80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyigeceler canim allahh bol sifa versin insallah..bezyacanin dedigi gibi hayirli hastalik versin...

allah yardimcin olsun canim...benimki saka takiliyorum iste

Ne diim simdi beyazcan Valla 3 kere okudum ne diyecegimi bilemedim..ne desem uymuyorhala uymuyor
hatta hala hatta hala
Insallah iyi olur hasta olunca
Hah bu uydu sanki

yaa ben yazdımmı böyle yazarım ki kimse anlamasın hatta bende anlamayım

benim devreler yandı açlıkdan uykusuzlukdan
ben ne dediğimi bilmiyom zati
ben kimim kim bunlar

saol cnm ınsanların da yedek parçaları olsa keşke yakında butun sstemım ıflas edıcek
ay düsünüyorumda yedek parcam olmasi sansi verilse ne isterdim diye hepsi ayri ayri ayri gerek göz Kulak kalp...ama ben Joker isterdim herhalde..artik nere iflas ederse hem madem yedek parcamiz olacak birde tamirhane olsa..kaportayi düzleyecek falan gerci günümüzde bunu estetikciler yapiyor ya neeyse

Bende gitmekle kalmak arasında bir yerdeyimm

ne etsem bilemiyom

ayrılasımda yok ama uykumda var
:44::44::44::44:
dur giii nere gidiyon ..hayirli hastalik lafindan uykunun geldigini anlamistim ya neeyse caktirmiiim

yaa ben yazdımmı böyle yazarım ki kimse anlamasın hatta bende anlamayım

benim devreler yandı açlıkdan uykusuzlukdan
ben ne dediğimi bilmiyom zati
ben kimim kim bunlar
yok yani sadece senin devreler yansa neyse benim devreleride yaktin bacim son mesajinla..ya belki 5 kere pes pese okudum ya ne demek istedi ne desem diye

olursun ıns cnm 3 kılo kalms ha gayret
inşallah bakalım devam sizler böyle güzel destek olduktan sonra kilolarımızı veririz hep birlikte

iyi geceler iyi uykular
Bende gitmekle kalmak arasında bir yerdeyimm

ne etsem bilemiyom

ayrılasımda yok ama uykumda var
:44::44::44::44:
aynı durumdayım ama dayanamıcam sanırım bebiş uyanınca ozaman keşke erken yatsam diyorum sanırım ben yatıyorum herkese iyi geceler kızlar

sen gül gül bana

Ne demek istediğimi sen biliyorsunnnnnn

bilmemmi senin o diledigini ben 2 senedir canigönülden diliyorum Amin..(o dakkada icimden gene diledimde :) ama bunu hastalanda baska seylere sebep olsun diyerek dilemek hiic aklima gelmemisti valla kutlarim seni:13::13::13::13::13::13::13:
saka bir yanada sana cok sevimli oldugunu söylemismiydim..
bak hemen heyecan yapma bana sarkiyor diye haaaa ben gayet normal öküzde olsa sevdigi kocasi olan 4 cocuklu az kilolu bir hatunum yani BACIIIM

aman ben bi gidiyim iyice sapıtım

şimdi ak derken gök diycem o olucak

ama güle gülee 300 gr vermişimdir herhalde

bide kafa gitmese

aaa senle tickerlerimiz ayni olmus..pistiiiiiiiiii
sanada iyi geceler

ne demek istedim ben duyummm
Sen biliyormusun :44:ben bilmiyom ve deliye bağladım kendimi

sonum kötüye gidiyor hiçde aklı başında gibi davrabmıyom
Ilaçlarımı aldımmıki ben:26::26:

yok yok senin gidisat kötü iyisimi hadi sende git yat yoksa bende cildiracagim devre mevre kalmadi yani sistem cöktü bende

aman ben bi gidiyim iyice sapıtım

şimdi ak derken gök diycem o olucak

ama güle gülee 300 gr vermişimdir herhalde

bide kafa gitmese

sabaha Kadar muhabbet diyordum ama bitirdin beni beyazcan ancak buraya Kadar getirebildim valla bende yatayim..hatta winretsun hasta olup Adana yapsin...sende yataktaki cecekleri sula...bende firinda pisen tavuklari adanaya götüreyim

ıııı ıııı söylemememiştinn

Yok canımm heyecan yapmam zaten sen bana niiye sarkıcan ben sana sarkarım gerek yok sana
Bacımmmm

Ayyy aramızda erkek falan varmıki kız şaka bi yana :26:
Sapık mapik :44:
Telde bile sapıklık yapanlar neti hiç kaçırmaz

bide yazıyormuş kırmızı kart gördüm
memelerim sarktı muhabbet edermiş bizle anneeeee

dehadi giiiiiiiit..gitki su jimlastik aletlerini kasadaki paralari calip kacayim ya Sabah olucak nerdeyse millet gelecek hatta aksam menüsü yazilacak ben daha isi halledemedim tavuk Adana baklava...yemek su uyku heaay layn :95::95::95::111::111::111::111:

Birsen birben kalmışız kocaaaaa topikde bütün kızlar gitmiş

ayrıca kendimi kutluyorum her ne kadar kısa devre yapsamda tek pamak tık tık yazıp size yetiştim

bunu da kaybettikk

kiz sen söylemememistim yazmissin ya ben önce onu söylememistin okudum sonra kendime güldüm gercekten siyirdimmi ne söylemememistim diye okumusum diye...sonra nedense gözümü iyice acip okuyunca senin söylemememmistin diye yazdigini gördüm yok yok gercekten uyumamiz gerek artik..
ben valla kadinim..hemide 4 cocuklu bir öküzlü..sapik falan degilim.. olanlarida burs+adan kiniyorum ..pisler kis kis gedin burdan bura aile yeri..size is cikmaz pis sapiklar kis kis kis

Bak gidiyom sonra pişman olma

çağırsanda gelmem Beyazzz beyazzz dersinde duyan olmaz

Seni benim gibi seven olmaz

Birsen birben kalmışız kocaaaaa topikde bütün kızlar gitmiş

ayrıca kendimi kutluyorum her ne kadar kısa devre yapsamda tek pamak tık tık yazıp size yetiştim
bende kutluyorum canim arkadasim Hemde yemeden
ama benim basim dönüyor acliktan..artik yatsam iyi olacak yoksa buzdolabina dalacam valla iyiden iyiye aciktim zati zati
hadi hayatim sana iyi gecdeler..artik ortaligi toplar iceriyi 5 Dakka havalandirir kasayida ellemezsin degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…