80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam tamam

iyi gecelerrrr

ama amma amamamamamaaaaaaaa ya bana küserse ya yillar sonra is basvurusu icin basvurdugum yerde koltukta arkasidönük otururken birden bana dönerse..bir zamanlar uykusus ac siyirmis bir kadin vardi o bendim derse:18::18::18::18::18::18:
ne yaparim ben o Zaman..e gidip birseyler yeseydin uyusaydin canim Allah Allah diyememki

saka bir yana ben artik kaciyorum hepinize iyi geceler Tatli rüyalar....yarin iyi bir beslenmeye saglikli Kilo vermeye sansli umutlu mutlu yasanmaya Hazir gelecegin baslangici olsun
vay be bu uykusuzlukla Hemde beyazcanin aclik krizlerine ragmen agir bir cümle kurdum afferim bana

Gunaydin sekerler guzel bir haftasonu olsun hepimiz icin ins duyumum beyazcanim siz bir omre bedelsiniz sabah sabah gune gulerek baslattiniz doktorlar receteye birer doz sizden yazmali bence alinti yapamiyorum cepten girdim aferim beyazcanim bisey yemeden yatmissin hemde duyumuma ragmen devreleri asil ben yakiyodum hayir ben mimliyim bide dans tavsiyende superdi sen cok yasa emi allah bir omur boyu hepimizi ayirmadin ins napcaniz baklavayi yillarca yedikte noldu ben yuruyuse gidiyom simdi camis gibi yatan ben erkenden kalkar oldum donunce konuscaz optum tum topigi bu arada ins sapiklar yoktur

günaydın kızlarrr

geçmiş yapma çalışanlara kolay gelsin
sanırım Gülay geçmişte boğuldu kaldı çıkamadı içinden

yokkkkk ben hiç küsermiyimmm sanaaaa zaten geç bulduk seni hiç kaybedermiyimm

işin var benle peşini bırakmam ulen sapik benmiyim yoksa

ama gülmayi özlemişim baya sağol bacımmmm
ben burda olduğum zaman resmen yüzüm aydınlanıyor .gençleşiyorum..hep yalnız ve kimsesiz hiç glmem için bi sebep bulamadığım yaşantımda beni güldürüyorsunuzya allahda sizi hem bu tarafda hem öte yanda güldürsün
anammm
kız sen neler dedin gecenin bi yarısı öyle
tebrik ederim ben gidince hemencecik ciddiyetine kavuşmuşsun

sana ciddiyetinle mutluluklar sözüm kardeşce

Son düzenleme:
kızlar bu arada sabah bi tartılıyım dedim
dün geceki midemin isyanından sonra 400 gr eksik çıktım
ama yarın ne olur bilemem tabi

hay ben sizin sohbetinize.....
sabah 8 45 te oturdum şimdi bitti. beni delirttiniz size katılamıyom saat 10 dedimi uykudan gözlerim kapanıyo. sersem salak gibi oluyom sabah ta onca sayfayı görünce çooook kıskandım keşke bende olaydım.

canım 8 dolmak üzere az kaldı inşallah

üzüm üzüme baka baka kararırmış. kadınların doğası biri doğurunca diğerlerininde canı çeker.
amaaaaan sanada kimse söylemedimi sancını arttırır derler bilmem gerçek bilmem yalan. ben hiiiiç uymadım bu kurala hep götürdüm kola ayran
oooooo sen çok şey istiyon ama malesef evlenmeden önce başka nişanlıyken başka evlendikten sonra bambaşka oluyolar. evrim geçiriyolar. fabrika çıkışları hatalı bu erkeklerin.
yok yanlisin var canim..zengin olsun yakisikli olsun ...akilli olsun ama kör olsun..yani gözü senden baskasini görmesin kiyamasin sana..ne desen yapsin..yani kör olsun ama benim körolmayasicam gibi Uyanik olmasin
sen nirvanaya ulaşmak istiyosuuuuuun ama malesef henüz öyle bir tip gören olmadı.
kızlar geçen osmaniye adana mesajları okudum bende osmaniyeliyim kimler benim hemşerim acaba??

ben varım kız ben. sen nerde oturuyon şimdi. ben muştayım ama bütün tatillerimi mütemadiyen osmaniyede geçiririm. bütün ailem orda.

günaydın kuzucuklar
oooooo sen çok şey istiyon ama malesef evlenmeden önce başka nişanlıyken başka evlendikten sonra bambaşka oluyolar. evrim geçiriyolar. fabrika çıkışları hatalı bu erkeklerin.
.

