- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam kızlar:)
ben 98liğim:)))) sizin gibi en fazla 89 değil malesef
bizim gönlümüz geniş kuzuuum gel sen gell
wwaaaaawww güzel bi söz oldu gerçekten....
çok teşekkürler:)
ben meyra, konya, evli, evhanımı, yaş28.
senin?
burcun ne bu arada?:)
hos geldin canim bizim kilo araligimiz cooook genis. daha cok destek olmaya calisiyoz birbirimize. ben gülay 31yasindayim 2cocuk annesi ve topigin hamisiyim anlican simdilik bu yolculuga ara verdim ama o kadar guzel insanlar varki burda gidemiyom bi yere.
tarçını biliyordum fakat acur dediğin sanırım hıtada dediklerimi? bunu duymamıştımToptan yazim sekerler direnemedim ben cexayi hakettim iki hafta icinde ilk kez sekerli kahve ve iki kas pirinc pilavi yedim offffff napim ama hatirim icin didi hatir icin cig tavuk yenmezmi canim sabah corek otu bana iyi geliyor bagirsak problemi yasamiyorum bos su midemi bulandiriyo o yuzden limon koyuyirum elmada koyabilirsin np tarcin da sekeri dusuruyor surekli olcerim ben aney emekli hemsire o yuzden herseyi deneyerek ogreniyoruz acurda sekeri yukseltiyo mesela belki biliyosunuzdur
gel canım gel ne olursan ol kaç kilo olursan ol yine gel bizim topik çok anlayışlıdır her konudaselam kızlar:)
ben 98liğim:)))) sizin gibi en fazla 89 değil malesef
gel canım gel ne olursan ol kaç kilo olursan ol yine gel bizim topik çok anlayışlıdır her konuda
senin?
senin?
hoşbuldum canım:) teşekkür ederim.....
sanada rabbim kolaylıklar versin inşaallah canımcım:)
memnun oldum.
kaç aylık hamişsin?
salatalığın bir çeşidi canım acurtarçını biliyordum fakat acur dediğin sanırım hıtada dediklerimi? bunu duymamıştım
gel canım gel ne olursan ol kaç kilo olursan ol yine gel bizim topik çok anlayışlıdır her konuda
salatalığın bir çeşidi canım acur
memnuniyetle ben çok isterim hem resmini görmeyi hem denemeyi:) ay ay sen akşam görseydin tam kargaşaydı şarjım bitti valla Türkçeyi katlettim resmen yastığa başımı koyar koymaz dalmışım sabahta yerlere yattım gülmekten yürüyüşe çıkmadan önce süpersiniz kızlar
hayır bi de ben bipolar hastasıyım ya heh dedim banuş gidiyosun vay haline :) sabahın köründe kim kendi kendine güler
ben az önce kahvaltımı yaptım yediklerim
enüm :
1 tatlıı kaş çörek otu 1 ceviz 1 kayısı yarım litre tarçınlı su ve yallah dışarda yürüyüşe
1. öğün : 10,00
2 lop yumurta
2 ad gün kurusu kayısı
zeytin saymadım
Peynir 2 dilim
1 tatlı kaş süt kaymağı
3 ceviz 6 fındık
kızlar ben aşırı zayıfladım her gören şokta
size bi teklifim var
1 ayım dolunca resimlerimi göstericem size her ay düzenli olarak ta aynı elbiseyle çekeceğim
akşam siz açım dedikçe ben üzüldüm ben hayatta aç karnına uyuyamam
kan tahlil raporlarımı da göstericem sonra benim için 2 gün denermisiniz lütfennnnnnnn
hayırlısı be canımmmeee tabiii 2ye kadara kaynatınca kalkamadınız demiiii
sabah çikoyu gezdirirken gittim test aldım çok hasta olarak kalktım burun tıkalı halsizlik ilaç alıcam:2:
ulen dedim bizim kızların aklına gelen benim göbişe gelmiş olmasın
heyecanlanmayaın çığlık atmadığıma göre yine tek çizgiyle burun buruna geldimattım bi nurofem gittim yattım şimdi kalktım ama sabah sporum ve kahvaltım erken olmuş oldu ii oldu:)
aaaa hemşehrim bende konyalıyım hoş geldin aramızawwaaaaawww güzel bi söz oldu gerçekten....
senin?
anam bu gün arkadaşlara gittim. ne yedin diye sormayın söylememdediler ki doğumda sorumluluğu alırsam devlet hastanesinde normal doğum yaptırabilirlermiş. dr a gittiğimde unutmazsam soracam.
hafta sonu ya kimsecikler yok. nappıyonuz kaçamakmıdöverim haaaa. ağzınıza sahip çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?