80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaa anteplimisinizzz sen güzel baklava yaparsın
oranın yemekleri güzel olur yapsana bir gün
baklava diyince o ne baklava öyle ya yok eşi benzeri uff canım istedi o kadar aldık çor çocuktan 1 tane düştü bana

ben bir Garip kel oglanim
essegimin yok semeri
varim yogum dogruluktur
hicte sevmem ben yalani

yada söyle diyelim:
ben bir Garip kel kariyim
essegim ama yok semerim
vari yogum odun kocam
hicte sevmem ac kalmayiiiiiii

üzerimde bi halsizlik var kolumu kaldırcak halim yok genzim de yanıyo büyük bi hastalık gelip yakama yapışmak üzere sanırsamm:2::2:
geçmiş lsun mevsim dönümünden nefret ediyorum geçen haftalarda süründüm emziriyorum diye ilaçta alamadım bebeğede bulaştı

Annemmm şu an itibariyle 100 bildirimim var
hayırlı olsun bana
olsun gözüm olsun

üzerimde bi halsizlik var kolumu kaldırcak halim yok genzim de yanıyo büyük bi hastalık gelip yakama yapışmak üzere sanırsamm:2::2:
hadi ya sen biraz kis cayi yap ic..cok iyi geliyor..yada ihlamur limonlu..ben 10 gündür hapsiriyorum birnum sizliyor ama firsat vermiyorum valla..her aksam 1 demlikkis cayi iciyorum...sabahlarida 1-2 kasik pekmez cok iyi geliyor

ben sana hiic yakin olamam..aramizda 3000 km var...herif yok sohpet cok oh oh

kız kıskanılcak neyım var amin ınsallah

Ayy kızlar kendimi kel oğlandaki uzun gibi hissettim Yaprak sarmalar biber dolmalar..oda herşeydn yemek anlamı çıkarır ya
Tabi duyumun şaarkısının büyük emeği var :13:

ozaman antepte değilsin sanırım sadece eşin oralı bn sanırım antepte oturuyosun sandım
sorryy

kız kıskanılcak neyım var amin ınsallah

kilocukların bende 70leri görmek istiyorum

500 kaloriden fazlasini Kabul etmeyen miden var bacim daha nen olsun

kadin hasta olucam herhalde diyor bizimki hadi hayirlisi diye seviniyor..kiz sana Adana kebap dogurmayacak kendine gel..hasta hasta..girip olucak

aman cnm valla mıdem ıyı olsa neler yerım bende valla ezıyet düşmanıma vermesın Allah bole bısey kıvrandırıyor resmen

500 kaloriden fazlasini kabul etmeyen miden var bacim daha nen olsun

Kadin hasta olucam herhalde diyor bizimki hadi hayirlisi diye seviniyor..kiz sana adana kebap dogurmayacak kendine gel..hasta hasta..girip olucak

valla bi kebap yedim bol bol gülerek

Hayırlısı tabi allah hayırlı hastalık versinbana ne işteee

belki iyi olur hasta olunca

Ayy kızlar kendimi kel oğlandaki uzun gibi hissettim Yaprak sarmalar biber dolmalar..oda herşeydn yemek anlamı çıkarır ya
Tabi duyumun şaarkısının büyük emeği var :13:
hadi canim sende...ölüyorum desem ölmüs tavuk aklina gelecek firinda kizaran ne desek ucu yemege baglaniyor..allaha sükürki yemiyorsun sadece hayal eediyorsun

ozaman antepte değilsin sanırım sadece eşin oralı bn sanırım antepte oturuyosun sandım
sorryy

kilocukların bende 70leri görmek istiyorum
yok degilim..Yurt disindayim..esim ve annem antepli..3 sene önce gitmistik antepe

dayanamıyorum yatıyorum canlarım ben muhabbettinize eşlik edemesemde okumak çok güzeldi topikin güzel insanları iiiki varsınız iiiki kilolusunuz en zayıf anlarımızda dostluğuuzun devam etmesi temennisiyle iyi geceler diliyorum efendim
bugün ki programımız sona ermiştir (eğlence gecesine veda eden irem)
siz devam edin:)))

iyi geceler
tatlı rüyalarrrrrr

aman cnm valla mıdem ıyı olsa neler yerım bende valla ezıyet düşmanıma vermesın Allah bole bısey kıvrandırıyor resmen
Allah yardimcin olsun canim...benimki saka takiliyorum iste

valla bi kebap yedim bol bol gülerek

Hayırlısı tabi allah hayırlı hastalık versinbana ne işteee

belki iyi olur hasta olunca
ne diim simdi beyazcan valla 3 kere okudum ne diyecegimi bilemedim..ne desem uymuyorhala uymuyor
hatta hala hatta hala
insallah iyi olur hasta olunca
hah bu uydu sanki

Bende gitmekle kalmak arasında bir yerdeyimm

ne etsem bilemiyom

ayrılasımda yok ama uykumda var
:44::44::44::44:

Allah yardimcin olsun canim...benimki saka takiliyorum iste

ne diim simdi beyazcan valla 3 kere okudum ne diyecegimi bilemedim..ne desem uymuyorhala uymuyor
hatta hala hatta hala
insallah iyi olur hasta olunca
hah bu uydu sanki

saol cnm ınsanların da yedek parçaları olsa keşke yakında butun sstemım ıflas edıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…