canım bari çorba arıya gitmesin az bişey tuz at yada bulyon kullan en azından değerlendirmiş olursun onun bile faydası olur benceayran tadnda da degılde su tadındaydı benmkı en azından bana ole geldı cnmıcemedım ve bıraktım çorbayı tuzsuz yıyemıyorm ya tuz cok fazla hayatımda benm
kızlar sız nasıl ıctınız onu ya :S ben ıcemedım mıdem kabul etmedı yogurdunumu az koydum bılmıyorum ama tuzsuz cok berbat geldı bana :26:
valla bende 3 kepçe koyuyorum kaseden kaseyede fark var nasıl bir kase büyükmü küçücükmüevet canım 1 günde 200 gr gitti bugün devam edicem enazından dünü telafi edeyim ayrıca aynada kendimi toparlanmış gördüm
hosuma gitti belki kendikuruntum ama güzel motive ediyor sizin ne alemde?
rıca ederim canım sık sık takılsana buraya daha tanısamadık bile ara ara ugra çorba bir kase kullanılıyor ama ben bazen 2. kasede doyuyorum akşama kadar anca yetiyor bana asırı bir kalorisi yok bu yüzden zorlama kendini uzun sürelide tok tutuyor afiyet olsun canım bugün baslarsın heralde
kızlar ben bugün kara bugday diye birşey gördüm markette aldım netten de baktım baya faydalıymıs daha organikmiş
ayrıca kilo verdirmeye faydalıymış umarım tadıda güzel olur aksam bizimkilerine pilav yapacam ondan
ayrancılar neden hala acıklamadılar yahu bekliyoruzzzzz canlarrrr
Naber kizlar
Herif Evde gelemiyorum internete
Ayran dieti nasil gidiyor bende süper süpeeer telden giriyorum gecmis yapamiyorum herif gider gitmez burdayim
Beni bekleyin anacim
Kizlar bu ayran diyetini nasil uyguluyosunuz
Faydalimi kilo vermeye :26:
Canım gecen gecmisi karıştırdım ...kızlar bi yazamadm ya kızdan fırsat olmuo ben en iisi grmşken menuyu de yazaym
sabah : iki dilim kepek ekmek bi kk peynir bir bardak süt
ara : bir bardak yogurt,bir elma
öğle:dört ızgara köfte,söğüşlük salatalık domates,iki dilim ekmek
ara : bir activia üç adet kepekli biskuvi
akşamustu : bir paket etiform
akşam yiyeceklerm : ızgara balık salata
ara : soda belki bi şeftali ...
Canım ben ayran detoksu yapmıyorum ... Cok severim öyle seyleri içmeyi ama tuzsuz olunca gelemiyorumhiç sorma ben ayranı devam edemedim akşam koca gelince herşey değişti birazdan menümü yazarım
canım stres yapman etkiliyor olabilir kendi haline bırak diyet egzersiz falan bunlar adet düzenini degiştirebilen etkenler ayrıca 2 günde çok güzel vermişin benimki yarım kaldı
yok beslenmekle alakalıdır spor yapacak kadar karsılamıyorsan yediklerini güçsüz kalman bundan kaynaklıdır ayrıca ayran çorbası halsiz bırakıyor insanı afedersiniz ama 2. günde agzımın için kabarmalar oldu sanırım vitaminsiz kaldım biraz akşam abarttım
Hoşgeldin tatlım ...Merhaba kizlar maalesef benimde kili sorunum
Var 74 kg dayim baska topice geldim kimse cvp vermedi
Sadece birkisi verdi bende buraya geliyim dedim
Benide aranıza alirsaniz sevinirim ins en kisa zamanda
Kurtuluruz bu kilolardan
sabırsızlıkla bekliyoruz canımmmmNaber kizlar
Herif Evde gelemiyorum internete
Ayran dieti nasil gidiyor bende süper süpeeer telden giriyorum gecmis yapamiyorum herif gider gitmez burdayim
Beni bekleyin anacim
senin adına sevindimnapcan mecburrrr
başka çare varmı içicez işte
şaka bi yana yoğurdunu az koymuş olma ihtimalim yüksen
ben yarım kilıdan fazla yaptım yoğurdu biraz koyu bir ayran oldu
zaten dünkü çorbam arttı .bu gün 3 kase daha içtim ondan
bende içine karabiber kırmıı biber attım ,hatta şimdiki içtiğimdem biraz içim kalktı içine maydanoz doğradım iyi oldu haa birde boll naee yapmıştım dünden
ama hazır ayran olaymış iyiymiş tadı daha güzel olurdu kesim tuzsuzluk sıkıntısıda olmazdı kesin
benim yoğurt biraz ekşiymiş zor içiyorum o yüzden asitli asitli ıııyyy
valla bende 3 kepçe koyuyorum kaseden kaseyede fark var nasıl bir kase büyükmü küçücükmü
doyasıya kadar yedim bende
acıkma deyilde biraz bıktırdı gibi .
