kiz suretin var aslin yok ne is
yani hayatim bundanda yemek anlami cikardin ya ne diiim sana ne diiiiiiiiiiiiiiiiimanaaa anteplimisinizzz sen güzel baklava yaparsın
oranın yemekleri güzel olur yapsana bir gün
üzerimde bi halsizlik var kolumu kaldırcak halim yok genzim de yanıyo büyük bi hastalık gelip yakama yapışmak üzere sanırsamm:2::2:
baklava diyince o ne baklava öyle ya yok eşi benzeri uff canım istedianaaa anteplimisinizzz sen güzel baklava yaparsın
oranın yemekleri güzel olur yapsana bir gün
ben bir Garip kel oglanim
essegimin yok semeri
varim yogum dogruluktur
hicte sevmem ben yalani
yada söyle diyelim:
ben bir Garip kel kariyim
essegim ama yok semerim
vari yogum odun kocam
hicte sevmem ac kalmayiiiiiii
geçmiş lsun mevsim dönümünden nefret ediyorum geçen haftalarda süründüm emziriyorum diye ilaçta alamadım bebeğede bulaştıüzerimde bi halsizlik var kolumu kaldırcak halim yok genzim de yanıyo büyük bi hastalık gelip yakama yapışmak üzere sanırsamm:2::2:
olsun gözüm olsunAnnemmm şu an itibariyle 100 bildirimim var
hayırlı olsun bana
hadi ya sen biraz kis cayi yap ic..cok iyi geliyor..yada ihlamur limonlu..ben 10 gündür hapsiriyorum birnum sizliyor ama firsat vermiyorum valla..her aksam 1 demlikkis cayi iciyorum...sabahlarida 1-2 kasik pekmez cok iyi geliyorüzerimde bi halsizlik var kolumu kaldırcak halim yok genzim de yanıyo büyük bi hastalık gelip yakama yapışmak üzere sanırsamm:2::2:
ben sana hiic yakin olamam..aramizda 3000 km var...herif yok sohpet cok oh oh[
kız ben seni azıcık kıskandımda o yüzden öyle dedim şekerim teşekkür ederim amin canım cümlemizin evliliği uzun senelere inşalah
canım ben ilçesindeyim düziçi dahada yakınmışşın bana 1 saat kadar
bebiş olmadan önce sabahlardım bende ama okadar dayanamıyorum yinede 2 sohbet içimi açtı valla
[
kız ben seni azıcık kıskandımda o yüzden öyle dedim şekerim teşekkür ederim amin canım cümlemizin evliliği uzun senelere inşalah
canım ben ilçesindeyim düziçi dahada yakınmışşın bana 1 saat kadar
bebiş olmadan önce sabahlardım bende ama okadar dayanamıyorum yinede 2 sohbet içimi açtı valla
500 kaloriden fazlasini Kabul etmeyen miden var bacim daha nen olsunkız kıskanılcak neyım var amin ınsallah
kadin hasta olucam herhalde diyor bizimki hadi hayirlisi diye seviniyor.ayyyy hadi hayırlısı
ozaman antepte değilsin sanırım sadece eşin oralı bn sanırım antepte oturuyosun sandımolsun gözüm olsun
hadi ya sen biraz kis cayi yap ic..cok iyi geliyor..yada ihlamur limonlu..ben 10 gündür hapsiriyorum birnum sizliyor ama firsat vermiyorum valla..her aksam 1 demlikkis cayi iciyorum...sabahlarida 1-2 kasik pekmez cok iyi geliyor
ben sana hiic yakin olamam..aramizda 3000 km var...herif yok sohpet cok oh oh
kız kıskanılcak neyım var amin ınsallah
500 kaloriden fazlasini Kabul etmeyen miden var bacim daha nen olsun
kadin hasta olucam herhalde diyor bizimki hadi hayirlisi diye seviniyor..kiz sana Adana kebap dogurmayacak kendine gel..hasta hasta..girip olucak
500 kaloriden fazlasini kabul etmeyen miden var bacim daha nen olsun
Kadin hasta olucam herhalde diyor bizimki hadi hayirlisi diye seviniyor..kiz sana adana kebap dogurmayacak kendine gel..hasta hasta..girip olucak
hadi canim sende...ölüyorum desem ölmüs tavuk aklina gelecek firinda kizaranAyy kızlar kendimi kel oğlandaki uzun gibi hissettimYaprak sarmalar biber dolmalar..oda herşeydn yemek anlamı çıkarır ya
Tabi duyumun şaarkısının büyük emeği var :13:
yok degilim..Yurt disindayim..esim ve annem antepli..3 sene önce gitmistik antepeozaman antepte değilsin sanırım sadece eşin oralı bn sanırım antepte oturuyosun sandım
sorryy
kilocukların bende 70leri görmek istiyorum
ozaman antepte değilsin sanırım sadece eşin oralı bn sanırım antepte oturuyosun sandım
sorryy
kilocukların bende 70leri görmek istiyorum
iyi gecelerdayanamıyorum yatıyorum canlarım ben muhabbettinize eşlik edemesemde okumak çok güzeldi topikin güzel insanları iiiki varsınız iiiki kilolusunuz en zayıf anlarımızda dostluğuuzun devam etmesi temennisiyle iyi geceler diliyorum efendim
bugün ki programımız sona ermiştir (eğlence gecesine veda eden irem)
siz devam edin:)))
Allah yardimcin olsun canim...benimki saka takiliyorum isteaman cnmvalla mıdem ıyı olsa neler yerım bende valla ezıyet düşmanıma vermesın Allah bole bısey kıvrandırıyor resmen
ne diim simdi beyazcanvalla bi kebap yedim bol bol gülerek
Hayırlısı tabi allah hayırlı hastalık versinbana ne işteee
belki iyi olur hasta olunca
Allah yardimcin olsun canim...benimki saka takiliyorum iste
ne diim simdi beyazcanvalla 3 kere okudum ne diyecegimi bilemedim..ne desem uymuyor hala uymuyor
hatta hala hatta hala
insallah iyi olur hasta olunca
hah bu uydu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?