dayanamıyorum yatıyorum canlarım ben muhabbettinize eşlik edemesemde okumak çok güzeldi topikin güzel insanları iiiki varsınız iiiki kilolusunuz en zayıf anlarımızda dostluğuuzun devam etmesi temennisiyle iyi geceler diliyorum efendim
bugün ki programımız sona ermiştir (eğlence gecesine veda eden irem)
siz devam edin:)))
allah yardimcin olsun canim...benimki saka takiliyorum iste
Ne diim simdi beyazcanValla 3 kere okudum ne diyecegimi bilemedim..ne desem uymuyor hala uymuyor
hatta hala hatta hala
Insallah iyi olur hasta olunca
Hah bu uydu sanki
ay düsünüyorumda yedek parcam olmasi sansi verilse ne isterdim diye hepsi ayri ayri ayri gerek göz Kulak kalp...ama ben Joker isterdim herhalde..artik nere iflas edersesaol cnmınsanların da yedek parçaları olsa keşke yakında butun sstemım ıflas edıcek
dur giii nere gidiyon ..hayirli hastalik lafindan uykunun geldigini anlamistim ya neeyse caktirmiiimBende gitmekle kalmak arasında bir yerdeyimm
ne etsem bilemiyom
ayrılasımda yok ama uykumda var
:44::44::44::44:
iyigeceler canim allahh bol sifa versin insallah..bezyacanin dedigi gibi hayirli hastalik versin...
yok yani sadece senin devreler yansa neyse benim devreleride yaktin bacim son mesajinla..ya belki 5 kere pes pese okudum ya ne demek istedi ne desem diyeyaa ben yazdımmı böyle yazarım ki kimse anlamasın hatta bende anlamayım
benim devreler yandı açlıkdan uykusuzlukdan
ben ne dediğimi bilmiyom zati
ben kimim kim bunlar
sen gül gül bana
Ne demek istediğimi sen biliyorsunnnnnn
inşallah bakalım devam sizler böyle güzel destek olduktan sonra kilolarımızı veririz hep birlikteolursun ıns cnm 3 kılo kalms ha gayret
iyi geceler iyi uykulardayanamıyorum yatıyorum canlarım ben muhabbettinize eşlik edemesemde okumak çok güzeldi topikin güzel insanları iiiki varsınız iiiki kilolusunuz en zayıf anlarımızda dostluğuuzun devam etmesi temennisiyle iyi geceler diliyorum efendim
bugün ki programımız sona ermiştir (eğlence gecesine veda eden irem)
siz devam edin:)))
aynı durumdayım ama dayanamıcam sanırım bebiş uyanınca ozaman keşke erken yatsam diyorum sanırım ben yatıyorum herkese iyi geceler kızlarBende gitmekle kalmak arasında bir yerdeyimm
ne etsem bilemiyom
ayrılasımda yok ama uykumda var
:44::44::44::44:
sen gül gül bana
Ne demek istediğimi sen biliyorsunnnnnn
aaa senle tickerlerimiz ayni olmus..pistiiiiiiiiiiinşallah bakalım devam sizler böyle güzel destek olduktan sonra kilolarımızı veririz hep birlikte
iyi geceler iyi uykular
aynı durumdayım ama dayanamıcam sanırım bebiş uyanınca ozaman keşke erken yatsam diyorum sanırım ben yatıyorum herkese iyi geceler kızlar
ne demek istedim ben duyummm
Sen biliyormusun :44:ben bilmiyom ve deliye bağladım kendimi
sonum kötüye gidiyor hiçde aklı başında gibi davrabmıyom
Ilaçlarımı aldımmıki ben:26::26:
aman ben bi gidiyim iyice sapıtım
şimdi ak derken gök diycem o olucak
ama güle gülee 300 gr vermişimdir herhalde
bide kafa gitmese
bilmemmi senin o diledigini ben 2 senedir canigönülden diliyorum amin..(o dakkada icimden gene diledimde :) ama bunu hastalanda baska seylere sebep olsun diyerek dilemek hiic aklima gelmemisti valla kutlarim seni:13::13::13::13::13::13::13:
Saka bir yanada sana cok sevimli oldugunu söylemismiydim..
Bak hemen heyecan yapma bana sarkiyor diye haaaaBen gayet normal öküzde olsa sevdigi kocasi olan 4 cocuklu az kilolu bir hatunum yani bacııım
dehadi giiiiiiiit..gitki su jimlastik aletlerini kasadaki paralari calip kacayim ya sabah olucak nerdeyse millet gelecek hatta aksam menüsü yazilacak ben daha isi halledemedimTavuk adana baklava...yemek su uyku heaay layn :95::95::95::111::111::111::111:
kiz sen söylemememistim yazmissin ya ben önce onu söylememistin okudum sonra kendime güldüm gercekten siyirdimmi ne söylemememistim diye okumusum diye...sonra nedense gözümü iyice acip okuyunca senin söylemememmistin diye yazdigini gördüm yok yok gercekten uyumamiz gerek artik..ıııı ıııı söylemememiştinn
Yok canımm heyecan yapmam zaten sen bana niiye sarkıcan ben sana sarkarım gerek yok sana
Bacımmmm
Ayyy aramızda erkek falan varmıki kız şaka bi yana :26:
Sapık mapik :44:
Telde bile sapıklık yapanlar neti hiç kaçırmaz
bide yazıyormuş kırmızı kart gördüm
memelerim sarktı muhabbet edermiş bizle anneeeee
bunu da kaybettikk
bende kutluyorum canim arkadasimBirsen birben kalmışız kocaaaaa topikde bütün kızlar gitmiş
ayrıca kendimi kutluyorum her ne kadar kısa devre yapsamda tek pamak tık tık yazıp size yetiştim
Bak gidiyom sonra pişman olma
çağırsanda gelmemBeyazzz beyazzz dersinde duyan olmaz
Seni benim gibi seven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?