canan abla kimmm :44:[/QUO TE]
Prof Dr Canan Karatayben abla diyorum
mutlaka kavgalar tartışmalar oluyordur cnm ınsan yerı geliyor kendı canından olan çocuklarıyla kardeslerıy annesiyle bıle kavge edıyor elın adamıylamı kavga etmıcekhem kavgaların sonundakı barışmalarında ayrı bı zevkı var ama fazlasıda zarar tabı ınsallah huzurlu bı sekılde devam eder evlılıklerınız
neee turşumu kim kurdu turşuyu olsada yesekhaklısın cnm cok ıyı gıden evlılıkler bıle tepe taklak olabılıyor , sansa cok bakıyor rabbım hep hayırlısıyla karsılastrsın
nıe kız tursunumu kurucak:26:
geciyor valla..bak biz 8 e girdik yani geciyor..bizimki öyle masumane dögüslerde olmadi ha...benim cektigimi it cekmedi desem yeridir..ama basa gelince cekiliyor iste naparsin...
zaten kocam uzaktaaaa yanında olmak istiyom olamaıyommm kocalarınıza iyi bakın
duyum hem sövüyon hem seviyon sözü senin için değiştirdim:)
Allah hepimize geçim dirlik versin
hele yeni evlilere
evet cnm adam pıyasada yok benmde daha düşünecek bıseyım yok , buraya kadarmış napalım kısmetsen tamamen bitirdin mi o işi??
neee turşumu kim kurdu turşuyu olsada yesek
aslındavarda bodrumda şimdi korkarım oraya inmeye ayyy ağzımın suları aktı şimdi ekşi ekşi şöyle sapsarı çıtırrr çıtırrr ayyyy ben gidiyim turşu getiriyim barii
duyum senin akrabandı sanırım kocan huyunu az çok bilmiyormuydun önceden
olmazmi benim kocamamannn evlilik şans hakkaten
rahmetli nenem evlilik piyango bileti derdi şansına
insanın kısmetinde bir ayıyla evlenmek varsa bencekibar adam bile ayılaşabilir
etrafımızdada yokmu çevresine çok kibar ama karısına ayı
ne diiim a mi diim b mi diiim sürer insallah kismina cevap verme hakkimi es geciyorummutlaka kavgalar tartışmalar oluyordur cnm ınsan yerı geliyor kendı canından olan çocuklarıyla kardeslerıy annesiyle bıle kavge edıyor elın adamıylamı kavga etmıcekhem kavgaların sonundakı barışmalarında ayrı bı zevkı var ama fazlasıda zarar tabı ınsallah huzurlu bı sekılde devam eder evlılıklerınız
he valla iremim hem sövüyoz hem seviyoz yani ama sunu iyi biliyorumki onsuz kizlarimla cok daha mutlu olucaz ama kurtlar sofrasinda daha kolay lokma...onunla cocuklarim evden uctugunda cok mutlu karikoca olucaz ama cocukalrimda hep bir dügüm olacak bogazinda ..derken ne yardan ne serden yani...yahu bir votkami acsam nezaten kocam uzaktaaaa yanında olmak istiyom olamaıyommm kocalarınıza iyi bakın
Bak bu cok dogru....cok beklersin. yada sabirli olup ilk on yil dögüse bogusa alisacaksiniz birbirinize
aminn cnm aminAllah hepimize geçim dirlik versin
hele yeni evlilere
zaten kocam uzaktaaaa yanında olmak istiyom olamaıyommm kocalarınıza iyi bakın
akrabamdi akrabam olmasinada huyune ne biliim bildigim kadarina zaten bayila bayila evlendimneee turşumu kim kurdu turşuyu olsada yesek
aslındavarda bodrumda şimdi korkarım oraya inmeye ayyy ağzımın suları aktı şimdi ekşi ekşi şöyle sapsarı çıtırrr çıtırrr ayyyy ben gidiyim turşu getiriyim barii
duyum senin akrabandı sanırım kocan huyunu az çok bilmiyormuydun önceden
upssolmazmi benim kocam
ne diiim a mi diim b mi diiim sürer insallah kismina cevap verme hakkimi es geciyorum
he valla iremim hem sövüyoz hem seviyoz yani ama sunu iyi biliyorumki onsuz kizlarimla cok daha mutlu olucaz ama kurtlar sofrasinda daha kolay lokma...onunla cocuklarim evden uctugunda cok mutlu karikoca olucaz ama cocukalrimda hep bir dügüm olacak bogazinda ..derken ne yardan ne serden yani...yahu bir votkami acsam ne
Bak bu cok dogru....
asagi yukarı Allah istediğim gibi birini çıkardı karşıma ....
ama ailesi öyle degil....kafa dengimiz insanlar degil ...
onları da senede 15 gun ancak görüyorumdur toplasan...zaten yakın değiller...
ama yine de....döğüşe boğuşa kısmı dogru...farklı kimlikleriz nihayetinde...
öyle büyük seyler yasamadık sukur ama... Ufak tefek seylerden kavgalarımız oldukça
daha cok anladık ve bağlandık birbirimize... B
eyaz atlı prens beklemedim ama Karayagiz delikanli istedim öyle oldu sukur
bazen biraz deli oluyor gercekten ama eh bende cok akıllı sayılmam hani
nasıl bı çocuk sorunu varkı cnm:26:akrabamdi akrabam olmasinada huyune ne biliim bildigim kadarina zaten bayila bayila evlendimya adamin huyu aslinda kötü degil..gercekten iyi bir insan ama dünyaya atgözlügüyle bakiyor..dünya görüsümüz cok zit..ama sorun o olmuyor..cocuk sorununu asamiyoruz yoksa odundur maldir öküzdür ama iyidir yani
ac degılız bız tokuz tokuzzz cok yedıkkk tokuzzzAçımmmmm
açımmmmmm
hemde utanmadann
açımmmm
Anammmmmmmm iki dakika pc başından ayrıldık neler kaçırmışım
Maşallahne güzel sohbetler edilmiş
Bu arada bende evliliğin bir milli piyango olduğunu düşünüyorum
Bazılarına amorti bile çıkmazkenbazıları büyük ikramiyeyi kapar
Ben eşime hep derim amorti çıktın diyeama tabı o işin şakası şükür 14 seneyi devirdik arada kapışsakta
Ya teldeyim alıntı yapamıyorum
Ceco elinize saglık canım
gercekten aynısını bende söylüyorum ...100 lirayı işini iyi yapıyorsa hak ediyolar gercekten
ben yapsam mesela ...10 gun yatarım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?