80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayran tadnda da degılde su tadındaydı benmkı en azından bana ole geldı cnm ıcemedım ve bıraktım çorbayı tuzsuz yıyemıyorm ya tuz cok fazla hayatımda benm
canım bari çorba arıya gitmesin az bişey tuz at yada bulyon kullan en azından değerlendirmiş olursun onun bile faydası olur bence

Merhaba kizlar ya Bismillah
Bugun basladim diyete hepimize kolay gelsin
Menum
1 haşlanmış yumurta
8 tane zeytin
Kk peynir
1 kase yogurt
1 fincan yeşil cay
Ara
10 tane findik

Naber kizlar
Herif Evde gelemiyorum internete
Ayran dieti nasil gidiyor bende süper süpeeer telden giriyorum gecmis yapamiyorum herif gider gitmez burdayim
Beni bekleyin anacim

kızlar sız nasıl ıctınız onu ya :S ben ıcemedım mıdem kabul etmedı yogurdunumu az koydum bılmıyorum ama tuzsuz cok berbat geldı bana :26:

napcan mecburrrr

başka çare varmı içicez işte
şaka bi yana yoğurdunu az koymuş olma ihtimalim yüksen
ben yarım kilıdan fazla yaptım yoğurdu biraz koyu bir ayran oldu
zaten dünkü çorbam arttı .bu gün 3 kase daha içtim ondan
bende içine karabiber kırmıı biber attım ,hatta şimdiki içtiğimdem biraz içim kalktı içine maydanoz doğradım iyi oldu haa birde boll naee yapmıştım dünden
ama hazır ayran olaymış iyiymiş tadı daha güzel olurdu kesim tuzsuzluk sıkıntısıda olmazdı kesin
benim yoğurt biraz ekşiymiş zor içiyorum o yüzden asitli asitli ıııyyy
valla bende 3 kepçe koyuyorum kaseden kaseyede fark var nasıl bir kase büyükmü küçücükmü
doyasıya kadar yedim bende

acıkma deyilde biraz bıktırdı gibi .
birde benim tansiyon normaldede yârlerde gezer sanırım tuzda olmayınca iyicedüştü başım dönüyor o kadar

ama ellerimim şişi falan indi
senin adına sevindim kendini toparlanmış görmene kesin öylediirde
ama ben baya baya bir obez oldugumdam özellikle karnım 7 aylık hamiş gibi önceden 9 aylık gibiydi bunada şükür diyorum

o yüzden karnımdan dolayı pek bilemedim ama sırtım biraz incelmiş gibi geldi
benimde ,lk kilo verdiğim yer sırtım dır

Naber kizlar
Ayran dieti nasil gidiyor bende süper süpeeer telden giriyorum gecmis yapamiyorum herif gider gitmez burdayim
Beni bekleyin anacim

anaaa
bide beni bekleyin diyorrrhatunn
dünden beri bekliyoz zatii yetmedi daha bekletiyor

iyi iyi hadi beklerizz:44:

biz seni her daim bekleriz zaten

herifi gönder de gell

Kizlar bu ayran diyetini nasil uyguluyosunuz
Faydalimi kilo vermeye :26:

valla tüm deneyenler çokk memnun canım

2 gün yapılıyor
2 günde 2kilo verenler var en az 1 kilo gidiyormuş ben ilk defayapıyorum
2lt ayran
4 kaşık nohut
4 kşk mercimek
4 kaşk bulgur
haşlayıp ayrana karıştırıyorsun
sabah normal kahvaltı 1 yumurta 1 dlm ekmk 5 zeytin isrersen peynirdomates yiyip
2 saat sonra ayrana başlıyorsun
2 saat arayla 1 kase ayran çorbandan içiyorsun
gece 9 a kadar o saatten sonra bişey yemek yok
gün boyu meyve kafve yasak sadece yeşil çay ve çay su içebiliyorsum birde domates salatalık serbest

Canım gecen gecmisi karıştırdım ...
gecen sene de güzel kilolar vermişsin...
hamilelikten kalan kilolarını da böyle güzel menülerde tez zamanda atacağından eminim
Canım ben ayran detoksu yapmıyorum ... Cok severim öyle seyleri içmeyi ama tuzsuz olunca gelemiyorum
hem emzirdig icin girismedim şimdilik
ins sizden güzel kilolar gider
Merhaba kizlar maalesef benimde kili sorunum
Var 74 kg dayim baska topice geldim kimse cvp vermedi
Sadece birkisi verdi bende buraya geliyim dedim
Benide aranıza alirsaniz sevinirim ins en kisa zamanda
Kurtuluruz bu kilolardan
Hoşgeldin tatlım ...
herkes sana elbette kucak acar acarız :13:
Yalniz sende elinden geldiğince aktif olmaya çalışır,
sohbetlere katılırsan ... Senin icin daha motive edici olur

Naber kizlar
Beni bekleyin anacim
sabırsızlıkla bekliyoruz canımmmm
senin adına sevindim canım birimiz hepimiziz bizim kase 2 kepçe ile doluyor ama 3. kepçede doyuyorum şimdi çorbamı içtim arkasına kakoo içiyorum ne kadar faydası olur bilemiyorum ama denemeye çalışıyorum kakoo yu. beyazcanım kaç kilosun tickerin yok neden koymuyorsun gerçi yabancı yazılar var ama çözemedim nedir o
Kizlar bu ayran diyetini nasil uyguluyosunuz
Faydalimi kilo vermeye :26:
kesinlikle faydalı canım şiddetle tavsiye edilir

sevilcanımm

kilo çizelgem bu ızdıraba dayanamadı gitti
ben 86 la başladım
ramazanda 74 düm ama 1 ay içinde 77 oldum şimdi kendime yediremiyorum