birde benim tansiyon normaldede yârlerde gezer sanırım tuzda olmayınca iyicedüştü başım dönüyor o kadar
ama ellerimim şişi falan indi
senin adına sevindim kendini toparlanmış görmene kesin öylediirde
ama ben baya baya bir obez oldugumdam özellikle karnım 7 aylık hamiş gibi önceden 9 aylık gibiydi bunada şükür diyorum
o yüzden karnımdan dolayı pek bilemedim ama sırtım biraz incelmiş gibi geldi
benimde ,lk kilo verdiğim yer sırtım dır
kesinlikle faydalı canım şiddetle tavsiye edilirKizlar bu ayran diyetini nasil uyguluyosunuz
Faydalimi kilo vermeye :26:
sabırsızlıkla bekliyoruz canımmmm
senin adına sevindimcanım birimiz hepimiziz bizim kase 2 kepçe ile doluyor ama 3. kepçede doyuyorum şimdi çorbamı içtim arkasına kakoo içiyorum ne kadar faydası olur bilemiyorum ama denemeye çalışıyorum kakoo yu. beyazcanım kaç kilosun tickerin yok neden koymuyorsun gerçi yabancı yazılar var ama çözemedim nedir o
kesinlikle faydalı canım şiddetle tavsiye edilir
ayyyy kıyamam sana ama canını sıkma 3 kg okadar çok değil tabiki olmasa iyiydi ama stres yapma sen koy tickerini hergün gözüne gözüne girsin daha azimli davranmaya iter seni benim içim acıyor kgmi görünce daha şevkleniyorum yapmak içinsevilcanımm
kilo çizelgem bu ızdıraba dayanamadı gitti
ben 86 la başladım
ramazanda 74 düm ama 1 ay içinde 77 oldum şimdi kendime yediremiyorum
77 le ticker yapmayı
en azından yarınki duruma göre bakıcam işallah biraz giderde
düşünsene ne güzel 74 den aşağı inmeye çalışırken şimdi o kiloya bile hasret kaldım
canım faydalı bilgilerini paylastıgın için teşekkürler basarılar hep beraber bizimle olsunmerhaba bayanlar bende ayran detoksu yaptım burada paylaşım varmı diye baktım yazmak ıstedim.
bende 1 kılo azalma oldu yagmı sumu bilemiyorum ama bu kadar az yemeye bence normal gibi. daha once doktorumun verdiği çiğ sebze meyve proteın içeren detoks yapmıstım o 3 gun surmustu daha basarılı oldu toplamda 1,750 gitmişti..
sanırım bir hafta diyet sonrası tekrar meyve diyetini yapıcam..