aynen cnm ımkansızı ıstıyorum ben , garantılerıde yokkı gonderıp tamır ettırelım artık ne çıkarsa bahtına

Son düzenleme:
selam kızlar aksam bende erken yatanlardanım ama sız ne kaynatmısınız
gecmısde bende boguldum valla.gece 2de kabusla uyandım cook kötü bır ruya gördum
korkudan sabah 6ya kadar bıdaha uyuyamadım namazdan sonra uyuyakalmısım 9 da uyandım sonra ama
yataktan cıkasım gelmedı valla.neyse ben dunku menumu yazayım
sabah zaytın peynır 3 dılım tambugday ekmegı bırazda domates
arada 1 çikolatalı gofret
öğlen 1 kase corba 1 tabak fasulye
aksam yarım tabak pılav yarımkase yogurt
gece 1 elma 1 mandalına
2 saat yuruyus,sogan suyu,maydanoz suyu ,yesılçay ve bol bolda su
gün içinde tükettıklerım ınsallah içtiğim caylar kurtarır benı

:) ay ay sen akşam görseydin tam kargaşaydı şarjım bitti valla Türkçeyi katlettim resmen yastığa başımı koyar koymaz dalmışım sabahta yerlere yattım gülmekten yürüyüşe çıkmadan önce süpersiniz kızlar

hayır bi de ben bipolar hastasıyım ya heh dedim banuş gidiyosun vay haline :) sabahın köründe kim kendi kendine güler

ben az önce kahvaltımı yaptım yediklerim

enüm :
1 tatlıı kaş çörek otu 1 ceviz 1 kayısı yarım litre tarçınlı su ve yallah dışarda yürüyüşe
1. öğün : 10,00
2 lop yumurta
2 ad gün kurusu kayısı
zeytin saymadım
Peynir 2 dilim
1 tatlı kaş süt kaymağı
3 ceviz 6 fındık

kızlar ben aşırı zayıfladım her gören şokta

size bi teklifim var

1 ayım dolunca resimlerimi göstericem size her ay düzenli olarak ta aynı elbiseyle çekeceğim
akşam siz açım dedikçe ben üzüldüm ben hayatta aç karnına uyuyamam
kan tahlil raporlarımı da göstericem sonra benim için 2 gün denermisiniz lütfennnnnnnn

hayır olsun inş çikolatalı gofrettttt

cıssssssss

eee tabiii 2ye kadara kaynatınca kalkamadınız demiiii

sabah çikoyu gezdirirken gittim test aldım çok hasta olarak kalktım burun tıkalı halsizlik ilaç alıcam:2:
ulen dedim bizim kızların aklına gelen benim göbişe gelmiş olmasın
heyecanlanmayaın çığlık atmadığıma göre yine tek çizgiyle burun buruna geldim attım bi nurofem gittim yattım şimdi kalktım ama sabah sporum ve kahvaltım erken olmuş oldu ii oldu:)

canım 8 dolmak üzere az kaldı inşallah
.
ben varım kız ben. sen nerde oturuyon şimdi. ben muştayım ama bütün tatillerimi mütemadiyen osmaniyede geçiririm. bütün ailem orda.
maşallah canım az kalmış ALLAH kurtarsın sağlıklı sıhattli doğum olur inşallah canıım ben düziçi osmaniyedeyim aslen kadirliliyim ama

inşallah canım hayırlı hafta sonu olur hepimiz için ayy benimde yataktan kalkasım gelmiyor ya

kızlar bu arada sabah bi tartılıyım dedim
dün geceki midemin isyanından sonra 400 gr eksik çıktım
ama yarın ne olur bilemem tabi
ay canım dün bende 83.9 geldim sabah tartıldım 83.3 geldim nasıl oldu anlamadım valla yarında eksik çıkarız inşallah.

Selam kk nın güzelleri. Bana da yer var mı aranızda :)
gel canım gel hoşgeldin

canım hayrolsun inşallah

tebrik ederim canım seni bu sabah aç karnına içtiklerin ne gibi etkisi var acaba

üzme tatlı canını herşeyin bir vakti vARDIR elbet ummadığın anda çift çizgi olur duaların kabul olsun canım dua ederim senin içinde

uzulme cnm ınsallah bı gun oda olacak sen umudunu kaybetme

Şimdiye kadar yediklerim
kahvaltı
special k kırmızı meyveler
1 tane muz
ara
1 bardak ıhlamur cayı
2 tane maviyeşil light keten tohumlu kepekli biskuvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…