77 le ticker yapmayı
en azından yarınki duruma göre bakıcam işallah biraz giderde
düşünsene ne güzel 74 den aşağı inmeye çalışırken şimdi o kiloya bile hasret kaldım

merhaba bayanlar bende ayran detoksu yaptım burada paylaşım varmı diye baktım yazmak ıstedim.
bende 1 kılo azalma oldu yagmı sumu bilemiyorum ama bu kadar az yemeye bence normal gibi. daha once doktorumun verdiği çiğ sebze meyve proteın içeren detoks yapmıstım o 3 gun surmustu daha basarılı oldu toplamda 1,750 gitmişti..

sanırım bir hafta diyet sonrası tekrar meyve diyetini yapıcam..

ben bu karısımı hayatta ıcemıceğimden arastırmalarım sonucu bugday kullanarak yaptım söyleki 8 kaşık çiğ bugday 4 kaşık kurufasulye yada nohut kullandım hayatta tuzsuz bir şey yiyemem biraz tuz ilave ettim. ve öğlen beyaz cay aksamda 7lı cay içtim (doğadan yenı cayları ıkısınıde dotorum tavsiye etti) 2 gün acayip acıktım aksam içine salatalık koymadıgımdan onları emniyet stogu yaptım ve katur kutur akşam 8 den önce yedim kafama göre içtim posiyon hesabıda yapmadım sadece en az kepçeyi sona bıraktım baya bir şey oldu çünkü neticede dediğim gbi 1 kilo gitti uzun zamandır ilosu sabıt kalmıs biri için güzel netice..

suan 10 günlük diyet listemı uygulayıp bayram sonrası ıcin tekrar detoks yapıcam ama belirttiğim gibi farklı uygulucam bu sefer.

okuduğunuz için teşekkürler hepinize bu yolda başarılar diliyorum :))))) sadece inanmak ve aman veremiyorum diyip basa dönmemek ben bunu cok yaptım cunku sonuc öncekinden daha buyuk husran ..

ayyyy kıyamam sana ama canını sıkma 3 kg okadar çok değil tabiki olmasa iyiydi ama stres yapma sen koy tickerini hergün gözüne gözüne girsin daha azimli davranmaya iter seni benim içim acıyor kgmi görünce daha şevkleniyorum yapmak için
canım faydalı bilgilerini paylastıgın için teşekkürler basarılar hep beraber bizimle olsun

sevil cann ikimiz baş başayız burda
yine kinseyokk
nasıl gidiyor ayran diyeti bu gün yapıyormuydun sen benim kafa gidik unutuyorum kusura bakma .bu unutkanlığım içimde ilaç alıyorum ama yinede geçmedi

sevil cann ikimiz baş başayız burda
yine kinseyokk
nasıl gidiyor ayran diyeti bu gün yapıyormuydun sen benim kafa gidik unutuyorum kusura bakma .bu unutkanlığım içimde ilaç alıyorum ama yinede geçmedi
evet ya ikimiziz ayrana devam dünü telafi edeyim dedim belki devam edebilirim bi kaç gün daha valla hosuma gidiyor bu çorbayı içmek doydugumu hissediyorum geçmiş olsun canım unutkanlık için ne kullanıyorsun aynı şey bendede var henüz doktora gitmedim deslerde falan çok zorlanıyorum vitamin falanmı kullanıyorsun

sağol canımm
hem b12 vitamini hemde pisikiyatrinin verdiği bir ilaç var onu
sende bir an önce git dr abi baktır

sağol canımm
hem b12 vitamini hemde pisikiyatrinin verdiği bir ilaç var onu
sende bir an önce git dr abi baktır
hep niyetlerniyorum ama sonra o hastanenin yogunlugunu düşününce vazgeçiyorum hastanelik bir durumum olursa onuda aradan çıkarıcam

selam kızlar benıde unutmayın bende detoks yapıyorum
dun aksam esım gelene kadar hersey süperdı ama sofar kurunca 3 kasık mantı yedım
gecede 1 elma 1 armut sonuc sabah 300 gr gıtmıs demek kacamak olmasa olcakmıs
neyse bugunde devam edıyorum ama kızımın top kekınden 1lokma yedım valla cok canım cekmıstı
aksam yemegındede dayanırsam bakalım yarın sonuc ne olcak
ama ayran corbası güzel ınsanı doyuruyo ben begendım
ama bıde tuz koyaydık ıyıydı:)
tuz deyınce aklıma geldı ben 2 tanede ufak salatalık tursusu yedım bugun
ee onlarda tuzlu sonucta gıttı benım detoks ben kesın kılo veremem
offfffff kendımıde ınandırmısrtım kılo vermeye.
ben esımle ıddaya gırmıstım 1 ay önce 28 kasımda 74 kılo olmam lazım
nolur gazzz verın bana
bıde ben cok bıtkı cayı falan ıcıyorum ınsallah faydasını görürüm
bugun reglımın 3.gunu canım hep abur cubur ıstıyoo

Kız yeme yeme madem tuzsuz tuzsuz iciyorsun ...bari tam ise yarasın dimi
yaparsin sen ya yürü be yavrum hadi inanıyoruz sana
iddayi kazanacaksin...sakın aksam kaçırma ...karnın cok acıkırsa 2 salatalık yersin
simdi kaç kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…