ben bu karısımı hayatta ıcemıceğimden arastırmalarım sonucu bugday kullanarak yaptım söyleki 8 kaşık çiğ bugday 4 kaşık kurufasulye yada nohut kullandım hayatta tuzsuz bir şey yiyemem biraz tuz ilave ettim. ve öğlen beyaz cay aksamda 7lı cay içtim (doğadan yenı cayları ıkısınıde dotorum tavsiye etti) 2 gün acayip acıktım aksam içine salatalık koymadıgımdan onları emniyet stogu yaptım ve katur kutur akşam 8 den önce yedim kafama göre içtim posiyon hesabıda yapmadım sadece en az kepçeyi sona bıraktım baya bir şey oldu çünkü neticede dediğim gbi 1 kilo gitti uzun zamandır ilosu sabıt kalmıs biri için güzel netice..
suan 10 günlük diyet listemı uygulayıp bayram sonrası ıcin tekrar detoks yapıcam ama belirttiğim gibi farklı uygulucam bu sefer.
okuduğunuz için teşekkürler hepinize bu yolda başarılar diliyorum :))))) sadece inanmak ve aman veremiyorum diyip basa dönmemek ben bunu cok yaptım cunku sonuc öncekinden daha buyuk husran ..
evet ya ikimiziz ayrana devam dünü telafi edeyim dedim belki devam edebilirim bi kaç gün daha valla hosuma gidiyor bu çorbayı içmek doydugumu hissediyorum geçmiş olsun canım unutkanlık için ne kullanıyorsun aynı şey bendede var henüz doktora gitmedim deslerde falan çok zorlanıyorum vitamin falanmı kullanıyorsunsevil cann ikimiz baş başayız burda
yine kinseyokk
nasıl gidiyor ayran diyeti bu gün yapıyormuydun sen benim kafa gidik unutuyorum kusura bakma .bu unutkanlığım içimde ilaç alıyorum ama yinede geçmedi
sağol canımmevet ya ikimiziz ayrana devam dünü telafi edeyim dedim belki devam edebilirim bi kaç gün daha valla hosuma gidiyor bu çorbayı içmek doydugumu hissediyorum geçmiş olsun canım unutkanlık için ne kullanıyorsun aynı şey bendede var henüz doktora gitmedim deslerde falan çok zorlanıyorum vitamin falanmı kullanıyorsun
hep niyetlerniyorum ama sonra o hastanenin yogunlugunu düşününce vazgeçiyorum hastanelik bir durumum olursa onuda aradan çıkarıcamsağol canımm
hem b12 vitamini hemde pisikiyatrinin verdiği bir ilaç var onu
sende bir an önce git dr abi baktır
Kız yeme yemeselam kızlar benıde unutmayın bende detoks yapıyorum
dun aksam esım gelene kadar hersey süperdı ama sofar kurunca 3 kasık mantı yedım
gecede 1 elma 1 armut sonuc sabah 300 gr gıtmıs demek kacamak olmasa olcakmıs
neyse bugunde devam edıyorum ama kızımın top kekınden 1lokma yedım valla cok canım cekmıstı
aksam yemegındede dayanırsam bakalım yarın sonuc ne olcak
ama ayran corbası güzel ınsanı doyuruyo ben begendım
ama bıde tuz koyaydık ıyıydı:)
tuz deyınce aklıma geldı ben 2 tanede ufak salatalık tursusu yedım bugun
ee onlarda tuzlu sonucta gıttı benım detoks ben kesın kılo veremem
offfffff kendımıde ınandırmısrtım kılo vermeye.
ben esımle ıddaya gırmıstım 1 ay önce 28 kasımda 74 kılo olmam lazım
nolur gazzz verın bana
bıde ben cok bıtkı cayı falan ıcıyorum ınsallah faydasını görürüm
bugun reglımın 3.gunu canım hep abur cubur ıstıyoo
Canım b12 vitaminine ve birçok testini saglık ocağında da yaptıra bilirsin...hep niyetlerniyorum ama sonra o hastanenin yogunlugunu düşününce vazgeçiyorum hastanelik bir durumum olursa onuda aradan çıkarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?