleee:111:

Tokummmmm bennn tokummmmm

Tokummm Tokummmm Karnım gurulduyor amatokluktannn:44::44:
Tokumm diyorumm ulennnnnnn ses çıkarma artık sevgili midemm

Duyum bacı kız bu menüleri senden rüyamda görsem
allah hayırlara çıkarsın derdim maşallah sakın bozma
ben buna cevap yazmistim Allah Allah..gene galipten seslermi geliyor ne

yok yok kesin cevap yazmistim bunada

ay sorma bizimki piyangonun asmis hali yani birak amortiyi o Kadar beterki bu islemlerin vergisini üstüne öder gibiyim
nasıl bı çocuk sorunu varkı cnm:26:

o meselelere heeeeeeeeeeeec dalma zaten mutfaga girip dolabi bosaltasim var buda bahane olur kederden yerim yani

öyle dimiiii öyleee:111:

Tokummmmm bennn tokummmmm

Tokummm Tokummmm Karnım gurulduyor amatokluktannn:44::44:
Tokumm diyorumm ulennnnnnn ses çıkarma artık sevgili midemm
evet bız tokuz hemde cokk sevgılı mıden sana yanlış sınyaller verıyor senı kandırmaya calısıor dusm sakın tuzağına
ben enıyısı susayım cnm :26rtalık karıştırmayayım bı geldı pır geldı olmasın

Son düzenleme:
ya bu erkekler adami tanimadan bile sitrese sokuyor..su ender Sarac amcam var ya...bu gün internette gördüm..evdeki bisiklet popoyu büyütüyor diyor ya ..:44::44::44::44::44: tüm kis ben bisiklet sürerim diye hayal ediyordum bu Adam oturdugu yerde hayallerimi yikti iyimi

olacaksın tabiki duyumcum hepimiz olacağız inş. empati yapmak sanırım önemli olan

Benim cadı kıyameti koparıyor ... Hepinizden cok özür diliyorum... Üffff 2 kelam edeyim dedim... Kursağımda bıraktılar... Menumude yazamadim ...şunları uyutayimda tekrar gelir yazarım ins
Herkesi öpüyorum ...hayırlı geceler

Kızlarrr
Sanırım ben hamileyimm
Karnımda çocuk konuşuyor
Anneeee acıkktımmm yemekk yee diyorr

merdıven çıkmakta basen yapıyor dıyorlar ne alaka ya askıne basenlerı onluyor:26:bısıkletınde popo buyutucenı zannetmiyorum cnm :26:

O deyilde ben 3 gün önce kotamı aşmış bulunuyorum

ne yardan ne serden vaz geçemiyomm
nasil yani

benimkileri yataga saldim herifi gezmeye oh be 18 lik kiz gibiyim valla
olacaksın tabiki duyumcum hepimiz olacağız inş. empati yapmak sanırım önemli olan
olucaz olucaz cok kararliyim...ayda en fazla 2 Kilo verebilirim ama olsun..hedefe 4 bilemedin 5 ayda ulasicam..oh oh hayali bile güzel..
benim herif bu gün caktirmadanda itiraf etti güzellestigimi aslinda..milletini kahvaltiya davet ettim ya..ben hay hayla hazirliga dalmistim meger herifte olmayan biyiginin altindan beni izliyormus..at gibi kari maasallah dedi .. nee duyduguklarima inanamadim..Adam araba vergidi gibi senede bir kere seni seviyorum der yani o bicim..her ne Kadar nahos tavirdiysada valla hosuma gitti ne diim

aradan kaynarım belki

sabah: 1yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek

ara yok

öğle: yarım tabak çorba
3 çatal makarna
6 adet kızarmış patates

ara armut

ara 4 hoşbeş

akşam yarım tabak döner
marul domates peynir salatası

ara 1 avuç antep biraz fazla da olabilir
1 nescafe

Oooooo Merdiven basen yaptı bisiklet popo büyüttü
ohhhh en iyisini ben yapmışım bı zamana kadar demek doğru yoldayım yan gel yattt
hiç biyere zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…