bende kutluyorum canim arkadasimHemde yemeden
Ama benim basim dönüyor acliktan..artik yatsam iyi olacak yoksa buzdolabina dalacam valla iyiden iyiye aciktim zati zati
Hadi hayatim sana iyi gecdeler..artik ortaligi toplar iceriyi 5 dakka havalandirir kasayida ellemezsin degilmi
ama cagirirsam gelirsin demi Beyaz Beyaz dersen duyarsin degilmi..beni seversin degilmi:18::18::18::18::18::18:tamam tamam
iyi gecelerrrr
yokkkkk ben hiç küsermiyimmm sanaaaaama amma amamamamamaaaaaaaa ya bana küserse ya yillar sonra is basvurusu icin basvurdugum yerde koltukta arkasidönük otururken birden bana dönerse..bir zamanlar uykusus ac siyirmis bir kadin vardi o bendim derse:18::18::18::18::18::18:
ne yaparim ben o Zaman..e gidip birseyler yeseydin uyusaydin canim Allah Allah diyememki
anammmsaka bir yana ben artik kaciyorum hepinize iyi geceler Tatli rüyalar....yarin iyi bir beslenmeye saglikli Kilo vermeye sansli umutlu mutlu yasanmaya Hazir gelecegin baslangici olsun
vay be bu uykusuzlukla Hemde beyazcanin aclik krizlerine ragmen agir bir cümle kurdum afferim bana
canım ben bilmiyordum hamileolduğunu arada girip çıkıyorum çok vakit geçiremediğim için hayırlı olsun canım yenimi peki kaç aylık bebeğin?anam sen sağ salim yap doğumunuda yine birincilik senin olsun ben ağır ağır versem yeter birincide olsam fenada olmazda bu kadar azimliler varken ben den 1.olmaz
üzüm üzüme baka baka kararırmış. kadınların doğası biri doğurunca diğerlerininde canı çeker.DURRRRSAKINNN YAPMAAAA.. ..BU ÇILGINLIK 3. ÇOCUKK HEMDE BU KADAR KİLO VERMİŞKEN OLAMAZZ YAZIK ETME KENDİNE CECOO ÇOCUKLARINI ,ANANI ,BABANI, KOMŞULARI ,BENİ DÜŞÜN TOPİĞİMİZİ DÜŞÜN CECOOOO
ÜLENNNN HEP AYYÜZLÜNYÜZÜNDEN MİLLETİN DOĞURASI GELDİ Bİ DUYUM YELTENİR Bİ CECO NOLUCAK TOPİĞİN HALİ P DEYİLDE BİRİMİZ BİŞEY YAPSA HEPİMİZ ARDINA DÜŞÜYOZ
HOŞGELDİN EMİN OL ARADIĞIN ŞEY BURDA
KUTLARIM SENİ SANIRIM BİRİNCİ SENSİN
amaaaaan sanada kimse söylemedimi sancını arttırır derler bilmem gerçek bilmem yalan. ben hiiiiç uymadım bu kurala hep götürdüm kola ayranvaay kaptanim nesfitler ise yaramis
bu hafta ne var listede...gecen haftaki ayran dietinden sonra süper gidiyorsun valla..ben yarin baslayacagim..sanirim 3 gün sürüyordu degilmi...malum kirmizi kart görücem o günlerde ayran icilmez diyorlar neden acaba bir bildigimde yok ya uyuyorum genede
oooooo sen çok şey istiyon ama malesef evlenmeden önce başka nişanlıyken başka evlendikten sonra bambaşka oluyolar. evrim geçiriyolar. fabrika çıkışları hatalı bu erkeklerin.oyy oyy neler neler oluyormuş bole sızlerden tüyo almak lazım valla es adayında hangı ozellıkler aranmalıhangılerı olmamalı dıye bı fılm ızlemıstım dılek kutusu dıye kadın es adayını seçerken bı lıste oluşturuyor ve o lısteyı tablo halıne getırıyor cıktıgı adamları ole elıyordu yakında bende yapıcam bole bısı
sen nirvanaya ulaşmak istiyosuuuuuun ama malesef henüz öyle bir tip gören olmadı.yok yanlisin var canim..zengin olsun yakisikli olsun ...akilli olsun ama kör olsun..yani gözü senden baskasini görmesin kiyamasin sana..ne desen yapsin..yani kör olsun ama benim körolmayasicam gibi Uyanik olmasin
kızlar geçen osmaniye adana mesajları okudum bende osmaniyeliyim kimler benim hemşerim acaba??
