80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten kocam uzaktaaaa yanında olmak istiyom olamaıyommm kocalarınıza iyi bakın

duyum hem sövüyon hem seviyon sözü senin için değiştirdim:)

sen tamamen bitirdin mi o işi??

haklısın cnm cok ıyı gıden evlılıkler bıle tepe taklak olabılıyor , sansa cok bakıyor rabbım hep hayırlısıyla karsılastrsın

nıe kız tursunumu kurucak:26:
neee turşumu kim kurdu turşuyu olsada yesek
aslındavarda bodrumda şimdi korkarım oraya inmeye ayyy ağzımın suları aktı şimdi ekşi ekşi şöyle sapsarı çıtırrr çıtırrr ayyyy ben gidiyim turşu getiriyim barii
geciyor valla..bak biz 8 e girdik yani geciyor..bizimki öyle masumane dögüslerde olmadi ha...benim cektigimi it cekmedi desem yeridir..ama basa gelince cekiliyor iste naparsin...

duyum senin akrabandı sanırım kocan huyunu az çok bilmiyormuydun önceden

sen tamamen bitirdin mi o işi??
evet cnm adam pıyasada yok benmde daha düşünecek bıseyım yok , buraya kadarmış napalım kısmet

kız hamıs olsa ozenıcek ınsanın canını ole bı cektırıonkı buzdolabında var benımde anam mıdem bısey kabul etmıyorkı yıyım benm yerımede ye

olmazmi benim kocam

ne diiim a mi diim b mi diiim sürer insallah kismina cevap verme hakkimi es geciyorum
zaten kocam uzaktaaaa yanında olmak istiyom olamaıyommm kocalarınıza iyi bakın

duyum hem sövüyon hem seviyon sözü senin için değiştirdim:)
he valla iremim hem sövüyoz hem seviyoz yani ama sunu iyi biliyorumki onsuz kizlarimla cok daha mutlu olucaz ama kurtlar sofrasinda daha kolay lokma...onunla cocuklarim evden uctugunda cok mutlu karikoca olucaz ama cocukalrimda hep bir dügüm olacak bogazinda ..derken ne yardan ne serden yani...yahu bir votkami acsam ne

cok beklersin. yada sabirli olup ilk on yil dögüse bogusa alisacaksiniz birbirinize
Bak bu cok dogru....
asagi yukarı Allah istediğim gibi birini çıkardı karşıma ....
ama ailesi öyle degil....kafa dengimiz insanlar degil ...
onları da senede 15 gun ancak görüyorumdur toplasan...zaten yakın değiller...
ama yine de....döğüşe boğuşa kısmı dogru...farklı kimlikleriz nihayetinde...
öyle büyük seyler yasamadık sukur ama... Ufak tefek seylerden kavgalarımız oldukça
daha cok anladık ve bağlandık birbirimize... B
eyaz atlı prens beklemedim ama Karayagiz delikanli istedim öyle oldu sukur
bazen biraz deli oluyor gercekten ama eh bende cok akıllı sayılmam hani

Duyum bacı kız bu menüleri senden rüyamda görsem
allah hayırlara çıkarsın derdim maşallah sakın bozma

akrabamdi akrabam olmasinada huyune ne biliim bildigim kadarina zaten bayila bayila evlendim ya adamin huyu aslinda kötü degil..gercekten iyi bir insan ama dünyaya atgözlügüyle bakiyor..dünya görüsümüz cok zit..ama sorun o olmuyor..cocuk sorununu asamiyoruz yoksa odundur maldir öküzdür ama iyidir yani

upss karmask bı yere parmak bastım sanırım kırk satır mı kırk katırmı hesabı

bır sanslı daha kac yıllık evlısn cnm sen

Anammmmmmmm iki dakika pc başından ayrıldık neler kaçırmışım
Maşallah ne güzel sohbetler edilmiş

Bu arada bende evliliğin bir milli piyango olduğunu düşünüyorum
Bazılarına amorti bile çıkmazken bazıları büyük ikramiyeyi kapar
Ben eşime hep derim amorti çıktın diye ama tabı o işin şakası şükür 14 seneyi devirdik arada kapışsakta

nasıl bı çocuk sorunu varkı cnm:26:

Ya teldeyim alıntı yapamıyorum
Ceco elinize saglık canım
gercekten aynısını bende söylüyorum ...100 lirayı işini iyi yapıyorsa hak ediyolar gercekten
ben yapsam mesela ...10 gun yatarım heralde

Açımmmmm
açımmmmmm

hemde utanmadann

açımmmm
ac degılız bız tokuz tokuzzz cok yedıkkk tokuzzz

maşallah cnm nazr boncukluksunuz ıste kesın bılet benım elımde kalır bı gram sans yok bende amortiye razıyım ynı

Ya teldeyim alıntı yapamıyorum
Ceco elinize saglık canım
gercekten aynısını bende söylüyorum ...100 lirayı işini iyi yapıyorsa hak ediyolar gercekten
ben yapsam mesela ...10 gun yatarım heralde

durullmayan ev cok berbat oluyor temızlemesı 3 ay memlekete gıttım geldıgımde 2 gun çıkamadım evın ıcınden hala daha ufak tefek seylerım duruor hafta sonuna bıraktım artık onemlı olmayanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…