oooooo sen çok şey istiyon ama malesef evlenmeden önce başka nişanlıyken başka evlendikten sonra bambaşka oluyolar. evrim geçiriyolar. fabrika çıkışları hatalı bu erkeklerin.
.
kızlar bu arada sabah bi tartılıyım dedim
dün geceki midemin isyanından sonra 400 gr eksik çıktım
ama yarın ne olur bilemem tabi
hay ben sizin sohbetinize.....
sabah 8 45 te oturdum şimdi bitti. beni delirttinizsize katılamıyom saat 10 dedimi uykudan gözlerim kapanıyo. sersem salak gibi oluyom sabah ta onca sayfayı görünce çooook kıskandım keşke bende olaydım.
canım 8 dolmak üzere az kaldı inşallah
üzüm üzüme baka baka kararırmış. kadınların doğası biri doğurunca diğerlerininde canı çeker.
amaaaaan sanada kimse söylemedimi sancını arttırır derler bilmem gerçek bilmem yalan. ben hiiiiç uymadım bu kurala hep götürdüm kola ayran
oooooo sen çok şey istiyon ama malesef evlenmeden önce başka nişanlıyken başka evlendikten sonra bambaşka oluyolar. evrim geçiriyolar. fabrika çıkışları hatalı bu erkeklerin.
sen nirvanaya ulaşmak istiyosuuuuuun ama malesef henüz öyle bir tip gören olmadı.
ben varım kız ben. sen nerde oturuyon şimdi. ben muştayım ama bütün tatillerimi mütemadiyen osmaniyede geçiririm. bütün ailem orda.
Selam kk nın güzelleri. Bana da yer var mı aranızda :)
selam kızlar aksam bende erken yatanlardanım ama sız ne kaynatmısınız
gecmısde bende boguldum valla.gece 2de kabusla uyandım cook kötü bır ruya gördum
korkudan sabah 6ya kadar bıdaha uyuyamadım namazdan sonra uyuyakalmısım 9 da uyandım sonra ama
yataktan cıkasım gelmedı valla.neyse ben dunku menumu yazayım
sabah zaytın peynır 3 dılım tambugday ekmegı bırazda domates
arada 1 çikolatalı gofret
öğlen 1 kase corba 1 tabak fasulye
aksam yarım tabak pılav yarımkase yogurt
gece 1 elma 1 mandalına
2 saat yuruyus,sogan suyu,maydanoz suyu ,yesılçay ve bol bolda su
gün içinde tükettıklerım ınsallah içtiğim caylar kurtarır benı
Selam kk nın güzelleri. Bana da yer var mı aranızda :)
maşallah canım az kalmış ALLAH kurtarsın sağlıklı sıhattli doğum olur inşallah canıım ben düziçi osmaniyedeyim aslen kadirliliyim amacanım 8 dolmak üzere az kaldı inşallah
.
ben varım kız ben. sen nerde oturuyon şimdi. ben muştayım ama bütün tatillerimi mütemadiyen osmaniyede geçiririm. bütün ailem orda.
inşallah canım hayırlı hafta sonu olur hepimiz için ayy benimde yataktan kalkasım gelmiyor yaGunaydin sekerler guzel bir haftasonu olsun hepimiz icin ins duyumum beyazcanim siz bir omre bedelsiniz sabah sabah gune gulerek baslattiniz doktorlar receteye birer doz sizden yazmali bence alinti yapamiyorum cepten girdim aferim beyazcanim bisey yemeden yatmissin hemde duyumuma ragmendevreleri asil ben yakiyodum hayir ben mimliyim bide dans tavsiyende superdi sen cok yasa emi allah bir omur boyu hepimizi ayirmadin ins napcaniz baklavayi yillarca yedikte noldu ben yuruyuse gidiyom simdi camis gibi yatan ben erkenden kalkar oldum donunce konuscaz optum tum topigi bu arada ins sapiklar yoktur
ay canım dün bende 83.9 geldim sabah tartıldım 83.3 geldim nasıl oldu anlamadım valla yarında eksik çıkarız inşallah.kızlar bu arada sabah bi tartılıyım dedim
dün geceki midemin isyanından sonra 400 gr eksik çıktım
ama yarın ne olur bilemem tabi
gel canım gel hoşgeldinSelam kk nın güzelleri. Bana da yer var mı aranızda :)
canım hayrolsun inşallahselam kızlar aksam bende erken yatanlardanım ama sız ne kaynatmısınız
gecmısde bende boguldum valla.gece 2de kabusla uyandım cook kötü bır ruya gördum
korkudan sabah 6ya kadar bıdaha uyuyamadım namazdan sonra uyuyakalmısım 9 da uyandım sonra ama
yataktan cıkasım gelmedı valla.neyse ben dunku menumu yazayım
sabah zaytın peynır 3 dılım tambugday ekmegı bırazda domates
arada 1 çikolatalı gofret
öğlen 1 kase corba 1 tabak fasulye
aksam yarım tabak pılav yarımkase yogurt
gece 1 elma 1 mandalına
2 saat yuruyus,sogan suyu,maydanoz suyu ,yesılçay ve bol bolda su
gün içinde tükettıklerım ınsallah içtiğim caylar kurtarır benı
tebrik ederim canım seni bu sabah aç karnına içtiklerin ne gibi etkisi var acaba:) ay ay sen akşam görseydin tam kargaşaydı şarjım bitti valla Türkçeyi katlettim resmen yastığa başımı koyar koymaz dalmışım sabahta yerlere yattım gülmekten yürüyüşe çıkmadan önce süpersiniz kızlar
hayır bi de ben bipolar hastasıyım ya heh dedim banuş gidiyosun vay haline :) sabahın köründe kim kendi kendine güler
ben az önce kahvaltımı yaptım yediklerim
enüm :
1 tatlıı kaş çörek otu 1 ceviz 1 kayısı yarım litre tarçınlı su ve yallah dışarda yürüyüşe
1. öğün : 10,00
2 lop yumurta
2 ad gün kurusu kayısı
zeytin saymadım
Peynir 2 dilim
1 tatlı kaş süt kaymağı
3 ceviz 6 fındık
kızlar ben aşırı zayıfladım her gören şokta
size bi teklifim var
1 ayım dolunca resimlerimi göstericem size her ay düzenli olarak ta aynı elbiseyle çekeceğim
akşam siz açım dedikçe ben üzüldüm ben hayatta aç karnına uyuyamam
kan tahlil raporlarımı da göstericem sonra benim için 2 gün denermisiniz lütfennnnnnnn
üzme tatlı canını herşeyin bir vakti vARDIR elbet ummadığın anda çift çizgi olur duaların kabul olsun canım dua ederim senin içindeeee tabiii 2ye kadara kaynatınca kalkamadınız demiiii
sabah çikoyu gezdirirken gittim test aldım çok hasta olarak kalktım burun tıkalı halsizlik ilaç alıcam:2:
ulen dedim bizim kızların aklına gelen benim göbişe gelmiş olmasın
heyecanlanmayaın çığlık atmadığıma göre yine tek çizgiyle burun buruna geldimattım bi nurofem gittim yattım şimdi kalktım ama sabah sporum ve kahvaltım erken olmuş oldu ii oldu:)
eee tabiii 2ye kadara kaynatınca kalkamadınız demiiii
sabah çikoyu gezdirirken gittim test aldım çok hasta olarak kalktım burun tıkalı halsizlik ilaç alıcam:2:
ulen dedim bizim kızların aklına gelen benim göbişe gelmiş olmasın
heyecanlanmayaın çığlık atmadığıma göre yine tek çizgiyle burun buruna geldimattım bi nurofem gittim yattım şimdi kalktım ama sabah sporum ve kahvaltım erken olmuş oldu ii oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?